• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اساتيدي كه 5700 خريدن لطفا جواب بدن

لنگوييج فارسي رو گوشي بود يا نه ؟ يا خودتون نصب كردين ؟

چون ماله من روش بود و با گارانتيه ايرافون گرفتم ممكنه ، ممكنه مشكل من براي اين باشه كه فارسي روش ريختن

يا بد ريخته باشن ؟ آيا اين به بلوتوس ربطي داره ؟ يعني با فلش مشكلش حل بشه ؟

ولي من تا حالا با فارسيش مشكلي نداشتم ، نمي دونم چرا اينجوري شده ؟!!؟:(

نوكيا ريست خفن تر از 7370 به غير از فلش چيز ديگه اي نداره يا مثلا برا بلوتوس ؟

ربطی به فارسی نداره
این گوشی ، N95و N76 هر سه فارسی دارن براي خاورمیانه
این کار رو امتحان کن ببین فرمت میکنه؟
گوشی رو خاموش کن
همزمان با نگه داشتن *و3ودکمه سبز گوشی رو هم روشن کن...
اگه نشد با Nokia Software Updater یه بار گوشی رو با همون ورژن 3.27 فلش کن
اگه دیگه درست نشه حتما مشکلی هست!

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان منم امروز خریدم چه گوشیه توپیه
دیگه تو 810 نمیتونم نگاه کنم
فعلآ که تو شارژه تا 2:30 میزارمش.

سلام
مباركت باشه
چند خريدي؟
اوضاع قسمت چرخون چطوريه؟
راستي كجائيه

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان نظرتون چیه بین n73 و 5700 ؟
امکاناتشون که تغریبا یکی است اره ؟
بگید چون میخواهم بخرم
دوستانی که قبلا n73 داشتن و الان 5700 دارن بگن که کار این گوشی چطور است ؟ آیا از n73 بیشتر راضی بودید یا از این جدیده
مممنون

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مباركت باشه
چند خريدي؟
اوضاع قسمت چرخون چطوريه؟
راستي كجائيه

بچه ها تا حالا دفترچه راهنمای گوشی رو نگاه کردید؟؟؟میدونید در مورد قسمت چرخان گوشی چی نوشته؟؟؟نوشته:وقتی میخواهید قشمت پایین گوشی رو بچرخونید مثلا از حالت تلفن به حالت موزیک برید نباید سریعا گوشی رو بچرخونید.یعنی اینکه ابتدا گوشی رو به ارومی در حالت دوربین قرار میدید.سپس در حرکت بعدی به ارومی بر روی حالت موزیک قرار میدید.من از این شیوه استفاده کردم وتا حالا هیچ مشکلی نداشتم.در ضمن قسمت چرخان این گوشی شبیه به در دوربین ان73 و ان70 هست که اگر رعایتشون نکنید خراب میشن.در مورد ریستارت این گوشی باز هم میگم این یه مزیته.چون در صورت هنگ کردن گوشی و ایجاد فشار بر روی سی پی یوی قوی این گوشی باتری زیادی مصرف خواهد شد که این ریستارت 7 ثانیه ای که خیلی سریع امجام میشه کار رو راحت میکنه.در ضمن سعی کنید گوشی رو خاموش نکنید چون تقریبا در هر سری خاموش و روشن کردن این گوشی 2 خط از باطریتون کم میشه.فراموش نکنید سی پی یوی این گوشی 2 برابر گوشیهای دیگه قدرت داره پس میزان مصرف باطریش بیشتره.ولی سیمبین 9.2 در حالت استندبای مصرف باتری رو به خوبی کنترل میکنه.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام
مباركت باشه
چند خريدي؟
اوضاع قسمت چرخون چطوريه؟
راستي كجائيه
سلام
مرسی.
275 تومان چون اهواز گرون تره بدون گارانتی مشکیش آخریش بود تو ویترین.
خوبه هیچیشم نشده فقط این دوربین که پایینه اصابه منو خورد میکنه هی دستم میره روش وصداشم چه قدر از 810 بلندتر و شفاف تره:D
من اهوازم.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان Delivery Report رو چطوری فعال کنم من هنوز بلد نیستم با این گوشی و همین طور Call Waiting؟
Delivery Report همون Receive Report؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان نظرتون چیه بین n73 و 5700 ؟
امکاناتشون که تغریبا یکی است اره ؟
بگید چون میخواهم بخرم
دوستانی که قبلا n73 داشتن و الان 5700 دارن بگن که کار این گوشی چطور است ؟ آیا از n73 بیشتر راضی بودید یا از این جدیده
مممنون
شک نکن 5700 رو بگیر منم میخواستم قبلنا ان73 بگیرم ولی دیگه نگرفتم
چون CPU این گوشی بالا تره صداش شفاف تره فقط تنها بدیش دوربینه نمیگمم دوربینش بده ولی واسه ی این گوشی حیف بود که دوربین 2 مگاپیکسل بزارن
دیگه میل با خودتونه منم تا دیشب هنوز شک داشتم ولی امروز که گرفتمش راضیم.

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

امروز عصر رفتم برای خرید اینجا 262 قیمت هست.همه چیز خوب بود تا از بد شانسی فروشنده یکی امد و 5700که خریده بود به قول خود شما گفتنی کی بردش پنکه شده بود امده بود بپرسه حالا باید چکار کنه ایا متل قاب یک جورایی قابل تعویضه یا نه خلاصه دل ما رو خالی کرد.5دقیقه دور تر امده بود یکی از قرمز هاش رو گرفته بودم
گفتم حالا یک سوال دیگه هم بپرسم متلا حالا امدیم متل این بنده خدا کیبردش پنکه شد وبه قول خودش با کوچکترین فشاری چرخید تکلیف چی است ایا قطعه یدکیش توی بازار هست.من که شرح حال دادم گفت برو یک دست دوم6630بخر. این گوشی 5700به قول خودش خرکار نیست:lol::lol:.خلاصه این گوشی گرفتن هم برای ما شده معضل.ان 70که میگید قدیمیه. ان 73یکم گرونه و 5700که ظاهرا یک جورایی فضرته اما خدایش قرمزش شیکه.
اگر اینجا تعصب ندارید روی این مدل راهمنایی کنید . اینم بگم من اول سامسونگ ا 800داشتم و هنوز هم دارمش
بعد یک 6610ای خریدم هر دو خوب و سالمند هرچند پر از خشند ولی نشکستند .100000بار هم زمین خوردند
من یک همچین چیز محکمی می خوام ولی نوکیا هم باشه. از مارک های دیگه خوشم نمی یاد.
اون یارو توی فروش گاه میگفت چون نوی 6630گرونه به خریدش نمی ارزه . برو دست دوم بخر جواب موزیکت و فیلمت رو میده .
میگفت 100گیرم میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 راست میگفت

همچنین6681رو توصیه کرد البته دست دومش رو .ایا گیر میاد تا چند میارزه؟؟؟

ایا کلا گرفتن گوشی دست دوم بصلاح است میشه اعتناد کرد یا نه
ای کاش همین 5700 قدری قابل اعتماد تر بود. همه چیزش خوبه الا ظاهرا کیفیتش واقا ضعیفه
حالا من چکار کنم.زود بگید چون حوصله ندارم می خوام یک چیزی بگیرم تموم شه
با تشکر

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mori جان 3 و * و سبز هم نشد فقط ميمونه فلش. حالا مي خواستم بدونم از يكي شنيدم ورژن جديد گوشي داره انگار مياد ،
اگه من باهاش فعلا بسازم مشكلي كه براش پيش نمياد بعدا با ورژن جديد فلشش كنم يا همين الان فلشش كنم .

نظرتون چيه ؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امير ميشه بگي از كجا ميشه اين دكتر ... را گير اورد و mori خان اين برنامه كجاي سايت نوكياس:happy:?

سلام

از این لینک [/
نسخه 1.6رو بگیر و از این لینک هم نسخه 2.1 رو بگیر.

برای کار کردن باید Divx Bandle رو داشته باشی.البته خود دکتر دیویکس بهت می ده کدک رو رو اما اگر مجزا بگیری خیلی خیلی بهتره

برای اموزش کار کردن باهاش هم این مقاله رو بخون.برای 1.6 هست.بتونی با 1.6 کار کنی با 2 هم می تونی کار کنی

یه خورده تجربه باید تو این مورد بدست بیاری.دکتر دیویکس اولین نرم افزاری بود که می تونست با حجم یه الی یک چهارم فایل DVD رو با کیفیت چشم گیری فشرده کنه.قبلا دیویکس یه نوع از فرمت Mpeg 4 بود که با پسوند AVI ذخیره می شه اما از نسخه 2 به بعد با پسود Divx ذخیره می شه.به قدری پیشرفت داشته که الان تو همه چا از جمله DVD player های خونگی و موبایل هم باسه خودش اعتباری بهم زده !

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mori جان يه چيزه ديگه اصلا انگار ريست كلي اين گوشي فرق مي كنه ، چون با * ، 3 و سبز كه اصلا

هيچ اتفاقي نميفته(هيچ كاري نميكنه ) ، با كد 7370 مي پرسه ريست كنم بعد رمز هم ميخواد ولي انگار يه روشن خاموش شدن ساده

اتفاق ميفته بعد 5-6 ثانيه دوباره گوشي روشن مي شه و فقط تنظيمات كارخونه برمي گرده ، نه فرمت مي كنه

نه contacts رو پاك ميكنه و نه message ها . مگه نبايد inbox و كليه ميسيج ها و شماره تلفنها رو پاك كنه ؟

رو گوشياي قبليه نوكيا كه اينطوري بود ولي اين اينطوري نيست درايو c رو هم فرمت نمي كنه

من فكر كنم برا همين بلوتوسم درست نميشه ، اگه فرمت واقعي كنه شايد اميدي باشه !

درست مي گم يا اشتباه مي كنم ؟ اگه ممكنه شما هم يه بار 7370 رو امتحان كنيد ، تا ببينيد كه ريست و فرمتي

در كار نيست به جز برگشتن تنظيمات كارخونه . به نظرم يه كد جديد برا گوشي هست برا فرمت فولش

نظر شما چيه ؟ ممنون مي شم جواب بدين

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم امروز گرفتم.
از لحاظ صدا كه عاليه(نسبت به N70) هم كيفيت و هم بلندي. و همچنين دوربينش هم بد نيست.
سرعت فوق العاده خوبي داره.
خوش دست هم هست.
تنها مشكل هم كه نگرانم كرده همون احتمال قر دادن كمرشه!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام امیر جان خوبی؟
گوشیه من نه ریست شد نه پایینش لق شد.
حتی تم هم عوض کردم ولی هیچ ریست نشد.

بزار دو روز بگذره.ضمنا با عوض تم هم ریست نمی شه.شاید از100 صدفه یه بار.باسه منم از اون موقع تاحالا دیگه ریست نشده !!

شب دراز است و قلندر بيدار.......

من دوروزه رو این مسئله لق شدن خیلی حساس شدم از پریروز تاحالا هر یه دقیقه پنل گوشیم رو می چرخونم ببیم لق شده یا نه !!!!!!!!!!!

فکر کنم مرز 500 تا بار رو رد کردم از بس چرخوندم !!!! ولی همونه....هیچ فرقی نکرده !!!!!

تنها مشكل هم كه نگرانم كرده همون احتمال قر دادن كمرشه!!

من به نظرم این مورد دیگه داره زیادی بزرگ می شه

می مونه شما یه گوشی Slider بگیرید بگید بعد از یه مدت این لق می شه و با یه فوت اسلاید بالا و پایین می شه !!!

3250 مگه اینطوری شده که اینم اینطوری بشه؟؟

تجربه نوکیا پسرفت که نمی کنه.پیشرفت می کنه !

به نظر منم هیچ ربطی به این نداره که کار کدوم کشوره..مهم اینه که نوکیا تایید کرده و به نام نوکیا داره تولید می شه.

یه زمانی حرف DVB Skystar بودش که چون سری جدید برای چین هست ارزش نداره و سری قدیم که المانی هست خوب کار می کنه و چینی یه بار مصرفه !! من سه ساله دارم باهاش کار می کنم بزنم به تخته اخ نگفته !!! تازه کار چین هم هست ....

برای بار 501 مین پنل گوشی رو می چرخونم و این پیغام رو ارسال می کنم :D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
همچنين دوربينش هم بد نيست.

دوربینش نسبت به گوشی های سونی اریکسون یه خورده ضعیف تر عمل می کنه اما اگر شرایط نور رو خوب در نظر بگیرید می شه یه عکس مناسب گرفت

این یه عکسی هست که همینطوری باسه تست می زارم باسه دوستانی که می خوان ببینن کیفیت دوربین در چه حده.

لینک عکس

ebrahim202003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D mori جان برا ما هم درست شد ، مي دوني چي جوري ؟ با كد 7370 كه اصلا نشد ، ولي دمت گرم با سبز و * و 3

شد ولي اين دفعه بعد از پر شدن كامل شارژ باطري اون موقع كه امتحان مي كردم شارژش نصف بود ، حالا خوب شد

تو يه سايت خارجي ديدم كه نوشته بود حداقل 75 درصد بايد شارژ داشته باشي تا عملي شه ، به هر حال دستت

درد نكنه . از amirsteve هم ممنون. ;) مي دونستم اين گوشي بيدي نيست كه با اين بادا بلرزه خدايي آخرشه

ولي يه چيزي بچه ها اگه خواستين 5700 تونو مستر ريست كنيد بايد بگم كه با كد 7370 نمي شه حتما بايد از طريق

سبز و * و 3 ريست كنيد . نمي دونم چرا كد 7370 رو اين گوشي مثل كد 7780 عمل مي كنه ؟!به هر حال برا ما كه

رديفه رديف شد . حالا بچه ها يه سئوال : وقتي وارد music player ميشيم ديگه نمي شه ازش به طور كامل خارج شد

درسته يا روش خاصي داره؟ چون وقتي دكمه منو رو نگه مي داريم نشونش مي ده يعني بازه نمي شه كاريش كرد ؟

به اينجا هم يه سر بزنيد يه عالمه برنامه و بازي و تم :www.series60v3.com :cool:

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز اين گوشيو براي اولين بار دستم گرفتم.درنگاه اول باحاله
ولي چيزي كه خيلي به نظرم بد اومد جويستيكش بود چون واقعا لغزنده بود حتي از ان 73 هم بدتر.ولي زياد هم سفت نبود و به نظر من خوب بود.
صفحه كليدش هم كه ديگه جاي خود داره واقعا عالي بود و عكس العملش خوب بود.
فقط دكمه هاي c و منو اصلي(وكلا اون 4 تا دكمه به نظرم زياد جالب نبود)
چرخش هم اصلا نگرفتم انگار بيچاره ناي چرخيدن نداشت.
اقايAmirSteve شايد شما به قول خودت 501 چرخونده باشي و اتفاقي نيافتاده باشه ولي به مرور زمان مشخص ميشه.البته من خودم دعا ميكنم واقعا اينطوري نباشه.
ولي در كل با اين قيمت چيز بهتر از اين من نميشناسم.قرار هم نيست بدون عيب وايراد باشه.
يكي از مهمترين دلايل من براي خريد اين گوشي سيمبين 9.2 است.

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا راهنمایی میکنم خوب گوش کنید!!!:کد 7370 روی ان70 موزیکال نیز عمل نمیکرد.....موزیک پلیر این گوشی پس از استفاده برای همیشه باز میمونه....مقدار فضایی که موزیک پلیر این گوشی اشغال میکنه طبق گفته ی نرم افزار تسک منیجر فقط 8 کیلوبایته که قابل توجه هست(همین نرم افزار مقدار فضای اشغالی رم رو هنگامی که دفترچه تلفن باز بود 41 کیلو بایت نشون میده.پس در این گوشی توی فکر بستن موزیک پلیر نباشید.....برای تخلیه ی باتری مثلا زمانی که 2 خط به پایان شارژ مونده گوشی رو 2 بار خاموش و روشن کنید.سی پی یوی قوی این گوشی مثل خوره در هنگام خاموش و روشن کردن گوشی باتری مصرف میکنه.......من pdf ریدر وئ موزیک پلیر و قسمت عکسهای گالری رو باز کردم(800 مگابایت از مموری کارتم پر هست!!!)سپس یک بازی سنگین رو اجرا کردم و در کمال تعجب از سرعت گوشی اصلا کاسته نشد ولی به عینه گرم شدن گوشی رو حس کردم(باتری مقداری گرم شد)............این گوشی وحشتناک عالیه.....برای استفاده از قسمت چرخان گوشی به صورت صحیح پیشنهاد میکنم حتما سری به دفترچه راهنمای این گوشی بزنید البته میتونید پست قبلی مرا در مورد قسمت چرخان گوشی مطالعه کنید....فعلا بای..

بالا