طبقه 5 ام بود ! یییییکم نگا میکردیا میدیدی که ماکت بو د :blink:
من چرا نمیتونم فایل تکست رو باز کنم؟
وقتی نت مینویسم به صورت تکست هم میتونم بفرستم ولی وقتی کسیtxt میفرسته میزنه 0 کیلو بایت و علامت سوال میاد روش
چجوریه؟
آقا ديگه پيدا نميشه .فروشنده اي كه قولشو داده بود نتونسته بود پيدا كنه البته با امن قيمت.
اين جوري كه معلومه بايد بيخيال بشيم .برين سراغ گوشي هاي ديگه:hmm:
سلام آرش
امروز قیمت w950 را بگیر ببینیم می تونیم بگیریم
چند نفر دیگه هم هستند .
فکر نکنم دیگه پایین بیاد ... با اومدن 960امروز من علائدين بودم.فقط طبقه همكف بود. اونم 3،4تا مغازه.كمترين قيمت 300 . 1قرون هم پايين نيومد.
البته طبقه پايين هم بود ولي كاركرده 260 .
ما كه فعلا از قيدش گذشتيم.تا ببينيم بعد پايين مياد يا نه .از دوستان هر كي خبره تازه اي گرفت سريع پست به كه بقيه هم مطلع بشن
من چرا نمیتونم فایل تکست رو باز کنم؟
وقتی نت مینویسم به صورت تکست هم میتونم بفرستم ولی وقتی کسیtxt میفرسته میزنه 0 کیلو بایت و علامت سوال میاد روش
چجوریه؟
يكي از تفاوتهاي دبليو 950 با پي 990 همينه كه آفيس نداره!
فايلهاي txt و doc رو نميتونه باز كنه!
و به نظرم عيب بزرگي هست!
ِعنی نمیشه فایل .txt یا فایل doc باهاش دید ؟!
ِعنی نمیشه فایل .txt یا فایل doc باهاش دید ؟!
)
بالاخره بعد از کلی جستجو w950 را گیر اوردم.
تو شیراز -فلکه گاز - پاساژ انتظاری-موبایل مهرزاد-طبقه همکف-آقای کوه بر -تلفن:07112296074
یکی از آشناهام گرفته و برام پست کرده. دیگه چی از آب در بیاد نمی دونم.
قیمت : 250
نظر من اینه که برای 960 صبر کنی ... ارزشش رو داره......مبارکت باشه داداشی ما که همچنان دنبالشیم :دی هنوزم پیدا نکردم .... فعلا که بیخیال شدم کار کردی باهاش بگو چجوریاس .... :lol:
آره دیگه تا 4 ماه طبیعیه ... میره اونور سال احتمالا ... البته بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی...داداشی آخه تا کی صبر کنیم ؟ 5 ماه دیگه ؟ تا اون موقعه با این a200 سر کنم ؟ خودت الان w950 داری ؟
به این میگن تصمیم عاقلانه.......صبر میکنیم ! :دی همه این سختیهارو تحمل میکنم بعد عید میخرمش :دی