• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره حسابی تاپیک به بیراهه رفت :wacko: کار خوبی کردی من اومدم پستم رو ادیت کنم دیدم نیست :D

خب دیشب من اپدیت کردم
1-اول از همه اینکه مژده بدم که مشکل SMS ها حل شد...:happy:
2-کیفیت صدا همچنان بهتر شده هم کوالیتی و هم بلندی صدا (در کل معقوال هست)
3-مشکل الارم حل شده
4- با سرعتش خیلی حال میکنم (خیلی عالی شده)
نکته قابل ذکر دیگه ای اگه دیدم میام میگم ;):cool:

سلام
ياني بعد از آپديت ميشه sms فارسي فرستاد يا حتي پيغامهاي فارسي رو ديد؟

ميشه يه توضيح از نحوه آپيديت كردن فريم‌ور بديد؟
ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه سوال!!

این وبلاگ مازیار چرا فیلتر شده؟
42.gif
159.gif

نه فیلتر نیست....من که مشکلی ندارم باز میکنه...بقیه بچه ها هم یه تستی کنید خبر بدین....فیلتر هست یا نه؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اره حسابی تاپیک به بیراهه رفت :wacko: کار خوبی کردی من اومدم پستم رو ادیت کنم دیدم نیست :D

خب دیشب من اپدیت کردم
1-اول از همه اینکه مژده بدم که مشکل SMS ها حل شد...:happy:
2-کیفیت صدا همچنان بهتر شده هم کوالیتی و هم بلندی صدا (در کل معقوال هست)
3-مشکل الارم حل شده
4- با سرعتش خیلی حال میکنم (خیلی عالی شده)
نکته قابل ذکر دیگه ای اگه دیدم میام میگم ;):cool:

عجیب اینجاس که من اس ام اس به خودم میدم ساعت درست هست ...از گوشی خواهرم هم تست کردم توی خونه درست هست اما پویا واسم اس ام اس داد ساعتش غلط بود ...این دیگه چه صیغه ای هست :blink::p باید روش کار کنم ببینم از کجا اب میخوره
ممکن هست از سرویس سنتر ها باشه؟!!!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به بچه های P990 دار! یه چند تا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم!
1. قیمت P990 بدون گارانتی الان چنده؟! من شنیدم خیلی ارزون شده!
2. اگه بخوام P990 بدون گارانتی بخرم باید کجا برم؟!
3. پلیرش چطوره؟! در حد سری W هستش؟!
5. چه هدفونی توی خود جعبه هست؟! هدفون K800؟!
6. یه سوال ضایع! چون تا حالا با UIQ کار نکردم میپرسم! میشه بازی های معمولی جاوا رو روش ریخت؟!
7. و آخرین سوال! گوشیه خوبیه؟!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
6. یه سوال ضایع! چون تا حالا با UIQ کار نکردم میپرسم! میشه بازی های معمولی جاوا رو روش ریخت؟!

خب خب// مخالفان قدیم SE و موافقان جدید//:D میبینم که بله دیگه....عیب نداره...

1- علیرضا میدونه

2- اینم مثل 1 ...

3-خیلی خوبه...اره مگاباس هم داره....کلا پلیر عالی هست..wmv ,wma رو هم با اپدیت جدید میخونه//:)

4- هم که نداشتی...:D

5- اره دقیقا هدفون k800 هست...

6-بله میشه...حتی اون 3D هایی که اکثرا نوکیا اجرا نمیکنه هم مثل هلو کار میکنه :rolleyes:

7- بسیار عالی ( از نظر من ) :)

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

سلام... نمی دونم من صلاحیت دارم که بخوام جواب بدمیا نه چون خودم هم تازه این گوشی را گرفتم...

1) قیمتش از 325-360 متغیره... 3 سریال - نو نیم ... اصل فرانسه ! اسمبل اروپا... ولی به نظر من همه اش یکی بیشتر نیست... ممکنه گوشی تا چند مدت آینده گرون بشه چون استقبال وحشتناکی ازش شده.
اگر می خوای این گوشی را بخری سعی کن مدلی را بگیری که سریال IMEI اش عوض نشده باشه. چون دوستان میگن در هنگام update کردن گوشي به مشکل بر مي خوری

2) اگر در تهران هستید فکر کنم بهترین جای خرید پاساژ علاالدين باشه.
3) معمولا میگن که صدای p990 کم هست ولي من از وقتی دیدمش به نظرم نیومد که صداش کمه ! به نظرم صدای مدل های W بسیار بالاتر از حد معمول هست. برادرم یک w810 داره. کیفیت پخش صدا بهتر هست و اگر این نکته برات خیلی مهم هست بهتره یکیشو از نزدیک ببینی(مشک آن است که خود ببوید)

5) نمیدونم چرا از 3 به 5 پریدي ؟؟؟ هدفونش مربوط به خودشه ! یک عکسشو برات میذارم... کیفیت تفکیک صداش کولاکه... من که ipod باز هستم از این خیلی حال کردم.

6) بازیهای جاوا رو ساپوذت میکنه ولی اگر از مدل nokia symbian os 8 v2 or v3 بحوای به این مدل نگاه تغییر مسیر بدی(روی فایل های sis) نوکیا بازی هاش بهتر بودن !

7) حلوای تن تنانی هست !!!! خودت باید بخری تا بدونی. من که واقعا از امکاناتش حال کردم ولی پشتیبانی نررم افزاری قوی ای نداره مه هر برنامه ای که فکر کنی براش راحت گیر بیاری...مثلا answering machin نداره !

مطمئن باش که اگه با این گوشی 2 ماه کار کنی دیگه با خیچ مدلی بغیر از PDA ها نمی تونی کار کنی !

دوربینش هم بسیار با کیفیت هست... عکس هدفون را با p990i در حالت macro گرفتم....

فایل های ضمیمه

• headphone.jpg
    headphone.jpg
    56.6 KB · نمایش ها: 17

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اگر میخوای هر دفعه که گوشیتو دیدی به خودت فحش بدی، به سرعت برو و یه P990 بزن به جیب!!
مگه بیکاری مرد مومن؟!!
همون K800 که گفتی شرفت داره به این. با نرم افزارش پیر میشی.
برو سراغ نوکیا ها و پاکت پی سی ها، اگر تعصب سونی اریکسون هم داری برات می تونم فقط اظهار تاسف کنم!

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ياني بعد از آپديت ميشه sms فارسي فرستاد يا حتي پيغامهاي فارسي رو ديد؟

ميشه يه توضيح از نحوه آپيديت كردن فريم‌ور بديد؟
ممنون

نه منظورش این بود که مشکل جابجا شدن تاریخ اس ام اس ها که توی بعضی از مدل ها بود حل شده. :)
مشکل فارسی هنوز سر جاشه!
در مورد نحوه آپدیت هم به صفحات قبل برو یا سرچ کن.

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه منظورش این بود که مشکل جابجا شدن تاریخ اس ام اس ها که توی بعضی از مدل ها بود حل شده. :)
مشکل فارسی هنوز سر جاشه!
در مورد نحوه آپدیت هم به صفحات قبل برو یا سرچ کن.

ممنون افشاري جان
:)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نتیجه پس از تست کردن service center های مختلف ایران

این نتایج با تنظمات location از این قرار صورت گرفته
Current time zone
Iran------->tehran
Home time zone
Iran------>tehran
Zone interest
Greenwihch---------->london

9891100500=-1+ میشه گفت تقریبا بی نقص و اشتباه عمل میکنه در حدود 3 دقیقه تفاوت زمانی
2-=9891100510+ به کل تعطیل تشریف داشتن...
3-=9891100501+ در حدود +3 ساعت اختلاف زمانی با current time
9891100502=-4+ در حدود +1:30 دقیقه اختلاف زمانی با current time

نتیجه گیری:
Time zone در سرورهای SMS ایران در مورد 3 و 4 تنظیم نمیباشد...به عبارتی موقع ویندوز ریختن با بی توجهی next زدن و رفتن که میشه خودمونی گفت گتره ای
وعلت اینکه چرا گوشی های دیگه این مشکل رو ندارن یحتمل به این ختم میشه که دیگه واقعا گیج شدم...هیچ استدلالی جز مسئله bussines phone بودن گوشی و کانورت کردن تایمی که از سرور گرفته و در گوشی با توجه به location تنظیم شده که همان Iran-Tehran میباشد تغییر میدهد وجود نخواهد داشت
Se تا اینجارو خوب اومد باید دست به گریبان مخابرات ir-tci شد تا time zone دیگر سرورهای اس ام اس رو تصحیح کنند....در مورد صحت صحبت های بالا جای شکی برای من باقی نمانده هر سرویس سنتر رو چندین بار در روز تست زدم و به نتایج ثابتی که درج کردم دست پیدا کردم
دوستان دیگه هم اپدیت کنن اگه نظر دیگه ای دارن ما هم استفاده کنیم
یا حق​

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام مداد رنگي جان !

از آپديتت بيشتر بگو !

سرعتش و صداش چقدر بيشتر شده‌ ؟!

من هم ميخوام آپديت كنم ! ولي اين موارد كافي نيست !‌ اگه دوربينش 3 مگا پيكسل ميشد شايد آپديت ميكردم !:lol:

راستي من امروز علائدين رو زير و رو كردم ! هيچ مغازه اي چيزي به اسم LCD Protector نداشت !:(

الآن كودوماتون هنوز LCD Protector نداريد ؟!

1 خبر جالب ديگه ! 3250 زير 400 تومان پيدا نكردم !:blink: جريان چيه ؟!:wacko:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نتیجه پس از تست کردن service center های مختلف ایران

این نتایج با تنظمات location از این قرار صورت گرفته
Current time zone
Iran------->tehran
Home time zone
Iran------>tehran
Zone interest
Greenwihch---------->london

9891100500=-1+ میشه گفت تقریبا بی نقص و اشتباه عمل میکنه در حدود 3 دقیقه تفاوت زمانی
2-=9891100510+ به کل تعطیل تشریف داشتن...
3-=9891100501+ در حدود +3 ساعت اختلاف زمانی با current time
9891100502=-4+ در حدود +1:30 دقیقه اختلاف زمانی با current time

نتیجه گیری:
Time zone در سرورهای SMS ایران در مورد 3 و 4 تنظیم نمیباشد...به عبارتی موقع ویندوز ریختن با بی توجهی next زدن و رفتن که میشه خودمونی گفت گتره ای
وعلت اینکه چرا گوشی های دیگه این مشکل رو ندارن یحتمل به این ختم میشه که دیگه واقعا گیج شدم...هیچ استدلالی جز مسئله bussines phone بودن گوشی و کانورت کردن تایمی که از سرور گرفته و در گوشی با توجه به location تنظیم شده که همان Iran-Tehran میباشد تغییر میدهد وجود نخواهد داشت
Se تا اینجارو خوب اومد باید دست به گریبان مخابرات ir-tci شد تا time zone دیگر سرورهای اس ام اس رو تصحیح کنند....در مورد صحت صحبت های بالا جای شکی برای من باقی نمانده هر سرویس سنتر رو چندین بار در روز تست زدم و به نتایج ثابتی که درج کردم دست پیدا کردم
دوستان دیگه هم اپدیت کنن اگه نظر دیگه ای دارن ما هم استفاده کنیم
یا حق​

سلام
میشه یک کم راجع به گوشی o2 توضیح بدید ؟ از کجا تهیه کردید و چرا از p990 راضی نیستید ؟ راجع به گوشي AOK چیزی می دونید ؟ ممنون

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام مداد رنگي جان !

از آپديتت بيشتر بگو !

من هم ميخوام آپديت كنم ! ولي اين موارد كافي نيست !‌ اگه دوربينش 3 مگا پيكسل ميشد شايد آپديت ميكردم !:lol:

راستي من امروز علائدين رو زير و رو كردم ! هيچ مغازه اي چيزي به اسم LCD Protector نداشت !:(

سلام....
LCD protector را من هم ندارم !!!! میشه ازش یک عکس بگيريد ؟ اخه هر چی فکر مي کنم به این نتیجه می رسم که بايد جنسش همون پلستیک معمولی که روی LCD موبایل های معمولی هست باشه ؟ نه ؟
:wacko:

چون مخابرات واردات گوشی را مخدود کرده، قیمت موبایل های نوکیا تا مدت دیگه وحشتناک بالا میره !!! مگر اینکه سیاست ارائه گوشی با خط اعمال بشه !!! که محاله

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام مداد رنگي جان !

از آپديتت بيشتر بگو !

خب عزیز دل
چیزایی که باید رو گفتم....دوربینم حدود 5 شده ...وگر نه که من به اپدیت راضی نمیشدم..:D
lcd protector هم واسه 7710 بگیرید 100% fit to screen هست
سرعت گوشی فوق العاده عالی هست من که لذت بردم :happy: صداش هم همونه اما یه تغییرایی کرده که باید خودتون بشنوید کوالیتی بهتری داره و از همه مهم تر اینکه الارم درست شده...
3250 هم مدتی هست که کم شده و نو توی بازار نیست (شیراز) یحتمل علتش این هست....
شما صبر کن اپدیت بعدی احتمالا میشه w960 با 8گیگ حافظه ...اون موقع اپدیت کن :D

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام
میشه یک کم راجع به گوشی o2 توضیح بدید ؟ از کجا تهیه کردید و چرا از p990 راضی نیستید ؟ راجع به گوشي AOK چیزی می دونید ؟ ممنون

پی 990 گوشی بدی نیست اما با ذهنیتی که داشتم خب انتظارات منو براورده نکرد..ولی یواش یواش داره درست میشه .... در مورد aok توی شیراز نمایندگیش رو دیدم اما باهاش کار نکردم....در کل برند گمنامی هست به نظرم هنوز زود هست که بشه محکم بهش تکیه کرد....مابقی به خودتون ربط داره.... اتم رو هم من از گوشی شاپ خریدم ...اگه تهران تشریف دارید علائدین فروشگاه رمضانی میتونید تهیه کنید هم سفید داره و هم مشکی ... در خوب بودن هم شک نکنید...فوق العاده ppc خوبی هست اگه اتم اگزک هم بگیرید که..... دیگه بهتر....توی پاکت پی سی ها به ایسوس p525 و p535 هم فکر کنید ;)

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
D
lcd protector هم واسه 7710 بگیرید 100% fit to screen هست
D

بابا چي ميشد رودتر ميگفتي ؟! :(:(:(:(:(:(

امروز دمارم در اومد تو علائدين ! تو گرما ! خسته !‌ كوفته ! :(:(:(:(:(:(:(

عمرا تا 6 ماه ديگه اونطرفا آفتابي نميشم !:f34r:

خطاب به دوست عزيزم decilion69 جان :

آره از همون پلاستيك معمولياست ! ولي اگه تونستي گير بياري بهت جايزه ميدم !:lol:

راستي از دوستاني كه تهران تشريف دارند و از اين پلاستيكا هم دارن خواهش و التماس ميشه كه يه جوري

به داد كا هم برسند ! حتي شهرستاني هاي عزيز هم ميتونند پست كنند ! هزينش هم به روي چشم !:blush:

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
پی 990 گوشی بدی نیست اما با ذهنیتی که داشتم خب انتظارات منو براورده نکرد..ولی یواش یواش داره درست میشه .... در مورد aok توی شیراز نمایندگیش رو دیدم اما باهاش کار نکردم....در کل برند گمنامی هست به نظرم هنوز زود هست که بشه محکم بهش تکیه کرد....مابقی به خودتون ربط داره.... اتم رو هم من از گوشی شاپ خریدم ...اگه تهران تشریف دارید علائدین فروشگاه رمضانی میتونید تهیه کنید هم سفید داره و هم مشکی ... در خوب بودن هم شک نکنید...فوق العاده ppc خوبی هست اگه اتم اگزک هم بگیرید که..... دیگه بهتر....توی پاکت پی سی ها به ایسوس p525 و p535 هم فکر کنید ;)
آقا شما كه با هردوشون كار كردي، كار كردن با كدوم راحت تره و به اصطلاح بيشتر حال ميده:f34r::blink:؟
مي خوام بگيرم p990 بگيرم يا ppc ؟ با توجه به اينكه به نرم افزارهاي ppc نياز شديدي ندارم:hmm:
اين دوتا ايسوزي كه گفتي ميشه آخرين قيمتاشونو بدي؟(خيلي باحالا:D)
مرسي

بالا