• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
برای سئوال اول که به نظرم راهی نباشه اما جواب سئوال دوم :
پیش فرض تقویم گوشی اینه که روز کاری از ساعت 9 صبح شروع می شه و تا 5 عصر(17) ادامه داره.حالا اگه خواستی اینوتغییر بدی برو به Calendar از منوی بالا گزینه Settings و سپس Alarm & display رو انتخاب کن . اونجا دو تاگزینه View Hours in day from و View Hours in day to رو هر جور که دوست داری تنظیم کن!

OK ؟ :)
15.gif
27.gif

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی چرا ایدیمو با فون 10 نوشتی..:happy:
من کی خندیدم..
127fs3556139.gif
اینجا دوستان با جنبه تر از این حرفا بودن..
145fs19041.gif
127fs3775575.jpg

منم اینجا واسه چیز یاد گرفتم میام ولی قبول کن که هر چیزی رو بدون دلیل قبول نمیکنم.. شما یه برداشت از یه مطلب داشتی که غلط بودنش اصلا مهم نیست تعمیم میدادی به سایر گوشی ها.. کدوم اشتباه بزرگتریه؟ یه مطلب رو ندونسته و از روی حدس بگیم یا بیایم با شوخی به طرف بگیم که حرفش اینجاش غلطه..:)

خلاصه بحث رد مورد فوکال لنث رو منم توش حرفه ای نیستم ولی حداقل اون چیزیرو مکتوب دیده بودم و درست بود از دید خودم گفتم..;)

فاصله كانوني 4.8mm يا 5.5mm تقريبا هيچكدوم دليل بهتر يا بدتر بودن نيست.

لنزهاي تله focal length خيلي خيلي بيشتري نسبت به لنزهاي معمولي دارند و لنزهاي wide angle هم فوكال لنتشون خيلي كمتر از معمولي هاست. قاعدتا نميشه گفت tele از wide بهتره يا برعكس

اختلاف 4.8 با 5.5 كه اصلا جاي بحث نداره، جفتشون معمولي هستند. البته اگه گوشي به اندازه كافي بزرگ باشه (مثل P990) معمولا از focal length هاي بيشتر استفاده ميكنن تا حاشيه هاي عكس كمتر دچار Barrel Distortion بشه يا به عبارتي حالت محدب پيدا كنه.
مطمئن باشيد اگه P1 هم بزرگتر بود دوربينش رو 5.5mm ميساختن ;)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ديدم،
شما چرا باور كردي؟
p990 هر چي داره تو خودشه، هيچي لازم نيست روش نصب كني، خيالت راحت باشه.

خيلي ممنون كه روشنم كردي !:lol:

كسي نميخواد گوشيشو بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟!:(

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
من این گوشی رو به امید خدا به عنوان گوشی بعدی خودم برای خرید در نظر گرفتم ولی چند تا سعال دارم.
الان برای خرید این گوشی از 380 تومن هست تا 600 تومن. با توجه به اینکه نمیشه به گوشی هایی که قیمتای 400 و زیر اون هستند اعتماد کرد که آیا فرانسوی اصل هست یا نه.
حالا:
1- اگه برم یه p990 به قیمت 400 تومن بگیرم به نظر شما فرانسه اصل هست؟ تضمینی هست که مشکلی نداشته باشه؟ اصلن از کجا بفهمم که گوشی اصل فرانسه هست؟

2 - ارزش داره برم پی 990 با گارانتی سیتادل بگیرم که کمتر شک و شبه یی توش هست؟
مطمعنا گوشی ساخت فرانسه هست؟
تو پک پی990 های با گارانتی سیتادل هندزفری بلوتوس هم هست؟
محدودیتی برای پولش ندارم. فقط میخام گوشی خوبی بگیرم

چند سعال هم در مورد خود گوشی دارم:
1- میدونم که صدای پی990 کم هست ولی توی صدا به اندازه گوشی مثل ان90 میرسه یا از این هم کمتر هست؟
2- پی990 هم مثل سایر گوشی های SE مشکل ذخیره مسیج داره؟ یعنی تعداد محدودی مسیج میتونه ذخیره کنه یا با توجه به اینکه سیمبین UIQ هست این مشکل توش رفع شده(چون این مورد برام خیلی مهم هست اس ام اس بازی زیاد میکنم و حافظه مخصوصن برای مسیج های Draft خیلی مهم هست)
3- من شنیدم که پی 990 در نشان دادن ساعت و تاریخ مسیج ها مشکل داره. اگه صحت داره این مشکل با آپدیت حل میشه؟
4- مشکل ساپورت رم 4 گیگ که نداره؟
5- من عادت ندارم که گوشی رو تو دست بگیرم یا از کیف کمری یا بند گردنی استاده کنم . با توجه به جثه اش توی جیب جا میشه؟!

در آخر ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه بعضی سعالا خنده دار یا خیلی پیش پا افتاده بود ببخشید چون من همه جوانب رو در نظر میگیرم که خیالم از هر جهت راحت شه.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من این گوشی رو به امید خدا به عنوان گوشی بعدی خودم برای خرید در نظر گرفتم ولی چند تا سعال دارم.
الان برای خرید این گوشی از 380 تومن هست تا 600 تومن. با توجه به اینکه نمیشه به گوشی هایی که قیمتای 400 و زیر اون هستند اعتماد کرد که آیا فرانسوی اصل هست یا نه.
حالا:
1- اگه برم یه p990 به قیمت 400 تومن بگیرم به نظر شما فرانسه اصل هست؟ تضمینی هست که مشکلی نداشته باشه؟ اصلن از کجا بفهمم که گوشی اصل فرانسه هست؟

2 - ارزش داره برم پی 990 با گارانتی سیتادل بگیرم که کمتر شک و شبه یی توش هست؟
مطمعنا گوشی ساخت فرانسه هست؟
تو پک پی990 های با گارانتی سیتادل هندزفری بلوتوس هم هست؟
محدودیتی برای پولش ندارم. فقط میخام گوشی خوبی بگیرم

چند سعال هم در مورد خود گوشی دارم:
1- میدونم که صدای پی990 کم هست ولی توی صدا به اندازه گوشی مثل ان90 میرسه یا از این هم کمتر هست؟
2- پی990 هم مثل سایر گوشی های SE مشکل ذخیره مسیج داره؟ یعنی تعداد محدودی مسیج میتونه ذخیره کنه یا با توجه به اینکه سیمبین UIQ هست این مشکل توش رفع شده(چون این مورد برام خیلی مهم هست اس ام اس بازی زیاد میکنم و حافظه مخصوصن برای مسیج های Draft خیلی مهم هست)
3- من شنیدم که پی 990 در نشان دادن ساعت و تاریخ مسیج ها مشکل داره. اگه صحت داره این مشکل با آپدیت حل میشه؟
4- مشکل ساپورت رم 4 گیگ که نداره؟
5- من عادت ندارم که گوشی رو تو دست بگیرم یا از کیف کمری یا بند گردنی استاده کنم . با توجه به جثه اش توی جیب جا میشه؟!

در آخر ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه بعضی سعالا خنده دار یا خیلی پیش پا افتاده بود ببخشید چون من همه جوانب رو در نظر میگیرم که خیالم از هر جهت راحت شه.

در چند مورد خدمت شما توضيحاتي را عرض ميكنم.در مورد خريد گوشي P990 من شخصا ترجيح ميدم از نوع گارانتي دار استفاده كنم.گرچه قدري گرانتر هست ولي اطمينان بالايي داره(مشكل رجيستر و...نداره)و فكر هم نميكنم شركتهاي معتبري مثل سيتادل يا پارس نيكاتل(كه من با اين گارانتي گوشي را خريدم)بيان و از گوشيهاي چيني براي فروش استفاده كنند.
من كه با گارانتي پارس نيكاتل گرفتم هندزفري و هدست بلوتوث هم داشت.پگ كامل بود.
در مورد صداي P990 بايد عرض كنم كه در ابتدا كه گوشي را خريدم صداي پاييني داشت ولي بعد از آخزين آپديت واقعا كيفيت صدا خوب شده و تمام دوستانم متوجه اين امر شده اند.اميدوارم با آپديتهاي بعدي باز هم كيفيت صدا بيشتر بشه.
در مورد ساعت SMS بايد عرض كنم بايد منتظر ارايه آپديتهاي جديد باشيم تا اين مشكل كه از طرف خود سوني اريكسون هست حل بشه.
در مورد در جيب جا شدن اين گوشي هيچ مشكلي نيست چون خودم هميشه اين كار را انجام ميدم و اصلا مشكلي نداره.
اين گوشي تا 8 گيگ رم رو ساپورت ميكنه(در چند سايت خارجي ديدم كه نوشته بودند تا 16 گيگ را هم ساپورت ميكنه كه راست و دروغش به گردن خود آنها).

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فاصله كانوني 4.8mm يا 5.5mm تقريبا هيچكدوم دليل بهتر يا بدتر بودن نيست.

لنزهاي تله focal length خيلي خيلي بيشتري نسبت به لنزهاي معمولي دارند و لنزهاي wide angle هم فوكال لنتشون خيلي كمتر از معمولي هاست. قاعدتا نميشه گفت tele از wide بهتره يا برعكس

اختلاف 4.8 با 5.5 كه اصلا جاي بحث نداره، جفتشون معمولي هستند. البته اگه گوشي به اندازه كافي بزرگ باشه (مثل P990) معمولا از focal length هاي بيشتر استفاده ميكنن تا حاشيه هاي عكس كمتر دچار Barrel Distortion بشه يا به عبارتي حالت محدب پيدا كنه.
مطمئن باشيد اگه P1 هم بزرگتر بود دوربينش رو 5.5mm ميساختن ;)

منم حرف از خوبی و بدی نزدم.. گفتم بزرگی سنسور رو کیفیت تاثیر مستقیم داره.. و تو گوشی که قراره عکسها قاعدتا واید گرفته بشه چرا باید اف ال رو بزرگ بگیرن؟

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
خوب تمام این 37 صفحه تاپیک رو خوندم فقط جواب یک سعالم رو نگرفتم اونم اینه
پی990 هم مثل سایر گوشی های SE مشکل ذخیره مسیج داره؟ یعنی تعداد محدودی مسیج میتونه ذخیره کنه یا با توجه به اینکه سیمبین UIQ هست این مشکل توش رفع شده(چون این مورد برام خیلی مهم هست اس ام اس بازی زیاد میکنم و حافظه مخصوصن برای مسیج های Draft خیلی مهم هست)

و همچنین هنوز مردد هستم که آیا با گارانتی سیتادل بگیرم یا خیر

اما نتیجه چند سرچ در اینترنت:
عکسی از پک این گوشی:
showimage.php

پک گوشی شامل این موارد هست(میدونم دوستان قبلن گفتن برای یاد آوری ذکر میکنم)
The phone box contains:

* P990
* Battery
* Cradle
* Charger
* USB Cable
* Stereo headphones (handsfree)
* Wrist strap
* Additional Stylus
* Memory Stick PRO Duo
* Adapter for Memory Stick card
* Tools for removing the numeric keypad flip
* Extra cover if the flip is removed
* CD with Sony Ericsson PC Suite
* Manuals, etc

اگر به این عکس خوب دقت کنید و کمی روش زوم کنید متوجه میشید که روی باتری نوشته Made in China Finished in China
و پشت گوشی هم نوشته Made In France
showimage.php

در این لینک هم میتونید تست این گوشی رو ببینید
http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?D=SonyEricsson P990i

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم حرف از خوبی و بدی نزدم.. گفتم بزرگی سنسور رو کیفیت تاثیر مستقیم داره.. و تو گوشی که قراره عکسها قاعدتا واید گرفته بشه چرا باید اف ال رو بزرگ بگیرن؟

در مورد سنسور كاملا حق با شماست
ولي در مورد تمايل به بزرگتر گرفتن FL در صورتيكه سايز overall هندست اين اجازه رو بده، اگه با دقت مطالعه مي‌فرموديد قبلا عرض كردم، الان copy-paste ميكنم:

اگه گوشي به اندازه كافي بزرگ باشه (مثل P990) معمولا از focal length هاي بيشتر استفاده ميكنن تا حاشيه هاي عكس كمتر دچار Barrel Distortion بشه يا به عبارتي حالت محدب پيدا كنه.
مطمئن باشيد اگه P1 هم بزرگتر بود دوربينش رو 5.5mm ميساختن

اين رو هم اضافه كنم كه 5.5mm هم به اندازه كافي وايد هست. مثلا دوربين ديجيتال خودم كه SONY P100 هست و قابليت optical zoom هم داره در وايدترين حالت FLش برابر 7.9mm و در حد نهايي زوم اپتيكال 23.7mm هست.
شما 7.9mm دوربين ديجيتال رو با 5.5mm پي990 مقايسه كن ببين كدوم وايدتره!
براي همينه كه ميگم اگه بتونن و كوچكي سايز گوشي محدوديت ايجاد نكنه مطمئن باش حتي تمايل دارن FL رو از 5.5mm هم بزرگتر بگيرن.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در مورد سنسور كاملا حق با شماست
ولي در مورد تمايل به بزرگتر گرفتن FL در صورتيكه سايز overall هندست اين اجازه رو بده، اگه با دقت مطالعه مي‌فرموديد قبلا عرض كردم، الان copy-paste ميكنم:

اين رو هم اضافه كنم كه 5.5mm هم به اندازه كافي وايد هست. مثلا دوربين ديجيتال خودم كه SNOY P100 هست و قابليت optical zoom هم داره در وايدترين حالت FLش برابر 7.9mm و در حد نهايي زوم اپتيكال 23.7mm هست.
شما 7.9mm دوربين ديجيتال رو با 5.5mm پي990 مقايسه كن ببين كدوم وايدتره!
براي همينه كه ميگم اگه بتونن و كوچكي سايز گوشي محدوديت ايجاد نكنه مطمئن باش حتي تمايل دارن FL رو از 5.5mm هم بزرگتر بگيرن.

استاد.. من نه عکاسم.. نه واقعا واردم تو این مسائل.. ولی حرف شمارو قبول ندارم به این دلایل:

1. گوشی ذاتا باید واید باشه تا لرزش دست رو عکس تاثیر کمتری بزاره.. و نقص مقعر شدن تصویر رو با حالت ماکرو گوشی ( که یتونه شامل خاموش شدن لبه های نسور و یا تصحیح نرم افزاری باشه) جبران کنه.. در ضمن کوچکتر گرفتن فاصله فوکال لنث تو گوشی که برای گشادگی دیاف محدودیت داریم باعث کوچک شدن اف و وسیعتر شدن عمق میدان میشه.

2. اندازه و مقدار فوکال لنز رابطه خطی نداره با زاویه پوشش .. چرا؟ خوب شما این نکته رو فراموش کردید که این رابطه در صورتی خطی هستش که سایز سنسور ثابت بمونه.. وقتی سایز سنسور دوربین شما 1/2.7 بود و فوکال لنث 5.5 شما تقریبا همون میزان ویوی انجلی رو دارید که سنسور 1/2.5 با فوکال لنث 7.5 داره..
پس مقایسه شما رد مورد دوربین خودتون و دوربین یه گوشی از پایه غلطه..

من بازم میگم فوکال لنث بالا و پایین مزیت های خاص خودش رو برای گوشی داره و با توجه به نکات اول اصلا منطقی نیست که تمایل بیشتر بسمت بزرگ کردن این عدد باشه.. چربش مزیتهای کوچک کردن به نظر من سنگینی میکنه..( البته بازم میگم من نه عکاسم نه از عکاسی زیاد سر در میارم.اینا نکاتی بود از رو منطق به ذهنم میرسید و ممکنه اشتباه فنی کرده باشم که خیلی خوبه دوستان با دلیل و مدرک جوابشو بدن.:))

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

من يه چند روزيست اين گوشي رو گرفتم و چند تا سوال برام پيش اومده كه اگر كسي بدونه و پاسخ بده خيلي ممنون خواهم شد.

1- اين گوشي رو به اسم فرانسه به من دادن، روي جعبه نوشته Made In France اما روي برچسب زير باتري هيچي نگفته. البته گوشي رجيستر شداست و هر 3 سريال با هم ميخونن. فكر ميكنيد داستان از چه قراره؟

2- گوشي فقط دو زبان UK English و Chinese رو داره و مثلا زبان فرانسه (كه بهش نياز دارم) رو نداره. آيا اين گوشي براي Region خاصي است؟ و البته اينكه چه ميشه كرد براش؟

3- من هر چي Screen shot از اين گوشي ديدم، نوشته ها خيلي نرم و Smooth نوشته شده اما گوشي من اينتوري نيست و انگار Font Smoothing نداره. آيا اين ربطي به مورد قبلي داره يا به نسخه Firmware مربوطه؟ خلاصه چه بايد كرد؟

خيلي ممنون از وقتتون

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

من يه چند روزيست اين گوشي رو گرفتم و چند تا سوال برام پيش اومده كه اگر كسي بدونه و پاسخ بده خيلي ممنون خواهم شد.

1- اين گوشي رو به اسم فرانسه به من دادن، روي جعبه نوشته Made In France اما روي برچسب زير باتري هيچي نگفته. البته گوشي رجيستر شداست و هر 3 سريال با هم ميخونن. فكر ميكنيد داستان از چه قراره؟

2- گوشي فقط دو زبان UK English و Chinese رو داره و مثلا زبان فرانسه (كه بهش نياز دارم) رو نداره. آيا اين گوشي براي Region خاصي است؟ و البته اينكه چه ميشه كرد براش؟

3- من هر چي Screen shot از اين گوشي ديدم، نوشته ها خيلي نرم و Smooth نوشته شده اما گوشي من اينتوري نيست و انگار Font Smoothing نداره. آيا اين ربطي به مورد قبلي داره يا به نسخه Firmware مربوطه؟ خلاصه چه بايد كرد؟

خيلي ممنون از وقتتون

می شه یه عکس از پشت گوشی بزارید
ممنون

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان،

خيلي ممنون از وقتتون

گوشي را به چه قيمتي خريديد؟من كه خريدم توي زبانها فقط UK داشت و زبان چيني نبود(با گارانتي پارس نيكاتل).اگر واقعا رجيستر شده باشه بعد از آپديت گوشي نبايد مشكلي بوجود بياد در غير اينصورت فكر ميكنم دردسر بشه.اميدوارم جنس چيني نخريده باشيد.

Shoeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يكی از تازه كارهاي اين سايت هستم. اميد وارم بتوانم مطالب خوبي از شما ياد بگيرم
من n73 دارم ومي خوام P990i بگيرم
1.به نظر شما سروران p990i بهتره یا N73 ؟؟؟
2.اگه p990i بهتره لطفا منو راهنمايي كنيد كه چطوري يه P990i اصل فرانسوی بگيرم :)

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد.. من نه عکاسم.. نه واقعا واردم تو این مسائل.. ولی حرف شمارو قبول ندارم به این دلایل:

1. گوشی ذاتا باید واید باشه تا لرزش دست رو عکس تاثیر کمتری بزاره.. و نقص مقعر شدن تصویر رو با حالت ماکرو گوشی ( که یتونه شامل خاموش شدن لبه های نسور و یا تصحیح نرم افزاری باشه) جبران کنه.. در ضمن کوچکتر گرفتن فاصله فوکال لنث تو گوشی که برای گشادگی دیاف محدودیت داریم باعث کوچک شدن اف و وسیعتر شدن عمق میدان میشه.

2. اندازه و مقدار فوکال لنز رابطه خطی نداره با زاویه پوشش .. چرا؟ خوب شما این نکته رو فراموش کردید که این رابطه در صورتی خطی هستش که سایز سنسور ثابت بمونه.. وقتی سایز سنسور دوربین شما 1/2.7 بود و فوکال لنث 5.5 شما تقریبا همون میزان ویوی انجلی رو دارید که سنسور 1/2.5 با فوکال لنث 7.5 داره..
پس مقایسه شما رد مورد دوربین خودتون و دوربین یه گوشی از پایه غلطه..

من بازم میگم فوکال لنث بالا و پایین مزیت های خاص خودش رو برای گوشی داره و با توجه به نکات اول اصلا منطقی نیست که تمایل بیشتر بسمت بزرگ کردن این عدد باشه.. چربش مزیتهای کوچک کردن به نظر من سنگینی میکنه..( البته بازم میگم من نه عکاسم نه از عکاسی زیاد سر در میارم.اینا نکاتی بود از رو منطق به ذهنم میرسید و ممکنه اشتباه فنی کرده باشم که خیلی خوبه دوستان با دلیل و مدرک جوابشو بدن.:))

شكسته نفسي مي‌كنيد استاد، شما حتي اگه عكاس هم نباشي به هر حال پيشكسوت كه هستي چونكه بيشتر از 4200 تا پست داري و و احترامت واجبه

ما هم كه اينجا داريم از محضر اساتيدي مثل شما چيز ياد ميگيريم.

با اين وجود عليرغم ميل باطنيم بايد اعتراف كنم كه با شما در چند جا موافق نيستم

-در مورد لرزش كه image stablizer و ISO بالاتر قراره كم تاثيرش كنن وگرنه 5.5 تله نيست كه بخواد لرزش ايجاد كنه كه حالا بيان 4.8 كنن تا برطرف بشه!

-زاويه پوشش هم كه صحبتش رو كرديد، اگه سايز سنسور رو ثابت فرض كنيم با fl=4.8 اونقدر كه محسوس باشه نسبت به 5.5 افزايش پيدا نميكنه كه كسي رو خوشحال كنه. و در 5.5 ها با يه قدم عقب تر رفتن جبران ميشه.

ضمنا بايد ببيني وقتي كسي عكس ميندازه بيشتر دوست داره كه سوژه وسط عكس درشت بيفته يا يه مقدار جزئي منظره اطراف بيشتر مشخص باشه، يه جور ديگه بگم: شما وقتي ميخواي از يه چيزي عكس بندازي بيشتر پيش مياد بري جلوتر يا عقبتر؟

اصلا اين همه احتياج به استدلال هم نداره، حالا كه شما صحبت از منطق مي‌فرماييد، وقتي در P990 فضا براي ساختن Fl=5.5 بوده به نظر شما 4.8 نميتونستن بسازن؟
به قول قديميا: "چو صد آمد نود هم پيش ماست". البته مثل شما كه عكاس نيستي من هم نيستم با سازنده هاي p990 هم هيچ ارتباطي ندارم.

از همه مهمتر تاكيد ميكنم كه احترام شما به عنوان يك پيشكسوت واجبه ، اگه جسارتي شده پوزش من رو بپذيريد

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

خيلي ممنون از وقتتون

زبان فرانسه رو مي توني download كني

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شكسته نفسي مي‌كنيد استاد، شما حتي اگه عكاس هم نباشي به هر حال پيشكسوت كه هستي چونكه بيشتر از 4200 تا پست داري و و احترامت واجبه

ما هم كه اينجا داريم از محضر اساتيدي مثل شما چيز ياد ميگيريم.

با اين وجود عليرغم ميل باطنيم بايد اعتراف كنم كه با شما در چند جا موافق نيستم

-در مورد لرزش كه image stablizer و ISO بالاتر قراره كم تاثيرش كنن وگرنه 5.5 تله نيست كه بخواد لرزش ايجاد كنه كه حالا بيان 4.8 كنن تا برطرف بشه!

-زاويه پوشش هم كه صحبتش رو كرديد، اگه سايز سنسور رو ثابت فرض كنيم با fl=4.8 اونقدر كه محسوس باشه نسبت به 5.5 افزايش پيدا نميكنه كه كسي رو خوشحال كنه. و در 5.5 ها با يه قدم عقب تر رفتن جبران ميشه.

ضمنا بايد ببيني وقتي كسي عكس ميندازه بيشتر دوست داره كه سوژه وسط عكس درشت بيفته يا يه مقدار جزئي منظره اطراف بيشتر مشخص باشه، يه جور ديگه بگم: شما وقتي ميخواي از يه چيزي عكس بندازي بيشتر پيش مياد بري جلوتر يا عقبتر؟

اصلا اين همه احتياج به استدلال هم نداره، حالا كه شما صحبت از منطق مي‌فرماييد، وقتي در P990 فضا براي ساختن Fl=5.5 بوده به نظر شما 4.8 نميتونستن بسازن؟
به قول قديميا: "چو صد آمد نود هم پيش ماست". البته مثل شما كه عكاس نيستي من هم نيستم با سازنده هاي p990 هم هيچ ارتباطي ندارم.

از همه مهمتر تاكيد ميكنم كه احترام شما به عنوان يك پيشكسوت واجبه ، اگه جسارتي شده پوزش من رو بپذيريد

نه حاجی این حرفا چیه.. ادم بودن به پست زدن نیست.. :lol:

ولی اون تیکه که بولد کردین منطقیه..
گرچه اینایی که ما میگیم سطح قضیه هستش.. یه نفر اینکاره هم رد نمیشه از اینجا حداقل 4 تا فحش بده بهمون..:happy:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان 990ی خسته نباشید
باید عرض کنم که بنده دیروز 990 رو دادم رفت و بجاش یه king800 گرفتم :D
موفق باشید:cool:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
P990 شده 340.000 ایرافون !؟