1. محافظ براي اينكه من نديدم، ولي بچه ها محافظ آيپاد ويدئو و يا آيميت رو با اندكي ماشين كاري!! بهش خورونده بودن!
2. منظور از آپشن چيه؟ ذخيره اش كه نامحدوده گمونم...مثلا اينكه با يه نام چند تا شماره رو ذخيره كني مثل شماره خونه و محل كار و يا عكس بگذاري براش و اينكه آدرس و ايميل رو هم بذاري توش و اينها؟!
3. بله ميشه. ميتونيد مثلا براي هر روز زنگهاي مختلفي بگذاريد و اين حالت در طول هر هفته تكرار بشه...
كلا تو اين زمينه و زمينه هاي برنامه ريزي زماني و اينها مشكلي ندارين.
4. N/A
8.ـ N/A
6. طبيعي هست كه مصرف بالا باشه. با اين حالتي كه شما گفتين گمونم 2 روز.
البته به برايتنس صفحه و اينها هم مربوطه...ولي من با چند تماس روزانه و sms تقريبا 4 روزه شارژ ميكنم ، در واقع روز چهارم كه تموم بشه باتري هم تموم شده!!
7. فونت فارسي نداره. اصلا چه كاريه!!
8. N/A
ممنون از جواب شما
1- پس اینطور که معلومه هنوز جلد محافظ صفحه ی اون به بازار نیومده. (کمی عجیب به نظر می رسه!)
2- برای من مهم ترین بخش گوشی موبایل دفتر تلفن اون هست، ما بقی همه فرعیاتی هستند که اگر باشند بهتره ولی اگر هم نباشند طوری نیست. مثلا داشتن دوربین یا امکان پخش موزیک خیلی فوق العاده هرگز در اولویت اول نبوده و نیستند. برای همین روی فون بوک حساسیت بیشتری دارم. حالا مقداری در مورد دفتر تلفن W800 و نواقصی که از نظرم داشت توضیح می دهم:
- در W800 امکان ثبت 500 ورودی وجود دارد که برای هر ورودی یا اسم می شه 5 شماره تلفن ذخیره کرد که عبارتند از موبایل، منزل، محل کار، فکس و غیره یا other . اما شما اگر بخواهید برای یک اسم دو تا شماره موبایل داشته باشید یا سه یا چهار شماره محل کار فرد رو ذخیره کنید، امکانش نیست. چون همونطور که گفتم حداکثر 5 شماره برای هر اسم می شه ذخیره کرد. مگر اینکه اسم ورودی (مثلا Ali ) رو یک بار دیگه وارد کنید و شماره تلفن های اضافی رو دوباره از طریق این Ali دوم اضافه کنید، که این حالت هیچ خوب نیست! (در گوشی های نوکیا اگر اسم تکراری بنویسید به شما یادآوری می کنه که این اسم قبلا ذخیره شده، آیا می خواهید روی اسم قبلی ذخیره بشه؟)
در نتیجه من دوست دارم برای هر اسم بتونم شماره تلفن های بیشتری تعریف کنم، نه اینکه اسم رو دوباره تکرار کنم.
- در مورد مشخصاتی که برای هر فرد می تونید تعریف کنید در W800 بیست گزینه وجود داره،مثل عنوان کمپانی، آدرس ایمیل، آدرس محل کار، کشور، شهر، خیابان و ... اما اشکالش اینه که تعداد کاراکتری که در قسمت خیابان می تونید بزنید محدودیت داره و متاسفانه اغلب کافی نیست! مگر اینکه در گزینه Info بخواهید تایپ کنید که البته آنجا هم محدودیت داره (ولی به اندازه ی چند کاراکتر بیشتر جا داره!) به هر حال امکان ثبت آدرس هم برای من مهم هست.
- شما برای بعضی از دوستانتون می خواهید دو تا آدرس ایمیل ذخیره کنید ولی در عمل یک گزینه در اختیار دارید. (شاید برای شما مهم نباشه، اما برای من این حالات مهم بوده!)
در مورد دفتر تلفن خودم پیشنهادهای خیلی عالی ای دارم که ای کاش می شد به تولید کنندگان گوشی (حالا فرقی نمی کنه نوکیا یا سونی اریکسون) ارائه داد...
4- امکان ساعت زنگ دار یکی دیگه از امکانات بسیار کاربردی گوشی هست که اغلب کاربران از آن غافل هستند یا براشون مهم نیست. در W800 حالتی وجود داشت که می تونستید ساعت بعد از زنگ زدن رو به طور کامل خاموش نکنید، یعنی به صورت خودکار 10 دقیقه بعد دوباره زنگ می زد تا اگر احیانا خواب مانده بودید دوباره بیدارتان کند! البته فکر می کنم M600 (چون هر دو تولیدی یک شرکت هستند) هم چنین حالتی داشته باشد. اما حالت ذخیره ی ساعت هم امکان خوبی است که W800 فاقد آن بود. مثلا شما می خواهید هر روز صبح ساعت 6:30 بیدار شوید. اگر امکان Save این تایم وجود داشته باشد، اگر هم احیانا یک بار یادتان رفت ساعت را فعال کنید از این بابت دچار خسارت نمی شوید! (برای من چند بار اتفاق افتاده بود که فراموش کرده بودم آخر شب گذشته ساعت زنگ دار رو روشن کنم، و صبح دیر تر بیدار شدم و از کارم ماندم! ...)
5- فونت فارسی هم مهمه! عده ای از دوستان من گاهی متن فارسی تایپ می کنند و می فرستند! (ضمنا اضافه کنم که همه ی SMS ها جوک نیست که بگیم حالا چه اهمیتی داره!) در نتیجه شما وقتی فونت فارسی ندارید طبیعتا اون پیغام رو نمی تونید بخونید!
یکی از دوستانم دیشب که اتفاقی در یک مهمانی دیدمش وقتی همین حرف ها رو بهش می زدم (در مورد قابلیت های گوشی) بهم پیشنهاد کرد برم پاکت پی سی بگیرم. خودش آی میت K-Jam داشت و حالا مردد مانده ام که کدامیک را انتخاب کنم. هر چند واقعا زورم می آید برای گوشی موبایل بیشتر از 400 تومان پول بدهم...