AmirSteve
Registered User
- نوشتهها
- 1,165
- لایکها
- 8
- Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
حالا که این طوره منم نظرمو میگم . امیر جون به اون آهنگ هایی که گفتی این 2 تا رو اضافه کن
Some bodys me تایید می شه اما Push رو من زیاد حال نکردم.کلا با رپ و R&B و این چیزا زیاد حال نمی کنم.
من میخاستم از این هندزفری های 3 -4 تومنی مسخره بذارم توی جعبه و هندزفری اصلی رو واسه خودم نگر دارم ، که اصلا یادم رفت همونو هم بخرم بذارم توی جعبش و بدون هندزفری ردش کردم رفت !! طرف هم اصلا نفهمید البته شمارم رو داره ممکنه زنگ بزنه خفتم کنه
اونو که مطمئن باش خفتتو می گیره بعدا.اما تا وقت زیاده یه چک کن ببین با هدفون سونی اریکسون فرقی تو کیفیت صدا مخصوصا بیس داره یا نه.هدفون خودش که دو هزار نمی ارزه یعنی باسه یکی مثه من و شما که قدرت واکمن سونی اریکسون رو تجربه کردیم دو هزار نمی ارزه !! ببین رو هدفون سونی اریکسون چطوره؟
من هرچی نصب کردم کار نکرده و چراغ روشن نشدهکسی از دوستان برنامه ی Flash رو نداره من خیلی بهش نیاز دارم امروز هم یکی پیدا کردم ولی اصلآ رو گوشی نصب نمیشد.
پس امیر جان شما که تازه 2 3 ماه بود خریده بودین چرا به این قیمت فوروختین؟
بیشتر از این از من نمی خریدن !!
اصلا نگاه گوشیم نمی کردن.با ماشین حساب جمع و تفریق می کردن می گفتند 155-160 تومن.که اخر از یکیشون پرسیدم جریان این جمع و تفریق چیه؟؟!!! گفت قیمت نو بازار را 30 درصد ازش کم کنی می شه قیمت گوشی دست دوم ! اون موقع هم قیمت نو بین 226-230 بودش...
در ضمن به نظر من هیچی همون مشکیش نمیشه مگه نمیبینین الان مشکیش تو بازار کم شده چون همه مشکیشو انتخاب میکنن
این دیگه سلیقه ای هست.بخواییم ایرانی حساب کنیم رنگ مشکی نرمال و سنگینه....رنگ قرمز ورزشی و اسپورت.رنگ سبز خاکی هم با کلاس و جالب.
دو روز دیگه صدتا قاب می یاد و اصلا یادتون می ره این گوشی رو با چه رنگی خریدید ....