• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W950i ٠

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
ایا تقویم فارسی هم میشه نصب کر د؟ ؟؟؟ اگه بشه چی میشه :"> اونوقت که بخرمش :D

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من یه تقویم فارسی جاوا روش نصب کردم که هم ماه میلادی رو نشون می ده و هم شمسی رو. ولی اگه منظورت اینه که organizer کاملا فارسی بشه باید بگم که نه نمی شه.

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
شنیدم داره رجیستر میشه :( تو بازار کم نشه ؟؟؟!!! :( زود تر برم بخرمش ... کاش ORGINIZER فارسی میشد ...

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
یه نکته خیلی جالب اینه که با وارد کردن یه حرف چند تا کلمه بهت پیشنهاد می ده که می تونی انتخابشون کنی - شاید بگید این همون T9 قدیمه ولی تفاوتش اینه که وقتی شما یه کلمه جدید می نویسین -فرض کن یه کلمه پینگلیش - گوشی اونو هم به مجموعه کلماتش اضافه می کنه پس تقریبا بعد از یه مدت از استفاده بیشتر کلمات خودتون هم به مجموعه لغات اون اضافه میشه.

جدی؟ از کجا لغات جدید رو تشخیص میده؟ آخه من این کارش رو غیر فعال کردم!

سلام. من یه تقویم فارسی جاوا روش نصب کردم که هم ماه میلادی رو نشون می ده و هم شمسی رو. ولی اگه منظورت اینه که organizer کاملا فارسی بشه باید بگم که نه نمی شه

میشه به ما هم بدی؟ ممنون میشم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان من یه مشکلی دارم
گوشی رو 2 روز پیش آپدیت کردم
حالا از دیروز هر 10 دقیقه یه بار ارور میده که سیمت مشکل داره و آنتن میره باید خاموش روشن کنم تا درست بشه
با چند تا سیم از جمله سیم تالیا هم امتحان کردم همین مشکل بود سرجاش

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوستان من یه مشکلی دارم
گوشی رو 2 روز پیش آپدیت کردم
حالا از دیروز هر 10 دقیقه یه بار ارور میده که سیمت مشکل داره و آنتن میره باید خاموش روشن کنم تا درست بشه
با چند تا سیم از جمله سیم تالیا هم امتحان کردم همین مشکل بود سرجاش
نمیدونم والا..
جدیدا تو آپدیت ها مشکل پیش میاد...
بچه ها برای P1 هم دچار مشکل شدن...
یکی که رفت فروخت گوشیشو...
باید ببینیم قضیه چیه؟؟

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
نمی دونم گذاشتن برنامه اینجا ایرادی داره یا نه. در هر صورت من برنامه تقویم فارسی رو که خواسته بودین می ذارم و از مدیر انجمن می خوام اگه مشکلی داره به بزرگی خودشون ببخشند. راستش من از این انجمن استفاده زیادی کردم و نمی خوام خدای نکرده سوء تفاهمی پیش بیاد.
در ضمن من گوشیمو همون یکماه پیش که خریدم با آخرین برنامه آپدیت کردم و خدارو شکر تا این لحظه کوچکترین مشکلی هم نداشتم.

فایل های ضمیمه

• New Hejri Calendar.rar
    149.7 KB · نمایش ها: 22

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
نمی دونم گذاشتن برنامه اینجا ایرادی داره یا نه
چه اشکالی داره...
attach کردن که مشکلی نداره...
لینک هم بدی میشه...(بهتره همون attach رو انجام بدی)...

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
منم این گوشی و میخوام بگیرم شنیم کم شده :( منم تا هفته شنبه 2 هفته دیگه پول دستم نمی اد :( آقااااااا تموم نشه ؟ :D قیمتش زیاد شه , دوباره تعرفه بذارن ؟ :-S :D و 10001 جور بدشانسی دیگه ؟!؟!؟!

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
نمی دونم گذاشتن برنامه اینجا ایرادی داره یا نه. در هر صورت من برنامه تقویم فارسی رو که خواسته بودین می ذارم و از مدیر انجمن می خوام اگه مشکلی داره به بزرگی خودشون ببخشند. راستش من از این انجمن استفاده زیادی کردم و نمی خوام خدای نکرده سوء تفاهمی پیش بیاد.
در ضمن من گوشیمو همون یکماه پیش که خریدم با آخرین برنامه آپدیت کردم و خدارو شکر تا این لحظه کوچکترین مشکلی هم نداشتم.
دستت طلا!
ممنون/ گذاشتم فایل نه تنا بد نیست بلکه توصیه هم میشه!

بازم ممنون

mino_soso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز چهارشنبه کل علاالدین رو زیرو کردم نداشتند که نداشتند من10روز پیش برای دوستم از طبقه4 مغازه431 خریدم 215تومن ولی امروز رفتم پیش همون اقا گفت تو دبی هم نیست ولی اگه باشه میاریم حالا هرکی رفت از اینجا بپرسه چون اون از همه ارزونتر میده و تو اونجا فقط اونه که داره

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه چجوری میشه با بلوتوثی که به کامپیتر متصل هست به اینترنت وصل شد؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
من امروز چهارشنبه کل علاالدین رو زیرو کردم نداشتند که نداشتند من10روز پیش برای دوستم از طبقه4 مغازه431 خریدم 215تومن ولی امروز رفتم پیش همون اقا گفت تو دبی هم نیست ولی اگه باشه میاریم حالا هرکی رفت از اینجا بپرسه چون اون از همه ارزونتر میده و تو اونجا فقط اونه که داره

ای بابا منم 3 هفته پیش 217 قیمت داشتم :( حالا پول دستم نیست ! تااااا شنبه دو هفته دیگه .... به ما که میرسه گوشی اصلا پیدا نمیشه !!!! :|

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
ای بابا منم 3 هفته پیش 217 قیمت داشتم :( حالا پول دستم نیست ! تااااا شنبه دو هفته دیگه .... به ما که میرسه گوشی اصلا پیدا نمیشه !!!! :|

ما هم ميخواستيم 3 هفته پيش بخريم با همين قيمت .فروشنده - البته آشنا بود - به ما گفت فعلا نخر داره ارزونتر ميشه ما هم عجله نكرديم . امروز كه رفتيم بخريم همون فروشنده گفت 235 .حالا شانس ما رو نگاه كن :wacko:
:(
حالا كسي آدرسي رو ميشناسه ارزون بدن.مثل اينكه نا ياب شده و اونايي هم كه دارن به قيمت تك فروشي ميدن .
الان بدون گوشيم . لطفا كمك........... زود سريع تند 1 2 3 ...1 2 3...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ما هم ميخواستيم 3 هفته پيش بخريم با همين قيمت .فروشنده - البته آشنا بود - به ما گفت فعلا نخر داره ارزونتر ميشه ما هم عجله نكرديم . امروز كه رفتيم بخريم همون فروشنده گفت 235 .حالا شانس ما رو نگاه كن :wacko:
حالا كسي آدرسي رو ميشناسه ارزون بدن.مثل اينكه نا ياب شده و اونايي هم كه دارن به قيمت تك فروشي ميدن .
الان بدون گوشيم . لطفا كمك........... زود سريع تند 1 2 3 ...1 2 3...
فکر نکنم کمتر از 230 پیدا کنی ...
بچه های میگفتن 270 هم قیمت داشتن ...
اگه میخوای بخری همین 230 رو بخر ...

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
من یک تجربه از m600 بگم، من اول می خواستم m600 بگیرم، اینقدر طول دادم که قیمتش کم بشه تا تو بازار کم شد و قیمتش رفت بالا، بعد گفتم بالاخره میاد و قیمتش هم میاد پایین اما تا الان نیومده! ظاهرا هم دیگه قصد نداره بیاد چون p1 اومد. احتمالا الان هم قراره w960 بیاد!

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
1- آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟

2- کسی smartMovie رو داره؟ آخه من هرچی که گی رمیارم نصب نمیشه!

بالا