• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
oh my god !!

! i cant believe that

حالا نمی خواد غصشو بخوری....چیزی که شده..دو روز دیگه قاب هاش می یاد و عوضش می کنی...

کسی برنامه چراغ قوه یا همون ntorchرا نداره

چراغ قوه مخصوص این گوشی اومده اما فعلا کرک نشده و باید خریداری بشه.در نتیجه یه خورده باید صبر کرد

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
oh my god !!

! i cant believe that

حالا نمی خواد غصشو بخوری....چیزی که شده..دو روز دیگه قاب هاش می یاد و عوضش می کنی...
خيلي ممنون وقعا دلم آروم شد...جدا ميگم:blink:
شما علاوه بر اينكه اطلاعات با ارزشي در مورد گوشي ها دارين خيلي خوب هم دل داري ميدين به آدم

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با هر شدتي كه ناخن كشيدم پاك نشد. اثري هم از مشكلاتي كه ميگفتي نديدم.!
مطمئني گوشي تقلبي نيست؟

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با هر شدتي كه ناخن كشيدم پاك نشد. اثري هم از مشكلاتي كه ميگفتي نديدم.!
مطمئني گوشي تقلبي نيست؟

فكر نكنم تقلبي باشه چون IMEI رو تو سايت چك كردم درست بود.و در ضمن ساخت مجارستانه نه جاي ديگه.كد گوشي با كارتون وپشتش ميخونه.به عكس سايت موبايل ريويو دقت كنيد

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر نكنم تقلبي باشه چون IMEI رو تو سايت چك كردم درست بود.و در ضمن ساخت مجارستانه نه جاي ديگه.كد گوشي با كارتون وپشتش ميخونه.به عكس سايت موبايل ريويو دقت كنيد

گوشي من هم كه يه ماهه دارم نه پنلش لق شده و روش پاك شده !!!
بهتره همه بعد از خريد هر گوشي سريع قابش رو عوض كنن !
ضمنا بيخود نگران نباش چون اين چيزا براي هر گوشي ممكنه پيش بياد : من رفيقم رفته 6300 نو خريده هر ساعت يه بار هنگ ميكنه و خاموش ميشه !!!!:wacko: از اين موردها تو هر 1000 گوشي يكي اتفاق ميفته !
راستي من توي يه سايت خوندم كه از فرمت m4a براي انتقال موسيقي استفاده نكنيد درسته كه حجم را تا حد 1 مگا بايت پايين مياره ولي كيفيت را افتضاح ميكنه و صداي نويز ميده ! بهتره از فرمت تبديلي ACC با كيفيت MEDIUM استفاده كنيد كه هم حجم را نصف ميكنه هم كيفيت خيلي پايين نمياد!;)

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي من هم كه يه ماهه دارم نه پنلش لق شده و روش پاك شده !!!
بهتره همه بعد از خريد هر گوشي سريع قابش رو عوض كنن !
ضمنا بيخود نگران نباش چون اين چيزا براي هر گوشي ممكنه پيش بياد : من رفيقم رفته 6300 نو خريده هر ساعت يه بار هنگ ميكنه و خاموش ميشه !!!!:wacko: از اين موردها تو هر 1000 گوشي يكي اتفاق ميفته !
راستي من توي يه سايت خوندم كه از فرمت m4a براي انتقال موسيقي استفاده نكنيد درسته كه حجم را تا حد 1 مگا بايت پايين مياره ولي كيفيت را افتضاح ميكنه و صداي نويز ميده ! بهتره از فرمت تبديلي ACC با كيفيت MEDIUM استفاده كنيد كه هم حجم را نصف ميكنه هم كيفيت خيلي پايين نمياد!;)

شانس من بدبخته ديگه من اون يه نفر بودم...:(:(
pic37.jpg

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
شانس من بدبخته ديگه من اون يه نفر بودم...:(:(
pic37.jpg
سلام
شما که میتونین قاب رو عوض کنین این از این
بعد با آپدیت مشکل Last call حل میشه میخواین وایسین تا آپدیت جدید بیاد یا اگه نمیتونین تحملش کنین همین الان آپدیت کنین که درست بشه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من هم گرفتم بالاخره:D

در یک کلمه میشه گفت Perfect از همه نظر!

از طبقه 6 گرفتم 275

راستی این صدای دوربین رو از کجا باید قطع کرد؟

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
من 5300 دارم
میخوام بدونم کیفیت صدای 5700 چقدر بالاتر از 5300 هست؟
مموری میکرو هم زیر 30 بود فکر کنم
سن دیسک و ترنس

Amir.Sa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من همه پست های قبلی شما رو در 28 صفحه خوندم . بعضی ها یک نرم افزار برای تبدیل فایل برای گوشی خواسته بودن . من نرم افزار Allok Video to MP4 Converter رو پیشنهاد می کنم . خودم ازش استفاده کردم .کارش واقعا عالیه . من یک فیلم 62 دقیقه ای رو که پسوند .DAT داشت (650mb) رو با این برنامه به mp4 تبدیل کردم (140mb).
رزولیشن 240*320 (رزولیشن صفحه گوشی ) - کیفیت superb (عالی) - 15 فریم در ثانیه - کیفیت صدا 128kb
کیفیت تبدیلش واقعا محشره . با یک سرچ می تونید گیرش بیارید و دانلود کنید .
در ضمن بعضی از دوستان مطرح کرده بودن که تازا دو هزاری من افتاد . گوشی من از همون اول علامت منفی کم کردن صدا رو نداشت . یعنی پاک شده؟ آخه بعضی از دوستان گفته بودن که امکان نداره پاک بشه . راستش من هم می ترسم ناخنم رو رو بقیه بکشم پاک شن . ای کاش قاب گوشی یا قاب کریستالیش زود تر گیر می اومد . من خریدنی که تهران رو زیر و رو کردم اصلا اسم گوشی هم به گوششون نخورده بود . کسی می دونه الان هست یا نه؟
در ضمن برای دانلود تم برای این گوشی می تونید در سایت mobile9.com تم های n95 رو دانلود کنید . چون اکثرا رو 5700 جواب میدن . من امتحان کردم . تم های زیبایی هم داره .

Amir.Sa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من همه پست های قبلی شما رو در 28 صفحه خوندم . بعضی ها یک نرم افزار برای تبدیل فایل برای گوشی خواسته بودن . من نرم افزار Allok Video to MP4 Converter رو پیشنهاد می کنم . خودم ازش استفاده کردم .کارش واقعا عالیه . من یک فیلم 62 دقیقه ای رو که پسوند .DAT داشت (650mb) رو با این برنامه به mp4 تبدیل کردم (140mb).
رزولیشن 240*320 (رزولیشن صفحه گوشی ) - کیفیت superb (عالی) - 15 فریم در ثانیه - کیفیت صدا 128kb
کیفیت تبدیلش واقعا محشره . با یک سرچ می تونید گیرش بیارید و دانلود کنید .
در ضمن بعضی از دوستان مطرح کرده بودن که تازا دو هزاری من افتاد . گوشی من از همون اول علامت منفی کم کردن صدا رو نداشت . یعنی پاک شده؟ آخه بعضی از دوستان گفته بودن که امکان نداره پاک بشه . راستش من هم می ترسم ناخنم رو رو بقیه بکشم پاک شن . ای کاش قاب گوشی یا قاب کریستالیش زود تر گیر می اومد . من خریدنی که تهران رو زیر و رو کردم اصلا اسم گوشی هم به گوششون نخورده بود . کسی می دونه الان هست یا نه؟
در ضمن برای دانلود تم برای این گوشی می تونید در سایت mobile9.com تم های n95 رو دانلود کنید . چون اکثرا رو 5700 جواب میدن . من امتحان کردم . تم های زیبایی هم داره .
[/B]

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
من هم گرفتم بالاخره:D

در یک کلمه میشه گفت Perfect از همه نظر!

از طبقه 6 گرفتم 275

راستی این صدای دوربین رو از کجا باید قطع کرد؟
سلام
مبارک باشه.
فکر نکنم قطع بشه حتی Silent هم که میکنم بازم صدای عکس گرفتن میاد.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

قابلیت بزرگنمایی ممکنه با اپدیت درست بشه و یک ضعف به حساب نمی یاد

قابلیت ویرایش PDF برای خود نرم افزار PDF هست و به گوشی ربطی نداره.در N73 نرم افزار PDF هست اما در 5700 نیست.مهم اینه که می شه روی گوشی نرم افزارش رو ریخت.پس اینم یه قابلیت مهم به حساب نمی یاد

در عوض فلش پلایر 5700 از نسخه 2.1 و اخرین نسخه هست اما N73 چی ؟؟به نظر شما اینم یه ضعف به حساب می یاد یا قابلیت وقتی که با یه نصب فلش پلایر مشکل حل می شه

5700 در بعضی از کشورهای با رم 2 گیگ عرضه می شه.در اسیا و خاورمیانه با رم یه گیگ هست.در موبایل ریوو هم اگر اشتباه نکنم بهش اشاره شده.ضمنا این گوشی تا 4 گیگ رم ساپورت راحت رو داره

در مورد نویز و صدای سوت منظورم N73 بود که در چند فروم پرژن این مورد رو خونده بودم.راست و دروغ با خودشونه !

در مورد کیفیت فیلمبرداریش هم الان که ساعت 11.23 دقیقه هست با نور یه اتاق که 220 هست براتون 9 ثانیه فیلم از اتاقم رو گرفتم....در حالی که نور زیاد در اتاقم نیست.اما بد نیست کیفیت این گوشی رو ببینید.ضمنا حجم 9 ثانیه هم ببینید چقدر شده

بابت فیلمبرداری هم شرمنده.اصلا حوصله بلند شدن و پیدا کردن سوژه رو نداشتم...اگر با هدست کلیپ رو نگاه کنید می بینید که کیفیت صداش در چه حدی هست که حتی صدای صندلی منم ضبط کرده ... ضمنا یه صداهای کوچیکی هم پخش می شه که برای تلویزیون هست و اتاق بقلی هست و درب اتاق منم بستس....

سلام.مبارکه

نه یه دونه بیشتر نداره که روی خود هدفون هست.
سلام
ممنونم از پاسخی که دادی و هم از اینکه لطف کردی و فیلم گرفتی و کیفیت خوبی هم داشت
هر چند فیلم کوتاهی بود اما با این سرعت کم اینترنت برای آپلود کردن همین هم خوب بود
راست کسی ساخت آلمانش را تا حالا پیدا کرده ؟
و جلد گوشی چی برای 5700 آمده ؟

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما که میتونین قاب رو عوض کنین این از این
بعد با آپدیت مشکل Last call حل میشه میخواین وایسین تا آپدیت جدید بیاد یا اگه نمیتونین تحملش کنین همین الان آپدیت کنین که درست بشه.

سلام....
بيشتر بچه ها ميگن كه قابهاش هنوز نيومده!
اپديتشم كه ديروز چك كردم آخرين ورژن بود نميدونم مشكلش چيه؟
شما ورژن گوشيت چنده؟
با اين كد:*0000#*

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

1-دوستان من دیشب یک کلیپ ریختم روی مموری کارت .با ویندوز اکسپلورر که به محتویات کارتو می بینم تو دایرکتوری ویدئو کلیپه موجوده اما روی گوشی این فایلو نمی بینم چرا؟
2- تو این سایت و بقیه جاها خوندم که حافظه داخلی این گوشی 128 مگا هست اما روی گوشی من 35 مگابایت نشون میده چرا؟
ممنون

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام....
شما ورژن گوشيت چنده؟
ماله منم همونه
3.27

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام....
شما ورژن گوشيت چنده؟
نه ببنین نگرفتی چی شد
میگم اگه نمیتونی با این مشکل Last Call رو تحمل کنی یه بار آپدیتش کن به همین ورژن که درست شه
میتونی هم صبر کنی که ورژن جدیدش بیاد.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
مبارک باشه.
فکر نکنم قطع بشه حتی Silent هم که میکنم بازم صدای عکس گرفتن میاد.
سلام

تنکس ، این صدای دوربینش رو باید ببینم چجوری میشه خفه کرد
برای بعضی جاها برای گرفتن سوتی بدرد میخوره مخصوصا اینکه از بغل عکس میگیره کسی متوجه نمیشه:d

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

تنکس ، این صدای دوربینش رو باید ببینم چجوری میشه خفه کرد
برای بعضی جاها برای گرفتن سوتی بدرد میخوره مخصوصا اینکه از بغل عکس میگیره کسی متوجه نمیشه:d
اینو خوب امدی:D
راستی سیم کارت ایرانسل رو انداختی روش؟
بنداز روش بعد برو Applications بعد Download! اونجا آنتی ویرووس هست دانلود کند بعد نصب کن:D

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي يه نكته اي رو چند بار ميخواستم بگم يادم رفت
يه روشي هست كه ميشه ميزان مصرف باتري رو كاهش بدين.اگه اين كارو بكنين حتما متوجه ميشين كه عمر شارژ بيشتر شده.
به مسير setting>phone>network>network mode بريد. به صورت پيش فرض بر روي doual mode قرار داره كه چون سرويس UMTS (مثل خيلي چيزاي ديگه)تو ايران فعال نيست.گوشي مجبور به سرچ ميشه و موجب مصرف باتري ميشه.پس به GSM تغييرش بدين.

بالا