• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
حالا که این طوره منم نظرمو میگم . امیر جون به اون آهنگ هایی که گفتی این 2 تا رو اضافه کن

Some bodys me تایید می شه اما Push رو من زیاد حال نکردم.کلا با رپ و R&B و این چیزا زیاد حال نمی کنم.

من میخاستم از این هندزفری های 3 -4 تومنی مسخره بذارم توی جعبه و هندزفری اصلی رو واسه خودم نگر دارم ، که اصلا یادم رفت همونو هم بخرم بذارم توی جعبش و بدون هندزفری ردش کردم رفت !! طرف هم اصلا نفهمید البته شمارم رو داره ممکنه زنگ بزنه خفتم کنه

اونو که مطمئن باش خفتتو می گیره بعدا.اما تا وقت زیاده یه چک کن ببین با هدفون سونی اریکسون فرقی تو کیفیت صدا مخصوصا بیس داره یا نه.هدفون خودش که دو هزار نمی ارزه یعنی باسه یکی مثه من و شما که قدرت واکمن سونی اریکسون رو تجربه کردیم دو هزار نمی ارزه !! ببین رو هدفون سونی اریکسون چطوره؟

کسی از دوستان برنامه ی Flash رو نداره من خیلی بهش نیاز دارم امروز هم یکی پیدا کردم ولی اصلآ رو گوشی نصب نمیشد.
من هرچی نصب کردم کار نکرده و چراغ روشن نشده

پس امیر جان شما که تازه 2 3 ماه بود خریده بودین چرا به این قیمت فوروختین؟

بیشتر از این از من نمی خریدن !!

اصلا نگاه گوشیم نمی کردن.با ماشین حساب جمع و تفریق می کردن می گفتند 155-160 تومن.که اخر از یکیشون پرسیدم جریان این جمع و تفریق چیه؟؟!!! گفت قیمت نو بازار را 30 درصد ازش کم کنی می شه قیمت گوشی دست دوم ! اون موقع هم قیمت نو بین 226-230 بودش...

در ضمن به نظر من هیچی همون مشکیش نمیشه مگه نمیبینین الان مشکیش تو بازار کم شده چون همه مشکیشو انتخاب میکنن

این دیگه سلیقه ای هست.بخواییم ایرانی حساب کنیم رنگ مشکی نرمال و سنگینه....رنگ قرمز ورزشی و اسپورت.رنگ سبز خاکی هم با کلاس و جالب.

دو روز دیگه صدتا قاب می یاد و اصلا یادتون می ره این گوشی رو با چه رنگی خریدید ....

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
Some bodys me تایید می شه اما Push رو من زیاد حال نکردم.کلا با رپ و R&B و این چیزا زیاد حال نمی کنم.

اونو که مطمئن باش خفتتو می گیره بعدا.اما تا وقت زیاده یه چک کن ببین با هدفون سونی اریکسون فرقی تو کیفیت صدا مخصوصا بیس داره یا نه.هدفون خودش که دو هزار نمی ارزه یعنی باسه یکی مثه من و شما که قدرت واکمن سونی اریکسون رو تجربه کردیم دو هزار نمی ارزه !! ببین رو هدفون سونی اریکسون چطوره؟

من هرچی نصب کردم کار نکرده و چراغ روشن نشده

بیشتر از این از من نمی خریدن !!

اصلا نگاه گوشیم نمی کردن.با ماشین حساب جمع و تفریق می کردن می گفتند 155-160 تومن.که اخر از یکیشون پرسیدم جریان این جمع و تفریق چیه؟؟!!! گفت قیمت نو بازار را 30 درصد ازش کم کنی می شه قیمت گوشی دست دوم ! اون موقع هم قیمت نو بین 226-230 بودش...

این دیگه سلیقه ای هست.بخواییم ایرانی حساب کنیم رنگ مشکی نرمال و سنگینه....رنگ قرمز ورزشی و اسپورت.رنگ سبز خاکی هم با کلاس و جالب.

دو روز دیگه صدتا قاب می یاد و اصلا یادتون می ره این گوشی رو با چه رنگی خریدید ....
امیر جان میشه اون آهنگ Push انریکو رو بدین اتفاقآ من با رپ حال میکنم:D
صدای هدفون این که خداست من امروز برای اولین بار گوش کردم باهاش چقدر توپ بود.
یعنی به نظرتون نمیاد حالا حالا ها این برنامه نمیاد؟
نه امکان نداره قاب این گوشی رو عوض کنم همون 810 رو عوض کردم بسمه
لا به لای گوشی وا شده دیگه مثل پرس کارخونه نیست آشغال هم زیره صفحش میره اعصابمو خورد کرده بود.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان میشه اون آهنگ Push انریکو رو بدین اتفاقآ من با رپ حال میکنم:D
صدای هدفون این که خداست من امروز برای اولین بار گوش کردم باهاش چقدر توپ بود.
یعنی به نظرتون نمیاد حالا حالا ها این برنامه نمیاد؟
نه امکان نداره قاب این گوشی رو عوض کنم همون 810 رو عوض کردم بسمه
لا به لای گوشی وا شده دیگه مثل پرس کارخونه نیست آشغال هم زیره صفحش میره اعصابمو خورد کرده بود.

باسه دانلود میوزیک اونو دیگه باید زحمتشو به بچه های انجمن میوزیک بدی که تو تاپیک درخواست میوزیک ها Arianna عزیز برات لینک رو می زاره

برنامه باسه اینم می یاد .عجله نکن.....فعلا که 9.1 بهش می خوره.9.2 با 9.1 فرق خیلی خیلی زیادی نداره....

این گوشی هم متاسفانه به علت اینکه لا به لاش یه خورده بازه راحت گرد و غبار به خودش می گیره و به نظرم یه ضعف به حساب می یاد

mori

Registered User
لایک‌ها
14
نه دوست عزیز من این برنامه رو نصب کردم ولی همچنان که میره سره دوربین و موزیک پلیر صداش میاد.
برنامه ی خوبی هستش.
شما خودتون امتحان کردین؟

بله
با نصب برنامه مشکلی پیش نمیاد
با Kill کردن موزیک پلیر اینطوری میشه:happy:

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
والا منظور شما رو متوجه نشدم

لطف کنید بیشتر توضیح بدید

این سایتی که دادید برای من معنی Ads داره که توسط یه یوزر فرستاده شده !

يعني جي كه براي شما معنيadsرو داره؟؟!!!!!
اكه منظورتون تبليغات كه توسط يه يوزر فرستاده شده بايد بكم كه نه اينجوري نيست
اكه يه سر بزنی ميبيني كه كوشي محكم و مقاوم يعني جي

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به برو بچ هاي 5700 ي
آقا امير اونجورم كه شما تو يه پست گفتي دوربينش مزخرفه واقعا تند رفتي و ... ، عكساش در حد خودش
خوبن و در نور كافي خوب ميندازه ، فيلمبرداريشم كه اصلا حرف نداره هم تصوير و عالي مي گيره و صدا رو عالي تر

حالا اين مزخرفه شما به كدومش برمي گرده:)
بچه ها يه برنامه مي خوام كه فلاش رو روشن نگه داره با دو برنامه تست كردم ولي جواب نداد شما چيزي سراغ ندارين كه جواب بده ؟
امير جان از 3 آهنگي كه آپ كردي هم ممنون قشنگ بودن ولي دوربينش بدم نيستا :D
تو ورژن بعديه گوشي فكر كنم دوربينش نظرت رو بهتر جلب كنه امير جان . شما مي دوني كي مياد؟

به mori جان . كجا بيدي نبيدي :)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دیشب این 5700 رو با هدفون خودش و هدفون HS-20 تست کردم. توی HS-20 صدا کاملا بلندتر بود ولی کیفیت و صداهای بم تو هدفون 5700 بهتر بودن.

166fs604042.jpg

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
يعني جي كه براي شما معنيadsرو داره؟؟!!!!!
اكه منظورتون تبليغات كه توسط يه يوزر فرستاده شده بايد بكم كه نه اينجوري نيست
اكه يه سر بزنی ميبيني كه كوشي محكم و مقاوم يعني جي

خوب این داره داد می زنه که تبلیغاتیه !!

طرف مثلا اومده بگه ما تو خونمون اینطوری با گوشی کار می کنیم !!!

شما یه w810 دست بگیر.صدبار بندازش زمین ببین گوشی محکم به چی می گن....

من گوشیمو از فاصله یک و نیم متری هم انداختم زمین اما اینطوری بلایی سرش نیومده ....

سونی اریکسون نمایندگی با مصالح خوزستان داره !!!!

آقا امير اونجورم كه شما تو يه پست گفتي دوربينش مزخرفه واقعا تند رفتي و ... ، عكساش در حد خودش
خوبن و در نور كافي خوب ميندازه ، فيلمبرداريشم كه اصلا حرف نداره هم تصوير و عالي مي گيره و صدا رو عالي تر

اولا تاپیک همه دوستان گفتن مذخرفه بنده گفتم یه عکس حرفه ای بزارید مسخرمون کردن :blink:

تو ریوو هم نوشته که اگر شرایط نور رعایت بشه می شه یه عکس خوب بگیرید.من هم براتون دو تا عکس تو صفحات قبل گذاشتم.

دوربین نوکیا نسبت به برند های دیگه از جمله سونی اریکسون اون قدرت خاص خودشو نداره.دوربین w810 و یا w800 و K750 با اینکه از فن اوری خاصی استفاده نمی کنند اما قدرت خیلی خوبی دارند.من W810 رو با N73 مقایسه کردم با اینکه N73 از دوربین 3.2 مگ استفاده می کنه اما تو بیشتر موارد کیفیت W810 به وضوح طبیعی تر بودش.

هرچند که الان اساتید به چشم تعصب نگاه می کنند.بابا الان خودمون نوکیا داریم :blink:

اما فیلمبرداریش رو شدیدا من تایید می کنم.فقط حیف 15 فریم هست اما کیفیتش حرف نداره.

بچه ها يه برنامه مي خوام كه فلاش رو روشن نگه داره با دو برنامه تست كردم ولي جواب نداد شما چيزي سراغ ندارين كه جواب بده ؟

باید منتظر یه نرم افزار باشیم که برای سیمبین 9.2 باشه

تو ورژن بعديه گوشي فكر كنم دوربينش نظرت رو بهتر جلب كنه امير جان . شما مي دوني كي مياد؟

نوکیا یه اشاره ای به این کرده که تو اپدیت بعدی می خواد مشکلات نویز دوربین رو تا حدی خوبی بهبود بده.من احتمال می دم تا اواسط ماه سپتامبر بیاد.

دیشب این 5700 رو با هدفون خودش و هدفون HS-20 تست کردم. توی HS-20 صدا کاملا بلندتر بود ولی کیفیت و صداهای بم تو هدفون 5700 بهتر بودن.

شما با هدفون واکمن سونی اریکسون چک کن ببین بیس تو کدوم هدفون قوی تره....

به شخصه امیدوارم مشکل فقط از هدفون باشه نه خود گوشی.چون با یه هدفون می شه مشکلات بیس رو حل کرد.

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. منم يه 5700، 15 مرداد خريدم 68تومن. ولي خداييش عجب گوشي هست. همه حسن هاشو تو پست هاي قبلي دوستان گفتند. اما سرعتش واقعا خيره كنندست. من با خيلي از گوشي ها كار كردم ولي تو اين انگار نه انگار سيستم عامل سيمبين كه اصولا كنده وجود داره. كيفيت صفحه نمايششم اينقدر بالاست كه عكسهايي كه با 6600 هم گرفته شده توش ميبينم خوب ديده ميشه.
اما بزرگترين ايرادي كه داره اينه كه تو شب نويز دار عكس مي گيره. اگه حداقل تاريك مي انداخت خوب بود. اين مشكلو گوشي هاي قديمي نوكيا مثل 600 يا 6630 نداشتند. ولي n70 هم اين مشكلو داره. و اينكه دوربين در جايي قرار گرفته كه دست زياد بهش مي خوره.
برنامه ها سيمبين ورزن 9.1 هم به راحتي روش نصب ميشه.

دو نمونه عكس در روز و در آفتاب و در شب با نور كافي هم آپلود كردم ببينيد.

فایل های ضمیمه

• 11082007(026).jpg
    11082007(026).jpg
    467 KB · نمایش ها: 10

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
عكس در روزم آپ نشد . اينجا آپ مي كنم.

فایل های ضمیمه

• 11082007(010).jpg
    11082007(010).jpg
    289.8 KB · نمایش ها: 11

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. منم يه 5700، 15 مرداد خريدم 68تومن. ولي خداييش عجب گوشي هست. همه حسن هاشو تو پست هاي قبلي دوستان گفتند. اما سرعتش واقعا خيره كنندست. من با خيلي از گوشي ها كار كردم ولي تو اين انگار نه انگار سيستم عامل سيمبين كه اصولا كنده وجود داره. كيفيت صفحه نمايششم اينقدر بالاست كه عكسهايي كه با 6600 هم گرفته شده توش ميبينم خوب ديده ميشه.
اما بزرگترين ايرادي كه داره اينه كه تو شب نويز دار عكس مي گيره. اگه حداقل تاريك مي انداخت خوب بود. اين مشكلو گوشي هاي قديمي نوكيا مثل 600 يا 6630 نداشتند. ولي n70 هم اين مشكلو داره. و اينكه دوربين در جايي قرار گرفته كه دست زياد بهش مي خوره.
برنامه ها سيمبين ورزن 9.1 هم به راحتي روش نصب ميشه.

دو نمونه عكس در روز و در آفتاب و در شب با نور كافي هم آپلود كردم ببينيد.
خوب شما برای تو شب یه دست تو تنظیماتش ببر
اول Night mode رو فعال کنم
بعد Flash رو فعال کن کیفیت عکس خوب میشه.

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
براي عكس برداري تو اون محيط باز به نظرتون فلش فايده اي داره؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزيز اين كوشي كه شما ازش حرف ميزني يه كوشي معمولي مثلw810نيست.اسمش nokia 5500 sport
ضد ضربه و ضد اب,اينو ميتوني با رفتن به سايت نوكيا و يا با پرسيدن از كساني كه اين كوشي رو داشتن متوجه بشي

یه نکته جالب تو اون لینکی گذاشتی این بود که ماشین از رو گوشی رد شد و فقط لنز دوربینش آسیب دید!
اما خوب 5500 یه مشکلی داره اونم کنده شدن صفحه کلیدش بعد از یه مدت استفاده ست...

نه من Kill هم کردم ولی هیچیش نشد صداشم میاد هنوز.

جالبه!
ورژنش چنده؟
من ورژن 1.06 دارم و اون اتفاقی که گفتم میوفته...

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
یه نکته جالب تو اون لینکی گذاشتی این بود که ماشین از رو گوشی رد شد و فقط لنز دوربینش آسیب دید!
اما خوب 5500 یه مشکلی داره اونم کنده شدن صفحه کلیدش بعد از یه مدت استفاده ست...

جالبه!
ورژنش چنده؟
من ورژن 1.06 دارم و اون اتفاقی که گفتم میوفته...
داخل About این برنامه نگاه کردم نوشته 1.0 Full.
ماله شما بعد که خاموش روشن میکنین درست میشه؟
اگه میشه بزارینش منم یه امتحانی بکنم.
ممنون.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
Some bodys me

....

سلام
امیر جان من روز 3 شنبه که گوشیم به دستم رسید واست یه شرح حال از هدفون اصلی و هدفون سونی اریکسون مینوسیم .
فعلا اینو داشته باشید ...
مقایسه عکس دبلیو 810 مرحوم خودم با 5700 دوستم !
این عکسا رو همون روز که 5700 دستم گرفتم و عاشقش شدم برای مقایسه با گوشی خودم گرفتم که به وضوح مشخصه که دبلیو 810 خیلی بهتر عکس گرفته .عکس ها هم از مغازه دوستم هستن !! ریساز شده با حفظ مشخصات !:cool::happy: کلا من هر گوشی میگیرم دستم واسه اولین بار با دوربینش یه عکس میگیرم و بلوتوث میکنم رو گوشی خودم واسه مقایسه !

w810 : :rolleyes:

477626.jpg

5700 : :eek:

477625.jpg

دیگه قضاوتش با خودتون !

درضمن رپ بوی جان لینک آهنگ Push از انریکو رو میگردم واست پیدا میکنم :) . الان ندارمش !

mori

Registered User
لایک‌ها
14
داخل About این برنامه نگاه کردم نوشته 1.0 Full.
ماله شما بعد که خاموش روشن میکنین درست میشه؟
اگه میشه بزارینش منم یه امتحانی بکنم.
ممنون.
100% درست میشه!
اگه بخوایم اون کار رو بکنیم که دیگه نیازی به Kill کردن هم نیست
یه تست بکن خبرش رو بده

دوستان من الان تو سایت نوکیا بودم Frimware واسه ی 5700 بود جدیده یا همینه که سره گوشیه؟
ورژن 3.27 بود آخرین باری که چک کردم
همونی که رو گوشی خودم هم هست...

فایل های ضمیمه

• HandyTaskman_v1.06_S60_3_.zip
    144.6 KB · نمایش ها: 5
بالا