Zakhmezaboon
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 158
- لایکها
- 9
more --properties --hide
اين كار رو ميكنم ولي تو موبايل hide نميشه.وقتي به pc sync ميكنم تو كامپيوتر hide ميشه.
more --properties --hide
با سلام خدمت دوستانی که توی این فروم به راهنمایی مشغول هستن. من فعلا w810i دارم و تو سایت های مختلف w950 رو دیدم و تصمیم گرفتم که این گوشی رو بخرم.ولی یه مشکل دارم,اون هم با سیمبین هست ! من اطلاعات زیادی راجع به version های مختلف سیمبین ندارم ,فقط می خوام ببینم این گوشی که سیمبین 9.1 داره ,تمام فایل هایی که .sis هستند روی این گوشی نصب میشن ؟ یعنی فایل های sis نوکیا روی سونی اریکسون w950 هم نصب میشه ؟ اگه میشه یه توضیحی در این باره به من بدید ! خیلی ممنونم !:blush:
اين كار رو ميكنم ولي تو موبايل hide نميشه.وقتي به pc sync ميكنم تو كامپيوتر hide ميشه.
با سلام خدمت دوستانی که توی این فروم به راهنمایی مشغول هستن. من فعلا w810i دارم و تو سایت های مختلف w950 رو دیدم و تصمیم گرفتم که این گوشی رو بخرم.ولی یه مشکل دارم,اون هم با سیمبین هست ! من اطلاعات زیادی راجع به version های مختلف سیمبین ندارم ,فقط می خوام ببینم این گوشی که سیمبین 9.1 داره ,تمام فایل هایی که .sis هستند روی این گوشی نصب میشن ؟ یعنی فایل های sis نوکیا روی سونی اریکسون w950 هم نصب میشه ؟ اگه میشه یه توضیحی در این باره به من بدید ! خیلی ممنونم !
بچه ها آخرین فریمور w950 چیه ؟
الان برای من ورژنش ایناست :
PDA software version : R6D22
Phone software version : R9G007
Bluetooth software version : R3A01
CDA version : R6D19
میشه لطف کنید بگید الان آخرین ورژن که رو سایت سونی اریکسونه چی هست ؟
بنظرتون آپدیت بکنم ؟
یه چیزی یادم رفت ! قیمت این گوشی در حال حاضر چند هست ؟ و آیا فقط ساخت چین این گوشی تو بازار موجود هست ؟:blush:
یه چیزی یادم رفت ! قیمت این گوشی در حال حاضر چند هست ؟ و آیا فقط ساخت چین این گوشی تو بازار موجود هست ؟:blush:
سلام. من يه هفته است كه اين گوشيه w950 رو گرفتم. براي من اس ام اس فارسي نميگيره براي شما هم همينطوره؟ هيچ راه حلي نداره؟
بچه ها چرا صدای این w950i انقد نامید کنندس ؟ مخصوصا تو هدفون ، من قبلش k750i داشتم واقعا خیلی صداش بیشتر از این بود ، تازه چند تا آهنگ رو هم درست نمیخونه ( یک قسمتایی از آهنگ رو مثل اینکه نوار جمع میکنه ، در حالی که تو گوشی های دیگه سونی اینجوری نیست ) ، نمیدونم گوشی من مشکل داره یا نه مشکل کلیه ، به هر حال من که قید دوربین رو زدم و به هوای walkman بود این گوشی رو خریدم باید یه جوری منو راضی کنه یا نه ؟ وگرنه میرفتم یه N73 ME میخریدم
ممنون از راهنمایی هاتون :happy: امروز یا فردا میرم دنبال کار گوشی,ولی خودمونیما ,این p1 هم بد جوری با مخ آدم بازی می کنه ! انصافاَ که گوشی های سونی اریکسون از نظر شکیل بودن و کلاسیک بودنشون رو دست نوکیا اومدن !:happy:
بچه ها چرا صدای این w950i انقد نامید کنندس ؟ مخصوصا تو هدفون ، من قبلش k750i داشتم واقعا خیلی صداش بیشتر از این بود ، تازه چند تا آهنگ رو هم درست نمیخونه ( یک قسمتایی از آهنگ رو مثل اینکه نوار جمع میکنه ، در حالی که تو گوشی های دیگه سونی اینجوری نیست ) ، نمیدونم گوشی من مشکل داره یا نه مشکل کلیه ، به هر حال من که قید دوربین رو زدم و به هوای walkman بود این گوشی رو خریدم باید یه جوری منو راضی کنه یا نه ؟ وگرنه میرفتم یه N73 ME میخریدم
به نظر من گوشیت مشکل داره !
من این گوشی رو نداشتم ، ولی یه سری که رم گوشیم خراب شده بود تقریبا این طور میشد ، مثلا وسط آهنگ میپرید آهنگ بعدی یا خودش 1 دقیقه میرفت جلو و ...
حالا شما مموری گوشی رو یه بار فرمت کن شاید درست شه اون مشکلش.