• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
امیر جان حالا که شما امدین میشه منو راهنمایی کنین؟

قراره ساپورت رم نیز در ورزن جدید فریم ویر افزایش پیدا منه.در مورد ریستارت بگم که این یه مزیته.چون سی پی یوی قوی این گوشی باتری میخوره.وقتی گوشی هنگ کنه به سی پی یو فشار میاد و باتری مصرف میکنه.نوکیا با استفاده از یک ریستارت ساده که باور کنید به 7 ثانیه هم نمیرسه این مشکل رو حل کرده.من تا حالا یه بار ریستارت شد.دلیلش ریختن یه نرم افزار جاوای مضحک بود.تا حالا مشکلی نبوده.بچه ها من قسمت چرخان گوشیم کمی تکون میخوره شما هم اینجوریه؟؟؟

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
در عبارت زیر

همه مشکل عمده ان70 خز شدنشه

خز به چه معناست؟

اینکه کیبورد 5700خوب و محکمه پس دگه چرا میگید ظریفه؟؟؟؟؟// چه ظرافت دیگه ای داره؟

میشه ان رو توی جیب گذاشت.؟ خلاصه من ازش داره خوشم میاد میشه کمی از مشکل ظرافتش بگید که منظورتون چیه؟؟؟؟؟//:rolleyes:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
یعنی چی؟
سری دوم بده؟:(
به نظر شما تا کی سری اولش هست؟

سلام

والا اصلا مشخص نیست این گوشی که دست من و شما هست سری دوم هست یا سری اول !

باید ایمیل زد به نوکیا و پرسید که دنگ و فنگ زیاد داره.

اما با توجه به اینکه چندین ماهه این گوشی اومده ممکنه الان تو بازار سری دوم باشه !!

می خواستم بدونم شارژ اولیه این گوشی چند ساعته؟
بعد یه چیزه دیگه این گوشی هم مثل ان73 ورژنیه؟
واگر ورژنی هست از چه راهی بفهمم که ورژنش چنده؟

دوساعت و خورده ای.هردفه هم خیلی سریع شارج می شه.باسه من معمولا یک ساعت و خورده ای هست.

این گوشی فقط یه ورژن داره.Xpress music.پشت گوشی حک شده.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
قراره ساپورت رم نیز در ورزن جدید فریم ویر افزایش پیدا منه.در مورد ریستارت بگم که این یه مزیته.چون سی پی یوی قوی این گوشی باتری میخوره.وقتی گوشی هنگ کنه به سی پی یو فشار میاد و باتری مصرف میکنه.نوکیا با استفاده از یک ریستارت ساده که باور کنید به 7 ثانیه هم نمیرسه این مشکل رو حل کرده.من تا حالا یه بار ریستارت شد.دلیلش ریختن یه نرم افزار جاوای مضحک بود.تا حالا مشکلی نبوده.بچه ها من قسمت چرخان گوشیم کمی تکون میخوره شما هم اینجوریه؟؟؟

! Good Point

این گوشی هنگ نداره ! با کوچکترین هنگ بلافاصله ریستارت می شه.باسه ساپورت رم هم تو یه فروم خارجی خوندم همینطوری تا 4 گیگ رو می تونه ساپورت کنه.البته ماکسیمایز 4 گیگه و نرم ال 2 گیگه

باسه اون چرخان هم باسه منم یه خورده اروم تکونش می دم یه خورده بگی نگی می لغزه.طبیعیه به نظرم.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
در عبارت زیر

خز به چه معناست؟

اینکه کیبورد 5700خوب و محکمه پس دگه چرا میگید ظریفه؟؟؟؟؟// چه ظرافت دیگه ای داره؟

میشه ان رو توی جیب گذاشت.؟ خلاصه من ازش داره خوشم میاد میشه کمی از مشکل ظرافتش بگید که منظورتون چیه؟؟؟؟؟//

خر در اصطلاح فارسی:
زیاد شدن یه چیزی که خریدار دیگه حال نمی کنه بخرش چونکه احساس می کنه اگر دستش بگیره مردم بهش می خندن !!!!

من متاسفانه اصلا به خز شدن و جواد شدن و این چیزا اعتقادی ندارم.گوشی شیک و خوب و ارزون دست همه می یاد و همه می خرن.

کیبورد 5700 ظریف نیست.محکمم نیست.نرم و راحت.من خیلی راحت باهاش می تونم تایپ کنم.

باسه تو جیب گذاشتن هم خیلی خیلی راحت می شه تو جیب شلوار جین بزاری.من قبلا W810 داشتم باسه عوض کردن میوزیک مجبور بودم از روی شلوار با نگه داشتن دکمه ولوم میوزیک رو عوض کنم اما الان با ریموت کنترل خیلی راحت می تونم میوزیک رو عوض کنم.گوشی هم همیشه تو جیب شلوارمه.

باسه ظرافت هم چون این گوشی سیمبین و 16 میلیون ترکیب رنگ و خلاصه گوشی با قدرتی هست اگر یه بار بیافته دیگه انتظار نداشته باشید که چرا قاب گوشی جمع شد و انتن دهی مشکل پیدا کرده و LCD خوب تصویر نمی ده و این موارد !!

از گوشی باید درست مراقبت کرد.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام

والا اصلا مشخص نیست این گوشی که دست من و شما هست سری دوم هست یا سری اول !

باید ایمیل زد به نوکیا و پرسید که دنگ و فنگ زیاد داره.

اما با توجه به اینکه چندین ماهه این گوشی اومده ممکنه الان تو بازار سری دوم باشه !!

دوساعت و خورده ای.هردفه هم خیلی سریع شارج می شه.باسه من معمولا یک ساعت و خورده ای هست.

این گوشی فقط یه ورژن داره.Xpress music.پشت گوشی حک شده.
واقآ؟
من 810 رو 12 ساعت گذاشتم پس این دیگه 12 ساعت نمیخواد؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
خر در اصطلاح فارسی:
زیاد شدن یه چیزی که خریدار دیگه حال نمی کنه بخرش چونکه احساس می کنه اگر دستش بگیره مردم بهش می خندن !!!!

من متاسفانه اصلا به خز شدن و جواد شدن و این چیزا اعتقادی ندارم.گوشی شیک و خوب و ارزون دست همه می یاد و همه می خرن.

کیبورد 5700 ظریف نیست.محکمم نیست.نرم و راحت.من خیلی راحت باهاش می تونم تایپ کنم.

باسه تو جیب گذاشتن هم خیلی خیلی راحت می شه تو جیب شلوار جین بزاری.من قبلا W810 داشتم باسه عوض کردن میوزیک مجبور بودم از روی شلوار با نگه داشتن دکمه ولوم میوزیک رو عوض کنم اما الان با ریموت کنترل خیلی راحت می تونم میوزیک رو عوض کنم.گوشی هم همیشه تو جیب شلوارمه.

باسه ظرافت هم چون این گوشی سیمبین و 16 میلیون ترکیب رنگ و خلاصه گوشی با قدرتی هست اگر یه بار بیافته دیگه انتظار نداشته باشید که چرا قاب گوشی جمع شد و انتن دهی مشکل پیدا کرده و LCD خوب تصویر نمی ده و این موارد !!

از گوشی باید درست مراقبت کرد.
وای من میترسم یه بار از دستم بیوفته.
آخه این 810 خیلی از دستم افتاده.

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
ملت نترسید.گوشیهای نوکیا همشون محکمند(حداقل اغز سونی اریکسون محکم ترند)من 2 روز پیش 5700 از 1 متری افتاد زمین.البته من دور گوشیم پلاستیک پیچونده بودم(بهم نخندید!!).روی گوشی هیچ خطی نیوفتاد.گوشی تا اینجا سالم بود.همون روز گوشی رو روی قالی گذاشته بودم حواسم نبود و با وزن 90 کیلوییم!!!!رفتم روی گوشی.اول فکر کردم گوشی پهن شده و اسکرولش به دیار باقی شتافته اما در کمال تعجب مثل فلز سخت سالم بود.خلاصه اینکه گوشیم توی اون روز نحس که معلوم بود چشم خوردم خیلی شانس اورد.راستی بچه ها قاب محافظ برای این گوشی نیومده!!!؟؟؟؟یه سوال دیگه:بلوتوث اسپیکر مدل md-5w رو از کجا تهیه کنم؟؟؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
ملت نترسید.گوشیهای نوکیا همشون محکمند(حداقل اغز سونی اریکسون محکم ترند)من 2 روز پیش 5700 از 1 متری افتاد زمین.البته من دور گوشیم پلاستیک پیچونده بودم(بهم نخندید!!).روی گوشی هیچ خطی نیوفتاد.گوشی تا اینجا سالم بود.همون روز گوشی رو روی قالی گذاشته بودم حواسم نبود و با وزن 90 کیلوییم!!!!رفتم روی گوشی.اول فکر کردم گوشی پهن شده و اسکرولش به دیار باقی شتافته اما در کمال تعجب مثل فلز سخت سالم بود.خلاصه اینکه گوشیم توی اون روز نحس که معلوم بود چشم خوردم خیلی شانس اورد.راستی بچه ها قاب محافظ برای این گوشی نیومده!!!؟؟؟؟یه سوال دیگه:بلوتوث اسپیکر مدل md-5w رو از کجا تهیه کنم؟؟؟
واقآ؟
شما شارژ اوله گوشیتون رو چند ساعت گذاشتین؟

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
من دقیقا 8 ساعت گوشیمو رو شارز گذاشتم.البته سعی کنید ابتدا باطری گوشی رو کامل خالی کنید سپس به مدت 8 ساع گوشی رو روی شارز بزارید.برای شارز گوشی در روزهای بعدی فقط یک ساعت و نیم زمان نیاز هست.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
واقآ؟
من 810 رو 12 ساعت گذاشتم پس این دیگه 12 ساعت نمیخواد؟

سلام

شما 12 ساعت شارج گذاشتید؟؟گوشی نترکید ؟؟ :blink:

مگه باتری خشک می خوایید شارج کنید که 12 ساعت شارج کنید؟؟

اون باسه باتری های دهه نود بودش.الان زحمت شارج رو خود کمپانی می کشه و یه مقدار تست هم براتون می زاره !!

ضمنا یه مود دیگر !

وقتی گوشی خاموش باشه و شما به شارج بزنید بعد از دو الی سه ساعت که شارج شد و به شما پیغام داد دیگه برق از اداپتور به گوشی نمی رسه.در نتیجه شما یه ماه هم تو شارج بزارید فرقی نمی کنه !!

من این همه گوشی از برندهای مختلف دستم اومده همشون هم وقتی پیغام شارج فول دادن دراوردم.هیچ کدومشون هم مشکلی پیدا نکرده ....

گوشی روشن هم وقتی شارج می کنید بیشتر از 4 ساعت تو شارج نزارید که ضرر داره باسه گوشی

ملت نترسید.گوشیهای نوکیا همشون محکمند(حداقل اغز سونی اریکسون محکم ترند

والا گوشی های نوکیا همچین محکم هم نیستند.باسه این گوشی هم من پریشب داشتم نگاه گوشیم می کردم یدفه دیدم کنار اسپیکر یه زره سوراخ شده و خلاصه دقیق نگاه کردم دیدم ضربه خورده !! در حالی که اصلا نه انداختمش نه چیزی....فکر کنم وقتی دستم بوده به یه چیزی خورده.

بدنه 5700 محکم هست اما اطمینانی بهش نیست.نباید ریسک کرد.

W810 خودم تو اموزشکده روی صندلی صدبار افتاد زمین اخ نگفت.تازه هربار ریست هم می کرد !! یکی از دوستام 810 داره جلوی خودم توانداختش و رو اسفالت یه اسکی رفت گوشی !!! گفتم گوشی خورد شد اما انگار نه انگار !!

به شخصه از 810 سونی اریکسون بدنه مقاوم تر ندیدم.w880 هم جای خود دارد...مادر فولاد زره !!!

راستی بچه ها قاب محافظ برای این گوشی نیومده!!!؟؟؟؟یه سوال دیگه:بلوتوث اسپیکر مدل md-5w رو از کجا تهیه کنم؟؟؟

نه هنوز قاب نیومده..باسه بلوتوث اسپیکر هم یر سر برو بازار علاالدین طبقه پایین.باید باشه.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

شما 12 ساعت شارج گذاشتید؟؟گوشی نترکید ؟؟ :blink:

مگه باتری خشک می خوایید شارج کنید که 12 ساعت شارج کنید؟؟

اون باسه باتری های دهه نود بودش.الان زحمت شارج رو خود کمپانی می کشه و یه مقدار تست هم براتون می زاره !!

ضمنا یه مود دیگر !

وقتی گوشی خاموش باشه و شما به شارج بزنید بعد از دو الی سه ساعت که شارج شد و به شما پیغام داد دیگه برق از اداپتور به گوشی نمی رسه.در نتیجه شما یه ماه هم تو شارج بزارید فرقی نمی کنه !!

من این همه گوشی از برندهای مختلف دستم اومده همشون هم وقتی پیغام شارج فول دادن دراوردم.هیچ کدومشون هم مشکلی پیدا نکرده ....

گوشی روشن هم وقتی شارج می کنید بیشتر از 4 ساعت تو شارج نزارید که ضرر داره باسه گوشی

والا گوشی های نوکیا همچین محکم هم نیستند.باسه این گوشی هم من پریشب داشتم نگاه گوشیم می کردم یدفه دیدم کنار اسپیکر یه زره سوراخ شده و خلاصه دقیق نگاه کردم دیدم ضربه خورده !! در حالی که اصلا نه انداختمش نه چیزی....فکر کنم وقتی دستم بوده به یه چیزی خورده.

بدنه 5700 محکم هست اما اطمینانی بهش نیست.نباید ریسک کرد.

W810 خودم تو اموزشکده روی صندلی صدبار افتاد زمین اخ نگفت.تازه هربار ریست هم می کرد !! یکی از دوستام 810 داره جلوی خودم توانداختش و رو اسفالت یه اسکی رفت گوشی !!! گفتم گوشی خورد شد اما انگار نه انگار !!

به شخصه از 810 سونی اریکسون بدنه مقاوم تر ندیدم.w880 هم جای خود دارد...مادر فولاد زره !!!

نه هنوز قاب نیومده..باسه بلوتوث اسپیکر هم یر سر برو بازار علاالدین طبقه پایین.باید باشه.
نه نترکید:D:)
تا موقعی که نوشت شارژ فول گوشی باید شارژ بشه؟
راستی این گوشی زبان فارسی داره؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
نه نترکید:D:)
تا موقعی که نوشت شارژ فول گوشی باید شارژ بشه؟
راستی این گوشی زبان فارسی داره؟

اره

وقتی گوشی خاموشه و شارج می کنید بعد از اینکه شارج فول بشه دیگه رو ال سی دی خط شارج پر نمی شه.وقتی هم گوشی روشنه بازم همینطوریه و اگر یه خورده بیشتر شارج کنید گوشی هشدار می ده و بوق می زنه

برای زبان فارسی هم داشتنش که داره.اون اوایل گوشی که ساپورت پرژن داشت 30 تومن اختلاف هزینه داشت.الانش رو نمی دونم.

با چنج کردن Product می شه اینکارو انجام داد که متاسفانه من اصلا در این مورد اطلاعی ندارم.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
امیر جان چطوری باید صدا و دوربینش رو تست زد؟
اگه سریالش با جهبه خوند یعنی اصلیه؟
و این گوشی اصلیش کجایی نوشته همون فنلاند؟
و بند برای این گوشی هست که بهش بیاد تو بازار؟
آنتی ویرووس برای این گوشی هست اگه هست میشه شما بهم بدین چون من تا حالا اصلآ نوکیا نداشتم

ببخشید یکم سوالام زیاد شد:D

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما از اول تا اخر علادین رو بگرد بالاخره یکی کمتر قیمت می ده

برای گرفتن برنامه و تم هم اصلا CD های بیرون رو نخر !! سعی کن استاد موبایل خودت باشی و خودت نیاز خودتو برطرف کنی نه اینکه بری پول مفت بدی و CD بخری و ندونی چی اصلا توش هست.این نظر من بود.

باسه گرفتن نرم افزار و تم هم اگر تبلیغ نباشه یه سر به سایتی که تو امضام هست بزن و عضو شو.تو انجمن نوکیا اینقدر نرم افزار و تم هست که نیازتو برطرف کنه

برای نویز میوزیک هم مشکل از میوزیکتون باید باشه.اکولایز هم یا حالت پیش فرض بزار و یا POP.[/QUOTE]

بابت راهنماييهات ممنون !:cool:

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در عبارت زیر

خز به چه معناست؟

میشه ان رو توی جیب گذاشت.؟ خلاصه من ازش داره خوشم میاد میشه کمی از مشکل ظرافتش بگید که منظورتون چیه؟؟؟؟؟//:rolleyes:

ببين رفيق منظورم از خز شدن همون جواد يا بي كلاس خودمونه !! قصد توهين ندارم ولي الان مستخدم دانشگاهمون هم ان 70 داره !
منظورم از ظريف هم اينه كه قابش زود خش ميفته و از طرفي مثل 6630 هم نميشه هي بندازيش زمين !!
در ضمن من گوشيمو هميشه تو جيب شلوار لي مي ذارم و اگه lock كني هيچ مشكلي پيش نمياد!

راستي مشكل نويز هم بخاطر فرمت فشرده m4a است و اگه mp3 يا acc موسيقي بريزي درسته كه حجمش بيشتره ولي كيفيت خوبه و نويز هم نميده !:lol:

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي بچه ها كسي ميدونه چطور ميشه ويدئو روي گوشي ريخت ؟ چطور ميشه mp4 مناسب براش درست كرد ؟
مرسي!

:rolleyes::rolleyes:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان چطوری باید صدا و دوربینش رو تست زد؟
اگه سریالش با جهبه خوند یعنی اصلیه؟
و این گوشی اصلیش کجایی نوشته همون فنلاند؟
و بند برای این گوشی هست که بهش بیاد تو بازار؟
آنتی ویرووس برای این گوشی هست اگه هست میشه شما بهم بدین چون من تا حالا اصلآ نوکیا نداشتم

ببخشید یکم سوالام زیاد شد:D

سلام

صدا و دروبین که راحته.

باسه خرید اوله اول تیکه به تیکه گوشی رو نگاه کن ببین خطی.خشی چیزی نداره.کامل همه جا رو بررسی کن.گوشی هم باید یه بوی خاصی بده.کفش می خوای بخری می بینی نوئه :D اینم مثه اون.

رم یه گیگ داخل گوشی هست و باید خشابش هم توی کارتن باشه.یه خشاب مشکی رنگه.

بعد شماره IMEI که پشت کارتن نوشته رو با پشت گوشی (زیر باتری) چک کن.بعد که اوکی بود یه نگاه به باتری بنداز ببین سالمه و هولوگرام سبز رنگ نوکیا داره یا نه.بعد گوشی رو روشن کن.تو صفحه اول که می خوای شماره بگیری اینو بزن

ستاره.مربع.صفر.شش.مربع

ستاره می شه *
مربع هم می شه #

اینو که بزنی بلافاصله IMEI گوشی می یاد و با کارتن مطابقت کن که اوکی باشه.

حالا می مونه بلوتوث.یه فایل بفرست و یه فایل بگیر.

باسه تست میوزیک هم یه میوزیک توپ با بیس دار از یه گوشی بگیر و چک کن.باسه دوربین هم اروم اروم گوشی رو بچرخون ببین فریم ها کم نمی یاره.فیلمبرداری کن و نگاه کن.باسه عکس گرفتن هم به همین ترتیب

پنل میوزیک رو چک کن.بچرخون ببین اتوماتیک روی میوزیک می ره.یه چند تا میوزیک پخش کن.ترک بعدی و قبلی بزن.

ریموت کنترل هدفون هم چک کن.ببین دکمه هاش کار می کنه

باسه اینکه چند دقیقه باهاش صحبت شده این کد رو بزن

#92702689#*

پشت گوشی (زیر باتری ) یه نگاه به برد بنداز.باید روشن باشه نه تیره.این گوشی هم فقط برای هانگارای هست که مجارستان می شه.تا به این لحظه برای هانگارای ساخته شده.اینو حتما دقت کن

باسه ویروس هم هنوز باسه سیمبین 9.1 یه ویروس درست و حسابی نیومده.دیگه 9.2 جای خود دارد.فعلا نیازی نیست انتی ویروس نصب کنیم :D

باسه بند هم دیگه سلیقه ای هست.من کل موبایل فروشی ها رو گشتم .این بند رو پیدا کردم.به نظرم بد نیست خوبه..البته یکی دیگه پیدا کردم که اروم نوکیا رو روی بند نوشته .اونم جالبه.سعی کن یه بندی بگیری که فلزی نباشه چون خط می ندازه !

5700Pic.jpg

بالا