• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
امیر جان منم دقیقآ 23 اردیبهشت خریدم ولی من 280 خریدم ریجیستر قانونی
من یکی دیگه هم خریده بودم آبان 85 بعد فروردین به خاطر قاچاقی بودنش فوروختمش:D

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من تو همین هفته میخوام یه دونه 5700 مشکی بخرم .
دیروز تو علاءالدین کمترین قیمتی که میدادن 270 تومن بود و رنگ مشکی هم ندیدم . :wacko:
شما جایی رو میشناسید رنگ مشکی رو با قیمت مناسب داشته باشه ؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
دیروز تو علاءالدین کمترین قیمتی که میدادن 270 تومن بود و رنگ مشکی هم ندیدم . :wacko:
رنگ مشکیش خیلی کمه شاید گیرتون نیاد حالا

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز تو جمهوری و طبقه 6 علائدین 264 دیدم ولی کلا نسبت به 2 هفته پیش موجودی بازار خیلی کم شده!

:)با نظر امیر موافقم و به نظرم کشور مجارستان خیلی ضعیفتر از فنلاند نیست و همون جور که گفتم اصل تکنولوژی نوکیاست. وگرنه گوشیهای سونی اریکسون که بجز سری p باقیش تویه چین ساخته میشه یا گوشیای lg که ساخت ایرانه باید افتضاح باشند !!!
الان گوشیه 6300 هم که مال مجارستانه چهارمین گوشیه پر فروشه دنیاس !
راجع به مشک پنل هم این گوشی هیچوقت پنکه نمیشه چون 270 درجه میچرخه نه 360 تا! ضمنا تو اکثر سایتا اصلن به این مشکل اشاره نکردن و در مواردی هم اونو به کاربرد نادرست کاربر نسبت دادن !
من تو این مدت که گوشی را د اشتم به نظرم خیلی خوب بوده فقط مشکل عمدش نویز دوربین و کمبود برنامه س!!

:eek:(راستی هرچند که جای بحثش اینجا نیست و بیشتر سلیقه ای هست ولی کلا انریکو خواننده خیلی خوبی نیست و بیشتر مانکنه . حتی کاراش در حد باباش(خولیو) هم نیست !! ) برای دانلود موزیک یه سری به سایت mp3fusion.net بزنید . من روی زنگ موبایلم یه کار از cold play و maroon5 گذاشتم.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

امیر جان من اونجا رفتم ولی خیلی پرته و کاربراش فعال نیستن.

اون سایت تازه راه اندازی شده.حدودا اگر اشتباه نکنم 8 ماهه.مهم اینه که مرجع کامل هست.شما یه انجمن نوکیا 9.1 سر بزن ببین چقدر کامله.یا برندهای دیگه....

ضمنا تو اون سایت منم فعالیت می کنم ;)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
:)با نظر امیر موافقم و به نظرم کشور مجارستان خیلی ضعیفتر از فنلاند نیست و همون جور که گفتم اصل تکنولوژی نوکیاست. وگرنه گوشیهای سونی اریکسون که بجز سری p باقیش تویه چین ساخته میشه یا گوشیای lg که ساخت ایرانه باید افتضاح باشند !!!

تایید :D

:eek:(راستی هرچند که جای بحثش اینجا نیست و بیشتر سلیقه ای هست ولی کلا انریکو خواننده خیلی خوبی نیست و بیشتر مانکنه . حتی کاراش در حد باباش(خولیو) هم نیست !! ) برای دانلود موزیک یه سری به سایت mp3fusion.net بزنید . من روی زنگ موبایلم یه کار از cold play و maroon5 گذاشتم.

من با یه مورد انریکو حال نمی کنم.تو کلیپ هاش سنگین نیست نسبت به باباش !!! و همیشه صدتا دختر اطرافش می ندازه و Kiss و ... ... کلا با این کارش مخالفم.اما صدای خیلی خوبی داره.به شخصه بیشتر ترجیح می دم یا میوزیک هاشو صوتی گوش کنم و یا کنسرت هاشو بببینم.اما کلیپ هاش نه.بیشترشون اون چیزی که باید باشه نیست.

باباش که زمان خودش عجوبه بود و اصلا شکی تو این مورد نیست.اما انریکو کلا از همون بچگی با باباش مشکل داشت و طبیعیه که چرا مثه باباش نیست.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
اون سایت تازه راه اندازی شده.حدودا اگر اشتباه نکنم 8 ماهه.مهم اینه که مرجع کامل هست.شما یه انجمن نوکیا 9.1 سر بزن ببین چقدر کامله.یا برندهای دیگه....

ضمنا تو اون سایت منم فعالیت می کنم ;)
مرسی امیر جان دیدمش تا حالا ندیده بودمش;)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام امیر جان
خوبی؟
یه سوال دارم
نمیدونم چرا وقتی شب میشه کمی نوره السیدیم کم میشه
شما نمیدونین چرا؟

سلام

lcd این گوشی دارای سنسور هست که به تاریکی و روشنی حساسه.

البته من تاحالا دقت نکردم اما طبیعیه چون اون سنسور باعث این موارد می شه.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

lcd این گوشی دارای سنسور هست که به تاریکی و روشنی حساسه.

البته من تاحالا دقت نکردم اما طبیعیه چون اون سنسور باعث این موارد می شه.
بله ممنون امیر جان.

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان . من هم یک ماهی میشه ای گوشی رو خریدم . اون موقع 320 تومن بود . مثل ای که همین طوری داره قیمتش میاد پایین . نمی دونم مگه از 3250 و ان 73 و ان 70 کمتره که از اونا هم ارزون تر شده؟ سر من یکی که خیلی کلاه رفت . راستش من دلیل قانع کننده ای برای این افت قیمت شدید ندارم . یک گوشی جدید نباید با گوشی هایی که چند ساله تو بازار هستن هم قیمت باشه . مثل این که چند تا از دوستان 250 تومن هم خریدن؟!!!:(
در ضمن گوشی من هم قسمت چرخانش خیلی لق شده و با یک تلنگر تکون می خوره . دیگه می ترسم بچرخونمش . می خواستم از اونایی که این گوشی رو دارن بپرسم ببینم که آیا اونا هم این مشکل رو دارن و آیا 3250 هم اینطوری هستش؟ در ضمن نظرتون رو درباره کاهش روز به روز قیمت این گوشی بگید . اول که به بازار اومده بود تو سایت شاپیران و 465 هزار تومن و تو علاءالدین 520 تومن قیمت کردم . ولی قیمتش الان از نصف هم کمتر شده و باز هم داره پایین تر میاد . خواهشا نظرتون رو بگید.

دوست عزيز اين قيمتي كه الان تو بازار اين كوشي رو ميدن تقريبأ قيمت واقعي كوشي هست!
حالا اينجا يه سوال پيش مياد و اونم اينه كه شما دوست داري بيشتر پول بدي براي جيزي كه قيمت واقعيش پايين تره؟؟؟
خوب شما وقتي كه كوشي تازه اومده بود خريدي جون ازش خوشت اومده بود؟
خوب معلومه كه بايد ضرر هم بكني!!!جون قيمت كوشي تو ايرن با قيمت واقعيش فرق ميكنه مخصوصأ كه تازه به بازار وارد شده باشه!!!!!:cool:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
:D mori جان برا ما هم درست شد ، مي دوني چي جوري ؟ با كد 7370 كه اصلا نشد ، ولي دمت گرم با سبز و * و 3

شد ولي اين دفعه بعد از پر شدن كامل شارژ باطري اون موقع كه امتحان مي كردم شارژش نصف بود ، حالا خوب شد

تو يه سايت خارجي ديدم كه نوشته بود حداقل 75 درصد بايد شارژ داشته باشي تا عملي شه ، به هر حال دستت

درد نكنه . از amirsteve هم ممنون. ;) مي دونستم اين گوشي بيدي نيست كه با اين بادا بلرزه خدايي آخرشه

ولي يه چيزي بچه ها اگه خواستين 5700 تونو مستر ريست كنيد بايد بگم كه با كد 7370 نمي شه حتما بايد از طريق

سبز و * و 3 ريست كنيد . نمي دونم چرا كد 7370 رو اين گوشي مثل كد 7780 عمل مي كنه ؟!به هر حال برا ما كه

رديفه رديف شد . حالا بچه ها يه سئوال : وقتي وارد music player ميشيم ديگه نمي شه ازش به طور كامل خارج شد

درسته يا روش خاصي داره؟ چون وقتي دكمه منو رو نگه مي داريم نشونش مي ده يعني بازه نمي شه كاريش كرد ؟

به اينجا هم يه سر بزنيد يه عالمه برنامه و بازي و تم :www.series60v3.com :cool:
آقا شرمنده چند روزی نبودم...
اون کد 7370 برا سیمبین ها فقط تنظیمات رو به حالت کارخونه برمیگردونه اما با محتویات کاری نداره
اما اونی که بهت گفتم فرمت کامل گوشی هستش...
اما برای خروج از موزیک پلیر:
یه برنامه هست که جای Task Manager گوشی میشینه به اسم Handy Taskman
با اون میتونین موزیک پلیر رو به عبارتی Kill کنید...
اما بعدش چه اتفاقی میوفته؟ دیگه وقتی گوشی رو به حالت دوربین یا موزیک پلیر میبرید اون صداهایی که میاد رو نمی شنوید. منظورم همون زنگ های کوچولویی هستن که گوشی پخش میکنه یا همون Phone Handling Events

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
کیبورد مشکلی نداره.به نظرتون نوکیا با این سابقه اینقدر احمقه که یه پنل چرخون بسازه که بعد از مدتی مثه پروانه پنکه بشه ؟؟!!

فعلا در مورد طول عمر این گوشی نمی توان نظری داد چون خیلی نیست که اومده.

اون چارگوش هم جک تبدیل و درواقع ریموت هست که عمل پلی و عقب جلو و Answer رو داره.

به پخش ماشین هم می شه وصل کرد به شرطی که پخش شما Aux داشته باشه

باشه گوشی محکم هم اصلا توصیه نمی شه این گوشی !! آین گوشی خیلی حساسه یه بار بیافته Game OVer شده.

اگر تو فکر میوزیک و گوشی باکلاس هستی فقط هستید من W880 رو پیشنهاد می کنم.ته ورزشیه !! فولاد !!

سلام

شما 12 ساعت شارج گذاشتید؟؟گوشی نترکید ؟؟ :blink:

مگه باتری خشک می خوایید شارج کنید که 12 ساعت شارج کنید؟؟

اون باسه باتری های دهه نود بودش.الان زحمت شارج رو خود کمپانی می کشه و یه مقدار تست هم براتون می زاره !!

ضمنا یه مود دیگر !

وقتی گوشی خاموش باشه و شما به شارج بزنید بعد از دو الی سه ساعت که شارج شد و به شما پیغام داد دیگه برق از اداپتور به گوشی نمی رسه.در نتیجه شما یه ماه هم تو شارج بزارید فرقی نمی کنه !!

من این همه گوشی از برندهای مختلف دستم اومده همشون هم وقتی پیغام شارج فول دادن دراوردم.هیچ کدومشون هم مشکلی پیدا نکرده ....

گوشی روشن هم وقتی شارج می کنید بیشتر از 4 ساعت تو شارج نزارید که ضرر داره باسه گوشی

والا گوشی های نوکیا همچین محکم هم نیستند.باسه این گوشی هم من پریشب داشتم نگاه گوشیم می کردم یدفه دیدم کنار اسپیکر یه زره سوراخ شده و خلاصه دقیق نگاه کردم دیدم ضربه خورده !! در حالی که اصلا نه انداختمش نه چیزی....فکر کنم وقتی دستم بوده به یه چیزی خورده.

بدنه 5700 محکم هست اما اطمینانی بهش نیست.نباید ریسک کرد.

W810 خودم تو اموزشکده روی صندلی صدبار افتاد زمین اخ نگفت.تازه هربار ریست هم می کرد !! یکی از دوستام 810 داره جلوی خودم توانداختش و رو اسفالت یه اسکی رفت گوشی !!! گفتم گوشی خورد شد اما انگار نه انگار !!

به شخصه از 810 سونی اریکسون بدنه مقاوم تر ندیدم.w880 هم جای خود دارد...مادر فولاد زره !!!

نه هنوز قاب نیومده..باسه بلوتوث اسپیکر هم یر سر برو بازار علاالدین طبقه پایین.باید باشه.

براي شما دوستان عزيز كه فكر نميكنم اصلأ بدونين كوشي محكم يعني جي!

يه سري به اينجا بزنيد
HTML:
http://www.about-nokia.com/blog/index.php?itemid=373

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
براي شما دوستان عزيز كه فكر نميكنم اصلأ بدونين كوشي محكم يعني جي!

يه سري به اينجا بزنيد
HTML:
http://www.about-nokia.com/blog/index.php?itemid=373

والا منظور شما رو متوجه نشدم

لطف کنید بیشتر توضیح بدید

این سایتی که دادید برای من معنی Ads داره که توسط یه یوزر فرستاده شده !

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
آقا شرمنده چند روزی نبودم...
اون کد 7370 برا سیمبین ها فقط تنظیمات رو به حالت کارخونه برمیگردونه اما با محتویات کاری نداره
اما اونی که بهت گفتم فرمت کامل گوشی هستش...
اما برای خروج از موزیک پلیر:
یه برنامه هست که جای Task Manager گوشی میشینه به اسم Handy Taskman
با اون میتونین موزیک پلیر رو به عبارتی Kill کنید...
اما بعدش چه اتفاقی میوفته؟ دیگه وقتی گوشی رو به حالت دوربین یا موزیک پلیر میبرید اون صداهایی که میاد رو نمی شنوید. منظورم همون زنگ های کوچولویی هستن که گوشی پخش میکنه یا همون Phone Handling Events
نه دوست عزیز من این برنامه رو نصب کردم ولی همچنان که میره سره دوربین و موزیک پلیر صداش میاد.
برنامه ی خوبی هستش.
شما خودتون امتحان کردین؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تایید :D

من با یه مورد انریکو حال نمی کنم.تو کلیپ هاش سنگین نیست نسبت به باباش !!! و همیشه صدتا دختر اطرافش می ندازه و Kiss و ... ... کلا با این کارش مخالفم.اما صدای خیلی خوبی داره.به شخصه بیشتر ترجیح می دم یا میوزیک هاشو صوتی گوش کنم و یا کنسرت هاشو بببینم.اما کلیپ هاش نه.بیشترشون اون چیزی که باید باشه نیست.

باباش که زمان خودش عجوبه بود و اصلا شکی تو این مورد نیست.اما انریکو کلا از همون بچگی با باباش مشکل داشت و طبیعیه که چرا مثه باباش نیست.

آقا عجب بحث انریکویی در گرفت !!:D:D:D
حالا که این طوره منم نظرمو میگم . امیر جون به اون آهنگ هایی که گفتی این 2 تا رو اضافه کن PUSH & Some bodys me
اهنگ miss u هم واقعا قشنگه که خودت گفتی . به نظر من 9 ترک اول آلبوم قشنگن .
آقا گوشی من روز 3 شنبه گوشی قرمزم به دستم میرسه ، بابا چیه این سیاه یه کم سلیقه داشته باشید !! سیاه بعد از مدتی خسته کننده میشه تا حالا همه گوشی هامون سیاه بودن بذار یکی قرمر باشه ! سیاه واسه سن بالا ها خوبه !! ( جدی نگیرید ! ) ( اینجا کلوب 5700 است !!:lol: )
راستی گفتی خوب فروختی اره مثل اینکه خیلی خوب فروختم چون گوشیم رو مهر سال پیش خریده بودم 340 تومن و دیگه خیلی زوارش در رفته بود دکمه شورکات و واکمن رنگشون رفته بود + دکمه دوربین ، یه بار هم گوشی رو به دوستم داده بودم یه خط بسیار زیبا روی ال سی دیش به یادگار گذاشته بود در کل همون 150 تومن هم نمی ارزید !!
یه چیز خیلی جالبتتتتتتتتتتتتتتر اینکه ...
من میخاستم از این هندزفری های 3 -4 تومنی مسخره بذارم توی جعبه و هندزفری اصلی رو واسه خودم نگر دارم ، که اصلا یادم رفت همونو هم بخرم بذارم توی جعبش و بدون هندزفری ردش کردم رفت !! طرف هم اصلا نفهمید البته شمارم رو داره ممکنه زنگ بزنه خفتم کنه :eek: :eek:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از دوستان برنامه ی Flash رو نداره من خیلی بهش نیاز دارم امروز هم یکی پیدا کردم ولی اصلآ رو گوشی نصب نمیشد.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
آقا عجب بحث انریکویی در گرفت !!:D:D:D
حالا که این طوره منم نظرمو میگم . امیر جون به اون آهنگ هایی که گفتی این 2 تا رو اضافه کن PUSH & Some bodys me
اهنگ miss u هم واقعا قشنگه که خودت گفتی . به نظر من 9 ترک اول آلبوم قشنگن .
آقا گوشی من روز 3 شنبه گوشی قرمزم به دستم میرسه ، بابا چیه این سیاه یه کم سلیقه داشته باشید !! سیاه بعد از مدتی خسته کننده میشه تا حالا همه گوشی هامون سیاه بودن بذار یکی قرمر باشه ! سیاه واسه سن بالا ها خوبه !! ( جدی نگیرید ! ) ( اینجا کلوب 5700 است !!:lol: )
راستی گفتی خوب فروختی اره مثل اینکه خیلی خوب فروختم چون گوشیم رو مهر سال پیش خریده بودم 340 تومن و دیگه خیلی زوارش در رفته بود دکمه شورکات و واکمن رنگشون رفته بود + دکمه دوربین ، یه بار هم گوشی رو به دوستم داده بودم یه خط بسیار زیبا روی ال سی دیش به یادگار گذاشته بود در کل همون 150 تومن هم نمی ارزید !!
یه چیز خیلی جالبتتتتتتتتتتتتتتر اینکه ...
من میخاستم از این هندزفری های 3 -4 تومنی مسخره بذارم توی جعبه و هندزفری اصلی رو واسه خودم نگر دارم ، که اصلا یادم رفت همونو هم بخرم بذارم توی جعبش و بدون هندزفری ردش کردم رفت !! طرف هم اصلا نفهمید البته شمارم رو داره ممکنه زنگ بزنه خفتم کنه :eek: :eek:
پس واقآ خیلی خوب فروختی یارو اجب اوسکولی بوده ها
پس امیر جان شما که تازه 2 3 ماه بود خریده بودین چرا به این قیمت فوروختین؟
راستی من اگه بخوام 810 رو بفروشم به نظرتون چند میبرن؟
آخه یه بار پیچ خورده شده:D
یکی از دوستام رفت قابشو عوض کرد منم دیدم یه چیزه جدید میشه منم عوض کرد
در ضمن به نظر من هیچی همون مشکیش نمیشه مگه نمیبینین الان مشکیش تو بازار کم شده چون همه مشکیشو انتخاب میکنن حتی من رفتم بخرم مقازه داره گفت دیشب قرمز تو ویترینیمو بردن منم اونی که قرمزشو برده بو کلی دعا کردم:D

بالا