• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W950i ٠

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به ! سلام به همه بچه های خوب و با معرفت که پا به پای هم و با کمک هم دارن مشکلاتشون رو حل می کنن .:happy: آقا ما بالاخره از شر W810 راحت شدیم ولی به درد p990 دچار شدیم !:D شوخی کردم,گوشی بدی هم نیست این 990 ولی تو علاالدین هر چی گشتم w950 دست 2 گیر بیارم که نبود ,فقط یه دونه بود ,اون هم می گفت 285 در صورتی که نو این گوشی 290-295 هست.ما هم یه p990 دست دو گرفتیم, ولی هنوز تو فکره w950 هستم.در هر صورت اگه کسی w950 خودش رو می خواد بفروشه ,من خریدارم آقا !:D فقط یه پیغام خصوصی برام بذاره وقیمت رو بگه تا شاید ما هم به امید خدا 950 دار شدیم !:D:rolleyes: به امید موفقیت برای تک تک شما عزیزان

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
230 تومان گرفتم, ولی چون دانشجو سمنان هستم , تو فکر اینم که این گوشی رو به دست با یه قیمت خوب رد کنم و w950 رو بگیرم !:D البته خودمونیما ,این p1i هم بد جوری رو مخ آدم بازی بازی می کنه !:happy:

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته که من P990 دارم ,ولی دوست دارم چند تا theme ماله 950 بذارم تا دوستانی که این گوشی رو دارن نصب کنن و حالش رو ببرن .:happy:

اولین تم با موضوع iphon:
مشاهده پیوست 41.zip

attachment.php

اینم یکی دیگه :
مشاهده پیوست 11.zip
attachment.php

فعلا همین 2 تا تو این سی دی که گرفته بودم قشنگ بود ! :happy:

فایل های ضمیمه

• 41 copy.jpg
    41 copy.jpg
    106.9 KB · نمایش ها: 98
  • 11 copy.jpg
    11 copy.jpg
    88.4 KB · نمایش ها: 96

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
ساعت دريافت smsرو چطوري ميشه درست كرد.وقتي برام sms مياد ساعت دريافت رو چند ساعت قبل نشون ميده.
امتحان هم كردم با يه گوشي ديگه sms زدم بلافاصله اومده ولي ساعت دريافت رو قبل نشون ميده.!!!!!!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام.
ساعت دريافت smsرو چطوري ميشه درست كرد.وقتي برام sms مياد ساعت دريافت رو چند ساعت قبل نشون ميده.
امتحان هم كردم با يه گوشي ديگه sms زدم بلافاصله اومده ولي ساعت دريافت رو قبل نشون ميده.!!!!!!

باید فریمور رو آپدیت کنی

djbehi جان تم رو باید تو قسمت نرم افزار بزاری;)

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ,من تصمیم دارم هر چه زودتر w950 داشته باشم !:happy: چون دنبایل 950 دست دوم می گشتم,گفتم به جای اینکه برم به این مغازه دار های علاالدین پول الکی بدم,بیام اینجا و از بجه های Pt بگیرم:D حالا اگه کسی 950 خودش رو می خواد بفروشه یه پیغام خصوصی بذاره تا ببنیم می تونیم بریم پای میز مذاکره یا نه !:D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام دوستان ,من تصمیم دارم هر چه زودتر w950 داشته باشم !:happy: چون دنبایل 950 دست دوم می گشتم,گفتم به جای اینکه برم به این مغازه دار های علاالدین پول الکی بدم,بیام اینجا و از بجه های Pt بگیرم:D حالا اگه کسی 950 خودش رو می خواد بفروشه یه پیغام خصوصی بذاره تا ببنیم می تونیم بریم پای میز مذاکره یا نه !:D

خوب چرا دست دوم
نوشو بخر دیگه خیالت راحت باشه

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

آکش علا الدین 260 تومنه دیگه چار دنبال دست دوشی؟:blink:

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس پایین اومد ,من اون دفعه که رفته بودم 300 بود,در ضمن p990 رو هم 250 رد کردم رفت :happy: پیش به سوی p1 !:D

info_free

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مدل هندزفري اوريجينالش چيه؟
HPM 70 يا HPM82

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان من با گوشیم به مشکلاتی برخوردم که اینجا مطرحش میکنم.

1- میگن با کد 11>*>>*< میشه ورژن فرمور دستگاه رو فهمید. حالا من چه جوری اینو با W950i بگیرم؟
2- تو قسمت Message اثری از Draft و sent شده ها نیست آیا میشه این قسمتها رو هم بهش اضافه کرد یا نه؟
3- بلوتوث که میکنم هر جا دلش میخاد میره. یه بار رفته بود تو Inbox :wacko: ( البته فکر کنم بدونم مشکل از کجاست و لی شما هم یه راهنمایی بکنید.)
فعلا همیناست.:D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان من با گوشیم به مشکلاتی برخوردم که اینجا مطرحش میکنم.

1- میگن با کد 11>*>>*< میشه ورژن فرمور دستگاه رو فهمید. حالا من چه جوری اینو با W950i بگیرم؟
2- تو قسمت Message اثری از Draft و sent شده ها نیست آیا میشه این قسمتها رو هم بهش اضافه کرد یا نه؟
3- بلوتوث که میکنم هر جا دلش میخاد میره. یه بار رفته بود تو Inbox :wacko: ( البته فکر کنم بدونم مشکل از کجاست و لی شما هم یه راهنمایی بکنید.)
فعلا همیناست.:D

1: اول More و بعد Status رو بزن
2: به Messaging که میری با Jog بيا روی Inbox و بچرخون!
3: اینباکس میره هميشه!

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
1: اول More و بعد Status رو بزن
2: به Messaging که میری با Jog بيا روی Inbox و بچرخون!
3: اینباکس میره هميشه!

ممنون که زود جواب دادی.(مثل همیشه:lol:)
بند 2 رو نتونستم اجرا کنم. با jog بیام رو اینباکس بعد چیو بچرخونم؟:blink:
فرمور گوشیم رو هم تونستم ببینم و با توجه به آخرین فرموری که تو چند صفحه قبل نوشتن باید گوشیمو اپدیت کنم:happy:
یه مساله دیگه که الان پیش اومده:
12 تا آلبوم موسیقی ریختم. ولی وقتی Serch Music رو زدم شده بود 50 آلبوم و به کلی به هم ریخته بود.
آلبومها رو همین جوری ریختم. از Disk to phone یا این جور برنامه ها استفاده نکردم آیا مشکل از اینجاست؟:blink:

برای فارسی کردن هم دوستان 4 تا فونت دادن که باید تو پوشه resource تو مموری بریزی. ولی من چنین پوشه تو مموری ندیدم . خودم ساختم و فونتها رو ریختم توش. گوشی رو هم خاموش و روشن کردم ولی بازم فارسیها رو مربع
نشون میده یا اصلا نشون نمیده:wacko:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنون که زود جواب دادی.(مثل همیشه:lol:)
فرمور گوشیم رو هم تونستم ببینم و با توجه به آخرین فرموری که تو چند صفحه قبل نوشتن باید گوشیمو اپدیت کنم:happy:
12 تا آلبوم موسیقی ریختم. ولی وقتی Serch Music رو زدم شده بود 50 آلبوم و به کلی به هم ریخته بود.
آلبومها رو همین جوری ریختم. از Disk to phone یا این جور برنامه ها استفاده نکردم آیا مشکل از اینجاست؟:blink:

برای فارسی کردن هم دوستان 4 تا فونت دادن که باید تو پوشه resource تو مموری بریزی. ولی من چنین پوشه تو مموری ندیدم . خودم ساختم و فونتها رو ریختم توش. گوشی رو هم خاموش و روشن کردم ولی بازم فارسیها رو مربع
نشون میده یا اصلا نشون نمیده:wacko:

برو Messaging بعد با Jog Dial

images

بيا پايين ( که میشه Inbox ) بعد فلش چپ و راست هست که میزنی روش میره Sent و Draft و ..
برای آهنگ هم بايد دستی نتظيم کنی اگر میبينی به هم میريزه يعنی Artist / Year يک آلبوم مشخص باشه
يعنی اگر به طور مثال میخوای از Beatles آهنگ بريزی تو گوشيت و 2 آلبوم Help و Let It Be رو در نظر داری دقيق چک کن که نام ترک ها با آلبوم جور باشه

2qisc9j.jpg

در مورد فارسی کردن Base عزیز توضيح داده بود چند صفحه قبل

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
منم میخواستم جواب بدم که علیرضا زودتر اومد

حالا جواب میدم شاید بدردت بخوره

با قلم هم میتونی این کارو بکنی ، اون فلش های دو طرف inbox رو بزن

باید تو profile آهنگ ها
album
artist
ذکر شده باشه
مثلا اگه یه آلبوداری به نام بارون که یه فولدر به این نام درست کردی و آهنگ هارو ریختی توش باید اون آهنگ ها توی profile شون اسم فولد که بارون باشه ذکر شده باشه
اگر هم میخوای میتونی یه عکس از آلبوم رو توی فولدر اون آلبوم کپی کنی تا موقع play music برات نشون بده

نشون میده یا اصلا نشون نمیده

باید تو resource یه پوشه به نام Fonts درست کنی بعدا فونت هارو کپی کنی توش.تو خوده resource نباید بریزی;)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
منم میخواستم جواب بدم که علیرضا زودتر اومد
باید تو profile آهنگ ها
album
artist
ذکر شده باشه
مثلا اگه یه آلبوداری به نام بارون که یه فولدر به این نام درست کردی و آهنگ هارو ریختی توش باید اون آهنگ ها توی profile شون اسم فولد که بارون باشه ذکر شده باشه
اگر هم میخوای میتونی یه عکس از آلبوم رو توی فولدر اون آلبوم کپی کنی تا موقع play music برات نشون بده

;)

ممنون عزیز.
اونایی که Artist وAlbum title ندارن رو چیکار کنم؟
بهشون دستی بدم؟ چه جوری؟
یادمه با I tunes این کارها و میکردیم.

این فروم هم امروز قاط زده پست 2 اعت پیش منو آورده آخرین پست.تو نصف پستهام امضام نیست:wacko:

بالا