• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W950i ٠

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
نوشته ای از GSM.ir
ین گوشی دارای صفحه نمایش TFT از نوع QVGA می باشد که دارای رزولوشن 240x320 پیکسل است و دارای دیاگنال 2.6 اینچ می باشد ، صفحه نمایش اصلاً در آفتاب کم رنگ نمی گردد و تصاویر شفاف با وضوح بالا و خوبی را ارائه می دهد و قابلیت نشان دادن 262000 رنگ را دارد و احساس خوبی را به شما القا خواهد نمود .
و...
صدای بلندگوها نیز بلند و عالی شده و رنگ گوشی هم که سیاه می باشد .
و..
و در نهايت :

صدای زنگ 40 تن پلی فونیک گوشی آن قدر بلند می باشد که در هر شرایطی شنیده خواهد شد
من اینا رو که خوندم گفتم خوب اگه دوربین نداره ، تو پخش MP3 و بلندی صدا عالیه ولی شما می گی صداش در حد N70 هستش ؟؟؟!!!!
این یعنی ماکه بی خیال شدیم
bye1.GIF

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
من اینا رو که خوندم گفتم خوب اگه دوربین نداره ، تو پخش MP3 و بلندی صدا عالیه ولی شما می گی صداش در حد N70 هستش ؟؟؟!!!!
این یعنی ماکه بی خیال شدیم
bye1.GIF

این ریویو معلومه که کلا مشکل داره! صفحه نمایش این گوشی توی آفتاب به هیچ وجه هیچی پیدا نیست! توی نور غیر مستقیمش هم خیلی خیلی سخته!!!
در مورد صدا هم گوشی صدای اسپیکرش کم هست تقریبا.خیلی ها (معمولا افرادی که دارن) با این موضوع مشکلی نداشتن و ندارن و خیلی ها هم مشکل دارن.
این گوشی یه گوشی واکمن هست و باید ازش در کیفیت و امکانات پخش موسیقی در هندز فری انتظار داشته باشید که ازین لحاظ عالیه.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
این گوشی یه گوشی واکمن هست و باید ازش در کیفیت و امکانات پخش موسیقی در هندز فری انتظار داشته باشید که ازین لحاظ عالیه

همین مهمه
کیفیت موزیک باید تو هدفون خوب باشه
با آپدیت هم گفتم که صداش بیشتر میشه ...
نمیخوای با سیستم ماشین مسابقه بدی که؟؟

من گفتم از N70 بیشتره
با بقیه مقایسه نکردم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
کسی نیست جواب ما رو بده
واقعا برام عجیبه که TXT رو باز نمی کنه

من امتحان نکردم تا حالا....

کد ریست کلی دستگاه رو دارید
0000
راه حل دیگه ای ....
به هر حال ببین اگه با ریست درست شد که هیچ وگرنه خودت باهاش ور نرو بده یه جایی که میشناسی درست کنند

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
همین مهمه
کیفیت موزیک باید تو هدفون خوب باشه
با آپدیت هم گفتم که صداش بیشتر میشه ...
نمیخوای با سیستم ماشین مسابقه بدی که؟؟

به نظر من بلندی و کیفیت صدای W800 هم برای هدفون و هم برای Speaker بهتر از اینه
مخصوصا وقتی که Equalizer روی گزینه ی Mega Bass باشه.
من که برای گوش دادن به موزیک با اون بیشتر حال میکردم...البته من گوشیمو آپدیت نکردم شاید با آپدیت بهتر بشه

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من بلندی و کیفیت صدای W800 هم برای هدفون و هم برای Speaker بهتر از اینه
مخصوصا وقتی که Equalizer روی گزینه ی Mega Bass باشه.
من که برای گوش دادن به موزیک با اون بیشتر حال میکردم...البته من گوشیمو آپدیت نکردم شاید با آپدیت بهتر بشه

اگه فریمور گوشیت از 2 تا فریمور اخیر قدیمی تر هست آپدیت کنی صدا و سرعت گوشی بطور واقعا محسوسی عوض میشه

mino_soso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ممنون از مطالب جالبتون یه سوال از دوستان داشتم وقتی برای دانلود اون فایل از سایت سونی میرویم وقتی روش کلیک میکنی چرا دانلود نمیشه مگرقلقل خاصی داره لطفا به طور کامل توضیح بدید تا دیگر به مشکل نخوریم من میزنم میره تو دسکتاپ بعد اتفاقی نمیفته یه سوال دیگه کجای تاپیک طریقه اپدیت گذاشته

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
من میخواستم گوشی رو آپدیت کنم به همین دلیل برنامه آپدیت سونی اریکسون رو از سایتش دانود کردم ولی در پایان گفت که گوشی شما آپدیت هست و نیازی نداره که آپدیتش کنید
حالا یه سولی که دارم اینه که من چه جوری میتونم بدون اینکه این برنامه رو باز کنم بفهمم که آپدیت جدیدی برا گوشیم اومده یا نه ؟
----------------------------
PHONE
CXC162037 R9GA001
BLUTOOTH
CXC162058 R3A01
ORGANIZER
CXC162088 R6E28
CDA
CDA162014/2 R6E28
---------------------------
ممنون

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
با سلام ممنون از مطالب جالبتون یه سوال از دوستان داشتم وقتی برای دانلود اون فایل از سایت سونی میرویم وقتی روش کلیک میکنی چرا دانلود نمیشه مگرقلقل خاصی داره لطفا به طور کامل توضیح بدید تا دیگر به مشکل نخوریم من میزنم میره تو دسکتاپ بعد اتفاقی نمیفته یه سوال دیگه کجای تاپیک طریقه اپدیت گذاشته
برنامه اپدیت منظورته؟
قلق نداره که ....
http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.6.11.7.exe
آموزش:
http://sonyericssonn.blogfa.com/post-66.aspx

من میخواستم گوشی رو آپدیت کنم به همین دلیل برنامه آپدیت سونی اریکسون رو از سایتش دانود کردم ولی در پایان گفت که گوشی شما آپدیت هست و نیازی نداره که آپدیتش کنید
حالا یه سولی که دارم اینه که من چه جوری میتونم بدون اینکه این برنامه رو باز کنم بفهمم که آپدیت جدیدی برا گوشیم اومده یا نه ؟
بعضی از سایت ها و فروم ها آخرین فریمور هارو میزارن
مثل موبایلستان

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سدوتان یه مشکل دارم
اونم اینکه اس ام اس هایی که بقیه برام میفرستن ساعتی که براش میزنه چرتو پرت میزنه ولی اونایی که خودم سند کردم درسته
چیکار کنم؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
من که این مشکل رو ندارم
فکر کنم باید گوشیتون رو آپدیت کنید!

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
برای ساعت sms ها این رو امتحان کن شاید جواب بده. برای من که با این کار درست شد.
main menu>>tools>>control panel>>Device>>Location>>Current time zone: iran time
Home time zone: Hawaiin time : Honolulu
Zone of interest : Hawaiian Time : honolulu

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سدوتان یه مشکل دارم
اونم اینکه اس ام اس هایی که بقیه برام میفرستن ساعتی که براش میزنه چرتو پرت میزنه ولی اونایی که خودم سند کردم درسته
چیکار کنم؟
منم از اول این مشکل رو داشتم ، حدود 2 ماه پیش هم گوشی رو آپدیت کردم مشکل حل نشد.

در ضمن یک مشکل دیگه هم دارم و اون اینکه اکثر sms هایی که send میکنم ارسال نمیشه ولی میزنه send :blink:

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
من خوم w580 میخواستم ولی قیمتش هنوز زیاده :( هیچ جام در موردش زیاد ننوشتن انگار طرفدار نداره :( خودم 1سال و نیم w810 هک شده :X داشتم واقعا رضی بودم وربین عاااااللیییییییییییییی صدای توووووپپپ ... ولی هر چی گوشیارو نگاه میکنم میبینم که دوربین w های (610 580 ) مثل و810 نیست واسه همین بیخیال شدم ! اومدم دنبال w950 با توجه به قیمت خوب به نظر می اد ....
آیا این گوشی فارسی داره ؟ صدای هندزفری و بلندگو در حد و810 هست ؟ LCD خط می افته ؟ دوستان راضی بودن از گوشیشون ؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
آیا این گوشی فارسی داره ؟ صدای هندزفری و بلندگو در حد و810 هست ؟ LCD خط می افته ؟ دوستان راضی بودن از گوشیشون ؟

منوهاشو نمیشه فارسی کرد.
ولی یه سری Font هست که میشه برای مسیج ازشون استفاده کرد.
صداشم به نظر من مثل W810 هست.
ولی اگه بتونی آپدیتش کنی از اونم بیشتر میشه.

Hesam1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...اگه میشه بگو با قلمش میشه مسیج نوشت....و اینکه فارسی یا منوی فارسی داره؟ منتظر جوابم.
[email protected]

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
راجع به فارسی که توی همین تاپیک به کرات صحبت شده اما در مورد قلمش باید بگم این گوشی شاهکار نوشتنه!!!
توی این گوشی حداقل به سه روش می شه مسیج یا هر چیز دیگری(اسمها و شماره ها, مناسبتهای تقویم, یادداشت و ...) رو نوشت:
1- صفحه کلید خود گوشی(کیبرد)
2- صفحه کلید مجازی (که هر جا بخوای احضارش می کنی و با این صفحه کلید QWERTY -یعنی عین کیبرد کامپیوتر - توش با قلم کلیک می کنی.
3- تشخیص دستخط : یعنی هر حرفی که می نویسی -البته انگلیسی - اون رو تشخیص می ده.
یه نکته خیلی جالب اینه که با وارد کردن یه حرف چند تا کلمه بهت پیشنهاد می ده که می تونی انتخابشون کنی - شاید بگید این همون T9 قدیمه ولی تفاوتش اینه که وقتی شما یه کلمه جدید می نویسین -فرض کن یه کلمه پینگلیش - گوشی اونو هم به مجموعه کلماتش اضافه می کنه پس تقریبا بعد از یه مدت از استفاده بیشتر کلمات خودتون هم به مجموعه لغات اون اضافه میشه.

راستی من دوباره اون عیب بزرگ گوشی رو عنوان می کنم: توی نور آفتاب تقریبا هیچ چیز - تکرار می کنم: هیچ جیز - در صفحه نمایش دیده نمی شه :(

در مجموع به نظر من گوشی بینظیر و کاملا خوش دست و با کلاس و کم مشکلیه.

بالا