• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
بابا حرف از گوشي بزن, آخه كا يدالله هم شد گوشي؟؟؟:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
مثال بهتر نداشتين؟
مثال بهتر من خودم 810 سری دوم خریدم فروختمش بعد سری بعدیش رو خریدم داخل اردیبهشت ماه از زمین تا آسمون فرق داره آخه قبلیمو فوروختم به دوستم
یکی از دوستامم 810 سری اول داره صداش ماله منو قورت میداد.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
تو فروم های خارجی دنبال چند تا برنامه باسه 5700 می گشتم اتفاقی نرم افزار NTorch رو پیدا کردم که اینطور که معلومه یه نسخه مخصوص 5700 اومده که می تونه چراغ فلش رو روشن کنه اما متاسفانه لینک دانلود نداره و اگر هم پیدا کنیم Trial هست و باید منتظر کرک باشیم !!

لینک برنامه
امیر جان این پولی بود:D

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
نمی شه گفت کدوم بهتره...اصولا تو کل دنیا می گن سری دوم Second Eidtion به حساب می یاد و باید یه زره از نسخه اول ضعیف تر باشه.

به طور حتم نباید فرق اساسی داشته باشند.

دیدی گفتم المانیش رو بیشتر می پسندن :D

N70 دیگه گل سرسبد فروشنده هاست که می گن جنس فقط المان :eek:

بالا یه توضیحات کوچیکی دادم

انتخاب با شماست.
مرسی از جوابات امیر جان.
سینا.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثال بهتر من خودم 810 سری دوم خریدم فروختمش بعد سری بعدیش رو خریدم داخل اردیبهشت ماه از زمین تا آسمون فرق داره آخه قبلیمو فوروختم به دوستم
یکی از دوستامم 810 سری اول داره صداش ماله منو قورت میداد.

سلام كلا سوني اريكسونو ولش كن...
يه مثال از نوكيا بزن
بهترين ساخت گوشي هاي معمولي سوني اريكسون ماله مالزيه اونم خيلي محدود شايد 50 تا تو هزار
كا800 كه من داشتم و جزو بهترين هاي سونيه ماله چينه.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
يه مثال از نوكيا بزن
بهترين ساخت گوشي هاي معمولي سوني اريكسون ماله مالزيه اونم خيلي محدود شايد 50 تا تو هزار
من نوکیا نداشتم تا حالا این اولین بارم بود.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
بابا حرف از گوشي بزن, آخه كا يدالله هم شد گوشي؟؟؟:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
مثال بهتر نداشتين؟

سلام

من مثال نوکیا نمی زنم چون اولین باری هست که گوشی نوکیا می گیرم!!

W810 سری دوم رو دیدید؟؟از اینا که تو بازاره !! با سری اول مقایسه کردید؟؟

سری اول رنگ شفاف و براق داره .. عینوهو متالیک...سری دوم ساده هست و فقط بقل هاش یه زره براقه

سری اول کلید شماره 5 دو چراغ خیلی کوچیک داره که با روشن شدن کلید ها اون هم روشن می شه منتها یه خورده بیشتر.سری دوم فقط جاشو داره و روشن نمی شه !!

سری اول نسبتا کیپد بهتری داره.اما سری دوم یه خورده با ناخون باهاش بد کار کنی رنگ دکمه شورتکات و واکمن می ره.دکمه های کی پد هم جای خود دارد...

سری اول باتری چین روشه...سری دوم مالزی !

بازم بگم؟؟؟

اگر اشتباه نکنم K750 سری اول می تونست با رزولیشن بالا زووم کنه اما سری هایی که الان تو بازار هستند این قابلیت رو ندارن مگر اینکه بخوایید رزولیشن رو پایین بیارید

اینم مثال....

يه مثال از نوكيا بزن

کاملا برعکسه این موضوع....گوشی که تو چین ساخته می شه بد هست و اونی که سفارش مالزی هست کارش درسته؟؟؟

متاسفانه تو ایران جمله "چین یه بار مصرف" هنوز که هنوزه داره توسط مردم تکرار می شه....علت اینه که مالزی تو ایران بیشترین طرفدار رو داره.....

بستگی به مدل داره...W810 بیشتر مالزیش تو ایرانه.K750 بیشتر چینیش تو ایرانه..P990 بیشتر فرانسویش تو ایرانه...به هرکی بگی P990 برای کدوم کشور بهتره بدون شک می گه بهترین فرانسه و بدتری چین.

مدل های W-K-Z-... خیلی تاثیر دارند در اینکه برای کدوم کشور ساخته شده باشن....

در مورد مثال نوکیا هم چون المان سابقه خوبی تو تولید گوشی ها داشته می شه گفت اطمینان هست که گوشی های که می زنه مشکل سخت افزاری نداشته باشند....حداقل چون این گوشی سری N نیست بیشتر می شه روی قطعاتش حساب باز کرد.

برای بار دوم ...

بخرید مشکلی نیست :D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بحث هايی جانبی رو تعطيل کنيد لطفا ;)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان میگم باتری های ما که مثل باتری های BL-5C نیستن یا هستن؟

از نوکیا هیچیز بعید نیست !!

من باسه همین موارد هست که با نوکیا میونه خوبی ندارم.

می گم به تخصصی بودن تاپیک خیلی اهمیت می دی :)

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
از نوکیا هیچیز بعید نیست !!

من باسه همین موارد هست که با نوکیا میونه خوبی ندارم.

می گم به تخصصی بودن تاپیک خیلی اهمیت می دی :)
وای خدا نپوکیم از سره این گوشی نوکیا:D
راستی من بلوتوث USB خریدم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم میشه یادم بدی؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
وای خدا نپوکیم از سره این گوشی نوکیا:D
راستی من بلوتوث USB خریدم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم میشه یادم بدی؟

سلام

تو پیغام خصوصی کامل برات توضیح می دم

الان یه خورده سرم شلوغه..تا فردا شب سعی می کنم اوکیش کنم...خودت یه خورده باهاش ور بری حله...اگر نتونستی راه بندازی تا فردا عصر یه پی ام بهم بده

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

تو پیغام خصوصی کامل برات توضیح می دم

الان یه خورده سرم شلوغه..تا فردا شب سعی می کنم اوکیش کنم...خودت یه خورده باهاش ور بری حله...اگر نتونستی راه بندازی تا فردا عصر یه پی ام بهم بده
نمیشه زود تر بگی هر چی ور رفتم هیچی نفهمیدم.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
راستی امیر جان وقتی با خود گوشی یه بک آپ از روی مموری گوشی بگیریم همه چیزا توش میمونن؟
مثل تم و آهنگ های مخصوص نوکیا؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امروز بالاخره این گوشی رو از اهواز خریدم . قرمز !! 270 تومن .
خیلی گوشیه خوبیه . ولی دوربینش واقعا نا امید کنندس . البته فیلم برداریش واقعا خوبه .
سرعتشم که حرف نداره کاش صداش کمی بیشتر بود و به نظرم جا داره که بیشتر باشه .
هندزفری قابل قبولی هم روی گوشی هست و اون طور که فکر میکردم ضعیف نیست بلکه خیلی هم خوبه فقط باسش کمی کمه . که الان دارم با هندزفری w810 باهاش آهنگ گوش میدم با اجازه تمام سونی دوستان گوشی 810 رو توی کیفیت پخش موزیک ( با هندزفری 810 ) میزاره توی جیبش !
وقتی اکولایزر رو روی پاپ ست میکنم چیزی کم از مگاباس سونی نداره.
تنها مشکلی که میبینم همون کیفیت واقعا بد دوربین هست که در حد 1.3 های سونی هست .
البته در کنارش یه کا 800 دارم و نگرانی از اون بابت نیست !!
درکل گوشی واقعا خوبی برای موزیک باز ها هست صفحه نمایش همکه تکه کنار ان95 گذاشتم یکی بود کنار ان 73 گذاشتم واقعا ان 73 کم میاورد ولی کنار کا800 زیاد تفاوتی ندیدم !
در کل آقا با این قیمت این گوشی مفته تنها چیزی که از 73 کم داره 1 مگ دوربین هست . همه موارد دیگش از 73 بالاتره .

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی گوشیه خوبیه . ولی دوربینش واقعا نا امید کنندس . البته فیلم برداریش واقعا خوبه .
هندزفری قابل قبولی هم روی گوشی هست و اون طور که فکر میکردم ضعیف نیست بلکه خیلی هم خوبه فقط باسش کمی کمه . که الان دارم با هندزفری w810 باهاش آهنگ گوش میدم با اجازه تمام سونی دوستان گوشی 810 رو توی کیفیت پخش موزیک ( با هندزفری 810 ) میزاره توی جیبش !
درکل گوشی واقعا خوبی برای موزیک باز ها هست صفحه نمایش همکه تکه کنار ان95 گذاشتم یکی بود کنار ان 73 گذاشتم واقعا ان 73 کم میاورد ولی کنار کا800 زیاد تفاوتی ندیدم !
در کل آقا با این قیمت این گوشی مفته تنها چیزی که از 73 کم داره 1 مگ دوربین هست . همه موارد دیگش از 73 بالاتره .
مبارک باشه با گارانتی یا بی گارانتی؟
میشه یه عکس با کیفیت واقعی از بدنش بگیری؟

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

متشکر از مقایسه ای که با 73 کردید که مورد سوال من بود.با این وصف که "تنها چیزی که از 73 کم داره 1 مگ دوربین هست . همه موارد دیگش از 73 بالاتره" در مورد قیمتشون چی ؟ چه فرقی دارند؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
من هم شنبه 5700 میگیرم ، امیدوارم گیرم بیاد:(

برای تم هم از سایت Mobile9.com استفاده کنید.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

سلام
مبارک باشه

هندزفری قابل قبولی هم روی گوشی هست و اون طور که فکر میکردم ضعیف نیست بلکه خیلی هم خوبه فقط باسش کمی کمه . که الان دارم با هندزفری w810 باهاش آهنگ گوش میدم با اجازه تمام سونی دوستان گوشی 810 رو توی کیفیت پخش موزیک ( با هندزفری 810 ) میزاره توی جیبش

خسته نباشی امیر جون...با هدفون W810 میوزیک گوش می دی :D

درکل گوشی واقعا خوبی برای موزیک باز ها هست

زمانی که خواستم این گوشی رو بخرم شب قبلی چند تا نوشته های یوزرهای GsmArena رو خوندم یکیشون نوشته بود این گوشی اصلا نسبت به اسمش کهXpress music هست قدرت خوبی در پخش میوزیک نداره و علت هم به خاطر اینه که نوکیا قدرت خاصی در این زمینه نداره...اون اوایل فکر می کردم مشکل از هندزفری هست و با خرید یه هدفون خوب کارم راه می افته اما وقتی که هدفون همین گوشی رو روی N91 گوشی دوستم انداختم و یه میوزیک گوش کردم کیفیت بیس داشت گوشمو کر میکرد !! اونجا متوجه شدم که مقایسه سایت موبایل ریوو درست بود که امتیاز هندزفری رو به این 6.9 داره درحالی که برای N91 امتیاز 9.1 و برای 3250 امتیار 7.1 داده....

البته تعصب ندارم رو هیچ برندی و حقیقت رو باید گفت.همینطوری هم با هدفونش خیلی حال می کنم.مهم اینه که دیگه مطمئنم بعد از یه مدت گوش هام مشکل شنوایی پیدا نمی کنند !! اخه وقتی w810 داشتم گوش هام حساس شده بودن :blink:

تایید.

متشکر از مقایسه ای که با 73 کردید که مورد سوال من بود.با این وصف که "تنها چیزی که از 73 کم داره 1 مگ دوربین هست . همه موارد دیگش از 73 بالاتره" در مورد قیمتشون چی ؟ چه فرقی دارند؟

100 هزارتومن فرق قیمت دارند.البته N73 Me...به نظر من با این اوضاع قلابی بودن N73 که تو بازار زیاد شده و تشخیص دادنش هم خیلی سخت , 5700 خیلی به صرفه تر هست

N73 یه اینچ lcd بزرگتری داره اما از نظر کیفیت رنگ اصلا نسبت به 5700 قابل مقایسه نیست و ضعیف تره.صدای بلند تری داره اما کیفیت کمتری نسبت به 5700 داره.صفحه کلید نرمال داره با جویستیک یه خورده بد اما 5700 صفحه کلید خوش دستی داره و جویستیکش بعد از یه مدت کار خیلی نرم و راحت می شه و مانند برند سونی اریکسون می شه.حتی از قیافه هم به تعریف نباشه 5700 یه سر و گردن بالاتر از n73 هست.اگر دوربین این گوشی 3.2 مگ بود مطمئن باشید بالاتی 400 تومن قیمتش بود....

در کل روی دوربین 5700 حساب باز نکنید چون حتی از 1.3 مگ سونی اریکسون در بعضی مواقع ضعیف تره.اگر شرایط نور رو در نظر بگیرید و نور خوبی برای عکس گرفتن در محل عکس داشته باشید می شه یه عکس خوب گرفت که یکی از از دوستان چند تا عکس در تاپیک عکس همین انجمن گذاشته.منم دو تا عکس در صفحات قبل این تاپیک گذاشتم....در عوض کیفیت فیلمبرداری این گوشی بسیارعالی و MP4 هست و اگر 30 فریم بود هیچ فرقی با N93 نداشت !!!!

بالا