• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
جايي خوندم كه سوني اريكسون اجازه آپديت به گوشيهايي كه سريال آنها اصل و رجيستر شده نباشه نخواهد داد.چطور و از چه زمان هيچ اشاره اي نشده بود.فقط اشاره كرده بود كه اين سياست جديد سوني اريكسون براي مقابله با گوشيهاي تقلبي هست؟؟!!
راست و دروغش بر عهده اون كسي كه اين مطلب را گفته.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
جايي خوندم كه سوني اريكسون اجازه آپديت به گوشيهايي كه سريال آنها اصل و رجيستر شده نباشه نخواهد داد.چطور و از چه زمان هيچ اشاره اي نشده بود.فقط اشاره كرده بود كه اين سياست جديد سوني اريكسون براي مقابله با گوشيهاي تقلبي هست؟؟!!
راست و دروغش بر عهده اون كسي كه اين مطلب را گفته.
اگه درست گفته باشه پس ميشه نتيجه گرفت كه گوشي من قلابيه!
پس چرا تمام مراحل رو کامل طی کرد؟!

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
من تمام مطالب رو خوندم

جالب و آموزنده بود برام و از تمام دوستان تشکر میکنم

برای تشخیص اصلی بودن سریال گوشی ابتدا سریال روی جعبه و پشت باتری رو با سریال نرم افزاری (*#06#) چک کنید . اگه با هم یکی بودن سریال رو در سایت زیر هم چک کنید

امیدوارم بدردتون بخوره:D

تشخیص صحت سربال

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ایول
من دیروز 3 4 جا قیمت کردم p990i اخرین قیمت 325 تومن بدون گارانتی اصل فرانسه (البته روش نوشته مابقیشو خدا داند) قاچاق:f34r: سریال درست:p ولی فروشنده کفت نخر;) ارزونتر میشه
فک کنم ده بیست کانتینر وارد کردن :rolleyes:
خدمت همشهریمم سلام عرض میکنم منم تبریزم:cool:
سلام آقا مجید
hiya[1].gif

این کدوم فروشنده بود که به شما چنین نصیحتی کرد؟

چنین کاری از این فروشنده ها بعیده که بگن نخر ارزون میشه!! اینها اگه بدونن جنسی میخواد ارزون بشه زود به مشتری قالبش میکنن

کی میاد سود خودشو ول کنه به نفع ما فکر کنه؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام آقا پویا
وقتی من رفتم این پی 990 رو بخرم پیش فروشنده ای رفتم که گفت تموم کرده ولی تا هفته دیگه میاره و بهم گفت حتما یه هفته صبر کنم تا حداقل 50 تومن ارزونتر بهم بده!
251.gif

من حرفشو باور نکردم و گفتم چون گوشی رونداره میخواد منو از خرید منصرف کنه تا از یکی دیگه نخرم!
126fs4280361.gif

کاشکی این یه بار رو به حرف فروشنده اعتماد میکردم
127fs3556139.gif

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا مجید
hiya[1].gif

این کدوم فروشنده بود که به شما چنین نصیحتی کرد؟

چنین کاری از این فروشنده ها بعیده که بگن نخر ارزون میشه!! اینها اگه بدونن جنسی میخواد ارزون بشه زود به مشتری قالبش میکنن

کی میاد سود خودشو ول کنه به نفع ما فکر کنه؟

قربون عالی
ببخشید یادم رفت بگم یه سری به بانه زده بودم اونجا قیمتارو گرفتم ولی مثل اینکه تا 290 هم پایینتر اومده راسته؟

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تمام مطالب رو خوندم

جالب و آموزنده بود برام و از تمام دوستان تشکر میکنم

برای تشخیص اصلی بودن سریال گوشی ابتدا سریال روی جعبه و پشت باتری رو با سریال نرم افزاری (*#06#) چک کنید . اگه با هم یکی بودن سریال رو در سایت زیر هم چک کنید

امیدوارم بدردتون بخوره:D

تشخیص صحت سربال

منم تمام این تاپیک رو از صبح خوندم خوب جم بندی کردی ناقلا:happy:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
قربون عالی
ببخشید یادم رفت بگم یه سری به بانه زده بودم اونجا قیمتارو گرفتم ولی مثل اینکه تا 290 هم پایینتر اومده راسته؟
تو بانه سخته یه گوشی ( کلا" جنس) درس حسابی پیدا کنی! همشون یا قاچاقن یا دزدی یا بازار مشترک و تقلبی

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو بانه سخته یه گوشی ( کلا" جنس) درس حسابی پیدا کنی! همشون یا قاچاقن یا دزدی یا بازار مشترک و تقلبی

بعضا پیدا میشه... حالا اون 290 واقعیت داره یا نه ؟ منم میخام بگیرم البته مثل خود شما عجله نمیکنم ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اینجا مشهد که مثل ...! ریخته. منم که میخوام گوشیمو عوض کنم فعلا شاید اینو بگیرم تا 7-8 ماه دیگه که P1 بیاد و قیمتش مثل بچه آدم شه! :D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
فردا میخوام برم واسه آپدیت

آخرین نصایح، وصایا و توصیه هاتونو بگید
301.gif

چون میترسم گوشیم به وضع گوشی RPG دچار بشه
rip[1].gif

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
آقا برنامه های پخش موسیقیش آپشن های واکن 1 رو داره؟
میشه در حال پخش موسیقی از برنامه واکمن اومد بیرون و همینطوری گوش داد؟ اصلا دکمه پلی کنارش داره؟

آقا من بعد 5 سال ppc دست گرفتتن امروز p990 گرفتم 1 صداش که با هندسفری هم ضعیفه چی کارش کنم 2 فیلم برداریشم 3gp من میخوام mp4 بشه چی کارکنم؟

Shoeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خوام برنامه بریزم اما نم تونم می شه روش برنا مه رختن توضیح بدین

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من امروز تی پایتخت قیمت کردم:
چینی سریال چنج: 310
فرانسه سریال اصل: 350

حالا سوال اینه که این دو مورد رو موقع خرید از کجا تشخیص بدم؟ آیا ساخت فرانسه نشانه خاصی داره؟ سریال رو از کجا بفهمم که لیبل نیست؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
البته در حقیقت من فقط سریال اصل بودن برام مهمه. چون واقعا فکر نمی کنم ساخت فرانسه بودن توی کیفیتش تا=ثیری داشته باشه!
منظورم اینه که آیا این 40 تومن فرق واقعا قراره کیفیت متفاوتی در اختیارم بذاره؟

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
فردا میخوام برم واسه آپدیت

آخرین نصایح، وصایا و توصیه هاتونو بگید
301.gif

چون میترسم گوشیم به وضع گوشی RPG دچار بشه
rip[1].gif

ببخشین
من تازه واردم توی این سایت
اصلا نگران نباش . من دو روز پیش خودم آپدیت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد .
فقط یادت باشه دقیقا طبق دستورات آپدیت کار کنی .
ضمنا فونت های فارسی هم که ریختم روی مموری کارد خیلی خوب کار داده و اس ام اس ها فارسی شده .
فقط امان از این ساعت اس ام اس ها که هر چی باهاش ور میرم درست نمیشه .

یک چیزی یادم رفت بگم
چرا آپدیت این گوشی اینقدر طولانیه ؟
برای من حدود دو ساعت طول کشید .
البته موقع آپدیت متوجه شدم که تمام پهنای باند رو اشغال نکرده
!!!:blink:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من امروز تی پایتخت قیمت کردم:
چینی سریال چنج: 310
فرانسه سریال اصل: 350

حالا سوال اینه که این دو مورد رو موقع خرید از کجا تشخیص بدم؟ آیا ساخت فرانسه نشانه خاصی داره؟ سریال رو از کجا بفهمم که لیبل نیست؟

اگه ملاک فرنسوی بودن اینه که فقط پشتش نوشته باشه فرانسه که الان همه اینجا 330 ~ هست ولی تو چند تا رویووی خارجی خوندم که گفتن حتی چینیش بهتره!:D
سریال اصلی بودنم که همون کد گوشی باید با جعبه یکی باشه دیگه؟ یا چیز میز جدیدی هم هست ما چند وقته اینجا نیستیم بی خبریم؟:blush:

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان و عرض وقت بخیر

به نظر من تمام گوشی هایی که الان توی بازار هست یا (1) اصل چینه که روش نوشته mad in china یا اینکه (2) به صورت تقلبی روی لیبل چینی نوشته france

البته(3) گوشی های اصلی فرانسه رو من توی چند تا فروم دیدم که فقط باید از گارانتی سیتادل گرفت که اونهم فیش به همون فی قبلی هستش

(4) گوشی هایی هم به نام NO NAME اومده که معلووم نیست ساخت کجاست

خوب حالا از این همه مدل تقلب کدوم یکی بهتره ؟؟؟

یه سری از دوستان میخوان گوشی بازی کنن یعنی فعلا یه مدت این گوشی دستشون باشه و بعد از 3 - 4 ماهی بفروشن و یه گوشی دیگه ................ به این دوستان مدل 2 رو پیشنهاد میکنم که برای فروش هم میشه با عنوان دسته 2 فرانسوی خوب فروختش

عده دیگهای دوست دارن گوشی داشته باشند که تا 3-4 سال براشون گوشی باشه و قصر فروش ندارند و اینقدر از گوشی کار خواهند کشید که ............. به این عده هم که 100 البته مصرف کنندگان واقعی هستند ( مثل پدر خودم که هنوز 3310 افسانه ایش رو از سال 79 داره ) و از موبایل کارایی میخوان مدل 3 رو پیشناد میکنم

برای یه سری هم که براشون فروش مطرح نیست و بیشتر به کیفیت و بعدش یه قیمت توجه میکنند مدل 4 رو پیشنهاد میکنم .

تعجب نکنید .

سری 4 بر خلاف چیزی که ازش برداشت میشه چینی نیست !!! شما اگه بیشتر به مطالب قبلی دوستان هم رجوع کنید میبینید که در مدلهای اصل شماره 3 جعبه ها باید چاپ آلمان بوده و پایه های شارژ رو میزی هم مالزیایی باشند که این در مورد دسته 4 صادق هست و برای دسته 1 هر دو چینی هستش

نتیجه اینکه سری 4 تولید اتحادیه اروپا هستش و برای جلوگیری از تعدد کشور تولید کننده که احتمالا آلمان و مجارستان هم جزو اونها هستند به تنها یک علامت استاندارد اروپا بسنده شده

در نهایت تصمیم با خود شماست !!!

بالا