سلام به بچه های P990 دار! یه چند تا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم!
1. قیمت P990 بدون گارانتی الان چنده؟! من شنیدم خیلی ارزون شده!
2. اگه بخوام P990 بدون گارانتی بخرم باید کجا برم؟!
3. پلیرش چطوره؟! در حد سری W هستش؟!
5. چه هدفونی توی خود جعبه هست؟! هدفون K800؟!
6. یه سوال ضایع! چون تا حالا با UIQ کار نکردم میپرسم! میشه بازی های معمولی جاوا رو روش ریخت؟!
7. و آخرین سوال! گوشیه خوبیه؟!
سلام... نمی دونم من صلاحیت دارم که بخوام جواب بدمیا نه چون خودم هم تازه این گوشی را گرفتم...
1) قیمتش از 325-360 متغیره... 3 سریال - نو نیم ... اصل فرانسه ! اسمبل اروپا... ولی به نظر من همه اش یکی بیشتر نیست... ممکنه گوشی تا چند مدت آینده گرون بشه چون استقبال وحشتناکی ازش شده.
اگر می خوای این گوشی را بخری سعی کن مدلی را بگیری که سریال IMEI اش عوض نشده باشه. چون دوستان میگن در هنگام update کردن گوشي به مشکل بر مي خوری
2) اگر در تهران هستید فکر کنم بهترین جای خرید پاساژ علاالدين باشه.
3) معمولا میگن که صدای p990 کم هست ولي من از وقتی دیدمش به نظرم نیومد که صداش کمه ! به نظرم صدای مدل های W بسیار بالاتر از حد معمول هست. برادرم یک w810 داره. کیفیت پخش صدا بهتر هست و اگر این نکته برات خیلی مهم هست بهتره یکیشو از نزدیک ببینی(مشک آن است که خود ببوید)
5) نمیدونم چرا از 3 به 5 پریدي ؟؟؟ هدفونش مربوط به خودشه ! یک عکسشو برات میذارم... کیفیت تفکیک صداش کولاکه... من که ipod باز هستم از این خیلی حال کردم.
6) بازیهای جاوا رو ساپوذت میکنه ولی اگر از مدل nokia symbian os 8 v2 or v3 بحوای به این مدل نگاه تغییر مسیر بدی(روی فایل های sis) نوکیا بازی هاش بهتر بودن !
7) حلوای تن تنانی هست !!!! خودت باید بخری تا بدونی. من که واقعا از امکاناتش حال کردم ولی پشتیبانی نررم افزاری قوی ای نداره مه هر برنامه ای که فکر کنی براش راحت گیر بیاری...مثلا answering machin نداره !
مطمئن باش که اگه با این گوشی 2 ماه کار کنی دیگه با خیچ مدلی بغیر از PDA ها نمی تونی کار کنی !
دوربینش هم بسیار با کیفیت هست... عکس هدفون را با p990i در حالت macro گرفتم....