امیر جان چطوری باید صدا و دوربینش رو تست زد؟
اگه سریالش با جهبه خوند یعنی اصلیه؟
و این گوشی اصلیش کجایی نوشته همون فنلاند؟
و بند برای این گوشی هست که بهش بیاد تو بازار؟
آنتی ویرووس برای این گوشی هست اگه هست میشه شما بهم بدین چون من تا حالا اصلآ نوکیا نداشتم
ببخشید یکم سوالام زیاد شد
سلام
صدا و دروبین که راحته.
باسه خرید اوله اول تیکه به تیکه گوشی رو نگاه کن ببین خطی.خشی چیزی نداره.کامل همه جا رو بررسی کن.گوشی هم باید یه بوی خاصی بده.کفش می خوای بخری می بینی نوئه
اینم مثه اون.
رم یه گیگ داخل گوشی هست و باید خشابش هم توی کارتن باشه.یه خشاب مشکی رنگه.
بعد شماره IMEI که پشت کارتن نوشته رو با پشت گوشی (زیر باتری) چک کن.بعد که اوکی بود یه نگاه به باتری بنداز ببین سالمه و هولوگرام سبز رنگ نوکیا داره یا نه.بعد گوشی رو روشن کن.تو صفحه اول که می خوای شماره بگیری اینو بزن
ستاره.مربع.صفر.شش.مربع
ستاره می شه *
مربع هم می شه #
اینو که بزنی بلافاصله IMEI گوشی می یاد و با کارتن مطابقت کن که اوکی باشه.
حالا می مونه بلوتوث.یه فایل بفرست و یه فایل بگیر.
باسه تست میوزیک هم یه میوزیک توپ با بیس دار از یه گوشی بگیر و چک کن.باسه دوربین هم اروم اروم گوشی رو بچرخون ببین فریم ها کم نمی یاره.فیلمبرداری کن و نگاه کن.باسه عکس گرفتن هم به همین ترتیب
پنل میوزیک رو چک کن.بچرخون ببین اتوماتیک روی میوزیک می ره.یه چند تا میوزیک پخش کن.ترک بعدی و قبلی بزن.
ریموت کنترل هدفون هم چک کن.ببین دکمه هاش کار می کنه
باسه اینکه چند دقیقه باهاش صحبت شده این کد رو بزن
#92702689#*
پشت گوشی (زیر باتری ) یه نگاه به برد بنداز.باید روشن باشه نه تیره.این گوشی هم فقط برای هانگارای هست که مجارستان می شه.تا به این لحظه برای هانگارای ساخته شده.اینو حتما دقت کن
باسه ویروس هم هنوز باسه سیمبین 9.1 یه ویروس درست و حسابی نیومده.دیگه 9.2 جای خود دارد.فعلا نیازی نیست انتی ویروس نصب کنیم
باسه بند هم دیگه سلیقه ای هست.من کل موبایل فروشی ها رو گشتم .این بند رو پیدا کردم.به نظرم بد نیست خوبه..البته یکی دیگه پیدا کردم که اروم نوکیا رو روی بند نوشته .اونم جالبه.سعی کن یه بندی بگیری که فلزی نباشه چون خط می ندازه !