• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين فونت ها رو به جاي فونت ها ي قبلي بريز تو گوشيت
بعد گوشي رو روشن خاموش كن درست ميشه

مرسی از لطفت اما یه مشکل. من یه فونت tahoma روی گوشیم ریختم که هم فارسی درست شد و هم فونت خود گوشی بسیار بسیار زییا شد . من براتون اتچ می کنم و شما یه بار امتحان کنید می بینید چقدر گوشیتون خدا میشه . مطمئنم دیگه تغییرش نمی دید منتها مشکل این فونت همون bold نداشتن بود .
من که حاضر نیستم فونت رو تغییر بدم ترجیح می دم برای مشکلش یه راه حل پیدا کنم تا اینکه اون فونتی که شما گذاشتی رو بریزم رو گوشی . شما هم امتحان کن . احتمالا نظرم رو تایید می کنی .

فایل های ضمیمه

• Fonts Tahoma P990i UIQ3[1].IR.rar
    660.1 KB · نمایش ها: 46

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
مرسی از لطفت اما یه مشکل. من یه فونت tahoma روی گوشیم ریختم که هم فارسی درست شد و هم فونت خود گوشی بسیار بسیار زییا شد . من براتون اتچ می کنم و شما یه بار امتحان کنید می بینید چقدر گوشیتون خدا میشه . مطمئنم دیگه تغییرش نمی دید منتها مشکل این فونت همون bold نداشتن بود .
من که حاضر نیستم فونت رو تغییر بدم ترجیح می دم برای مشکلش یه راه حل پیدا کنم تا اینکه اون فونتی که شما گذاشتی رو بریزم رو گوشی . شما هم امتحان کن . احتمالا نظرم رو تایید می کنی .
شما از کجا تغیرش میدین فونت رو؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
آقا باگ جدید !!!! اگر از برنامه های smart movie یا Lcg Jukebox استفاده میکنید و در حین پخش یک فایل هندزفری را نصب کنید به جای شنیدن صدای فایل ، صدای تق تق میشنوید. البته این مورد در مدیا پلیر اتفاق نمیفته. روش حل مشکل در smart movies. : ابتدا smart movie را احرا کنید : بعد فایل تصویری را باز کنید . آنرا پاز کنید با space . بعد هندز فری را نصب کنید و دوباره space را بزنید تا بتونید صدای فایل را از هندزفری گوش کنید.

در lcg jukebox هم باید همین کار را بکنید و حتما اول برنامه اجرا بشه بعدش فایل ایسته کنه !!!:p و بعدش هنزفری نصب شه !

این موارد مربوط به آپدیت یکی مونده به اخری هست... شاید در آپدیت جدید حل شده باشه( 1000 سال سیاه) ... لطفا در صورت داشتن حوصله امتحان کنید و خبر بدید...

ممنون...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این گوشی دیگه واقعا حوصله ی من رو سر برده!:hmm:
من که هیچ خیری از این برنامه های UIQ3 ندیدم! در همین مدتی که به اصطلاح چند برنامه روی گوشی ام نصب کردم می بینم که گوشی به شدت کند شده و گاهی اوقات حتی از باز کردن آیکون Message هم عاجز است! یا در مورد مشابه پیش می آید که دفتر تلفن را هم نمی شود دید!!(2-3 بار اتفاق افتاده)
یکی دیگر از چیزهایی که اصلا سر در نمی آورم اینه که آلارم ساعت گوشی در حالی که روی سایلنس هم نیست در کمال حیرت هیچ زنگی نمی خوره و این مساله چندین بار برایم پیش اومده!
اما مشکلات به همین جا ختم نمی شه:
بعضی وقت ها گوشی اصلا زنگ نمی خوره (باز هم در حالی که روی سایلنس مود نیست!)
خیلی وقت ها دکمه پاسخگویی مکالمه رو که می زنم می بینم انگار اصلا در نوبت اول کار نمی کنه و گاهی هم بالکل تماس قطع می شه!! این دیگه واقعا نوبر بود که هنوز هم با آن ساخته ام ولی یواش یواش دیگه دارم ناامید می شم! فعلا تنها کاری که توانستم انجام بدم که در برخی موارد جوابگو بوده، ری استارت کردن گوشی بوده!
در چنین مواردی شما حاضری همه ی امکانات مالتی مدیایی گوشی رو بدی ولی وظایف اصلی گوشی شما به درستی انتجام بشه!

کلید مشکل شما در اپدیت کردن گوشی هست...ورژن گوشی تون قدیمیه درسته؟ مشکلاتی که میگید با اخرین ورژن حل شده هستن...

آره آپدیت نکردم، یعنی با این اینترنت مافنگی دایال آپ نتونستم! (راستش حتی نمی تونم به آسونی به همین PT بیام چه برسه به این که ریسک آپدیت کردن رو در چنین وضعیتی به جون بخرم!) اما مساله این بود که این مشکلات رو اخیرا پیدا کرده م والا در 7-8 ماه قبل هیچ مشکلی در بین نبود.

با یه بنده خدایی مشورت کردم و مشکل گوشی م رو بهش گفتم. ایشون چند تا مساله رو عنوان کرد:
- مشکل مال نرم افزارهایی بوده که روی گوشی نصب کردید ، چون اینها کرک شده هستند و با اصلشون فرق دارن و برای همین خیلی هاشون ویروسی هستند.
- نرم افزار دیسک تو فون رو روی کامپیوتر نصب نکنی بهتره چون خیلی هاشون باگ داشته اند! (واقعا اینطوره؟!) اگر هم از سی دی سونی استفاده کردی یک انتی ویروس اوریجینال روی کامپیوترت نصب کن تا به مشکل ویروس و باگ و این صحبت ها بر خورد نکنی.
- آپدیت رو اصلا توصیه نمی کنم چون بالای 60% کسانی که آپدیت کردن به مشکل بر خوردن. (این حرفش با وجود آپدیت موفق بسیاری از دوستان همین جا منطقی نیست)
- تنها راه نجات گوشی شما فلش کردنه.

حالا با این تفاسیر نظر شما چیه؟ البته قبلا هم عرض کردم که مشکلاتی که گفتم در همین 2 ماه اخیر که 10 -12 برنامه نصب کردم (و یک آنتی ویروس هم محض احتیاط نصب کرده بودم!) پیدا شده.
باز هم می گید باید آپدیت بشه یا فلش چاره ی کاره؟

BehroozPB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر و بچه های آخر SE!:
من دوشنبه میخوام برم علاءالدین این گوشی سراپاتقصیر رو بخرم. چند تا سوال داشتم صلواتی جواب بدین، واقعاً مخلصیم :p

1- میشه گوشی رو پیش فروشنده امتحان کرد، مثلاً توی منوی مخفی برم (بالا * پایین پایین* پایین *) بعدش از تستی که خود SE گذاشته استفاده کنم؟

2- آیا اگر از اون تست استفاده کنیم، تست کافی و بدرد بخوری هست؟ اگه نه چه تستهایی میشه نجام داد؟

3- این قضیه چراغ پشت فیلیپ که باید شیری باشه که فرانسه باشه درسته؟

4- این قضیه راسته که P990 های فرنسه سه تا بارکد دارن؟

5- آیا گوشیهایی که چینی باشن هم آپدیت میشن؟

6- الان آخرین ورژن آپدیت چیه؟ میخوام اگه بشه همونجا نگاه کنم ببینم که آخرین آپدیت رو داره یا نه (اگه بشه :eek:)

7- من به پیشنهاد Alfredo میخوام یه سر هم به تاج موبایل توی علاءالدین بزنم، بچه ها جای دیگه ای رو هم سراغ دارن؟ (آشنا با قیمت مناسب)

8- آخرش پیشنهادی چیزی داشتین نوکرتون هم هستیم! :blush: من واقعاً از تمام این پستهایی که شما بچه های اینجا گذاشتین استفاده کردم. خیلی باحالین این چند تا سوال ما رو یه وقت کوچولو بذارین واقعاً ممنون میشم! شرمنده همه که این همه سوال نوشتیم! :blush:

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
آقا باگ جدید !!!! اگر از برنامه های smart movie یا Lcg Jukebox استفاده میکنید و در حین پخش یک فایل هندزفری را نصب کنید به جای شنیدن صدای فایل ، صدای تق تق میشنوید. البته این مورد در مدیا پلیر اتفاق نمیفته. روش حل مشکل در smart movies. : ابتدا smart movie را احرا کنید : بعد فایل تصویری را باز کنید . آنرا پاز کنید با space . بعد هندز فری را نصب کنید و دوباره space را بزنید تا بتونید صدای فایل را از هندزفری گوش کنید.

در lcg jukebox هم باید همین کار را بکنید و حتما اول برنامه اجرا بشه بعدش فایل ایسته کنه !!! و بعدش هنزفری نصب شه !

این موارد مربوط به آپدیت یکی مونده به اخری هست... شاید در آپدیت جدید حل شده باشه( 1000 سال سیاه) ... لطفا در صورت داشتن حوصله امتحان کنید و خبر بدید...

ممنون...

نه
در آخرین آپدیت هم این مشکل ممکنه پیش بیاد و راستشو بخواین فکر می کنم مربوط به خود این برنامه هاس ، نه سیستم عامل .
نشونه اش هم این که خیلیا الان با همون Lcg Jukebox که اون رو Ununstall کرده ان مشکل دارن ( یکیش خود من )

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بالاخره این گوشی نازنین امروز به دستم رسید و من به عشقم رسیدم !!
یه سوال تخصصی!!
زمانی که مثلا میخوای چند فایل رو مارک بزنیم ! وفلیپ باز هست ، راهی به جز لمس کردن مربع کنار فایل برای مارک دار کردن هست ؟ خیلی سخته خداییش
منظورم اینه که مثلا کلیدی هست که وقتی روی فایلی میریم اونو بزنیم و فایل ما تیک بخوره ؟ راهی چیزی نداره >؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره این گوشی نازنین امروز به دستم رسید و من به عشقم رسیدم !!
یه سوال تخصصی!!
زمانی که مثلا میخوای چند فایل رو مارک بزنیم ! وفلیپ باز هست ، راهی به جز لمس کردن مربع کنار فایل برای مارک دار کردن هست ؟ خیلی سخته خداییش
منظورم اینه که مثلا کلیدی هست که وقتی روی فایلی میریم اونو بزنیم و فایل ما تیک بخوره ؟ راهی چیزی نداره >؟
مبارک باشه:D.
ازش راضی هستی؟
منم بخرم؟

BehroozPB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوشنبه میخوام برم علاءالدین این گوشی سراپاتقصیر رو بخرم. چند تا سوال داشتم صلواتی جواب بدین، واقعاً مخلصیم :p

1- میشه گوشی رو پیش فروشنده امتحان کرد، مثلاً توی منوی مخفی برم (بالا * پایین پایین* پایین *) بعدش از تستی که خود SE گذاشته استفاده کنم؟

2- آیا اگر از اون تست استفاده کنیم، تست کافی و بدرد بخوری هست؟ اگه نه چه تستهایی میشه نجام داد؟

6- الان آخرین ورژن آپدیت چیه؟ میخوام اگه بشه همونجا نگاه کنم ببینم که آخرین آپدیت رو داره یا نه (اگه بشه :eek:)

7- من به پیشنهاد Alfredo میخوام یه سر هم به تاج موبایل توی علاءالدین بزنم، بچه ها جای دیگه ای رو هم سراغ دارن؟ (آشنا با قیمت مناسب)

8- آخرش پیشنهادی چیزی داشتین نوکرتون هم هستیم! :blush: من واقعاً از تمام این پستهایی که شما بچه های اینجا گذاشتین استفاده کردم. خیلی باحالین این چند تا سوال ما رو یه وقت کوچولو بذارین واقعاً ممنون میشم! شرمنده همه که این همه سوال نوشتیم! :blush:

چون 3 تا پست بیشتر ندارم جوابم رو ندادین؟ :(:(:hmm: از بچه های با معرفت اینجا که اینهمه به همدیگه کمک میکنن بعیده!! :blink::(

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18

1- بله كه ميشه . مجاني كه نمي خواي بگيري پول مي خواي بهش بدي . تازه چطور وقتي تراولو ازت مي گيره تستش مي كنه توام حق تست داري
2- تا جايي كه من مي دونم اون تست واسه قطعات و اجزاي گوشيه . تست بدي هم نيست . بازم دست سوني درد نكنه كه همين قابليتم گذاشته كه يكجا بشه بعضي چيزارو تست كرد . ولي به نظر من مهم و بازدهي گوشيه كه فكر نمي كنم بشه تو 10 دقيقه تستش كرد . يه جمله هست كه ميگه پي 990 تخم مرغ شانسيه
3- نمي دونم
4- تا جايي كه من مي دونم همه گوشيا 3 تا باركد دارن چه اصل چه ....
5- بازم تا جايي كه من مي دونم بله آپديت مي شن
6- بازم تا جايي كه من مي دونم
Phone R9GA001 Bluetooth R5A01 Organizer R6E28 CDA R6E28
7- نه
8- روي هم رفته گوشيه خوبيه من كه ازش راضيم

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چون 3 تا پست بیشتر ندارم جوابم رو ندادین؟ :(:(:hmm: از بچه های با معرفت اینجا که اینهمه به همدیگه کمک میکنن بعیده!! :blink::(

این چه حرفی بود !:eek:
در تکمیل صحبت های حامد گل باید بگم که :
فقط در صورتی که MADE IN FRANCE پشت گوشی بود اونوبگیر !
قدیما هم میگفتن که اگه رقم هفتم و هشتم imei صفر باشه گوشی اصلیه!
ولی به شخصه اصلا این صحبت ها رو قبول ندارم و همه اینا صحبتهای فروشنده هاست برای کسب سود بیشتر !!
شما زمانی قیمت این گوشی یه دفعه پایین اومد یادته ؟
همه میگفتن جنس من اصله بقیه فرع ! الان هیچکی نمیگه جنس من فقط اصله چون این قیمت تثبیت شده !;)
بخر بره حالشو ببر !
فقط حتما باید اون فریموری که حامد گفت روش باشه !
در غیر این صورت تحمل گوشی کمی تا قسمتی امکان ناپذیر میشه :eek: اگه نباشه هم که بایدآپدیت کنی حتما .

( حامد جان اگه میشه جواب اون سوال منو بده :) )

BehroozPB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چه حرفی بود !:eek:
در تکمیل صحبت های حامد گل باید بگم که :
فقط در صورتی که MADE IN FRANCE پشت گوشی بود اونوبگیر !
قدیما هم میگفتن که اگه رقم هفتم و هشتم imei صفر باشه گوشی اصلیه!
ولی به شخصه اصلا این صحبت ها رو قبول ندارم و همه اینا صحبتهای فروشنده هاست برای کسب سود بیشتر !!
شما زمانی قیمت این گوشی یه دفعه پایین اومد یادته ؟
همه میگفتن جنس من اصله بقیه فرع ! الان هیچکی نمیگه جنس من فقط اصله چون این قیمت تثبیت شده !;)
بخر بره حالشو ببر !
فقط حتما باید اون فریموری که حامد گفت روش باشه !
در غیر این صورت تحمل گوشی کمی تا قسمتی امکان ناپذیر میشه :eek: اگه نباشه هم که بایدآپدیت کنی حتما .

( حامد جان اگه میشه جواب اون سوال منو بده :) )

دستت درد نکنه امیر خان. 206 تا پست داری ایشالله بشه 405 تا. این هم بگو گوشیت رو چند خریدی برادر. خدا عمرت بده 1000 سال!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آره آپدیت نکردم، یعنی با این اینترنت مافنگی دایال آپ نتونستم! (راستش حتی نمی تونم به آسونی به همین PT بیام چه برسه به این که ریسک آپدیت کردن رو در چنین وضعیتی به جون بخرم!) اما مساله این بود که این مشکلات رو اخیرا پیدا کرده م والا در 7-8 ماه قبل هیچ مشکلی در بین نبود.

با یه بنده خدایی مشورت کردم و مشکل گوشی م رو بهش گفتم. ایشون چند تا مساله رو عنوان کرد:
- مشکل مال نرم افزارهایی بوده که روی گوشی نصب کردید ، چون اینها کرک شده هستند و با اصلشون فرق دارن و برای همین خیلی هاشون ویروسی هستند.
- نرم افزار دیسک تو فون رو روی کامپیوتر نصب نکنی بهتره چون خیلی هاشون باگ داشته اند! (واقعا اینطوره؟!) اگر هم از سی دی سونی استفاده کردی یک انتی ویروس اوریجینال روی کامپیوترت نصب کن تا به مشکل ویروس و باگ و این صحبت ها بر خورد نکنی.
- آپدیت رو اصلا توصیه نمی کنم چون بالای 60% کسانی که آپدیت کردن به مشکل بر خوردن. (این حرفش با وجود آپدیت موفق بسیاری از دوستان همین جا منطقی نیست)
- تنها راه نجات گوشی شما فلش کردنه.

حالا با این تفاسیر نظر شما چیه؟ البته قبلا هم عرض کردم که مشکلاتی که گفتم در همین 2 ماه اخیر که 10 -12 برنامه نصب کردم (و یک آنتی ویروس هم محض احتیاط نصب کرده بودم!) پیدا شده.
باز هم می گید باید آپدیت بشه یا فلش چاره ی کاره؟

جناب مرتضی...ایشون خیلی ناوارد بودن و راهنمایی هاشون هم اشتباه...

اولا نرم افزار که ویروس نداره...کرک هم که بشه مشکلی نداره..چون اکثرا کرک ها یه کیجن هستن که تو کامپیوتر باز میکنید و یه کد میدن که اون کد رو به گوشی میدین دیگه درسته؟ بعد مثلا یه کد که شامل حرف و عدد میشه ویروس داره؟:blink: نمیشه که...حتی کرک های پیشرفته تر هم فاقد ویروس هستن چون همه دارن استفاده میکنن..تمام بچه های اینجا و خیلی جاهای دیگه...چطور هیچ کس مشکل نداره فقط مال شما ویروسی شد؟ حرفشون منطقی نیست...

اپدیت رو اتفاقا 100 درصد توصیه میکنم...حالا اینترنت شما کند هست بحثش جداست...بدین براتون با اینترنت سرعت بالا اپدیت کنن...ولی خود عمل اپدیت کردن خیلی خیلی مهمه...تا جایی که یادمه شما گوشی تون رو با فیرم ویر R9EC001 خردین..:) درسته؟ خیلی زمان گذشته و حدود 6-5 تا اپدیت بعد این اومده...اپدیت کنید و ببینید فرق گوشی رو...خیلی فرق میکنه...

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
جناب مرتضی...ایشون خیلی ناوارد بودن و راهنمایی هاشون هم اشتباه...

اولا نرم افزار که ویروس نداره...کرک هم که بشه مشکلی نداره..چون اکثرا کرک ها یه کیجن هستن که تو کامپیوتر باز میکنید و یه کد میدن که اون کد رو به گوشی میدین دیگه درسته؟ بعد مثلا یه کد که شامل حرف و عدد میشه ویروس داره؟:blink: نمیشه که...حتی کرک های پیشرفته تر هم فاقد ویروس هستن چون همه دارن استفاده میکنن..تمام بچه های اینجا و خیلی جاهای دیگه...چطور هیچ کس مشکل نداره فقط مال شما ویروسی شد؟ حرفشون منطقی نیست...

اپدیت رو اتفاقا 100 درصد توصیه میکنم...حالا اینترنت شما کند هست بحثش جداست...بدین براتون با اینترنت سرعت بالا اپدیت کنن...ولی خود عمل اپدیت کردن خیلی خیلی مهمه...تا جایی که یادمه شما گوشی تون رو با فیرم ویر R9EC001 خردین..:) درسته؟ خیلی زمان گذشته و حدود 6-5 تا اپدیت بعد این اومده...اپدیت کنید و ببینید فرق گوشی رو...خیلی فرق میکنه...
مازی جان آپدیت اینم مثل همون 810 هستش؟
که باید باتری رو در اورد دکمه ی C رو گرفت؟
من هر کاری کردم نرفت واسه ی آپدیت:(
میشه راهنمایی کنی؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دستت درد نکنه امیر خان. 206 تا پست داری ایشالله بشه 405 تا. این هم بگو گوشیت رو چند خریدی برادر. خدا عمرت بده 1000 سال!!

قربونت عزیزم:happy:
والا من گوشی آلفردو رو خریدم !
البته خرید که نه ، با 5700 خودم عوض کردم .
درضمن زیاد غصه پست رو نخور !
اینجا کسی به این چیزا اهمیت نمیده :cool:
شعور طرف در مدت کوتاهی مشخص میشه و سایرین هم براش احترام قائل میشن .;)

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
مازی جان آپدیت اینم مثل همون 810 هستش؟
که باید باتری رو در اورد دکمه ی C رو گرفت؟
من هر کاری کردم نرفت واسه ی آپدیت:(
میشه راهنمایی کنی؟

اگه شما باتري رو سر جاش بذاري بعد دكمه c رو نگه داري مشكلت حله

بالا