سلام
اقا من یا امیر هستم یا استیو ! جفتش نیستم
درواقع استیو نیک نیم من هست که قبلا داخل پرانتز می شد و وقتی کسی می خواست بخونه می خوند امیر که همون استیو می شد
الان به دلایلی پرانتزش رو برداشتم و همون امیر استیو شدم
یه چیزی می گم شاید باورتون نشه.من امروز مرز 550 بار هم رد کردم !! از بس اینو چرخوندم....
شما این گوشی رو دستت بگیر.زمانی که می خوای بچرخونی خیلی اروم اینکارو انجام بده.تا وقتی که پنل 30 درجه نچرخه اصلا حالت فنر نداره و وقتی که می خواد به قسمت دوربین بره یدفه فنر عمل می کنه.و وباز هم می چرخونید دوباره فنر عمل نمی کنه و وقتی که به حالت قبل یا بعد بچرخه که درواقع همون حالت کی پید یا میوزیک هست یدفه فنر عمل می کنه.
یعنی از اول گوشی حالت فنر نداره و وقتی که می خواد عمل دوربین رو انجام بده و یا میوزیک و کی پید اون موقع حالت فنر داره.
امیدوارم منظورمو گرفته باشید.خوب نتونستم توضیح بدم
با این وضعیت چطور ممکنه یدفه پنل بچرخه؟؟
این گوشی هم عیب داره.عیب هاش هم دقیقا همون چیزایی هست که گفتید و در بررسی سایت موبایل ریوو و نظرات بچه های GSMArena نوشته شده.
فقط یه عیب باطریشتو ننوشتید که با توجه به سخت افزار قوی بیشتر از دو روز نمی تونه شارج نگه داره
من در هیچ فروم خارجی تا به حال نخوندم که یوزری بنویسه ایا پنل این گوشی پنکه می شه یا نه؟!!
تو فولدر Personality کنار فولدر Gallery
اینو فعال کنی موقع رینگتون بهت صدای 3D می ده که خیلی عالیه.تنظیمات پیشرفته ای هم داره.