• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چشم حتما
فقط قبلش عرض كنم كه اين كار مربوط يه فعال كردن بلوتوث با كامپيوتريه كه تو شبكه LAN قرارداره و اينترنت رو از اين طريق ميگيره نه ارتباط اينترنت با دايال آپ.

مرسی ... ارزش کار شما را کم نمیکنم... میدونم که کانکشن را با lan باید share کرد ولی اصلا به من جواب نمیده !!!

شما از چه برنامه bluetooth استفاده میکنید ؟ شاید مشکل من از اونجا باشه !

راستی در ورژن جديد bluetooth هم آپدیت شده نه ؟
;)

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی ... ارزش کار شما را کم نمیکنم... میدونم که کانکشن را با lan باید share کرد ولی اصلا به من جواب نمیده !!!

شما از چه برنامه bluetooth استفاده میکنید ؟ شاید مشکل من از اونجا باشه !

راستی در ورژن جديد bluetooth هم آپدیت شده نه ؟
;)

بلوتوث من Bluetooth Class1 billionton هست و نرم افزارشم BlueSoleil.
متاسفانه هنوز فرصت نكردم گوشي رو آپديت كنم، نميدونم تو قسمت بلوتوث چيز جديدي اضافه شده يا نه.

فقط ببين تو گوشي يه جا هست كه Role تعيين ميكنيم بزار روي Client to Server ببين جواب ميده.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه اساتيد تاپيك
من تازه اين گوشي رو خريدم مدل گوشي قبليم K750 بود كه مدت 2 سال اونو داشتم در مورد p990 اطلاعاتم خيلي كمه. يه سوال دارم من چطور ميتونم تمام تلفنهايي كه تو گوشي قبليم ذخيره كرده بودم به اين گوشي جديد منتقل كنم لازم به ذكره كه هردوي اين گوشي ها رو الان دارم و ضمنا برنامه my phone explorer رو هم دارم آيا كمكي ميكنه؟ براي من اين موضوع اينقدر حياتيه كه اگه نتونم منتقل كنم مجبورم از همون گوشي قبليم استفاده كنم لطفا به من كمك كنيد خدا عوضتون بده:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من تازه اين گوشي رو خريدم مدل گوشي قبليم K750 بود كه مدت 2 سال اونو داشتم در مورد p990 اطلاعاتم خيلي كمه. يه سوال دارم من چطور ميتونم تمام تلفنهايي كه تو گوشي قبليم ذخيره كرده بودم به اين گوشي جديد منتقل كنم لازم به ذكره كه هردوي اين گوشي ها رو الان دارم و ضمنا برنامه my phone explorer رو هم دارم آيا كمكي ميكنه؟ براي من اين موضوع اينقدر حياتيه كه اگه نتونم منتقل كنم مجبورم از همون گوشي قبليم استفاده كنم لطفا به من كمك كنيد خدا عوضتون بده:)
دو راه وجود داره:

1- همه کانکشن ها رو تو K750 تیک بزنی و با بلوتوس به گوشی جدید بفرستی

2-از کانکشن هات تو K750 رو مموری کارت بک آپ بگیری و تو P990 ریستورشون کنی

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راه اندازي اندازي اينترنت با استفاده از بلوتوث

تنظيمات مربوط به نرم افزار بلوتوث:
ابتدا بلوتوث را به پرت USB كامپيوتر وصل و نرم افزار مربوط به آن را نيز نصب كنيد.
( بلوتوث من ماركش Bluetooth Class1 billionton هست و نرم افزارشم BlueSoleil هست )

Bluetooth.jpg

توي گوشي Bluetooth on و visible to other Devices رو فعال كنيد.

حالا برنامه بلوتوث را اجرا و سعي كنيد بلوتوث را با گوشي pair كنيد. براي اين كار روي آيكون گوشي تو برنامه بلوتوث، رايت كليك و سپس Pair Device را اجرا كنيد مثل شكل زير:

BlueSoleil-1.JPG

وقتي اين كار را انجام دهيد بلافاصله يك پنجره مشابه پنجره زير:

Pair-1.JPG

باز مي شود كه شما بايد يك كلمه دلخواه وارد كنيد. بعد از تايپ كلمه ok را بفشاريد، بلافاصله تو گوشي هم بايد عين همين كلمه رو وارد كنيد.
بعد از pair شدن، همانطور كه در عكس مشاهده مي كنيد كنار آيكون گوشي علامت تيك ظاهر مي شود.

BlueSoleil-2.JPG

تنظيمات مربوط به كانكشن هاي شبكه:

شما وقتي نرم افزار بلوتوث را در ويندوز نصب كنيد توي Network Connection چند تا كانكشن جديد اضافه مي شود كه يكي از آنها مربوط به Bluetooth DUN Connection هست كه باهاش كاري نداريم،
كانكشن ديگري هم مربوط به Local Area اضــــــافه ميشود بطوري كه Local Area Connection دوتـــــا مـــــي‌شود يا 1 و 2 و يـا 2 و 3 خلاصه يك كانكشن جديد اضافه مي شود. فرض كنيد Local Area Connection 1 همان كانكشني باشد كه از قبل به شبكه وصل بوده ( كه يا اتوماتيك IP ميگيره و يا با تنظيم دستي بهش IP ميديد ). كانكشن ديگر هم فرضا Local Area Connection 2 هم كانكشنيست كه نرم افزار بلوتوث اضافه ميكند.
حالا شما بايد اين دو تا كانكشن رو با هم بريج كنيد، روش كار هم به اين صورت است كه در پنجره Network Connection هردو كانكشن را انتخاب و بر روي آنها رايت كليك كنيد و از پنجره Add to Bridge را اجرا كنيد.

AddToBridge.JPG

وقتي اينكار را انجام داديد يك كانكشن جديد به نتورك كانكشن اضافه ميشود به اسم Network Bridge و دو كانكشن قبلي شبكه هم به اين كانكشن جديد اضافه مي شود. آيكونشم به شكل يه پله :

NetworkBridge.JPG

به اين نكته توجه كنيد كه اگر به كانكشن اصلي شبكه دستي IP مي داديد به اين Network Bridge هم دستي ميتونيد IP بديد و اگر اتوماتيك IP ميگرفته ( از DHCP يا NAT ) بازم اتو ماتيك IP ميگيره.

تنظيمات مربوط به گوشي :
از تو گوشي به اين مسير بريد
Control panel > connections > internet accounts
اينجا دو تا برگه داريم كه يكيش Accounts هست و اون يكي Groups .
تو برگه Accounts مي بينيد يه اكانت هست به اسم Ad-Hoc Bluetooth PAN كه با اين كاري نداريم شما با استفاده از منوهاي بالا بايد يه اكانت جديد درست كنيد :
New account > Bluetooth Internet (PAN)
وقتي اينجا رسيديد ميبينيد تو برگه settings هستيد. اينجا يه Account Name مي خواد، يه اسم بهش بديد و گزينه
Prompt me if all the devices in the list fail, or list is empty
رو تيك بزنيدو بريد به تب Devices و Add device رو بزنيد و از ليستتون ديواس بلوتوث كامپيوتر رو بسته يه نامي كه اونجا بهش دادين تيك بزنين و Save كنين و از اين قسمت خارج بشين. تا كليد Save رو بزنيد يه متن مياد كه بهتون ميگه اگه مي خوايد به اينترنت وصل بشين و ايميل بگيريد و بفرستيد بايد به يه گروه اضافه شويد، بعد مي پرسه كه مي خوايد به گروه اضافه بشيد كه Yes را انتخاب كنيد و بعد اسم گروه اينترنت رو مياره كه بعد كليد save اين قسمت رو بزنيد و خارج شويد.
حالا دوباره تو ليست اكانت ها هستيد و ميبينيد كه دو تا اكانت هست كه يكي قبلا بوده و يكي هم الان خودتون اضافه كرديد.
حالا رو اين اكانتي كه ايجاد كرديد كليك كنيد و منوي بالا رو باز كنيد، ميبينيد كه 4 تا گزينه هست :
TCPIP
Proxy
Roles
-----------------
Delete Account
با Proxy و Delete Account كاري نداريم.
TCPIP خودش دو تا زير منو داره، IP Config و IP DNS address .
اول IP Config رو اجرا كنيد تا صفحش باز بشه ، اينجا دو تا انتخاب داريم Automaticlly و IPV4 كه شما بايد IPV4 رو انتخاب كنيد و تنظيمات IP رو انجام بديد. از رنج IP شبكه تون يه IP خالي و استفاده نشده و همچنين Gateway و Network و DNS رو از مدير شبكه بگيريد و اونو تو گوشي تنظيم كنيد،
بعد به زير منوي IP DNS address بريد و DNS ها رو هم اونجا تنظيم كنيد.
حالا از منوي اول Roles را اجرا و اونو تو حالت Client – Server قرار بديد و Save كنيد و بيايد بيرون.
حالا بريد به منوي Tools گوشي ، برنامه Online يا هر برنامه ديكه كه خودتون براي ديدن وب نصب كرديد را اجرا كنيد و يه New link مثلا www.yahoo.com رو بهش بديد. در اين حالت اگه به برنامه بلوتوث توجه كنيد ميبينيد از مركز كه همون بلوتوث كامپيوتر هست يه خط به گوشي ارتباط برقرار ميشه و يه فلش مانند روش حركت ميكنه به سمت گوشي.

BlueSoleil-3.JPG

با اين ترتيب شما مي توانيد با استفاده از بلوتوث روي گوشي با اينترنت ارتباط برقرار كنيد.

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

دو راه وجود داره:

1- همه کانکشن ها رو تو K750 تیک بزنی و با بلوتوس به گوشی جدید بفرستی

2-از کانکشن هات تو K750 رو مموری کارت بک آپ بگیری و تو P990 ریستورشون کنی

چه کاریه ... خوب همه شماره هاتو کپی کن تو سیم کارتت بعد تو 990 پیست کن دیگه :blink:
پاینده ایران

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
راه اندازي اندازي اينترنت با استفاده از بلوتوث

تنظيمات مربوط به نرم افزار بلوتوث:
ابتدا بلوتوث را به پرت USB كامپيوتر وصل و نرم افزار مربوط به آن را نيز نصب كنيد.
( بلوتوث من ماركش Bluetooth Class1 billionton هست و نرم افزارشم BlueSoleil هست )

Bluetooth.jpg

توي گوشي Bluetooth on و visible to other Devices رو فعال كنيد.

حالا برنامه بلوتوث را اجرا و سعي كنيد بلوتوث را با گوشي pair كنيد. براي اين كار روي آيكون گوشي تو برنامه بلوتوث، رايت كليك و سپس Pair Device را اجرا كنيد مثل شكل زير:

[

آقا دستت درد نکنه الان امتحان میکنم ببینم مشه یا نه ....

راستی برنامه opera شما همون برنامه web هست یا اسمش opera هست ؟

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من هر چی می گردم نمی تونم یک نرم افزار پیدا کنم که روی فایلها قفل بزاره که از دسترسی بقیه خارج بشه
یعنی نرم افزارها یا نصب نمیشن به علت قدیمی بودن یا اینکه نصب میشن اما هر کاری میکنم از قفل کردن و اینها توشون خبری نیست مثل FileLock for Sony ericsson v1.0 یا passwordman1[1][1].0_uiq3_Cracked_by_smartFEP@SyMBiAN
اگر کسی می تونه کمکی کنه یا نرم افزاری معرفی کنه ممنون میشم

البته همین مشکل رو با نصب divx player هم دارم که پیغام security fail میده
البته ورژن گوشیم جدید نیست و چون مشکلی ندارم ترجیح میدم آپدیتش نکنم :rolleyes:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام
آقا من هر چی می گردم نمی تونم یک نرم افزار پیدا کنم که روی فایلها قفل بزاره که از دسترسی بقیه خارج بشه
یعنی نرم افزارها یا نصب نمیشن به علت قدیمی بودن یا اینکه نصب میشن اما هر کاری میکنم از قفل کردن و اینها توشون خبری نیست مثل FileLock for Sony ericsson v1.0 یا passwordman1[1][1].0_uiq3_Cracked_by_smartFEP@SyMBiAN
اگر کسی می تونه کمکی کنه یا نرم افزاری معرفی کنه ممنون میشم

البته همین مشکل رو با نصب divx player هم دارم که پیغام security fail میده
البته ورژن گوشیم جدید نیست و چون مشکلی ندارم ترجیح میدم آپدیتش نکنم :rolleyes:

از برنامه advanced device lock استفاده کن دوست گرامی
البته یادتون نره که باید sign بشه :)

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دستت درد نکنه الان امتحان میکنم ببینم مشه یا نه ....

راستی برنامه opera شما همون برنامه web هست یا اسمش opera هست ؟

من برنامه Opera ندارم، همونطور كه ميدوني يه برنامه Opera هست كه تو ويندوز نصب ميشه و مثل فاير فاكس، IE ، موزيلا و ... براي كاووش در وب سايت ها استفاده ميشه.
تو برنامه هاي گوشي شنيدم بعضي ها ميگن opera ولي نميدونم چيه.

sabtaab

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام
من دو روزه که این فروم رو با سایت جی اس ام زیر و رو کردم و بالاخره خودم رو راضی کردم که برم یه پی 990 بخرم
اما تو علاالدین متوجه شدم که قیمت آی میت جم هم تقریبا هم پایه پی 990 شده (‌ حالا مثلا یه ده بیست تومن بیشتر)
اختلاف این دو موبایل رو میدونم اما فقط در حد تئوری
اینجا هم شکایت بعضی دوستان رو از هنگ کردن مکرر پی 990 خوندم
حالا ممکنه یه راهنمایی بدین اینو بخرم یا اون؟
ممنون

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان سلام
من دو روزه که این فروم رو با سایت جی اس ام زیر و رو کردم و بالاخره خودم رو راضی کردم که برم یه پی 990 بخرم
اما تو علاالدین متوجه شدم که قیمت آی میت جم هم تقریبا هم پایه پی 990 شده (‌ حالا مثلا یه ده بیست تومن بیشتر)
ممنون

اولا که به نوع استفادت بستگی داره
2 زیاد هنگ نمی کنه ولی توصیعه من که خودم قبلا ppc باز بودم و بقیعه دوستانی که مثل منن imate رو بگیر
3 دوربین و lcd 990 بهتر از imate jam هست
4 ولی خوب خودمونیم 990 خیلی دیگه داره خز میشه
5 اگه می خوای از گوشی کار بکشی و برنامه نصب کنی تو این مورد برنامه واسه imate بی نهایته ولی واسه 990 سر جمع 15 تا برنامه بیشتر نیست
5 خلاصه ساده و بی داد و قال بگم windows mobile هزارههههههههه symbian یک ببین اگه دوربین و این جنگولک بازیا واست مهم نیست imate رو بگیر :D
اگه سوالی بود من و بقیه دوستان در خدمتیم

پاینده ایران

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا ساين ( sign ) ياني چي، منظور همون كركه ( Crack ) ؟

بعضی از برنامه ها را وقتی میخای نصب کنی باید یک امضا داشته باشن که به عنوان educational داری استفاده میکنی و برای هر p990i ای با سریال مخصوص خودش باید امضا دار شه... در این بین بعضی از سایت ها بودن که زحمت ساختن فایل مربوط را با سریال گوشی شما میکشیدن ولی مثل اینکه جدیدا دیگه این کار را نمیکنن..

:(

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سلام
ممنون

ببخشید قیمت p990i رفته بالا یا imate اومده پایین ؟ اگه میخوای p990 گارانتی دار بخری که قیمتش با imate یکی هست نخر ! چون گارانتی در ایران ...... است .(خودتون میدونین)

دوربین و موبایل دوست داری = p990 برنامه موبایل = imate !!!
p990 من تا حالا هنگ نکرده.... شاید فریمور های قدیمی این مشکل را داشتند !

به حرف هیشکی هم گوش نکن... هر چی دلتو گرفته بخر.... چون حداقل میخای یک مدت دستت باشه !

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ببخشید قیمت p990i رفته بالا یا imate اومده پایین ؟ اگه میخوای p990 گارانتی دار بخری که قیمتش با imate یکی هست نخر ! چون گارانتی در ایران ...... است .(خودتون میدونین)

دوربین و موبایل دوست داری = p990 برنامه موبایل = imate !!!
p990 من تا حالا هنگ نکرده.... شاید فریمور های قدیمی این مشکل را داشتند !

به حرف هیشکی هم گوش نکن... هر چی دلتو گرفته بخر.... چون حداقل میخای یک مدت دستت باشه !

در کل خدا پشیمونی نده ...من دنبال دلم رفتم p990خریدم پشیمون شدم :D به حرف این و اون گوش ندادم پاکت پی سی رو فروختم پشیمون شدم... همه اینا به نوعی تجربه است ...پس try it

بالا