Wiseman
مدیر بازنشسته
واسه من هم این سواله که کلا سرعت بلوتوث این گوشی مثل نوکیا های قدیمی 20 کیلو بایت در ثانیه هست یا مثل سونی اریکسون 40 کیلوبایت ؟
اگه 20 باشه خیلی ضدحاله !!!
واسه من هم این سواله که کلا سرعت بلوتوث این گوشی مثل نوکیا های قدیمی 20 کیلو بایت در ثانیه هست یا مثل سونی اریکسون 40 کیلوبایت ؟
پستهای مربوط به 5500 و ديگر موارد پاک شدن
تاپيک 5700 يکی از بهترينهای بخش موبايل هست ، لطفا سالم نگه'ش دارين
حتما يه سري به www.series60v3.com بزنيد ، يه عالمه تم ، بازي و برنامه هاي توپ پيدا مي شه
همشون هم مجاني وكرك شدن . تا الان كه 103 تم توي اين سايت براي دانلود هست كه البته بيشتريشون
رو بايد ساين كنيد كه نصب بشن ( تم ها رو مي گم ) ولي بازيا و برنامه ها راحت نصب مي شن
ساين هم كه بايد بلد باشين اگر نه يه سرچ كنيد پره و راحت مي تونيد ساين كنيد ، 30-40 تا تم از اين 103 تا رو
گرفتم وخيلي قشنگن . از 100 تا تم ديگه بيشتر مي خواين . برو حالشو ببر
چند تا قشنگاشم مي گم : scratt, evil4,garfield,fantasy,golden,lake-house,spiderman,,................
ممنون فقط یه چیزه دیگه این سرعتش خوبه یا بده؟
پستهای مربوط به 5500 و ديگر موارد پاک شدن
تاپيک 5700 يکی از بهترينهای بخش موبايل هست ، لطفا سالم نگه'ش دارين
این سایت که معرفی کردی یه جوریه
بعضی وقتا باز نمیشه و بعضی تماش موقع نسب میگن که تاریخش گذشته !!!
راستی به نظرتون ای cd هایی که برای سری n اومده روی 5700 جواب میده ؟!
من قیمت گرفتم 2 سی دی 2000 تومان !
بالاخره 5700 رو خریدم.
فغط یه سوال دارم اون هم اینکه آیا شارژ کردن گوشی فقط از کنار میشه؟ یعنی برای هر بار شارز کردن باید در کناری رو باز کرد؟
در ضمن دوستان گفته بودن که یه شارژر و یه دونه هم شارژر ابرسفری روی گوشی هست ولی مال من فقط یه دونه شارژر هست . واسه شما هم همینطور بوده؟
يه درخواست از كسائي كه 5700 دارن داشتم:
اگه ميشه يه عكس از پشت گوشي بزارين .ممنون
من الان گوشی دم دستم نیست که عکس بگیرم.تا شب اوکی می کنم
يه درخواست از كسائي كه 5700 دارن داشتم:
اگه ميشه يه عكس از پشت گوشي بزارين .ممنون
اگه اين كارو بكنين ممنون ميشم.لطفا عكستون تار نباشه:f34r::blink::blink:
امير جان ميشه يه عكس از برد كوشيتون بذارين؟
يه سوال داشتم: شما اين فلشه براي باز كردن در باتري رو جيكار كردين تو عكس نميبينمش.
دیگه از دوربین 2 مگ موبایل زیاد نباید انتظار داشت
البته ببخشید که زیاد حرفه ای عکس ننداختم.
bacheha ghesmate massagine goshie shoma ham konde.?male man ba inke smshaye kami daram vali kond hast!dar zemn man ba 5700 be internet vaslam va nemitonam farsi tipe konam!
نگرفتي چي گفتم...نگرفتي
من گفتم بيزحمت از پشتش يعني از برد گوشي.عكساي پشت گوشي كه تو اينترنت ريخته.
البته دست درد نكنه زحمت كشيدي
bacheha ghesmate massagine goshie shoma ham konde.?male man ba inke smshaye kami daram vali kond hast!dar zemn man ba 5700 be internet vaslam va nemitonam farsi tipe konam!