درسته باید دستی بدی
آهنگ هارو انتخاب کن
راست کلیک - properties
- summary
-advanced
بعد هم artisc و album رو تو جای خودشون تایپ کن
آهنگ هارو انتخاب کن
راست کلیک - properties
- summary
-advanced
بعد هم artisc و album رو تو جای خودشون تایپ کن
ممنون استاد.من این چند وقت خیلی مزاحمت شدم:blush:1- بعد که زدی تو شارژ و صفحه روشن شد دکمه قفل گوشی که سمت راست زیر Jog Dial هست رو فشار بده تا صفحه کلید قفل بشه و هنگام شارژ هم LCD گوشی خاموش خواهد ماند
خواهش میکنم...ممنون استاد.من این چند وقت خیلی مزاحمت شدم:blush:
صفحه کلید رو قفل میکنم اما lcd خاموش نمیشه در طی زمان شارژ. فقط یه مقدار نورش کمتر میشه .که اونم مربوط میشه به اینکه صفحه کلید قفله.اسکرین سیور هم حتی نمیاد.
دوستان گوشی من حین شارژ وقتی که قفلش نمیکنم هم LCD اش خاموش میشه
مشکلی داره که مثل بقیه نیست؟:blink:
این آپدیت چقدر دنگ و فنگ داره. این CPU ما هم مرتب داغ میکنه. تا حالا نتوستم آپدیت کنمش![]()
w950یه سوال
اگه الان بخواین از بین w950 و w610 یکی رو انتخواب کنید کدوم رو برمیدارید؟ من به شدت دنبال خرید یکی از این ها هستم آیا سیمبینی که روی این گوشی نصبه و صفحه نمایش لمسیش ارزش کنار گذاشتن دوربین رو داره؟
یه سوال
اگه الان بخواین از بین w950 و w610 یکی رو انتخواب کنید کدوم رو برمیدارید؟ من به شدت دنبال خرید یکی از این ها هستم آیا سیمبینی که روی این گوشی نصبه و صفحه نمایش لمسیش ارزش کنار گذاشتن دوربین رو داره؟
دوستومن گفت دیگه اینجا باید به نیاز خودت توجه کنیحالا شما که اینو گفتین ...
منم موندم مردد بین این گوشی و k810 ...
قبلا N73 هم مد نظرم بود ( اما جون خودم خز شده ! این استادای ما همشون N73 دارن !! )
خواهش میکنم...
بین بعد از اینکه زدی تو شارژ باید صفحه کلید رو قفل کنی ها...
دوستان گوشی من حین شارژ وقتی که قفلش نمیکنم هم LCD اش خاموش میشه
مشکلی داره که مثل بقیه نیست؟:blink:
این آپدیت چقدر دنگ و فنگ داره. این CPU ما هم مرتب داغ میکنه. تا حالا نتوستم آپدیت کنمش![]()
منم گوشیم رو توی شارژ میگذارم مثل همیشه صفحه خاموش میشه
فکر کنم گوشی اون دوستمون که گفته بودن اشکالی داره! چون طبیعتا باید صفحه خاموش بشه چه قفل باشه چه نباشه..