ورژن چند رو داری نصب میکنی؟دوستان من اومدم گوشیمو اپدیت کنم. متوجه شدم باید اول از همه برنامه PC Suit رو نصب کنم.
ولی وقتی Install رو میزنم این ارورو میاد.:wacko:
در صورتی که هیچ گوشی بهش وصل نیست.
مشکل از کجاست؟:blink:
فکر نکنم کمتر از 230 پیدا کنی ...
بچه های میگفتن 270 هم قیمت داشتن ...
اگه میخوای بخری همین 230 رو بخر ...
ورژن چند رو داری نصب میکنی؟
سیستم رو reset کردی درست نشد؟
نبود؟؟1- آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟
2- کسی smartMovie رو داره؟ آخه من هرچی که گی رمیارم نصب نمیشه!
2- کسی smartMovie رو داره؟ آخه من هرچی که گیرمیارم نصب نمیشه!
ما هم ميخواستيم 3 هفته پيش بخريم با همين قيمت .فروشنده - البته آشنا بود - به ما گفت فعلا نخر داره ارزونتر ميشه ما هم عجله نكرديم . امروز كه رفتيم بخريم همون فروشنده گفت 235 .حالا شانس ما رو نگاه كن :wacko:
حالا كسي آدرسي رو ميشناسه ارزون بدن.مثل اينكه نا ياب شده و اونايي هم كه دارن به قيمت تك فروشي ميدن .
الان بدون گوشيم . لطفا كمك........... زود سريع تند 1 2 3 ...1 2 3...
Attach شده....
خودم اینو تست کردم..
ولی باید ساین کنی...
Attached Files SmartMovie_UIQ_3.zip (654.4 KB, 1 views)
آموزش هست اگه بگردی....دمت گرم!
مشکل بعدی اینه که ساین کردن بلد نیستم!
فکر نکنم کمتر از 230 پیدا کنی ...
بچه های میگفتن 270 هم قیمت داشتن ...
اگه میخوای بخری همین 230 رو بخر ...
سلام ...
آقا این w950 نایاب شده اساسی !
من امروز کل علاالدین رو گشتم حتی یه دونه هم نبود ... فروشنده ها میگفتن حتی 212 هم فروختن ، الان کمتر از 250 گیر نمیاری ...
مشکل اینه که همون 250-260 هم نیست ... خلاصه اگه کسی از دوستان این گوشی رو رویت کرد ! به پستی اینجا بزنه و آدرس بده ...
ممنون .
آقا اين دوستمون درست ميگه.منم امروز رفته بودم هموني كه به من 230 قيمت داده بود تموم كرده بود. گفته يكي دو روز ديگه براش مياد.اگه آورد و قيمتش مناسب بود ميگيرم.شما هم خبر ميكنم.
عجب داستاني شده اين W950 [/QUOTE
داداشی اگه پیدا کردی یه خبر به منم بده ... دمت گرم !
قیمت نگرفتی ؟
اگه کسی خیلی دنبال این گوشی بود و ندید! من دیشب توی میلاد نور دیدم.مغازه موبایل فروشی طبقه 3 یا 4 یا 5 بود
یه مغازه بیشتر نیست البته, اونم توی ویترینش گذاشته