• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
من یه دو روزی تو همدان آمار این گوشی رو گرفتم هر جا میری قیمت زیر 400 بهت میدن و میگن اصل فرانسه(ولی نمیشه اعتماد کرد)
تصمیم گرفتم همون با گارانتی سیتادل بگیرم که امروز رفتم سفارش بدم ولی خوردم به در بسته! (مغازه طرف بسته بود موند برای عصر یا فردا)

P990 هایی که من دیدم بعضی ها LCD شون رنگش به بنفشی میزنه و بعضی های دیگه همون خاکستری به نظر میرسن آیا شما ها هم اینو تجربه کردین یا من اینتور حس میکنم؟
دوستانی که ساخت فرانسه رو دارن باتری گوشی ساخت کجاست؟ همچنین پایه روی میزی؟
همچنین من یه نمونه عکس از هندزفری بلوتوس همراه پک P990 میخام از دوستانی که به همراه پک پی990 شون این هندزفری رو دارن میشه یه عکسی بگیرن و بزارن اینجا(ممنون میشم)
الان قیمت با گارانتی سیتادل چند شده؟

Shoeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.ميشه درباره تشخيص اصلش P990iيکم توضيه بيشتري بدين
2. قيمت با گرانتيش چنده؟؟؟
3.وچه نوع گارانتي بهتره؟؟؟

************************************************** *************************************
*******************اگه به سوالام جواب بدین خدا ناراحت نمشه.منم دعاتون میکنم*********************
************************************************** *************************************

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
منم كريستال رو نصب كرده بودم و وقتي trialش تموم شد هي ارور ميداد من هم uninstall ش كردم (البته به صورت دو تا برنامه مجزا نصب شده بود كه اولي رو بعد از 2-3 ريست كردن پاك كردم و دومي باقي موند) بعد از اون بود كه گوشي ديگه بالا نيومد و هي ريست مي شد.حدس زدم كه مشكلش با اين برنامه باشه ولي شك داشتم خوب شد گفتيد.
من هنوز ندادم فلشش كنند. الان اراكم اينجا 20 تا 25 مي گيرن فلش كنند ولي يه جا گفته 6 تومن. به نظرتون منطقيه قيمتش؟ بدم بش يا نه؟ اونبالا يكي گفته 15 تومن شده.اينجا به من گفتن فقط 18 تومن لاگش ميشه. (ميخواد لاگش رو پاك كنه چيكار ميكنه اصلا؟)

بهتره بدی فلشش کنن . دلیل اینکه قیتهای مختلفی برای فلش بهت دادن اینه که چون پی 990 یه گوشی نسبتا گرون قیمته دوست دارن از بقلش حسابی بچاپن وگرنه طریقه فلشش فرقی با بقیه گشی ها نداره(اونی که گوشی منو فلش کرد میگفت . اوایلی که دبلیو 800 به بازار اومده بود 20 تومن برای فلش کردنش میگرفتیم!)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از دوستانی که تو کار آپدیت واردن چنتا سوال داشتم:

1-میخوام ببرم کافی نت آپدیت کنم، چه وسایلی رو باید با خودم ببرم؟
2-قبل آپدیت چه برنامه هایی رو رو کامپیوتر باید نصب کنم؟
3-یه جا گفته بودن باید قبل آپدیت برنامه هاش آنیستال باید بشن! منظور کدوم برنامه هاس؟ برنامه های روی رم یا روم؟ برنامه ها و بازیهای فابریک هم باید Uninstall بشن؟
4-فعلا" اینها یادم میاد...............

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آها یادم افتاد:

فونتهای فارسی که تو مموری کارت ریختم رو باید چیکار کنم؟ پاکشون کنم؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
از دوستانی که تو کار آپدیت واردن چنتا سوال داشتم:

1-میخوام ببرم کافی نت آپدیت کنم، چه وسایلی رو باید با خودم ببرم؟
2-قبل آپدیت چه برنامه هایی رو رو کامپیوتر باید نصب کنم؟
3-یه جا گفته بودن باید قبل آپدیت برنامه هاش آنیستال باید بشن! منظور کدوم برنامه هاس؟ برنامه های روی رم یا روم؟ برنامه ها و بازیهای فابریک هم باید Uninstall بشن؟
4-فعلا" اینها یادم میاد...............

آها یادم افتاد:

فونتهای فارسی که تو مموری کارت ریختم رو باید چیکار کنم؟ پاکشون کنم؟

1-شما بايد كابل USB گوشي را با خودتان ببريد.
2-برنامه Update Setup را از سايت سوني اريكسون با حجم تقريبي 25MB را كه لينك نسخه جديدش را 3-4 صفحه جلوتر قرار دادم به همراه Flash Player كه از سايت Adobe قابل دانلود هست.
3-بهتره برنامه هايي كه روي مموري اكسترنال گوشي نصب هست قبل از اپديت گوشي Uninstall شوند چون بعد از آپديت بايد دوباره آنها را نصب كنيد.شما به برنامه هاي فابريك گوشي دست نزنيد.
4-قبل از آپديت بهتره مموري اكسترنال گوشي را خارج كنيد و بعد از آپديت دوباره سرجايش قرار دهيد.بعد از آپديت تمام بازيها و آهنگهاي اصلي گوشي دوباره برميگردند.
5-به فونتهاي فارسي دست نزنيد.فقط بعد از پايان آپديت و گذاشتن مموري يكبار گوشي را روشن و خاموش كنيد تا تغييرات براي خواندن فونت فارسي اعمال بشه.
موفق باشيد.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
5-به فونتهاي فارسي دست نزنيد.فقط بعد از پايان آپديت و گذاشتن مموري يكبار گوشي را روشن و خاموش كنيد تا تغييرات براي خواندن فونت فارسي اعمال بشه.
موفق باشيد.
آقا یه سوال گوشی من بعد از فلش به هیچ وجه فارسی رو ساپورت نمیکنه!(روش کپی فولدر resource & font رو به روشهای مختلف امتحان کردم قبلا جواب میداد ولی حالا نه)
راستی انگار فونت چینی هم بعد از فلش بهش اضافه شده!
به نظرتون من چی کار کنم

دوستانی که ساخت فرانسه رو دارن باتری گوشی ساخت کجاست؟ همچنین پایه روی میزی؟

باتری چین
پایه رومیزی مالزی

پ ن : این پی 990 من رو از هر چی موبایله زده کرده!

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
الان كه دارم اين مطلب رو مينويسم با دايال آپ اپديت كردم.دقيقا 5 ساعته كه گوشي وصله! دانلود هم روي 99 درصد متوقف شده! (باتري رو فول شارژ كرده بودم و ديسكانكت هم نشدم)

آره

پ ن :اينم از شانس ما!:(

اقا سلام من imate pda2k دارم ولی فردا می خوام برم p990i بخرم چطور گوشیه؟ صداشو سرعتش خوبه؟ یه راهنمایی من رو بکنید بعد 5 سال ppc دست گرفتن و با windows mobile کار کردن میخام symbian بگیرم دستم بگیرم؟؟؟؟؟؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
اقا سلام من imate pda2k دارم ولی فردا می خوام برم p990i بخرم چطور گوشیه؟ صداشو سرعتش خوبه؟ یه راهنمایی من رو بکنید بعد 5 سال ppc دست گرفتن و با windows mobile کار کردن میخام symbian بگیرم دستم بگیرم؟؟؟؟؟؟
چند صفحه قبلو بخون خودت نظر من رو میفهمی!

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پکیج پی990 توش چه چیز هایی داره

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
بعد از فلش كردن متوجه شدم طرف فلش چيني ساپورت ريخته و گوشيم ديگه با فونتهاي فارسي كار نميكنه.
براي همين دوباره دست به ريسك زدم و گوشي رو مجددا آپديت كردم(با دايال آپ) ولي باز هم همونطور شد و گوشي مرتبا داره ريست ميشه!
تا حالا گوشي به اين بد قلقي نديده بودم(اسمايلي از عصبانيت تركيده)!

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میگه میشه پی990 سیتادل 505000 تومن باشه اون هم فرانسوی ولی پی990 هایی که قیمتشون 350 تومنه باز هم اصل باشند خوب معلومه که تمام این دسته از پی990 ها چینی هستند و چیزی به نام فرانسه در پی990 الان نیست

پس بیخودی نیست قیمت گوشی P910 i سونی اریکسون روی همون 410000 تومن مونده چون توی بازار فرانسوی اون فقط هست و اصل اصله در ضمن من سوئدی گوشی P910 i سونی اریکسون رو هم دیدم البته با کیفیت تر از فرانسوی اون بود

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
آقا برنامه های پخش موسیقیش آپشن های واکن 1 رو داره؟
میشه در حال پخش موسیقی از برنامه واکمن اومد بیرون و همینطوری گوش داد؟ اصلا دکمه پلی کنارش داره؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقا برنامه های پخش موسیقیش آپشن های واکن 1 رو داره؟
میشه در حال پخش موسیقی از برنامه واکمن اومد بیرون و همینطوری گوش داد؟ اصلا دکمه پلی کنارش داره؟
دکمه پلی رو کنارش داره موقع گوش کردن به آهنگ اگه پلیر رو Minimize کنید میتونید ضمن کار با گوشی به آهنگ هم گوش بدید

ولی مثل سری واکمن نمیتونین در حالت Minimize آهنگ قبلی و بعدی رو بیارید و باید برید داخل مدیاپلیر

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
تنکس!!
من w810 دارم. حالا حدود 360 پول دارم و می خوام گوشی بگیرم. حخقیقت اینه که به هیچی بیشتر از W810 احتیاج ندارم ولی در سایه ارزون شدن وحشتناک قیمتش کرمم گرفته بگیرم.
خلاصه حداقل هام همون ذوربینت 2 مگا اتو فوکوس و واکمن 1 هستش

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تنکس!!
من w810 دارم. حالا حدود 360 پول دارم و می خوام گوشی بگیرم. حخقیقت اینه که به هیچی بیشتر از W810 احتیاج ندارم ولی در سایه ارزون شدن وحشتناک قیمتش کرمم گرفته بگیرم.
خلاصه حداقل هام همون ذوربینت 2 مگا اتو فوکوس و واکمن 1 هستش
اگه خوشت میاد حتما" بگیر چون کم کم وقتش شده W810 رو عوض کنی

من که این کار رو کردم و از انتخابم خیلی راضیم( البته چون W810 رو خیلی دوست دارم دلم نیومد بفرومش)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
بعد از فلش كردن متوجه شدم طرف فلش چيني ساپورت ريخته و گوشيم ديگه با فونتهاي فارسي كار نميكنه.
براي همين دوباره دست به ريسك زدم و گوشي رو مجددا آپديت كردم(با دايال آپ) ولي باز هم همونطور شد و گوشي مرتبا داره ريست ميشه!
تا حالا گوشي به اين بد قلقي نديده بودم(اسمايلي از عصبانيت تركيده)!

خوب دوست عزيز كار اون كسي كه گوشي را فلش كرده اشتباه بوده كه چنين كاري را كرده و اينهمه مشكل مشكل براي شما درست كرده.اتفاقا اصلا گوشي بد قلقي نيست.من اگر جاي شما بودم اول گوشي را با گارانتي ميخريدم ولو با قيمت بالاتر تا در صورت بروز مشكل خودشون آنرا به بهترين شكل حل كرده و گوشي را با آخرين آپديت به شما تحويل ميدادند.دوم اينكه در صورت خريد اين گوشي بدون گارانتي جهت تعمير آنرا به يك فرد خبره ميدادم تا مشكلي پيش نياد.همانطور كه دوستمون مازيار عزير داد يك نفر براش فلش كرد و تا جاييكه ميدونم مشكل هم نداشت.

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول
من دیروز 3 4 جا قیمت کردم p990i اخرین قیمت 325 تومن بدون گارانتی اصل فرانسه (البته روش نوشته مابقیشو خدا داند) قاچاق:f34r: سریال درست:p ولی فروشنده کفت نخر;) ارزونتر میشه
فک کنم ده بیست کانتینر وارد کردن :rolleyes:
خدمت همشهریمم سلام عرض میکنم منم تبریزم:cool:

بالا