• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
راستي بچه ها كسي ميدونه چطور ميشه ويدئو روي گوشي ريخت ؟ چطور ميشه mp4 مناسب براش درست كرد ؟
مرسي!

:rolleyes::rolleyes:

شما از دکتر دیویکس کمک بگیر.

بهترین بیت ریت هم 400 بزار و اگر از دیویکس 2 استفاده می کنی از 300 استفاده کن.اگر مستقیم DVD رو می خوای تبدیل کنی روی 150+200 بزار.

اگر دیویکس باز باشی بهترین کلیپ رو می تونی اینکود کنی با حجم پایین.

Amir.Sa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من هم یک ماهی میشه ای گوشی رو خریدم . اون موقع 320 تومن بود . مثل ای که همین طوری داره قیمتش میاد پایین . نمی دونم مگه از 3250 و ان 73 و ان 70 کمتره که از اونا هم ارزون تر شده؟ سر من یکی که خیلی کلاه رفت . راستش من دلیل قانع کننده ای برای این افت قیمت شدید ندارم . یک گوشی جدید نباید با گوشی هایی که چند ساله تو بازار هستن هم قیمت باشه . مثل این که چند تا از دوستان 250 تومن هم خریدن؟!!!:(
در ضمن گوشی من هم قسمت چرخانش خیلی لق شده و با یک تلنگر تکون می خوره . دیگه می ترسم بچرخونمش . می خواستم از اونایی که این گوشی رو دارن بپرسم ببینم که آیا اونا هم این مشکل رو دارن و آیا 3250 هم اینطوری هستش؟ در ضمن نظرتون رو درباره کاهش روز به روز قیمت این گوشی بگید . اول که به بازار اومده بود تو سایت شاپیران و 465 هزار تومن و تو علاءالدین 520 تومن قیمت کردم . ولی قیمتش الان از نصف هم کمتر شده و باز هم داره پایین تر میاد . خواهشا نظرتون رو بگید.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم شايد بخرم
ولي اين گوشي ساخته مجارستانه و فكر نكنم كه كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.چون همه از لق شدن قسمت زيرش مي نالند.
من خودم 3250 داشتم به مدت 1.5 سال در اين مدت حتي يكبار هم خود به خود نچرخيد.
چند بار هم به شدت خورد رو زمين كه اگه سنگ هم اينجوري مي خورد رو زمين 1000 تا تيكه مي شد ولي هيچ طوري نشد فقط يه خش خيلي كوچيك برداشت.خلاصه اينكه 1 ماه پيش هم فروختمش.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام

باسه اینکه چند دقیقه باهاش صحبت شده این کد رو بزن

#92702689#*

پشت گوشی (زیر باتری ) یه نگاه به برد بنداز.باید روشن باشه نه تیره.

سلام
من این 2 تا رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین؟
مرسی.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مرسی.

اولي مشخص ميكنه كه با گوشي از تاريخ ساخت تا حالا كلا چقدر صحبت كردي.
مثلا 00186:52 يعني اين كه 186 ساعت و 52 دقيقه با گوشي صحبت كردين.(اين كد صرفا مخصوص نوكياست)
دومي هم منظورشون رنگ برد گوشي هست.كه بايد رنگش روشن باشه.:)
اين قسمت چرخون زيرش كم كم داره منو نگران ميكنه....
امان از دست نوكيا به جاي اين كه تجربش بره بالاتر و يه چيز بهتر نسبت به 3250 بده بيرون.داره بر عكس عمل ميكنه.!:blink:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
اولي مشخص ميكنه كه با گوشي از تاريخ ساخت تا حالا كلا چقدر صحبت كردي.
مثلا 00186:52 يعني اين كه 186 ساعت و 52 دقيقه با گوشي صحبت كردين.(اين كد صرفا مخصوص نوكياست)
دومي هم منظورشون رنگ برد گوشي هست.كه بايد رنگش روشن باشه.:)
امان از دست نوكيا به جاي اين كه تجربش بره بالاتر و يه چيز بهتر نسبت به 3250 بده بيرون.داره بر عكس عمل ميكنه.!:blink:
بله ممنون
بعد این برد منظورتون چیه؟
همون رنگ بدنشه؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راستی اینی که هد فون اول توی اون میره چی است اون چارگوش رو میگم روش کلید هم است.

ایا میشه اون رو به پخش ماشین وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
روش دکمه های پخش داره و خروجی جک 3.5 میلیمتری هم میده که میتونی با FM Transmitter یا این کاست ها که تو ضبط میرن یا بلوتوث و یا line in به ضبط ماشین وصل کنی.
1 . کجای علادین ارزونترین گوشیا را داره؟
2. برای 5700 برنامه و تم از کجا دانلود کنم ؟ ایا cd خوبی تو بازار هست؟
1.طبقه ششم عمده فروشها قیمتاشون خوبه. فقط گارانتی ندارن.
2. series60v3.com

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:questionm:questionm:questionm
بچه ها تو رو خدا كمك كنيد ، نمي دونم چرا ديگه نمي تونم به كسي فايل از طريق بلوتوث بفرستم :(

امروز اومدم برا يكي بفرستم هي sending failed مي ده ، من 5700 مو 40 روزي مي شه كه خريدم ولي يه بار هم

زمين نخورده و به جاييم نزدم . چش شده ؟ بچه ها تو رو خدا كمك كنيد . 2 -3 باري هم با كد 7370 ريست كليش

كردم ولي باز درست نشد . :wacko: البته مي تونم فايل دريافت كنم ولي نمي تونم بفرستم هي sending failed

مي ده . لطفا كمكم كنيد:(

mori

Registered User
لایک‌ها
14
راستي بچه ها كسي ميدونه چطور ميشه ويدئو روي گوشي ريخت ؟ چطور ميشه mp4 مناسب براش درست كرد ؟
مرسي!

:rolleyes::rolleyes:

یه برنامه خود نوکیا داده بیرون
به اسم Nokia Video Manager
برا هر گوشی که ساپورت میکنه از جمله 5700 بهترین کیفیت ممکن رو میده بهت
شک نکن هیچ نیازی به DivXنداری با وجود این گوشی و این برنامه

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
:questionm:questionm:questionm
بچه ها تو رو خدا كمك كنيد ، نمي دونم چرا ديگه نمي تونم به كسي فايل از طريق بلوتوث بفرستم :(

امروز اومدم برا يكي بفرستم هي sending failed مي ده ، من 5700 مو 40 روزي مي شه كه خريدم ولي يه بار هم

زمين نخورده و به جاييم نزدم . چش شده ؟ بچه ها تو رو خدا كمك كنيد . 2 -3 باري هم با كد 7370 ريست كليش

كردم ولي باز درست نشد . :wacko: البته مي تونم فايل دريافت كنم ولي نمي تونم بفرستم هي sending failed

مي ده . لطفا كمكم كنيد:(
نترس.مرد باش!!!من هم این مشکل برام توی گوشی قبلیم بوجود اومد(البته بیش از 100 بار این مشکل بوجود اومد).میدونی چیکار کردم.هر وقت این ارور رو میداد با نرم افزار مخصوص فایل سند میکردم و گوشی درست میشد.شما نرم افزار فایل منیجر xplore رو دانلود کنید.سپس یک فایل با استفاده از این نرم افزار سند کنید.گوشی شما درست خواهد شد.اما اگر با نرم افزار نیز فایل نتونستید سند کنید با اعتماد به نفس میرید گارانتی.اما مطمئن باشید بلوتوثتون سالمه چون فایل میتونید بگیرید.در ضمن مموری کارت گوشی رو یه فرمت بکنید(البته فکر نکنم نیازی به این کار باشه)

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نترس.مرد باش!!!من هم این مشکل برام توی گوشی قبلیم بوجود اومد(البته بیش از 100 بار این مشکل بوجود اومد).میدونی چیکار کردم.هر وقت این ارور رو میداد با نرم افزار مخصوص فایل سند میکردم و گوشی درست میشد.شما نرم افزار فایل منیجر xplore رو دانلود کنید.سپس یک فایل با استفاده از این نرم افزار سند کنید.گوشی شما درست خواهد شد.اما اگر با نرم افزار نیز فایل نتونستید سند کنید با اعتماد به نفس میرید گارانتی.اما مطمئن باشید بلوتوثتون سالمه چون فایل میتونید بگیرید.در ضمن مموری کارت گوشی رو یه فرمت بکنید(البته فکر نکنم نیازی به این کار باشه)

اتفاقا اولين كاري كه كردم همين بود سريع با برنامه xplore امتحان كردم اونم نمي شه . يعني راه ديگه اي جز گارانتي نداره؟:(

مموري كارت رو هم اصلا در اوردم بعد دوباره ريست 7370 كردم با فايلهاي توي فون مموري امتحان كردم بازم نشد!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان . من هم یک ماهی میشه ای گوشی رو خریدم . اون موقع 320 تومن بود . مثل ای که همین طوری داره قیمتش میاد پایین . نمی دونم مگه از 3250 و ان 73 و ان 70 کمتره که از اونا هم ارزون تر شده؟ سر من یکی که خیلی کلاه رفت . راستش من دلیل قانع کننده ای برای این افت قیمت شدید ندارم .

سلام

متاسفانه این گوشی چون یه خورده با کوچکترین هنگ ریست می کنه تو بازار شایعه شده که بدرد نمی خوره و گوشی های تو بازار قلابیه.یکی از مهمترین دلایل افت قیمتش اینه

در ضمن گوشی من هم قسمت چرخانش خیلی لق شده و با یک تلنگر تکون می خوره . دیگه می ترسم بچرخونمش . می خواستم از اونایی که این گوشی رو دارن بپرسم ببینم که آیا اونا هم این مشکل رو دارن و آیا 3250 هم اینطوری هستش؟

من دیشب همینطور با گوشی کار می کردم این موضوع رو فهمیدم.مثه روزای اول خیلی خشک نیست و اگر یه فشار بهش می یاری سریع می چرخه !! به قول داداشم بالاخره بعد از یه کارکرد "اب بندی" می شه !!!

ولی فکر نمی کنم دیگه بخواد لق بشه و باسه خودش بچرخه.باسه 3250 هم اطلاع ندارم دقیق

ولی از وقتی که این پنل نسبتا روان شده وقتی که می چرخونید چون نسبت به قبل سریع می چرخه , وقتی روی پنل میوزیک می رید بلافاصله میوزیک پلایر می یاد و و مثه قبل اول دوربین نمی یاد بعد مدیا پلایر

بالاخره هر گوشی یه ایرادهایی داره.امیدوارم ایرادهای این از این بیشتر نشه.

باسه قیمت معمولا هر گوشی تا یه رنج پایین می یان و بعد تا مدتی ثابت می شن.این گوشی تا 250 پایین تر نمی یاد و یه خورده می مونه رو این قیمت.الان هم قیمت بازار 260 تومن است.

این اولین گوشی نوکیا من هست که می خرم و امیدوارم پشیمون نشم !!!!!!!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
منم شايد بخرم
ولي اين گوشي ساخته مجارستانه و فكر نكنم كه كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.چون همه از لق شدن قسمت زيرش مي نالند.
من خودم 3250 داشتم به مدت 1.5 سال در اين مدت حتي يكبار هم خود به خود نچرخيد.
چند بار هم به شدت خورد رو زمين كه اگه سنگ هم اينجوري مي خورد رو زمين 1000 تا تيكه مي شد ولي هيچ طوري نشد فقط يه خش خيلي كوچيك برداشت.خلاصه اينكه 1 ماه پيش هم فروختمش.

خود به خود هم نمی چرخه ! :D

اینقدر هم وضعش خراب نیست که میگید

سلام
مرسی.

می خوایید شماره تلفن بگیرید.به جای شماره اون شماره ها رو بگیرید

باسه باتری هم وقتی که گوشی رو خواستید بخرید زیر جای سیم کارت برد گوشی رو می شه دید که باید سبز روشن باشه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

اره منم دارم کم کم نگران می شم

دیشب اتفاقی این موضوع رو فهمیدم.

وقتی با گوشی رو دستتون گرفتید با دو تا انگشت کوچیک پنل رو بگیرید و با انگشت شست یه فشار به بالای گوشی کنار کلید C بیارید.راحت می شه تکونش داد !!!

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره منم دارم کم کم نگران می شم

دیشب اتفاقی این موضوع رو فهمیدم.

وقتی با گوشی رو دستتون گرفتید با دو تا انگشت کوچیک پنل رو بگیرید و با انگشت شست یه فشار به بالای گوشی کنار کلید C بیارید.راحت می شه تکونش داد !!!

طراحي گوشي خيلي عاليه.نوكيا ميخواسته كه چرخش اتفاقي كه گاهي موارد در 3250 گزارش شده رو به كلي بر طرف كنه(در مورد 5700).ميتونسته موفق بشه فقط به شرطي كه پشت گوشي نوشته شده باشه:
Made in Finland *يا*Made in germany
نه اين كه بنويسه Made in hungry
خوب البته تقصيري هم نداره چون ميخواسته قيمت پاياني گوشي كم باشه.
شايد من از خريدش منصرف بشم.شما كه 2 ماه هم نيست خريدي داري ميگي لق شده و امكان چرخش هست
فكر كنم تا 6 ماه ديگه مجبور بشي با چسب ته گوشيو بچسبوني و از خير چرخوندنش بگذري!!!!!!!!:blink::blink::blink:
من كه دعا ميكنم اين مشكل نداشته باشه چون من واقعا عاشق اين گوشي شدم.:f34r:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
طراحي گوشي خيلي عاليه.نوكيا ميخواسته كه چرخش اتفاقي كه گاهي موارد در 3250 گزارش شده رو به كلي بر طرف كنه(در مورد 5700).ميتونسته موفق بشه فقط به شرطي كه پشت گوشي نوشته شده باشه:
Made in Finland *يا*Made in germany
نه اين كه بنويسه Made in hungry
خوب البته تقصيري هم نداره چون ميخواسته قيمت پاياني گوشي كم باشه.
شايد من از خريدش منصرف بشم.شما كه 2 ماه هم نيست خريدي داري ميگي لق شده و امكان چرخش هست
فكر كنم تا 6 ماه ديگه مجبور بشي با چسب ته گوشيو بچسبوني و از خير چرخوندنش بگذري!!!!!!!!:blink::blink::blink:
من كه دعا ميكنم اين مشكل نداشته باشه چون من واقعا عاشق اين گوشي شدم.:f34r:

امکان چرخش که نیست.دستت که میگیری اگر یه فشار بیاری می چرخه.اما نه خیلی راحت

ضمنا حالت فنری نداره که یه زره فشار بدی یدفه بچرخه.به نظرم این می تونه جلوی گرفتن چرخش رو بگیره.

اما امیدوارم از این حد بیشتر نشه.

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روش دکمه های پخش داره و خروجی جک 3.5 میلیمتری هم میده که میتونی با FM Transmitter یا این کاست ها که تو ضبط میرن یا بلوتوث و یا line in به ضبط ماشین وصل کنی.

1.طبقه ششم عمده فروشها قیمتاشون خوبه. فقط گارانتی ندارن.
2. series60v3.com

مرسي از شما و امير و mori
امير ميشه بگي از كجا ميشه اين دكتر ... را گير اورد و mori خان اين برنامه كجاي سايت نوكياس:happy:?

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيدي كه 5700 خريدن لطفا جواب بدن

لنگوييج فارسي رو گوشي بود يا نه ؟ يا خودتون نصب كردين ؟

چون ماله من روش بود و با گارانتيه ايرافون گرفتم ممكنه ، ممكنه مشكل من براي اين باشه كه فارسي روش ريختن

يا بد ريخته باشن ؟ آيا اين به بلوتوس ربطي داره ؟ يعني با فلش مشكلش حل بشه ؟

ولي من تا حالا با فارسيش مشكلي نداشتم ، نمي دونم چرا اينجوري شده ؟!!؟:(

نوكيا ريست خفن تر از 7370 به غير از فلش چيز ديگه اي نداره يا مثلا برا بلوتوس ؟

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان چرخش که نیست.دستت که میگیری اگر یه فشار بیاری می چرخه.اما نه خیلی راحت

ضمنا حالت فنری نداره که یه زره فشار بدی یدفه بچرخه.به نظرم این می تونه جلوی گرفتن چرخش رو بگیره.

اما امیدوارم از این حد بیشتر نشه.

چرا.بيشتر ميشه كه كمتر نشه!:blink:

بالا