arash_0ut_law
Registered User
- نوشتهها
- 92
- لایکها
- 0
ایا تقویم فارسی هم میشه نصب کر د؟ ؟؟؟ اگه بشه چی میشه :"> اونوقت که بخرمش
یه نکته خیلی جالب اینه که با وارد کردن یه حرف چند تا کلمه بهت پیشنهاد می ده که می تونی انتخابشون کنی - شاید بگید این همون T9 قدیمه ولی تفاوتش اینه که وقتی شما یه کلمه جدید می نویسین -فرض کن یه کلمه پینگلیش - گوشی اونو هم به مجموعه کلماتش اضافه می کنه پس تقریبا بعد از یه مدت از استفاده بیشتر کلمات خودتون هم به مجموعه لغات اون اضافه میشه.
سلام. من یه تقویم فارسی جاوا روش نصب کردم که هم ماه میلادی رو نشون می ده و هم شمسی رو. ولی اگه منظورت اینه که organizer کاملا فارسی بشه باید بگم که نه نمی شه
نمیدونم والا..دوستان من یه مشکلی دارم
گوشی رو 2 روز پیش آپدیت کردم
حالا از دیروز هر 10 دقیقه یه بار ارور میده که سیمت مشکل داره و آنتن میره باید خاموش روشن کنم تا درست بشه
با چند تا سیم از جمله سیم تالیا هم امتحان کردم همین مشکل بود سرجاش
چه اشکالی داره...نمی دونم گذاشتن برنامه اینجا ایرادی داره یا نه
دستت طلا!سلام.
نمی دونم گذاشتن برنامه اینجا ایرادی داره یا نه. در هر صورت من برنامه تقویم فارسی رو که خواسته بودین می ذارم و از مدیر انجمن می خوام اگه مشکلی داره به بزرگی خودشون ببخشند. راستش من از این انجمن استفاده زیادی کردم و نمی خوام خدای نکرده سوء تفاهمی پیش بیاد.
در ضمن من گوشیمو همون یکماه پیش که خریدم با آخرین برنامه آپدیت کردم و خدارو شکر تا این لحظه کوچکترین مشکلی هم نداشتم.
تو تاپیک سیم کارت ایرانسل هم آموزش سونی اریکسون هست هم نوکیا:کسی میدونه چجوری میشه با بلوتوثی که به کامپیتر متصل هست به اینترنت وصل شد؟
من امروز چهارشنبه کل علاالدین رو زیرو کردم نداشتند که نداشتند من10روز پیش برای دوستم از طبقه4 مغازه431 خریدم 215تومن ولی امروز رفتم پیش همون اقا گفت تو دبی هم نیست ولی اگه باشه میاریم حالا هرکی رفت از اینجا بپرسه چون اون از همه ارزونتر میده و تو اونجا فقط اونه که داره
من برعکس این رو میگم. یعنی کامپیوتر به اینترنت وصل هست، حالا بیایم به وسیله بلوتوث گوشی رو هم به اینترنت وصل کنیم.تو تاپیک سیم کارت ایرانسل هم آموزش سونی اریکسون هست هم نوکیا:
http://forum.persiantools.com/t63827-page145.html
اونو که یه تاپیک در موردش داشتیم...من برعکس این رو میگم. یعنی کامپیوتر به اینترنت وصل هست، حالا بیایم به وسیله بلوتوث گوشی رو هم به اینترنت وصل کنیم.
ممنون
ای بابا منم 3 هفته پیش 217 قیمت داشتم حالا پول دستم نیست ! تااااا شنبه دو هفته دیگه .... به ما که میرسه گوشی اصلا پیدا نمیشه !!!! :|
فکر نکنم کمتر از 230 پیدا کنی ...ما هم ميخواستيم 3 هفته پيش بخريم با همين قيمت .فروشنده - البته آشنا بود - به ما گفت فعلا نخر داره ارزونتر ميشه ما هم عجله نكرديم . امروز كه رفتيم بخريم همون فروشنده گفت 235 .حالا شانس ما رو نگاه كن :wacko:
حالا كسي آدرسي رو ميشناسه ارزون بدن.مثل اينكه نا ياب شده و اونايي هم كه دارن به قيمت تك فروشي ميدن .
الان بدون گوشيم . لطفا كمك........... زود سريع تند 1 2 3 ...1 2 3...