• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
دوستان من احساس میکنم از دیشب کمی صداش کمتر شده اگه مستر ریست کنم که چیزاش پاک نمیشن
مثل دموی گوشی و زنگ اس.ام.اس و زنگ Ringtone؟

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من احساس میکنم از دیشب کمی صداش کمتر شده اگه مستر ریست کنم که چیزاش پاک نمیشن
مثل دموی گوشی و زنگ اس.ام.اس و زنگ Ringtone؟

ممکنه 3d tone رو فعال کرده باشی؟؟؟اگه فعالش کردی صدا کمی کمتر میشه!!یا شاید هم ممکنه تنظیمات پروفایلت بهم ریخته شده؟؟؟!!برو توی پروفایلت و ببین که ایا صدای زنگ روی حداکثر هست یا نه؟؟؟؟؟در غیر این صورت چون حساس شدی این احساس رو میکنی!!منم وقتی ان70 رو داشتم گاهی این احساس رو میکردم.وقتی گوشهات کیپ میشه و یا توی جای پر سرو صدایی هستی این احساس بهت دست میده!!!

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
راستی Equaliser رو چه طوری تنظیم کنم؟
منظورم اینه که یه چیزه خوب باشه بکوبه
تنظیم دستیش.

اگه صدای زیاد میخواهی باید همشو ببری بالا!!اگه صدای شیشه ای میخواهی که جیرینگ جیرینگ کنه اینکار رو بکن:استریو رو خاموش کن. و تنظیم اکولایزر رو روی این حالت بزار:از سمت چپ اولی تا اخر بالا.دومی رو 14 تا ببر بالا.سومی رو 9 تا ببر بالا و چهارمی و پنجمی رو تا اخر ببر بالا.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
ممکنه 3d tone رو فعال کرده باشی؟؟؟اگه فعالش کردی صدا کمی کمتر میشه!!یا شاید هم ممکنه تنظیمات پروفایلت بهم ریخته شده؟؟؟!!برو توی پروفایلت و ببین که ایا صدای زنگ روی حداکثر هست یا نه؟؟؟؟؟در غیر این صورت چون حساس شدی این احساس رو میکنی!!منم وقتی ان70 رو داشتم گاهی این احساس رو میکردم.وقتی گوشهات کیپ میشه و یا توی جای پر سرو صدایی هستی این احساس بهت دست میده!!!
3d Tone کوجاشه؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
.
اقايAmirSteve شايد شما به قول خودت 501 چرخونده باشي و اتفاقي نيافتاده باشه ولي به مرور زمان مشخص ميشه.البته من خودم دعا ميكنم واقعا اينطوري نباشه.
ولي در كل با اين قيمت چيز بهتر از اين من نميشناسم.قرار هم نيست بدون عيب وايراد باشه.
يكي از مهمترين دلايل من براي خريد اين گوشي سيمبين 9.2 است.

سلام

اقا من یا امیر هستم یا استیو ! جفتش نیستم

درواقع استیو نیک نیم من هست که قبلا داخل پرانتز می شد و وقتی کسی می خواست بخونه می خوند امیر که همون استیو می شد :D

الان به دلایلی پرانتزش رو برداشتم و همون امیر استیو شدم

یه چیزی می گم شاید باورتون نشه.من امروز مرز 550 بار هم رد کردم !! از بس اینو چرخوندم....

شما این گوشی رو دستت بگیر.زمانی که می خوای بچرخونی خیلی اروم اینکارو انجام بده.تا وقتی که پنل 30 درجه نچرخه اصلا حالت فنر نداره و وقتی که می خواد به قسمت دوربین بره یدفه فنر عمل می کنه.و وباز هم می چرخونید دوباره فنر عمل نمی کنه و وقتی که به حالت قبل یا بعد بچرخه که درواقع همون حالت کی پید یا میوزیک هست یدفه فنر عمل می کنه.

یعنی از اول گوشی حالت فنر نداره و وقتی که می خواد عمل دوربین رو انجام بده و یا میوزیک و کی پید اون موقع حالت فنر داره.

امیدوارم منظورمو گرفته باشید.خوب نتونستم توضیح بدم

با این وضعیت چطور ممکنه یدفه پنل بچرخه؟؟

این گوشی هم عیب داره.عیب هاش هم دقیقا همون چیزایی هست که گفتید و در بررسی سایت موبایل ریوو و نظرات بچه های GSMArena نوشته شده.

فقط یه عیب باطریشتو ننوشتید که با توجه به سخت افزار قوی بیشتر از دو روز نمی تونه شارج نگه داره

من در هیچ فروم خارجی تا به حال نخوندم که یوزری بنویسه ایا پنل این گوشی پنکه می شه یا نه؟!!

تو فولدر Personality کنار فولدر Gallery

اینو فعال کنی موقع رینگتون بهت صدای 3D می ده که خیلی عالیه.تنظیمات پیشرفته ای هم داره.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
یه چیز دیگه در رابطه با میوزیک پلایر

یکی از دلایلی که میوزیک پلایر بازه همیشه و بسته نمی شه به خاطر اینه که وقتی پنل رو جرخونید بلافاصله روی میوزیک بره و لود نکنه پلایر را.

بیشتر به خاطر صرفه جویی زمان در باز شدن پلایر اینکارو انجام دادن.مشکلی هم نداره و حجم قابل توجه ای رو نمی گیره

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان مرسی ولی این off بود چه امکاناتی داره؟
برای صدا هم نگاه کردم استریو رو خاموش کرده بودم:D

پس بیخودی فکر می کنی صدای گوشیت کم شده....

این 3Dtone برای زمانی هست که کسی بهت زنگ می زنه و رینگتون گوشیت پخش می شه.مثلا می تونی بهش بگی نوع صدا گردشی باشه یعنی از دو باند به صورت گردشی پخش بشه ویا زیک زاک و یا حالت Fly ! و موارد دیگر

حتی می تونی سرعتش هم تنظیم کنی که هر چند ثانیه کارشو انجام بده.

من روی حالت گردشی گذاشتم و به نظرم خیلی جالب تر شده.

یکی از خصوصیات این گوشی پخش رینگتون به صورت 3D Stereo هست

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
پس بیخودی فکر می کنی صدای گوشیت کم شده....

این 3Dtone برای زمانی هست که کسی بهت زنگ می زنه و رینگتون گوشیت پخش می شه.مثلا می تونی بهش بگی نوع صدا گردشی باشه یعنی از دو باند به صورت گردشی پخش بشه ویا زیک زاک و یا حالت Fly ! و موارد دیگر

حتی می تونی سرعتش هم تنظیم کنی که هر چند ثانیه کارشو انجام بده.

من روی حالت گردشی گذاشتم و به نظرم خیلی جالب تر شده.

یکی از خصوصیات این گوشی پخش رینگتون به صورت 3D Stereo هست
میشه دقیقآ بگین چطوری تنظیمش کنم آخه من بلد نیستم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام

اقا من یا امیر هستم یا استیو ! جفتش نیستم

درواقع استیو نیک نیم من هست که قبلا داخل پرانتز می شد و وقتی کسی می خواست بخونه می خوند امیر که همون استیو می شد :D

الان به دلایلی پرانتزش رو برداشتم و همون امیر استیو شدم

یه چیزی می گم شاید باورتون نشه.من امروز مرز 550 بار هم رد کردم !! از بس اینو چرخوندم....

شما این گوشی رو دستت بگیر.زمانی که می خوای بچرخونی خیلی اروم اینکارو انجام بده.تا وقتی که پنل 30 درجه نچرخه اصلا حالت فنر نداره و وقتی که می خواد به قسمت دوربین بره یدفه فنر عمل می کنه.و وباز هم می چرخونید دوباره فنر عمل نمی کنه و وقتی که به حالت قبل یا بعد بچرخه که درواقع همون حالت کی پید یا میوزیک هست یدفه فنر عمل می کنه.

یعنی از اول گوشی حالت فنر نداره و وقتی که می خواد عمل دوربین رو انجام بده و یا میوزیک و کی پید اون موقع حالت فنر داره.

امیدوارم منظورمو گرفته باشید.خوب نتونستم توضیح بدم

با این وضعیت چطور ممکنه یدفه پنل بچرخه؟؟

این گوشی هم عیب داره.عیب هاش هم دقیقا همون چیزایی هست که گفتید و در بررسی سایت موبایل ریوو و نظرات بچه های GSMArena نوشته شده.

فقط یه عیب باطریشتو ننوشتید که با توجه به سخت افزار قوی بیشتر از دو روز نمی تونه شارج نگه داره

من در هیچ فروم خارجی تا به حال نخوندم که یوزری بنویسه ایا پنل این گوشی پنکه می شه یا نه؟!!

تو فولدر Personality کنار فولدر Gallery

اینو فعال کنی موقع رینگتون بهت صدای 3D می ده که خیلی عالیه.تنظیمات پیشرفته ای هم داره.

سلام امیر خان ،
من فردا دارم میرم گوشیمو که دبلیو 810 هست رو بفروشم . یکی رو پیدا کردم 200 میخردش !!!
از این 5700 شما هم خیلی خوشم اومده ، یکی از دوستام داره کمی باهاش کار کردم ، مشکل خاصی توش ندیدم خیلی هم با صفحه نمایشش و سرعتش بالاش و صدای واقعن قشنگش حال کردم ، البته من دزفول هستم و زیر 290 - 285 نمیتونم این گوشی رو تهیه کنم ،
حالا توی این تصمیم گیری من واسه خرید این گوشی یکی از آشنا ها که 10 روزی هست p990 خریده میخواد گوشیشو بفروشه .:eek: با رم 1 گیگ میگه 250 تومن . حالا این رو هم داشته باش که پی 990 عشق دیرینه من بوده و یک سالی هست تو کفش هستم ! البته یه دو هفته ای یکی دستم بود و به مشکلاتش واقفم !
حالا مشکل من اینه که بین مزیای پی 990 و 5700 گیر کردم . واقعا نمیتونم انتخاب کنم .شما بودی کدوم رو بر می داشتی ؟
از طرفی نمیتونم قید 5700 با اون صفحه نمایش رویایی رو بزنم دلم میخواد یه بار هم گوشی سیمباین رو هم تجربه کنم هر چند پی 990 هم سیمباینه ولی اون یه چیز دیگس و دردسرش کمتره !!:wacko: از طرفی تاچ اسکرین پی 990 با صفحه کلید کاملش دل میبره !!

------
رپ بوی : من دزفول هستم ، اگه بخوام بیام اهواز و گوشی بخرم از بازار اونجا ، الان قیمت 5700 چند هست >؟ ( قرمز رنگ ؟ )

مرسی از بروبچ گل به هر حال من فردا صبح دارم گوشیمو میفروشم اصلا هم نمیتونم بدون گوشی بمونم فوقش 3 - 4 روز بتونم تحمل کنم !!
HELP ME !:(

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام امیر خان ،
من فردا دارم میرم گوشیمو که دبلیو 810 هست رو بفروشم . یکی رو پیدا کردم 200 میخردش !!!
از این 5700 شما هم خیلی خوشم اومده ، یکی از دوستام داره کمی باهاش کار کردم ، مشکل خاصی توش ندیدم خیلی هم با صفحه نمایشش و سرعتش بالاش و صدای واقعن قشنگش حال کردم ، البته من دزفول هستم و زیر 290 - 285 نمیتونم این گوشی رو تهیه کنم ،
حالا توی این تصمیم گیری من واسه خرید این گوشی یکی از آشنا ها که 10 روزی هست p990 خریده میخواد گوشیشو بفروشه .:eek: با رم 1 گیگ میگه 250 تومن . حالا این رو هم داشته باش که پی 990 عشق دیرینه من بوده و یک سالی هست تو کفش هستم ! البته یه دو هفته ای یکی دستم بود و به مشکلاتش واقفم !
حالا مشکل من اینه که بین مزیای پی 990 و 5700 گیر کردم . واقعا نمیتونم انتخاب کنم .شما بودی کدوم رو بر می داشتی ؟
از طرفی نمیتونم قید 5700 با اون صفحه نمایش رویایی رو بزنم دلم میخواد یه بار هم گوشی سیمباین رو هم تجربه کنم هر چند پی 990 هم سیمباینه ولی اون یه چیز دیگس و دردسرش کمتره !!:wacko: از طرفی تاچ اسکرین پی 990 با صفحه کلید کاملش دل میبره !!

------
رپ بوی : من دزفول هستم ، اگه بخوام بیام اهواز و گوشی بخرم از بازار اونجا ، الان قیمت 5700 چند هست >؟ ( قرمز رنگ ؟ )

مرسی از بروبچ گل به هر حال من فردا صبح دارم گوشیمو میفروشم اصلا هم نمیتونم بدون گوشی بمونم فوقش 3 - 4 روز بتونم تحمل کنم !!
HELP ME !:(
شک نکن 5700 رو بگیر چیزه عالیه.
الان دیگه P990 رو میگن پی جواد دیگه.
اهواز 275 شاید ارزونترم گیرت بیاد.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
شک نکن 5700 رو بگیر چیزه عالیه.
الان دیگه P990 رو میگن پی جواد دیگه.
اهواز 275 شاید ارزونترم گیرت بیاد.

ok !
مرسی که توی 5 دقیقه جواب منو دادی !!:happy:;)
حالا فردا میرم این پی 990 رو ببینم چه جوریاس ، اگه بخوام بیام اهواز دوشنبه فقط میتونم بیام ! بقیه روزا گیرم !
میای با هم بریم بخریم ؟!:D:rolleyes:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

فکر میکنم قرمزش 3 یا 4 تومن بیشتر باشه
من مشکیشو خریدم 275
ولی فکر میکنم ارزونترم گیرت بیاد

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
ok !
مرسی که توی 5 دقیقه جواب منو دادی !!:happy:;)
حالا فردا میرم این پی 990 رو ببینم چه جوریاس ، اگه بخوام بیام اهواز دوشنبه فقط میتونم بیام ! بقیه روزا گیرم !
میای با هم بریم بخریم ؟!:D:rolleyes:
خواهش میکنم
چه طور مگه مشکل داری برای خریدنش؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
منم تا حالا نوکیا نخریده بودم ولی با راهنمایی های امیر جان تونستم راحت بخرمش اگه میخوای تو هم یه نگاه بنداز Page 11

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چراغ قوه تو اين گوشي چطور فعال ميشه؟ بايد نرم افزار نصب كرد؟ چون تو امكانات گوشي اومده.!
ضمنا ميخواستم يه سري نرم افزار نصب كنم از جمله Anti Mosquito (كه خيلي بهش احتياج دارم!;))ولي رو اين گوشي نصب نميشد. بايد ورژن جديد رو پيدا كنم؟
ضمنا وقتي ميخوام ورژن گوشي رو چك كنم (با اين دستور:#0000#*) ميزنه:
کد:
 V3.27
 12-04-07
 RM-230
Nokia 5700 (20.01)
حالا از كجا بايد بفهمم ور»ن سيمبين گوشي 9.2 هست؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان داخل Audio Settings , Loudness رو هم فعال کنم؟

اره فعال کن.کیفیت صدا تو هدزفری بهتر می شه.یه گزینه پایینش هم داره اونم فعال کن.

سلام امیر خان ،
حالا توی این تصمیم گیری من واسه خرید این گوشی یکی از آشنا ها که 10 روزی هست p990 خریده میخواد گوشیشو بفروشه . با رم 1 گیگ میگه 250 تومن . حالا این رو هم داشته باش که پی 990 عشق دیرینه من بوده و یک سالی هست تو کفش هستم ! البته یه دو هفته ای یکی دستم بود و به مشکلاتش واقفم !
از طرفی نمیتونم قید 5700 با اون صفحه نمایش رویایی رو بزنم دلم میخواد یه بار هم گوشی سیمباین رو هم تجربه کنم هر چند پی 990 هم سیمباینه ولی اون یه چیز دیگس و دردسرش کمتره !! از طرفی تاچ اسکرین پی 990 با صفحه کلید کاملش دل میبره !!

سلام امیر جان
خوبی داداش؟

والا P990 یه گوشی خیلی خوبی هست و اصلا نمی شه با سیمبین عادی مقایسه کرد.اون تاچ اسکرینه و بحثش جداست.اگر بخوام بدون تعصب به موضوع نگاه کنم که همیشه هم اینطوری بوده متاسفانه P990 بیشتر یه گوشی تست برای مردم بودش و به خاطر رم پایین در استارت اپ نتونست موفق بشه و مشکلات پیش اورده که با اخرین فریمور که 1 اگوست براش اومد تا اندازه خوبی تونست مشکلات رو حل کنه اما هنوز بعضی از مشکلات از جمله ساعت اس ام اس و یکی دو مورد دیگر پا برجاست که علت به خاطر رم اونه و کاریش نمی شه کرد.سونی اریکسون دیگه داره روی P1-W960 کار می کنه که رمشون یه چیزی تو مایه های 400% بیشتر از P990 هست و مشکل رم ندارند.

5700 یه گوشی تازه هست که اومده و فعلا نمی شه گفت گوشی موفقی بوده.فعلا این قر کمرش تو فروم های ایرانی شده دردسر که بنده امروز صبح که از خواب بلند شدم رفتم گوشی رو یه 10 باری ورزش دادم ببینم انعطاف پذیریش در چه حدی شده :D

اما خوب این گوشی ما نمی خواد نرمش کار بشه :blink:

5700 یه سیستم عامل عالی با نسخه جدید رو داره و ال سی دی 16 میلیون رنگ.دوربین مذخرفی داره و کیفیت صدای خوب.کیبورد نرم و جویستیک نه چندان خوب.ظاهر شیک و خوش دست.

انتخاب با شماست.

بالا