• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من هم بالاخره یک 5700 مشکی گرفتم!
از اونجا که من 4 سال یه گوشی قدیمی بدون سیستم عامل داشتم خیلی چیزها هست که باید از شما یاد بگیرم!
مزاحمتون میشم!

Cedilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ببخشید/ می خواستم ببینم این 5700 چه رنگ هایی داره؟

فقط مشکی و قرمز؟ یا اینکه رنگ های دیگه هم داره

ممنون:)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
من هم بالاخره یک 5700 مشکی گرفتم!
از اونجا که من 4 سال یه گوشی قدیمی بدون سیستم عامل داشتم خیلی چیزها هست که باید از شما یاد بگیرم!
مزاحمتون میشم!

سلام.مبارکه

هر مشکلی داشتید عنوان کنید.خوشحالم می شم کمک کنم

سلام

ببخشید/ می خواستم ببینم این 5700 چه رنگ هایی داره؟

فقط مشکی و قرمز؟ یا اینکه رنگ های دیگه هم داره

ممنون:)

سلام

فعلا که سه رنگ ارجینال داره.قرمز و مشکی و سبز خاکی رنگ.

یه چند وقت دیگه قاب های دیگش می یاد...

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
...امروز نشستم کلی بازی و برنامه از اینترنت دانلود کردم اما یکی از همکارا منو از اتصال گوشی به کامپیوتر بر حذر داشت با این استدلال که دستگاه ویروسیه و گوشی من هم الوده میشه! اما یکی دیگه از همکارا گفت که ویروسهای رایانه ای ربطی به ویروسهای موبایل ندارند و اتصال گو شی به یک گامپیوتر آلوده مشکلی برای گوشی درست نمی کنه!
حرف کدوم یکیشون درسته دوستان؟؟؟؟

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال دارم
من هم میخواهم بخرم اما نمیدونم n73 me یا 5700 را بگیرم

لطفا توجه کنید در اینجا که با هم مقایسه کردم جدا از دوربین یک سری امکانات بیشتری n73me در مقابل این 5700 دارد
این هم لینک: http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=5&phoneid1=1216&phoneid2=1140

اگر کمی توضیح بدهید ممنون میشوم

راستی یه لطفی میکنید یه چند سانیه با این دوربین 5700 فیلم بگیرید و یه جائی آپلود کنید
لطفا با حد اکثر کیفیت فیلم بگیرید و هم از روشنائی و هم تاریکی و در حال حرکت نیز فیلم بگیرید و بزارید اینجا
فقط میخواهم بدونم کیفیتش چطوره چون به sample های سایت های خارجی اعتماد ندارم

AmirSteve جان و دیگر دوستان اگر پاسخ بدی ممنون میشوم

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام دوستان الان کافی نت هستم شب از خونه آن میشم و عکس میذارم واست رپ بوی . از کربلایی نگرفتم از همون نزدیک نادری زیر پل یه پاساج بود که اسمشو نمی دونم !!
از کجای گوشی میخوای ؟ خودش ؟ بردش ؟ کجاش ؟
beh _madonna تا فردا تیکه فیلم رو دریف میکنم . البته فکر نکنم نیازی باشه چون فیلم برداریش قابل قبوله خیالت راحت باشه . و حتی می تونی فول اسکیرن کنی رو کامپیوتر البته کمی کیفیت پایین میاد ولی بد نیست .
امیر جان همه حرفات درسته . هندزفری خودشم خیلی خوبه . فقط همون طوری که فرمودید باسش کمه که زیاد مهم نیست .
راستی الان یک روزه خریدمش هنوز هنگ یا ریستارتی زش ندیدم با این که پدرشو در اوردم از هر نظر !

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام دوستان الان کافی نت هستم شب از خونه آن میشم و عکس میذارم واست رپ بوی . از کربلایی نگرفتم از همون نزدیک نادری زیر پل یه پاساج بود که اسمشو نمی دونم !!
از کجای گوشی میخوای ؟ خودش ؟ بردش ؟ کجاش ؟
beh _madonna تا فردا تیکه فیلم رو دریف میکنم . البته فکر نکنم نیازی باشه چون فیلم برداریش قابل قبوله خیالت راحت باشه . و حتی می تونی فول اسکیرن کنی رو کامپیوتر البته کمی کیفیت پایین میاد ولی بد نیست .
امیر جان همه حرفات درسته . هندزفری خودشم خیلی خوبه . فقط همون طوری که فرمودید باسش کمه که زیاد مهم نیست .
راستی الان یک روزه خریدمش هنوز هنگ یا ریستارتی زش ندیدم با این که پدرشو در اوردم از هر نظر !
سلام
از جلو عقب برد ممنون میشم.
کجاییشو گرفتی؟
هانگرای یا آلمانی؟
با تشکر سینا.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
حرف کدوم یکیشون درسته دوستان؟؟؟؟

سلام

ویروسهای رایانه ای ربطی به ویروسهای موبایل ندارند و اتصال گو شی به یک گامپیوتر آلوده مشکلی برای گوشی درست نمی کنه!

حرف ایشون بیشتر منطقی هست

گوشی که سیستم 32 و کوکی و ریجستر و کانفیگوریشن نداره که ویروس کامپیوتر بخواد داخلش نفوذ کنه...اما ممکنه سرعت گوشی رو پایین بیاره چون به شخصه چندین بار شاهد ویروسی شدن گوشی های سونی اریکسون شدن که با اینکه هنوز ویروس جاوا ساخته نشده و جاوا هم اصلا در حدی نیست که بخواد براش ویروس درست بشه توسط ویروس های کامپیوتر سرعت گوشی پایین تر می اومد و داخل رم موبایل ویروس نفوذ می کرد اما تاثیری منفی خاصی نداشت...

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
یک سوال دارم
من هم میخواهم بخرم اما نمیدونم n73 me یا 5700 را بگیرم

لطفا توجه کنید در اینجا که با هم مقایسه کردم جدا از دوربین یک سری امکانات بیشتری n73me در مقابل این 5700 دارد
این هم لینک: http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=5&phoneid1=1216&phoneid2=1140

اگر کمی توضیح بدهید ممنون میشوم

راستی یه لطفی میکنید یه چند سانیه با این دوربین 5700 فیلم بگیرید و یه جائی آپلود کنید
لطفا با حد اکثر کیفیت فیلم بگیرید و هم از روشنائی و هم تاریکی و در حال حرکت نیز فیلم بگیرید و بزارید اینجا
فقط میخواهم بدونم کیفیتش چطوره چون به sample های سایت های خارجی اعتماد ندارم

AmirSteve جان و دیگر دوستان اگر پاسخ بدی ممنون میشوم

سلام

من اون لینک شما رو نتونستم ببینم و به لینک سایت منتقل می شه.اما به شخصه اصلا این سایت رو قبول ندارم و GSMArena رو بهتری مرجع خودم می دونم....

شما بگید n73 علاوه بر دوربین چه امکاناتی داره تا بیشتر راهنمایی کنم

تا اونجایی که اطلاع دارم LCD نویز داره و تو فیلمبرداری صدای نویز ضبط می شه ! تو هنذفری یه صدای باد ضعیف هست البته تو نسخه های جدید این گوشی و چند ایراد جزیی دیگه...

باسه 5700 هم مطمئن باشید بهترین کیفیت فیلمبرداری رو داره.من فردا یه فیلمبرداری براتون می کنم و اپلود می کنم چون حجمش فیلمبرداری بالاست الان نمی تونم اپلود کنم فقط در نظر بگیرید که یک دقیقه فیلمبرداری این گوشی 8-9 مگ حجمش می شه !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
گوشی که سیستم 32 و کوکی و ریجستر و کانفیگوریشن نداره که ویروس کامپیوتر بخواد داخلش نفوذ کنه...اما ممکنه سرعت گوشی رو پایین بیاره چون به شخصه چندین بار شاهد ویروسی شدن گوشی های سونی اریکسون شدن که با اینکه هنوز ویروس جاوا ساخته نشده و جاوا هم اصلا در حدی نیست که بخواد براش ویروس درست بشه توسط ویروس های کامپیوتر سرعت گوشی پایین تر می اومد و داخل رم موبایل ویروس نفوذ می کرد اما تاثیری منفی خاصی نداشت...
بعضی ویروس های کامپیوتر میتونن گند بزنن. مثلا یه ویروسی بود که روی W810 فولدر عکس ها رو Read Only میکرد. وقتی عکس میگرفتی گوشی نمیتونست عکس ها رو سیو کنه. من هم فولدر عکس ها رو کلا پاک کردم تا گوشی خودش بسازه...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سینا جون چشم با کا800 چند تا عکس ماکرو میگیرم صفا کنی !!
والا من مجارشو گرفتم مثل اینکه هنوز المانیش نیومده حداقل تو اهواز که نبود چون همه میگفتن فقط مجاره . آقا امشب واسه اولین بار ریستارت شد گوشی اونم موقع فرستادن مسیج که 10 ثانیه هم طول نکشید . راستی من چند تا برنامه ورژن 9.1 دانلود کردم موقع نصب ارور میدن چرا ؟
راستی قبلا پرسیده بودی ، 20 سالمه !!
----
راستی امیر جان به برتری های ان 73 اینم اضافه که که روی سری موزیک یه رم 2 گیگ هست + اینکه ان73 ال سی دیش 2.4 اینج هست ولی 5700 ، 2.2 اینج ، صدا هم همین عصری با پسر عموم کل انداختیم اگه بخوایم به ان 73 ، 10 بدیم 5700 راحت نمره 8 رو میگیره با کیفیت بالاتر . هیچ گونه برتری دیگه ای نداره ان 73 خیالتون راحت !!
البته خیلی از دوستان ان 73 دار اصلا نمیخوان قبول کنن که این گوشی حتی از یه لحاظ هم بهتره چون اکثرشون بالای 500 پاش پول دادن !! تو این مملکت هر ی گرون باشه مرغوب حساب میشه !

----------
این تم تقدیم به طرفداران رئال مادرید ! ( لوگوی باشگاه ) البته حجمش تقریبا 2 مگ هست !!
http://gallery.mobile9.com/d/232966/

تم بارسلونا ( لوگو ) حجم 1 مگ
http://gallery.mobile9.com/d/226490/

تم منچستر ! ( لوگو )
http://gallery.mobile9.com/d/222520/ حجم 1.5
---------
اینم یه برنامه برای قفل گذاری رو ی فایل ها که البته خودم الان دارم دانلودش میکنم و باهاش کار نکردم !
http://www.persianupload.com/uploads/53f03ce8d1.zip
فعلا !

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
والا من مجارشو گرفتم مثل اینکه هنوز المانیش نیومده حداقل تو اهواز که نبود چون همه میگفتن فقط مجاره .

ممنون امیر جان
آره درسته تو اهواز هنوز نیومده کو تا تو اهواز بیاد.
با سایز اصلیش بزاری ها:D
در ضمن داخل Attachments بزار.
مرسی.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
والا من مجارشو گرفتم مثل اینکه هنوز المانیش نیومده حداقل تو اهواز که نبود چون همه میگفتن فقط مجاره . آقا امشب واسه اولین بار ریستارت شد گوشی اونم موقع فرستادن مسیج که 10 ثانیه هم طول نکشید . راستی من چند تا برنامه ورژن 9.1 دانلود کردم موقع نصب ارور میدن چرا ؟
----
راستی امیر جان به برتری های ان 73 اینم اضافه که که روی سری موزیک یه رم 2 گیگ هست + اینکه ان73 ال سی دیش 2.4 اینج هست ولی 5700 ، 2.2 اینج ، صدا هم همین عصری با پسر عموم کل انداختیم اگه بخوایم به ان 73 ، 10 بدیم 5700 راحت نمره 8 رو میگیره با کیفیت بالاتر . هیچ گونه برتری دیگه ای نداره ان 73 خیالتون راحت !!
البته خیلی از دوستان ان 73 دار اصلا نمیخوان قبول کنن که این گوشی حتی از یه لحاظ هم بهتره چون اکثرشون بالای 500 پاش پول دادن !! تو این مملکت هر ی گرون باشه مرغوب حساب میشه !

----------
این تم تقدیم به طرفداران رئال مادرید ! ( لوگوی باشگاه ) البته حجمش تقریبا 2 مگ هست !!
http://gallery.mobile9.com/d/232966/
راستی قسمت چرخونش چطوره؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام میرسونه !
ببینید وقتی گوشی رو میچرخونی یه شیارهایی رو میبینی که روی سطح داخلی هستن که عکس اونا رو هم میذارم .
اگه قرار باشه روزی اون شیار های پلاستیکی بشکنن یا اتفاقی بیفته واسشون اون قسمت چرخون هم خراب میشه که غیر ممکنه .
درکل من از این امکان استفاده ای نمی برم به جز واسه دوربین ( فیلم برداری !! ):happy:

منظورت چیه میگی تو Attachments بزار ؟:blink:
راستی تم اسپایدر من رو میخواستی ؟
بیا ! ;)
http://gallery.mobile9.com/d/208613/

راستی امیر حجم فیلم انقدرا هم بالا نیست . 5 دقیقه شد 20 مگ .:)

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم پنجشنبه اي گوشيو خريدم
گوشيه خوبيه.از من دكمه 3 مشكل داره و كمي بالاست ولي تا امروز كه باش كار كردم دقيقا با بقيه دكمه ها هم سطح شده!!!!كليك وسط جوي استيك من وقتي فشارش ميدم صداي كمي ميكنه ولي عمل نميكنه و مجبور ميشم يكم محكم فشارش بدم.حالا نميدونم از من اينجوريه يا همش همينطوره؟
تا حالا 2 بار ريست كرده يه بار موقع رفتن به دوربين(زبونش فارسي بود) يه بار هم موقع تعويض تم.
6-7 ساعت هم نشده بود كه با گوشي كار ميكردم كه لايه روئي دكمه c كنده شد ولي كلي اعصابم خرد شد.
سيستم چرخونش هم فكر نميكردم اينقدر عالي باشه(شايد از من اينجوره!)
دو قسمت هم دقيقا در يه راستا هستش.
قرمزه و مجارستاني.زبون فارسي هم داره
كيفيت ال سي دي:فوق العاده
كيفيت صدا:بي نظير
بلندي صدا:10/6(البته بايد بگم كه باس صداش بي نظيره حتي من همچين باسيو تو 3250 هم نديده بودم)
دوربين بدش نيست كمي از 3250 بهتره ولي فلاش خيلي قوي داره
از لحاظ سرعت هم كه ديگه معركس و همچنين بدون هيچ مشكلي روش نرم افزار نصب ميشه من كه تا حالا تو اين دو روز بيشتر از 20 تا نرم افزار 9.1 روش نصب كردم بدون حتي يه ارور.
يه چيزي هم بهتون بگم صفا كنين ميدونيد امتياز اين گوشي در بنچمارك چنده؟يه عدد باور نكردني 3580 واقعا معركس
اينا چيزاي بود كه به واضحي قابل فهميدن بود در مورد اين گوشي.حالا بايد ديد چه نكات ريزي داره اين گوشي.
راستي يه چيزو يادم رفتم بگم اون اينه كه صداي توي هدفونش ولوم خوبي داره ولي متاسفانه صداي باسش زياد جالب نيست و از 3250 كمتره.
بقيش باشه براي بعدددددددد
فعلا باي

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
از امروز شنبه این گوشی گرون شد و قیمتش به 280 تا 290 تومن رسید.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من هم پنجشنبه اي گوشيو خريدم
گوشيه خوبيه.از من دكمه 3 مشكل داره و كمي بالاست ولي تا امروز كه باش كار كردم دقيقا با بقيه دكمه ها هم سطح شده!!!!كليك وسط جوي استيك من وقتي فشارش ميدم صداي كمي ميكنه ولي عمل نميكنه و مجبور ميشم يكم محكم فشارش بدم.حالا نميدونم از من اينجوريه يا همش همينطوره؟
تا حالا 2 بار ريست كرده يه بار موقع رفتن به دوربين(زبونش فارسي بود) يه بار هم موقع تعويض تم.
6-7 ساعت هم نشده بود كه با گوشي كار ميكردم كه لايه روئي دكمه c كنده شد ولي كلي اعصابم خرد شد.
سيستم چرخونش هم فكر نميكردم اينقدر عالي باشه(شايد از من اينجوره!)
دو قسمت هم دقيقا در يه راستا هستش.
قرمزه و مجارستاني.زبون فارسي هم داره
كيفيت ال سي دي:فوق العاده
كيفيت صدا:بي نظير
بلندي صدا:10/6(البته بايد بگم كه باس صداش بي نظيره حتي من همچين باسيو تو 3250 هم نديده بودم)
دوربين بدش نيست كمي از 3250 بهتره ولي فلاش خيلي قوي داره
از لحاظ سرعت هم كه ديگه معركس و همچنين بدون هيچ مشكلي روش نرم افزار نصب ميشه من كه تا حالا تو اين دو روز بيشتر از 20 تا نرم افزار 9.1 روش نصب كردم بدون حتي يه ارور.
يه چيزي هم بهتون بگم صفا كنين ميدونيد امتياز اين گوشي در بنچمارك چنده؟يه عدد باور نكردني 3580 واقعا معركس
اينا چيزاي بود كه به واضحي قابل فهميدن بود در مورد اين گوشي.حالا بايد ديد چه نكات ريزي داره اين گوشي.
راستي يه چيزو يادم رفتم بگم اون اينه كه صداي توي هدفونش ولوم خوبي داره ولي متاسفانه صداي باسش زياد جالب نيست و از 3250 كمتره.
بقيش باشه براي بعدددددددد
فعلا باي

سلام
مبارک باشه.
برین یه قاب اصل بخرین عوضش کنین
چون اون دکمه بره قیافشم بد میشه.
چطوری زبان فارسی داشت ماله من نداره؟
دوستان میشه زبان فارسی ریخت روش؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

ای بابا میذاشتی یه 2 روز میگذشت بعد میزدی سرویسش میکردی !!:eek::eek:
یعنی چی لایه اش کنده شد ؟ یعنی الان دکمه c نداری دیگه ؟ میشه یه عکس ازش بذاری ؟:blink:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
ای بابا میذاشتی یه 2 روز میگذشت بعد میزدی سرویسش میکردی !!:eek::eek:
یعنی چی لایه اش کنده شد ؟ یعنی الان دکمه c نداری دیگه ؟ میشه یه عکس ازش بذاری ؟:blink:
چرا داره ولی لایه رو رفته اینطوری سخت تر هم میشه برای فشار دادنش
همونطوریش سفت بود دیگه حالا چی شده.

بالا