• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ببخشید بچه ها ، برای کانورت کردن فایل ها ویدویی برای این گوشی برنامه خاصی هست که بشه با کیفیت خیلی بالا کانورت کنه به 3جی پی یا ام پی 4 ؟
من برنامه دارم واسه این کار ولی خب اون واسه گوشی های معمولی هست ! ناسلامتی این گوشی 16 میلیون رنگ داره و چیزی که توش بخوای ببینی باید فرق داشته باشه .
اگه برنامه خاصی هست ممنون مشیم معرفی کنید . مرسی

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hi !
bacheha har kodum ghab ya talgh khob baraye 5700 peyda kard khabar bede :rolleyes::D:blush:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
100% درست میشه!
اگه بخوایم اون کار رو بکنیم که دیگه نیازی به Kill کردن هم نیست
یه تست بکن خبرش رو بده

ورژن 3.27 بود آخرین باری که چک کردم
همونی که رو گوشی خودم هم هست...
سلا مری جان
بازم صداش میاد:D
قضیه چیه؟:blink:
ماله من صداش میاد ولی ماله شما نه؟

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي تم قشنگ براي اين گوشي چي سراغ داريد؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
والا منم دنباله تم هستم ولی قشنگ گیرم نیومده.
شما برین سراغ تم های n73 بهش میخوره.
من یه چند تای دانلود کردم ولی خوشم نیومد از همون تم نوکیا خوشم امد.
ولی خداییش برای سونی اریکسون تماش قشنگ تر بود.

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حتما يه سري به www.series60v3.com بزنيد ، يه عالمه تم ، بازي و برنامه هاي توپ پيدا مي شه :)
همشون هم مجاني وكرك شدن . تا الان كه 103 تم توي اين سايت براي دانلود هست كه البته بيشتريشون
رو بايد ساين كنيد كه نصب بشن ( تم ها رو مي گم ) ولي بازيا و برنامه ها راحت نصب مي شن
ساين هم كه بايد بلد باشين اگر نه يه سرچ كنيد پره و راحت مي تونيد ساين كنيد ، 30-40 تا تم از اين 103 تا رو
گرفتم وخيلي قشنگن . از 100 تا تم ديگه بيشتر مي خواين . برو حالشو ببر
چند تا قشنگاشم مي گم : scratt, evil4,garfield,fantasy,golden,lake-house,spiderman,,................:)

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يه سئوال :

مي دونيد كه اين گوشي فايلهاي swf ( فلش ) رو بدون برنامه اي باز مي كنه

ولي من چند تا ريختم تو گوشيم فقط انگار اونايي كه ورژنشون از 8 پايين تره رو مياره و كامل نشون ميده

مثلا يه دونه فكر كنم ورژن 9 بود كه بعد از 2-3 ثانيه مي پره بيرون و پيغام error مي ده . براي اين مشكل چه راهي

پيشنهاد مي كنيد ؟ بايد حتما برنامه سيمبينش رو بگيريم نصب كنيم يا راه ديگه اي هست؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
ببخشید بچه ها ، برای کانورت کردن فایل ها ویدویی برای این گوشی برنامه خاصی هست که بشه با کیفیت خیلی بالا کانورت کنه به 3جی پی یا ام پی 4 ؟
من برنامه دارم واسه این کار ولی خب اون واسه گوشی های معمولی هست ! ناسلامتی این گوشی 16 میلیون رنگ داره و چیزی که توش بخوای ببینی باید فرق داشته باشه .

اره
MobileVideoConverter

تو گوگل سرچ کن لینک رو می گیری

باتوجه به مدل گوشی که تو برنامه انتخاب می کنی باست کنورت می کنه.فعلا 5700 رو نداره اما من روی N73 تبدیل کردم عالی بود.یه کلیپ سه دقیقه ای رو 6-7 مگ می کنه اما با کیفیت عالی و 3GP

با اون بیت ریت با دکتر دیویکس تبدیل کردم ضعیف تر بودش !

ساين هم كه بايد بلد باشين اگر نه يه سرچ كنيد پره و راحت مي تونيد ساين كنيد

اقا خودت که خبر داری جریان این ساین چه دردسری شده.این سایته فعلا خیال نداره باز بشه !! ما هم تو کف ساین موندیم.اگر ممکنه این IMEI مارو ساین کن و اون دو تا فایل رو بده.اگر می تونی پی ام بده تا IMEI گوشیمو بهت بدم ...شرمنده توقع زیادی هست :D

مي دونيد كه اين گوشي فايلهاي swf ( فلش ) رو بدون برنامه اي باز مي كنه

من یه ساعت فلش دارم که برای iphone هست.الان بلوتوثم مشکل پیدا کرده نمی تونم رو کامپیوتر بفرستم و اینجا اپلود کنم.فایل امادشو رو گوشیم دارم....

hi !
bacheha har kodum ghab ya talgh khob baraye 5700 peyda kard khabar bede

Hi Dear
what`s up dude ?

hanoz talgh nayoomade.ama shenidam ghabesh oomade

براي اين مشكل چه راهي

پيشنهاد مي كنيد ؟ بايد حتما برنامه سيمبينش رو بگيريم نصب كنيم يا راه ديگه اي هست؟

نصب فلش پلایر که متاسفانه چون اخرین نسخه روی این گوشی نصبه نمی زاره نسخه اخر رو دانلود کنیم.این فلش پلایر با برنامه تم XP هم مشکل داره و بالا نمی یاد.مشکل هم همون فلش پلایر هست که نمی شه پاکش کرد و یکی دیگه نصب کرد...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
برنامه DivX Player رو از mobile.divx.com بگیر
بعد با Dr.Divx کلیپ هاتو میتونی با کیفیت بالا تبدیل کنی بعدشم روی موبایل اجرا کنی

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
اره
MobileVideoConverter

تو گوگل سرچ کن لینک رو می گیری

باتوجه به مدل گوشی که تو برنامه انتخاب می کنی باست کنورت می کنه.فعلا 5700 رو نداره اما من روی N73 تبدیل کردم عالی بود.یه کلیپ سه دقیقه ای رو 6-7 مگ می کنه اما با کیفیت عالی و 3GP

با اون بیت ریت با دکتر دیویکس تبدیل کردم ضعیف تر بودش !

اقا خودت که خبر داری جریان این ساین چه دردسری شده.این سایته فعلا خیال نداره باز بشه !! ما هم تو کف ساین موندیم.اگر ممکنه این IMEI مارو ساین کن و اون دو تا فایل رو بده.اگر می تونی پی ام بده تا IMEI گوشیمو بهت بدم ...شرمنده توقع زیادی هست :D

من یه ساعت فلش دارم که برای iphone هست.الان بلوتوثم مشکل پیدا کرده نمی تونم رو کامپیوتر بفرستم و اینجا اپلود کنم.فایل امادشو رو گوشیم دارم....

Hi Dear
what`s up dude ?

hanoz talgh nayoomade.ama shenidam ghabesh oomade

نصب فلش پلایر که متاسفانه چون اخرین نسخه روی این گوشی نصبه نمی زاره نسخه اخر رو دانلود کنیم.این فلش پلایر با برنامه تم XP هم مشکل داره و بالا نمی یاد.مشکل هم همون فلش پلایر هست که نمی شه پاکش کرد و یکی دیگه نصب کرد...
میگم امیر جان شما چه طوری با بلوتوث به کامپیوتر وصل میشین؟
میشه یاده منم بدین؟

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

راستش رو اگر بخواهید با توجه به تجربه چند ساله و گفته های اقا امیرکه به تجربه برام تابت شده ..به نظر من

. ایشون از روی صداقت و تجربه میگند که ارزش ان از این سایت ها که همش
تبلیغی و غرض دار است معتبر تره .

من توی حرفاشون تعصب ندیدم :)من که حرف ایشون برام سنده .چون همون جور که گفتم حرف کسی که یک جیزی رو امتحان کرده ودیده با ارزش تره تا نوشته های تبلیغی خود سایت نوکیا است .;)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
میگم امیر جان شما چه طوری با بلوتوث به کامپیوتر وصل میشین؟
میشه یاده منم بدین؟

سلام

یه بلوتوث USB باسه کامپیوتر بخرید که قیمتش 6500 تا 9 هزار تومنه.بستگی به انصاف فروشنده داره.تا 100 متری به هر گوشی می تونید وصل بشید.

سرعتش هم روی 5700 خیلی خوبه.من میانگین گرفتم یه مگ رو حدودا تو 7-10 ثانیه می فرستم....از کابل به نظرم بهتره و دنگ و فنگ نداره که کابل رو وصل کنی و بکشی !!

تازه یه حسنی که داره اینه که می شه باهاش از طریق موبایل کامپیوتر رو هدایت کرد مثل ماوس و مدیا پلایر و غیره...

سلام

راستش رو اگر بخواهید با توجه به تجربه چند ساله و گفته های اقا امیرکه به تجربه برام تابت شده ..به نظر من

. ایشون از روی صداقت و تجربه میگند که ارزش ان از این سایت ها که همش
تبلیغی و غرض دار است معتبر تره .

من توی حرفاشون تعصب ندیدم من که حرف ایشون برام سنده .چون همون جور که گفتم حرف کسی که یک جیزی رو امتحان کرده ودیده با ارزش تره تا نوشته های تبلیغی خود سایت نوکیا است .

دوست عزیز ممنون از نظر شما.لطف داری داداش

من تنها چیزی که در مورد موبایل ندارم تعصبه !! از سونی اریکسون خیلی خوشم می یاد چون به مراتب دیدم پیشرفت خوبی داشته اما بزرگترین ضعفش اینه که گوشی هاش سیمبین نیست.الان خودم نوکیا دارم !! علتش هم فقط این بوده که به نرم افزار PDF Reader نیازمندم !! از دوربین و واکمن گذشتم به خاطر یه PDF Reader.....

اگر تعصب داشتم می رفتم یه PSP می خریدم نه اینکه گوشیمو بفروشم....

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها چرا براي تبديل فيلم و كليپاتون انقدر برنامه تست مي كنيد و شك داريد

شك نكنيد بهترين برنامه براي اين كار برنامه اي نيست به جز smart movie 3.41

كه توسط BinPda هم كرك شده و تو بيشتر سايتها موجوده ، من چند تا برنامه تست كردم

ولي خدايي هيچ برنامه اي به پاي اين برنامه نمي رسه ، كليپ 5 دقيقه اي رو مي كنه 5 تا 6 مگ

با كيفيت dvd و فرمت تبديلش هم divx هست . :)

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امير جان من الان رفتم توي https://www.symbiansigned.com/app/page و لاگينم كرد ومشكلي نداشت

شما يه بار ديگه امتحان كن اگه نشد حتما IMEI ات رو برام بفرست تا برات رديف كنم ;)

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

یه بلوتوث USB باسه کامپیوتر بخرید که قیمتش 6500 تا 9 هزار تومنه.بستگی به انصاف فروشنده داره.تا 100 متری به هر گوشی می تونید وصل بشید.

سرعتش هم روی 5700 خیلی خوبه.من میانگین گرفتم یه مگ رو حدودا تو 7-10 ثانیه می فرستم....از کابل به نظرم بهتره و دنگ و فنگ نداره که کابل رو وصل کنی و بکشی !!

تازه یه حسنی که داره اینه که می شه باهاش از طریق موبایل کامپیوتر رو هدایت کرد مثل ماوس و مدیا پلایر و غیره...

دوست عزیز ممنون از نظر شما.لطف داری داداش

من تنها چیزی که در مورد موبایل ندارم تعصبه !! از سونی اریکسون خیلی خوشم می یاد چون به مراتب دیدم پیشرفت خوبی داشته اما بزرگترین ضعفش اینه که گوشی هاش سیمبین نیست.الان خودم نوکیا دارم !! علتش هم فقط این بوده که به نرم افزار PDF Reader نیازمندم !! از دوربین و واکمن گذشتم به خاطر یه PDF Reader.....

اگر تعصب داشتم می رفتم یه PSP می خریدم نه اینکه گوشیمو بفروشم....
ممنون امیر جان مارک ماله شما چیه؟
بعد رفتم پیشه فروشندهه بگم بلوتوث USB میخوام؟
چه خوب شد بهم گفتین من اصلآ نمیدونستم
بعد یه چیزه دیگه چطوریه؟
اون دستگاهه با USB وصل میشه به کامپیوتر؟
ممنون.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
راستی امیر جان یه سوال دیگه ببخشید ها
میگم راهی نیست که وقتی بلوتوث گرفتم مثلآ زیاد بودن از تو کامپیوتر سیوشون کنم؟
آخه یکی از فامیلامون 6600 داشت تعداد بلوتوثا زیاد شده بود که بهش داده بودم گفتم الان پدرت در میاد تا سیوشون کنی گفت نه میرم خونه با کامپیوتر سیوشون میکنم.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امير جان من الان رفتم توي https://www.symbiansigned.com/app/page و لاگينم كرد ومشكلي نداشت

شما يه بار ديگه امتحان كن اگه نشد حتما IMEI ات رو برام بفرست تا برات رديف كنم ;)

سلام

سایت مشکل لاگین نداره منتها خیلی وقته که عضو قبول نمی کنه

مشکل همین عضویته.چون یه سایت بیشتر برای ساین نیست مشکل دیتابیس پیدا کرده که امروز فردا می کنه باسه حل شدن مشکل اما خیلی وقته که هنوز عضویت رو باز نکرده...

من برات IMEI رو می فرستم و اون دو تا فایل رو بفرست تا بتونم نرم افزارهامو ساین کنم.البته اگر زحمت نباشه

ممنون از لطفت:happy:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون امیر جان مارک ماله شما چیه؟
بعد رفتم پیشه فروشندهه بگم بلوتوث USB میخوام؟
چه خوب شد بهم گفتین من اصلآ نمیدونستم
بعد یه چیزه دیگه چطوریه؟
اون دستگاهه با USB وصل میشه به کامپیوتر؟
ممنون.

اره

شبیه کول دیسک هست.اینم عکسش

bluetooth-usb-adapter-ot-b01.jpg

البته مدل و قیافه های مختلف زیاد هست.ارزونش این شکلبیه

راستی امیر جان یه سوال دیگه ببخشید ها
میگم راهی نیست که وقتی بلوتوث گرفتم مثلآ زیاد بودن از تو کامپیوتر سیوشون کنم؟
آخه یکی از فامیلامون 6600 داشت تعداد بلوتوثا زیاد شده بود که بهش داده بودم گفتم الان پدرت در میاد تا سیوشون کنی گفت نه میرم خونه با کامپیوتر سیوشون میکنم.

روی کامپیوتر می تونی انتقال بدی.اگر منظورت عکس های اداخل ینباکس هست دقیق اطلاع ندارم اما فکر کنم بتونی از نرم افزار مدیریت گوشی در کامپیوتر می تونی کمک بگیری.

بالا