• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مبارک باشه.
برین یه قاب اصل بخرین عوضش کنین
چون اون دکمه بره قیافشم بد میشه.
چطوری زبان فارسی داشت ماله من نداره؟
دوستان میشه زبان فارسی ریخت روش؟

سلام....خيلي ممنون:blush:
تو اصفهان كه هنوز قاب كريستاليش هم نيومده فكر نكنم قاب هاش باشه.بايد يه سرچي بزنم:blink:
از من رو خودش زبون فارسي داشت از شما رو ديگه نميدونم چرا نداره شايد از سري قبل باشه.تا چند وقت ديگه زبون فارسي براش مياد.من كه خودم گذاشتم روي انگليسي.
اين جوي استيكش ديگه داره ديونم ميكنههههههه واقعا بده اصلا نميشه كليك كرد :grrr::grrr::grrr:
يكي نيست به من بگه بايد چكارش كنم؟
گارانتي هم نداره گوشي

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
یه کار بکن .
توی سونی اریکسون حوی استیک ها این جوری تمیز یشن که بهت میگم حالا شما رو این یه تستی بکن خبری بده .
صفخه کلید رو قفل کن ، بعدش شصتتو بذار روی جوی استیک و بدون توقت 2 - 3 دور به یه طوف چرخش بده ، بعدش همون طور 2 - 3 دور برعکس دورش بده گردو خاک زیرش میره .

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام....خيلي ممنون:blush:
تو اصفهان كه هنوز قاب كريستاليش هم نيومده فكر نكنم قاب هاش باشه.بايد يه سرچي بزنم:blink:
از من رو خودش زبون فارسي داشت از شما رو ديگه نميدونم چرا نداره شايد از سري قبل باشه.تا چند وقت ديگه زبون فارسي براش مياد.من كه خودم گذاشتم روي انگليسي.
اين جوي استيكش ديگه داره ديونم ميكنههههههه واقعا بده اصلا نميشه كليك كرد :grrr::grrr::grrr:
يكي نيست به من بگه بايد چكارش كنم؟
گارانتي هم نداره گوشي
سلام قاب کریستال که هنوز اصلآ نیومده ولی قاباش چرا امده.
آره اینو خوب امدی اصب منم خرد کرده.
اصلآ جوی استیکس لقه.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
یه کار بکن .
توی سونی اریکسون حوی استیک ها این جوری تمیز یشن که بهت میگم حالا شما رو این یه تستی بکن خبری بده .
صفخه کلید رو قفل کن ، بعدش شصتتو بذار روی جوی استیک و بدون توقت 2 - 3 دور به یه طوف چرخش بده ، بعدش همون طور 2 - 3 دور برعکس دورش بده گردو خاک زیرش میره .
امیر جان شما میشه دباره آیدیتونو بدین؟
من الان دارم میرم بیرون.
خداحافظ.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام میرسونه !
ببینید وقتی گوشی رو میچرخونی یه شیارهایی رو میبینی که روی سطح داخلی هستن که عکس اونا رو هم میذارم .
اگه قرار باشه روزی اون شیار های پلاستیکی بشکنن یا اتفاقی بیفته واسشون اون قسمت چرخون هم خراب میشه که غیر ممکنه .
درکل من از این امکان استفاده ای نمی برم به جز واسه دوربین ( فیلم برداری !! ):happy:

منظورت چیه میگی تو Attachments بزار ؟:blink:
راستی تم اسپایدر من رو میخواستی ؟
بیا ! ;)
http://gallery.mobile9.com/d/208613/

راستی امیر حجم فیلم انقدرا هم بالا نیست . 5 دقیقه شد 20 مگ .:)
به خاطر تم هم ممنون.
Attachments هم بعد تو یاهو بهتون میگم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب سینا جون اینم 4 تا عکس که از گوشی و بردش گرفتم . میذارم توی صفحه جدید باز بشن که حجم صفحه زیاد نشه .

481086.jpg

481087.jpg

481088.jpg

481090.jpg

عکس ها از جلو . پشت و برد گوشی هستن .

یه تیکه ویدئو هم دارم که با ان 73 مقایسه کردم یعنی تقریبا در یک لحظه با 5700 و ان 73 گرفته شده اونا رو تا عصری میذارم.

موفق باشی.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
AmirSteve
سلام

من اون لینک شما رو نتونستم ببینم و به لینک سایت منتقل می شه.اما به شخصه اصلا این سایت رو قبول ندارم و GSMArena رو بهتری مرجع خودم می دونم....

شما بگید n73 علاوه بر دوربین چه امکاناتی داره تا بیشتر راهنمایی کنم

تا اونجایی که اطلاع دارم LCD نویز داره و تو فیلمبرداری صدای نویز ضبط می شه ! تو هنذفری یه صدای باد ضعیف هست البته تو نسخه های جدید این گوشی و چند ایراد جزیی دیگه...

باسه 5700 هم مطمئن باشید بهترین کیفیت فیلمبرداری رو داره.من فردا یه فیلمبرداری براتون می کنم و اپلود می کنم چون حجمش فیلمبرداری بالاست الان نمی تونم اپلود کنم فقط در نظر بگیرید که یک دقیقه فیلمبرداری این گوشی 8-9 مگ حجمش می شه
سلام
ممنون از پاسخت
چند تا از امکاناتی که n73me داره و 5700 نداره را اینجا میزارم:

قابليت بزرگنمايي: 20 برابر
مرورگر اينترنت HTML
قابليت ويرايش آفيس: دارد
قابليت نمايش Pdf : دارد
حافظه مموري كارت : 2 گیگابایت

اینها امکاناتی بودند که n73 me داره اما 5700 نداره
البته ممکنه این امکانات اصلا به کرا آدم نیاد و مورد استفاده قرار نگیره و به همین دلیل گفتم که اینجا بپرسم تا شما دوستان پاسه دهید

آقا این چیزی که شما اینجا گفته اید:
تا اونجایی که اطلاع دارم LCD نویز داره و تو فیلمبرداری صدای نویز ضبط می شه ! تو هنذفری یه صدای باد ضعیف هست البته تو نسخه های جدید این گوشی و چند ایراد جزیی دیگه...
آیا منظور شما n73 me بود یا 5700

و اگر شما دوستان لطف کنید و چند سانیه مثلا در حدود 20 سانیه فیلم بگیرید و هم در تاریکی و روشنائی و در حال حرکت ممنون میشوم

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون امیر جان
با این رنگ گوشیت چشممو زد:D
دنیا فقط مشکی.
شما یکمم رضا صادقی گوش کنین که برین تو کاره مشکی:D
راستی آیدیتو ندادی؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ممنون از پاسخت

مرورگر اينترنت HTML

البته ممکنه این امکانات اصلا به کرا آدم نیاد و مورد استفاده قرار نگیره و به همین دلیل گفتم که اینجا بپرسم تا شما دوستان پاسه دهید

و اگر شما دوستان لطف کنید و چند سانیه مثلا در حدود 20 سانیه فیلم بگیرید و هم در تاریکی و روشنائی و در حال حرکت ممنون میشوم
آفیس و PDF که فکر میکنم برنامه هاشون هست
من باهاش اینترنت هم رفتم مثلآ همین PT رو باهاش وا کردم هیچ مشکلی نداشته.
رمشم که دیگه بستونه 2 گیگ برا چیتونه فوقش اگه نیاز داشتین همون موقه 1 گیگ رو با 2 گیگ عوض کنین و یک مقدار پول روش بزارین.
فقط میمونه دوربین که این کیفیت فیلمبرداریش عالیه
عکس هاشم قابل قبولن.
امیر جان منظورشون N73 بود.

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز کوشی از دستم افتاد زمین :wacko: و باتری و سیم کارتم پرید بیرون !
البته چیزیش نشد ولی حواستون باشه که رد پشتش با کمترین ضربه ای باز میشه و دل و رودش میریزه بیرون !!!!!!!
به نظرم بهتره یه چسبی چیزی روش بزنین !

Cedilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بالاخره منم خریدم

W810ــمو فرمختم 5700 خریدم

خیلی گوش عالییه/ حرف نداره...

راستی ماله من هندزفریش یه جفت از این تو گوشیا داره/ می خواستم ببینه همینه یا اینکه مثه سونی اریکسونا باید سه تا داشته باشه؟

ممنون

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
بعضی ویروس های کامپیوتر میتونن گند بزنن. مثلا یه ویروسی بود که روی W810 فولدر عکس ها رو Read Only میکرد. وقتی عکس میگرفتی گوشی نمیتونست عکس ها رو سیو کنه. من هم فولدر عکس ها رو کلا پاک کردم تا گوشی خودش بسازه...

سلام

من تاحالا این مورد رو ندیده بودم و برام پیش نیومده بود

راستی امیر جان به برتری های ان 73 اینم اضافه که که روی سری موزیک یه رم 2 گیگ هست + اینکه ان73 ال سی دیش 2.4 اینج هست ولی 5700 ، 2.2 اینج ، صدا هم همین عصری با پسر عموم کل انداختیم اگه بخوایم به ان 73 ، 10 بدیم 5700 راحت نمره 8 رو میگیره با کیفیت بالاتر . هیچ گونه برتری دیگه ای نداره ان 73 خیالتون راحت !!
البته خیلی از دوستان ان 73 دار اصلا نمیخوان قبول کنن که این گوشی حتی از یه لحاظ هم بهتره چون اکثرشون بالای 500 پاش پول دادن !! تو این مملکت هر ی گرون باشه مرغوب حساب میشه !

درسته و تایید

اما از کیفیت LCD گوشیت بگو که با N73 مقایسه کردی کدوم بهتر و عالی تر بودش :D

اگه قرار باشه روزی اون شیار های پلاستیکی بشکنن یا اتفاقی بیفته واسشون اون قسمت چرخون هم خراب میشه که غیر ممکنه .
درکل من از این امکان استفاده ای نمی برم به جز واسه دوربین ( فیلم برداری !! )

من اتفاقا تا دلت بخواد اینو می چرخونم...بیشتر اوقات که با کامپیوترم کار می کنم یدفه دلم می خواد اینو بچرخونم ببینم پنکه شده یا نه !!! نسبت به روز اول که یه خورده لق شده اما مهم اینه که حالت فنری بودنش رو اصلا و ابدا از دست نداده و مهم فقط همینه...گوشی های دوستامم چک می کنم همشون لقیش مثه ماله منه اما حالت فنریشون رو از دست ندادن

كليك وسط جوي استيك من وقتي فشارش ميدم صداي كمي ميكنه ولي عمل نميكنه و مجبور ميشم يكم محكم فشارش بدم.حالا نميدونم از من اينجوريه يا همش همينطوره؟

باسه ما هم اون اوایل یه زره اینطوری بود.اما الان توپ توپ شده :D

از امروز شنبه این گوشی گرون شد و قیمتش به 280 تا 290 تومن رسید.

قیمت این گوشی سه روزه گرون شده.دیشب رکورد 290 تومن هم شکست.من یکی از دوستام عمده فروش هست و قیمت های روز رو دارم

چطوری زبان فارسی داشت ماله من نداره؟

چون یه خورده دیرتر از گوشی شما تولید شده.با عوض کردن product می تونید عوضش کنید که باید اطلاعات خوبی در این زمینه داشته باشید

تایید می شه.

مال من الان خیلی راحت کار می کنه جویستیک.منتها اصلا اینکارو انجام ندادم و به مرور زمان درست شد

سلام قاب کریستال که هنوز اصلآ نیومده ولی قاباش چرا امده.
آره اینو خوب امدی اصب منم خرد کرده.
اصلآ جوی استیکس لقه.

حدودا یه هفته می شه که تهران قاب کریستالیش اومده منتها من که کرج هستم هنوز پیدا نکردم.دیگه شهرستان بماند

------

از بالا تا پایین دونه به دونه پست دوستان رو جواب دادم.دیگه شرمنده

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
ممنون از پاسخت

مرورگر اينترنت HTML

سلام

قابلیت بزرگنمایی ممکنه با اپدیت درست بشه و یک ضعف به حساب نمی یاد

قابلیت ویرایش PDF برای خود نرم افزار PDF هست و به گوشی ربطی نداره.در N73 نرم افزار PDF هست اما در 5700 نیست.مهم اینه که می شه روی گوشی نرم افزارش رو ریخت.پس اینم یه قابلیت مهم به حساب نمی یاد

در عوض فلش پلایر 5700 از نسخه 2.1 و اخرین نسخه هست اما N73 چی ؟؟به نظر شما اینم یه ضعف به حساب می یاد یا قابلیت وقتی که با یه نصب فلش پلایر مشکل حل می شه

5700 در بعضی از کشورهای با رم 2 گیگ عرضه می شه.در اسیا و خاورمیانه با رم یه گیگ هست.در موبایل ریوو هم اگر اشتباه نکنم بهش اشاره شده.ضمنا این گوشی تا 4 گیگ رم ساپورت راحت رو داره

در مورد نویز و صدای سوت منظورم N73 بود که در چند فروم پرژن این مورد رو خونده بودم.راست و دروغ با خودشونه !

در مورد کیفیت فیلمبرداریش هم الان که ساعت 11.23 دقیقه هست با نور یه اتاق که 220 هست براتون 9 ثانیه فیلم از اتاقم رو گرفتم....در حالی که نور زیاد در اتاقم نیست.اما بد نیست کیفیت این گوشی رو ببینید.ضمنا حجم 9 ثانیه هم ببینید چقدر شده

بابت فیلمبرداری هم شرمنده.اصلا حوصله بلند شدن و پیدا کردن سوژه رو نداشتم...اگر با هدست کلیپ رو نگاه کنید می بینید که کیفیت صداش در چه حدی هست که حتی صدای صندلی منم ضبط کرده ... ضمنا یه صداهای کوچیکی هم پخش می شه که برای تلویزیون هست و اتاق بقلی هست و درب اتاق منم بستس....

راستی ماله من هندزفریش یه جفت از این تو گوشیا داره/ می خواستم ببینه همینه یا اینکه مثه سونی اریکسونا باید سه تا داشته باشه؟

سلام.مبارکه

نه یه دونه بیشتر نداره که روی خود هدفون هست.

فایل های ضمیمه

• Video(009).zip
    467 KB · نمایش ها: 41

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
My ID : dezman_2005

دیشب کلی تم و برنامه دانلود کردمو نصب کردم که مثل اینکه گوشی ویروسی شده !
امروز عصری مموری کارتم توسط گوشی خونده نمیشد فرمت هم نمیشد توسط گوشی ، با رم ریدر رو کامپیوتر هم فرمت نمیشد با ویندوز !!
گفتم سوخته و کلی ضد حال خوردم . راستی قیمت 1گیگ و 2 گیگش چنده ؟
خلاصه چند بار با گوشی فرمتش کردم تا کامل فرمت شد .
من همه تم و برنامه ها رو روی مموری نصب کردم بودم این طوری همشون پاک شدن آیا اگه ویروسی هم بوده باشن پاک شدن یا میرن تو حافظه تلفن ؟
الان مثلا رم کار میکنه و از رو کام پیزی میریزم روش 2 ساعت دیگه میام سراغ گوشی میبینم باز نمیشه دوباره فرمت میکنم خوب میشه !
رم خرابه ؟
قیمت 1 و 2 گیگش چنده ؟
اینم از تجربه اولین نوکیای ما !

یه آنتی ویروس ندارید بدید در راه خدا ؟

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بر و بچ 5700
ديشب اتفاقي براي گوشيم افتاد كه اصلا باورم نميشد
همنطور كه ميدونيد لايه روئي دكمه c كنده شده....پيش خودم گفتم چاپ منو و حرف C روي گوشي چاپيه و اتفاقي براش نمي افتد يه ناخن رو دكمه c كشيدم و وقتي دستم رو برداشتم از تعجب شاخ درآوردم چرا؟؟؟
چون اثري از كلمه c نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ميتونيد حال منو درك كنيد كه؟تازه امروز 3 شده كه اين گوشيو خريدم
واقعا يه لحظه شك كردم كه اين گوشيو نوكيا ساخته يا....
حالا اينا رو ول كن چند تا چيز كوچولو تا حالا از اين گوشي متوجه شدم
1-براي عوض كردن اسم بلوتوث نيازي به روش كردن بلوتوث نيست
2-اگر حدود 10 دقيقه بلوتوث غير فعال باشه اتوماتيك خودش خاموش ميشه.
يه چيز بد(نميدونم ماله گوشيه منه يا ايراد از همشه؟)تو قسمت log گوشي من هميشه Last call رو ميزنه 00:00:00
كسي ميدونه مشكلش چيه؟
ديروز هم ميخواستم گوشيو آپديت كنم ديدم هنوز آپديتي براش نيومده
آخرين ورژن:
v 03.27

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به بر و بچ 5700
ديشب اتفاقي براي گوشيم افتاد كه اصلا باورم نميشد
همنطور كه ميدونيد لايه روئي دكمه c كنده شده....پيش خودم گفتم چاپ منو و حرف C روي گوشي چاپيه و اتفاقي براش نمي افتد يه ناخن رو دكمه c كشيدم و وقتي دستم رو برداشتم از تعجب شاخ درآوردم چرا؟؟؟
چون اثري از كلمه c نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ميتونيد حال منو درك كنيد كه؟تازه امروز 3 شده كه اين گوشيو خريدم
واقعا يه لحظه شك كردم كه اين گوشيو نوكيا ساخته يا....
حالا اينا رو ول كن چند تا چيز كوچولو تا حالا از اين گوشي متوجه شدم
1-براي عوض كردن اسم بلوتوث نيازي به روش كردن بلوتوث نيست
2-اگر حدود 10 دقيقه بلوتوث غير فعال باشه اتوماتيك خودش خاموش ميشه.
يه چيز بد(نميدونم ماله گوشيه منه يا ايراد از همشه؟)تو قسمت log گوشي من هميشه Last call رو ميزنه 00:00:00
كسي ميدونه مشكلش چيه؟
ديروز هم ميخواستم گوشيو آپديت كنم ديدم هنوز آپديتي براش نيومده
آخرين ورژن:
v 03.27

من الان ناخون روی اون C می کشم چیزی نمی شه .... جدا چطوری ناخون کشیدی؟؟

به نظرم بد شانس ترین ادم دنیا هستی.وقتی که من گوشیمو خریدم نگران باسه چرخوندن این پنل ش بودم و روی 100 بار می چرخوندمش.الان دیگه واقعا باورم شده از این بیشتر لق نمی شه....

اگر حدود 10 دقيقه بلوتوث غير فعال باشه اتوماتيك خودش خاموش ميشه

باسه من اصلا اینطوری نیست.شب تا صبح بلوتوثم روشنه باشه انتقال برنامه از کامپیوتر.شب ها هم یادم می ره خاموشش کنم و صبح هم دوباره برنامه می ریزم

تو قسمت log گوشي من هميشه Last call رو ميزنه 00:00:00

من دقت نکرده بودم.اما الان چک کردم باسه من درسته و مشکلی نداره

مشکلش هم نمی دونم چیه چون تاحالا نوکیا نداشتم

دیشب کلی تم و برنامه دانلود کردمو نصب کردم که مثل اینکه گوشی ویروسی شده !

من دقیق اطلاع از این مورد ندارم اما چند تا فروم خارجی و پرژن رو خوندم هنوز ویروس برای 9.1 نیومده و قبلا یه مورد در انگلیس اطلاع داده شده بود که مورد تاییدیه قرار نگرفته بود...حالا چطور ممکنه روی 9.2 که پتلفرم جدید هست ویروس اومده باشه؟؟

من هر روز این گوشی رو اپدیت نرم افزاری می کنم و تاحالا مشکلی برام پیش نیومده

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت 1 و 2 گیگش چنده ؟
اینم از تجربه اولین نوکیای ما !

12-13 تومن یه گیگش

دو گیگش خیلی گرونه و ا27 تومنه !

این قیمت سه هفته پیشه.الان رو نمی دونم

باسه انتی ویروس هم من یه انتی ویروس معمولی رو n73 ریختم.گوشی رفت کما !! تموم کرد !!! امانت هم بود و کلی ترسیدم...40 دقیقه باهاش ور رفتم تا تونستم برنامه رو با هزارتا هنگ و کند بودن پاک کنم...

هر انتی ویرسی رو نریز

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان ناخون روی اون C می کشم چیزی نمی شه .... جدا چطوری ناخون کشیدی؟؟

شما آروم كشيدي يه كم محكم تر كه بكشي يه گوشش رفته:(:(:(:(:(
حتي اگه توي عكساي سايت موبايل ريويو دقت كني ميبيني كه تو يه عكسا دكمه C پاك شده
اين مشكليه كه اين گوشي داره يا زود(مثل من بدبخت)يا دير بالاخره رنگ از رخسارش ميره
با خريد اين گوشي متوجه شدم كه هر گوشي كه مياد به بازار نبايد سريع خريد بايد اول گوشي تست خودشو پس بده
اگه يه سرچ بزني متوجه ميشي كه تا حالا 90درصد كسائي كه اين گوشيو خريدن با شك و ترديد بوده.مثل خود من
فكر من جزو اولين نفراتي هستم كه اين مشكل برام اتفاق افتاده.:(:wacko::f34r:
6aqe5ax.jpg

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
کسی برنامه چراغ قوه یا همون ntorchرا نداره

بالا