• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
چراغ قوه تو اين گوشي چطور فعال ميشه؟ بايد نرم افزار نصب كرد؟ چون تو امكانات گوشي اومده.!
ضمنا ميخواستم يه سري نرم افزار نصب كنم از جمله Anti Mosquito (كه خيلي بهش احتياج دارم!;))ولي رو اين گوشي نصب نميشد. بايد ورژن جديد رو پيدا كنم؟
ضمنا وقتي ميخوام ورژن گوشي رو چك كنم (با اين دستور:#0000#*) ميزنه:
کد:
 V3.27
 12-04-07
 RM-230
Nokia 5700 (20.01)
حالا از كجا بايد بفهمم ور»ن سيمبين گوشي 9.2 هست؟

سلام

چراغ قوه با نرم افزار نصب می شه که متاسفانه من هرچی نرم افزار نصب کردم جواب نداده.البته اجرا می شه و وقتی می زنم Turn on چراغ قوه روشن نمی شه !

فکر کنم به خاطر سیمبین 9.2 هست .

اون برنامه هم گفتی نسخه جاوا هست و باید نصب بشه.نسخه جدید که فکر نمی کنم داشته باشه

باسه ورژن گوشی هم یا باید نرم افزارهایی که اینفورمیشن گوشی رو نشون می دهند نصب کنید و یا به نوکیا و سایت های رسانه ای موبایل اعتماد داشته باشید که سیمبین این 9.2 است.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همين كه gsm arena and mobile review نوشتن كه سيمبين 9.2 است همين كافيه.
اگه اينا رو هم قبول ندارين ت خود سايت سيمبين به اين موضوع اشاره كرده.
مدرك از اين بالاتر؟!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
نه دیگه گزینه ای پیشش نیست یکی استریو هستش یکی هم اینه.

اره کلا دو تا گزینه بیشتر نداره تو تنظیمات.من اون موقع یادم نبود که چی نوشته.جفتش رو On کن

باسه 3DTone هم راحته.وقتی که بازش می کنی اول باید رینگتون رو انتخاب کنی که حالت پیش همون رینگتونی هست که گذاشتی.در گزینه های بعدی هم برای تنظیمات هست که روی هر کدوم کلیک می کنی اگر دو ثانیه صبر کنی برات افکت رو پخش می کنه که روی رینگتون اعمال کرد.

حالت Fast-Slow هم داره که افکت رو با فاصله پخش می کنه.....

یه خورده باهاش کار کنی بیشتر متوجه می شی

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
وای ما که این وسط هاج و واج موندیم... از یه طرف این همه امکانات خوب و از طرف دیگه این مشکلات مربوط به پنل!
6120 رو که من داشتم بررسی می کردم تقریبا امکاناتش مثل 5700 هست با این تفاوت که قسمت چرخان نداره! cpu اش هم مثل 5700 هست. شما فکر می کنید این 6120 چطور باشه؟؟ کسی می تونه یه مقایسه بکنه؟؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
بله ممنون امير جان خودتون سره كدوم زدين؟

بستگی به نوع رینگتون شما داره.من به صورت گردشی گذاشتم چون رینگتونم روی گردشی بهتر پخش می شه

خودتون تست کنید دونه به دونه ببینید رو کدوم افکت بهتر پخش می شه رینگتون

وای ما که این وسط هاج و واج موندیم... از یه طرف این همه امکانات خوب و از طرف دیگه این مشکلات مربوط به پنل!
6120 رو که من داشتم بررسی می کردم تقریبا امکاناتش مثل 5700 هست با این تفاوت که قسمت چرخان نداره! cpu اش هم مثل 5700 هست. شما فکر می کنید این 6120 چطور باشه؟؟ کسی می تونه یه مقایسه بکنه؟؟

من زمانی که خواستم اینو بخرم چون عادت دارم اول تحقیق کنم زیر و بم این گوشی رو بیرون کشیدم.نزدیک به 70 صفحه نوشته های یوزرهای سایت GSM Arena رو خوندم.یکی نوشته بود پخش میوزیک جالب نیست.یکی نوشته بود باتری رو مثه هیولا می خوره.یکی تعریف کرده بود از سیمبینش.یکی گفته بود صداش خوبه.یکی گفته جویستیکش خوب نیست.یکی حرف از قدرتش زده بود.اما یه نفر هم در مورد پنل این گوشی حرف نزده بود !!

شما تاحالا گوشی کشویی دیدید که بعد از یه مدت کار کرد مثه Shotgun با یه بالا و پایین پنل کشویی بالا و پایین بره و یا 3250 رو دیدید و یا در جایی خونید که پنکه بشه؟؟اینم مثه همه گوشی های دیگه !! خیر سرشون کار فنلاند بود !

ربطی به این هم نداره که کار کدوم کشوره.ماشالله N76 فنلاند حسابی گند زد با اون کیفیت بدنش.یا N73 که از قطعات درجه یک استفاده نشده !

من 6120 هم دارم نگاه می کنم از سایت GSMArena.خداییش طراحی اونو با 5700 یکی می کنید؟؟؟فرقی با هم یگه ندارند فقط مقدار شارج این 6120 از 5700 هم ضعیف تره ! LCD هم یه نمه کوچیک تره.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من معمولا خودم رینگتون درست می کنم

این رینگتون رو البته از یه جایی گرفتم

Enrique-Ring My Bells

باسه این یه تیکه ش هست

Ring my bell, ring my bells..

Say you want, say you need
I can do by your face know the way it turns me on

I say you want, I say you need
I will do all your things I would never do you wrong

Coz the way that we love is something that we can't fight oh yeah
I just getting up oh you make me feel alive so come on

------------

یکی دیگه رو از میوزیک You Dont know برداشتم که 50Cent خونده.43 ثانیه اولش هست که خیلی عالی اجرا کردن

-------

یکی دیگه هم Touch me هست که برای Samantha Fox هست و از ریمیکس DJ Aligator برداشتم !
بهترین میوزیک هایی که فکر می کنی بدرد رینگتون می خوره خودت Splitt کن و استفاده کن ..سلیقه منو ببین :D:blink:

فایل های ضمیمه

• Enrique - Ring My Bells.zip
    915.3 KB · نمایش ها: 53
  • 50Sent.zip
    678 KB · نمایش ها: 34
  • Touch Me.zip
    763.1 KB · نمایش ها: 33

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

راستش من هر چی گشتم اطلاغات و عکس خوب و کاملی از زوایا 6120این داداش 5700ندیدم

1-میشه روی این 6120بیشتر بحت کنید

2 ساخت کجاست و نفاوتهاش با 5700
3 و قیمت چنده

4 متل اینکه متل 5700هات نیست . چرا؟؟/:cool:

5 میشه روی سالم موندنش در افتادن تصادفی حساب کرد یا متل برادرش 5700مامانی است؟
6 اسپیکر و هندز فری کاملا متل 5700است و اون پنل کنترل رو هم دارد؟
دوربینش کجاست و چه شکلی است؟

مشه لینک از این گوشی بدید
ممنون از راهنمایتون

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
راستی من سیم کارت ایرانسل رو انداختم رو گوشیم چون اسری کارتم تموم شد بعد رفتم تو Applications بعد Download! اونجا آنتی ویرووس داشت دانلود کردم:D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

راستش من هر چی گشتم اطلاغات و عکس خوب و کاملی از زوایا 6120این داداش 5700ندیدم

1-میشه روی این 6120بیشتر بحت کنید

2 ساخت کجاست و نفاوتهاش با 5700
3 و قیمت چنده

4 متل اینکه متل 5700هات نیست . چرا؟؟/:cool:

5 میشه روی سالم موندنش در افتادن تصادفی حساب کرد یا متل برادرش 5700مامانی است؟
6 اسپیکر و هندز فری کاملا متل 5700است و اون پنل کنترل رو هم دارد؟
دوربینش کجاست و چه شکلی است؟

مشه لینک از این گوشی بدید
ممنون از راهنمایتون

والا این تاپیک در مورد 5700 هست اما من یه توضیحاتی می دم :D

این گوشی داداش 5700 که نیست و بیشتر می خوره پسرخالش باشه.چون تو رنج سری 5 نیست و 6 هست.

اگر انگلیسی خوبی داشته باشید صحبت های بچه های GSMArena رو بخونید اطلاعات خوبی بدست می یارید که من الان صحبت های چند تاشونو برات می زارم

قیمتش 250 دلار در امریکا هست.اصلا نمی دونم ایران اومده یا نه چه برسه قیمت !! صدای اسپیکرش خوبه و کیفیت خوبی در هدفون داره.سرعت Camera خوبه و کیفیت خوب و فلاش خیلی خوبی هم داره.به قول یکی از یوزرها اگر عکاس خوب باشی می تونی یه عکس خوب بگیری.دو مگ و 10 مگ دوربین بهونه هست !

کیپد کوچیک و یه خورده اذیت کننده داره.

قیمتش توی مصر 325 دلاره !! میوزیک پلایر خوبی داره اما یکی از یوزرها نوشته مثه N73 ME نیست !! مدل هدفونش HS-47 هست و با جک 2.5 به 3.5 و اگر گوگل درست نشون بده این عکس هدفونش هست !

nokia_hs-47_small.jpg

خوب یه یوزر دیگه شدیدا با مدیا پلایرش مشکل داره ! می گه صدای Earphone هم ضعیفه.حتی صدای رادیو هم نسبت به گوشی قبلیش که w850i بوده ضعیف تره ! اما با این حساب باهاش خیلی حال می کنه و توصیه کرده که اگر دنبال میوزیک پلایر هست برید یه جای دیگه و دنبال این گوشی نباشید :D

صدای اسپیکرها استریو نیست اما با کیفیت و خوب هست.کیفیت دوربین خوب اما در شب انتظار ادمو برطرف نمی کنه ولی فلاش خوبی داره.سرعت منوها بسیار بالاست که بالاخره به خاطر سیمبین 9.2 هست.چند تا عیب از نظر این یکی یوزر

سرعت گوشی در هنگام بازی کردن با گیم های سنگین و شخم زدن اینترنت در حالت 3G بعد از 10 دقیقه بیشتر مثه کرم می شه ! با USB Cable شارج نمی شه.باتریش هم خیلی ضعیفه و انتظار می رفت از نوکیا که یه 1100 روش بندازه.

مثل اینکه Earphone صدای ضعیفی داره و چند نفر تایید کردن که موقع مکالمه صدای مخاطب خوب به گوش نمی رسه.

صحبت های یوزرها در سه صفحه رو برات نوشتم.اگر بیشتر می خوای یه تاپیک مجزا بزن تا برات بیشتر اطلاعات بگیرم ;)

ضمنا چون حجم کمتری داره و 95 گرمه می شه رو این حساب کرد که با یه افتادن Game over نشه

موفق و شاد باشی

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
مرسي امير جان قشنگ بودن ديكه چيزي نداري؟

رینگتون سلیقه ای هست

اگر رینگتون بیشتر می خوای و تبلیغ نباشه یه نگاه به سایتی که تو امضام هست بنداز اونجا یه انجمن باسه مالتی مدیا هست و یه هزارتا رینگتون داره.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اره فعال کن.کیفیت صدا تو هدزفری بهتر می شه.یه گزینه پایینش هم داره اونم فعال کن.

سلام امیر جان
خوبی داداش؟

والا P990 یه گوشی خیلی خوبی هست و اصلا نمی شه با سیمبین عادی مقایسه کرد.اون تاچ اسکرینه و بحثش جداست.اگر بخوام بدون تعصب به موضوع نگاه کنم که همیشه هم اینطوری بوده متاسفانه P990 بیشتر یه گوشی تست برای مردم بودش و به خاطر رم پایین در استارت اپ نتونست موفق بشه و مشکلات پیش اورده که با اخرین فریمور که 1 اگوست براش اومد تا اندازه خوبی تونست مشکلات رو حل کنه اما هنوز بعضی از مشکلات از جمله ساعت اس ام اس و یکی دو مورد دیگر پا برجاست که علت به خاطر رم اونه و کاریش نمی شه کرد.سونی اریکسون دیگه داره روی P1-W960 کار می کنه که رمشون یه چیزی تو مایه های 400% بیشتر از P990 هست و مشکل رم ندارند.

5700 یه گوشی تازه هست که اومده و فعلا نمی شه گفت گوشی موفقی بوده.فعلا این قر کمرش تو فروم های ایرانی شده دردسر که بنده امروز صبح که از خواب بلند شدم رفتم گوشی رو یه 10 باری ورزش دادم ببینم انعطاف پذیریش در چه حدی شده :D

اما خوب این گوشی ما نمی خواد نرمش کار بشه :blink:

5700 یه سیستم عامل عالی با نسخه جدید رو داره و ال سی دی 16 میلیون رنگ.دوربین مذخرفی داره و کیفیت صدای خوب.کیبورد نرم و جویستیک نه چندان خوب.ظاهر شیک و خوش دست.

انتخاب با شماست.

خب باز سلام .:p
امروز صبح رفتم گوشیمو فروختم و 190 عدد برگ سبز دریافت کردم .
میشه گفت خیلی خوب فروختمش ولی از طرفی 140 - 50 تومن هم ضرر کردم ! چه میشه کرد بازاره دیگه .
همون موقع رفتم سراغ اون پی 990 که گفتم دیدم 235 تومن جلوی پام به یه بنده خدایی فروختدش!!
مثل اینکه قسمت نیست این خدایه اسمارت فون ها ( حتما ... !!!! ) به دست ما برسه !!
خلاصه رفتم و سفارش یه 5700 قرمز ( به قول رفیقتون Sport ) رو دادم البته قیمت بین 260 تا 70 هست . دوشنبه تا سه شنبه به دستم میرسه .
درضمن امیر جون من اصلا نگران رقاص در اومدن این گوشی نیستم !! چون اصلا از این امکانش فکر نکنم حتی 1 بار در روز هم استفاده کنم ، به نظر شما چه لزومی داره خب ؟ فقط واسه دوربین ...
راستی امیر جون یه مطلبی ، :cool:
ارادت ما نسبت به شما از اون وقتی که فهمیدم طرفدار انریکو هستی بیشتر هم شده از پیش !! اونم چی Ring My Bells .
آقا انریکو رو عشق است .
فقط یه چیزی که منو از نوکیا نا امید میکنه اینه که چرا وقتی که یه عکسو واسه وال پیپر انتخاب میکنی مثل سونی اریکسون کامل همه صفحه رو نمیگیره ؟ و قسمت ساعت گوشی و بالا پایینش همون تم میمونه ؟:wacko::wacko::wacko:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
رینگتون سلیقه ای هست

اگر رینگتون بیشتر می خوای و تبلیغ نباشه یه نگاه به سایتی که تو امضام هست بنداز اونجا یه انجمن باسه مالتی مدیا هست و یه هزارتا رینگتون داره.
من سرعتم خوب نیست رفتم تو این سایته ولی خیلی زیادن.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
خب باز سلام .:p
امروز صبح رفتم گوشیمو فروختم و 190 عدد برگ سبز دریافت کردم .
میشه گفت خیلی خوب فروختمش ولی از طرفی 140 - 50 تومن هم ضرر کردم ! چه میشه کرد بازاره دیگه .
همون موقع رفتم سراغ اون پی 990 که گفتم دیدم 235 تومن جلوی پام به یه بنده خدایی فروختدش!!
مثل اینکه قسمت نیست این خدایه اسمارت فون ها ( حتما ... !!!! ) به دست ما برسه !!
خلاصه رفتم و سفارش یه 5700 قرمز ( به قول رفیقتون Sport ) رو دادم البته قیمت بین 260 تا 70 هست . دوشنبه تا سه شنبه به دستم میرسه .

سلام به داداش گلم امیر

خیلی خوب فروختی ها !! من دو هفته پیش 160 دادم !! 23 اردیبهشت خریده بودم 257 تومن.ببین من چقدر ضرر کردم !

قیمت 5700 هم بالا رفته.الان سه روزه علاالدین بین 268 تا 275 می ده.رنگ مشکیش هم عتیقه شده و فقط قرمز و سبز خاکیش هست

درضمن امیر جون من اصلا نگران رقاص در اومدن این گوشی نیستم !! چون اصلا از این امکانش فکر نکنم حتی 1 بار در روز هم استفاده کنم ، به نظر شما چه لزومی داره خب ؟ فقط واسه دوربین ...

تاحالا نه گوشی های کشویی " شات گان " شده و نه 3250 " پنکه" شده.اینم مثه گوشی های دیگه.

راستی امیر جون یه مطلبی ، :cool:
ارادت ما نسبت به شما از اون وقتی که فهمیدم طرفدار انریکو هستی بیشتر هم شده از پیش !! اونم چی Ring My Bells .

ما بیشتر ارادت داریم.

Ring my bell.ring my bellsssss

من با این میوزیک خیلی حال می کنم.مخصوصا وقتی بفهمی چی می شه !!!

Sometimes you love her
Sometimes you don't
Sometimes you need it then you don't and you let go..

الان اینجا تو خونواده همه رینگتون Ring my bell هست و موقع زنگ زدن همه قاطی می کنیم که کدوم گوشی زنگ زد !! بیرون هم هستم و گوشیم زنگ می زنه اطرافیانم می گن اقا اینو می شه بلوتوث کنی :blink:

-----
به قول یکی از دوستام انریکو خدای مجلس گرم کنه !! Live Earth دیدید چطور ترکوند؟؟؟ به اندازه ای که با انریکو حال کردم با هیچ کدوم از خواننده های دیگه حال نکردم.Bon Jovi هم کارش 20 بود با its my life ی که خوند.

از البوم جدیدش به نظرم Do you know و Little Girl و Miss You خیلی جالب اجرا کرده.Dimelo هم جای خود داره و به نظرم از Do you know بهتر اجرا شده.Ring my bell که دیگه گل سر سبد البومه !!!;)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من سرعتم خوب نیست رفتم تو این سایته ولی خیلی زیادن.

زیاد هستند.بالاخره سایت تخصصی موبایل هست.کنار انجمن ها یه تگ داره اونو که تیک بزنه انجمن ها OFF و یا درواقع غیب می شه.اینطوری سرعت سایت بالاتر می ره.

مرجع موبایل می خوای اونجا بهترین هست چون تخصصیه.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به داداش گلم امیر

خیلی خوب فروختی ها !! من دو هفته پیش 160 دادم !! 23 اردیبهشت خریده بودم 257 تومن.ببین من چقدر ضرر کردم !

قیمت 5700 هم بالا رفته.الان سه روزه علاالدین بین 268 تا 275 می ده.رنگ مشکیش هم عتیقه شده و فقط قرمز و سبز خاکیش هست

تاحالا نه گوشی های کشویی " شات گان " شده و نه 3250 " پنکه" شده.اینم مثه گوشی های دیگه.

ما بیشتر ارادت داریم.

Ring my bell.ring my bellsssss

من با این میوزیک خیلی حال می کنم.مخصوصا وقتی بفهمی چی می شه !!!

Sometimes you love her
Sometimes you don't
Sometimes you need it then you don't and you let go..

الان اینجا تو خونواده همه رینگتون Ring my bell هست و موقع زنگ زدن همه قاطی می کنیم که کدوم گوشی زنگ زد !! بیرون هم هستم و گوشیم زنگ می زنه اطرافیانم می گن اقا اینو می شه بلوتوث کنی :blink:

-----
به قول یکی از دوستام انریکو خدای مجلس گرم کنه !! Live Earth دیدید چطور ترکوند؟؟؟ به اندازه ای که با انریکو حال کردم با هیچ کدوم از خواننده های دیگه حال نکردم.Bon Jovi هم کارش 20 بود با its my life ی که خوند.

از البوم جدیدش به نظرم Do you know و Little Girl و Miss You خیلی جالب اجرا کرده.Dimelo هم جای خود داره و به نظرم از Do you know بهتر اجرا شده.Ring my bell که دیگه گل سر سبد البومه !!!;)
واقآ منم که خریدم دیگه آخریش بود مشکی تازه داخل ویترین هم بود یارو همه جا زنگ زد که تو ویترینیشو در نیاره ولی هیچ جا نداشتن آخرش مجبور شد بده
از نظر دوربینم خوبه مخصوصآ فیلم برداریش
پنلشم هنوز که صفته منم خیلی میچرخونمش ولی هیچیش نشوده
ماله من که اصلآ ریستم نشوده تا حالا که دوستان اوایل میگفتن ریست میشد.

بالا