• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر خان مرسی از جواب کاملت !
فقط لطفا نظرت را در مورد 3250 هم بگو !
ایا درسته که 5700 یه رم 1 گیگ داره ؟
من بیشتر برای موسیقی میخوام. به نظرت نسبت به سری w بهتره ؟:blink:
tanx!:p

سلام

3250 اولین گوشی بود که هم پنل میوزیک داره و هم کی پد

در دوربین خیلی ضعیفه و به شدت نویز داره.اگر شرایط نور به صورت خیلی کامل رعایت بشه می تونه یه عکس بگیره که بازم نسبت به دومگ بودش خوب نیست

صدای بلندی در اسپیکر داره اما کیفیت بسیار پایینی در پخش میوزیک از اسپیکر رو داره

دوربین فلاش نداره

ال سی دی خوبی اما با 176 x 208 پیکسل

مشکل باتری هم داره و با اینکه BP-6M هست اما نمی تونه خوب باتری نگه داره و به سرنوشت N95 دجار هست.

تو دست زیاد خوش دست نیست.صفحه کلید خیلی مناسبی هم نداره.جویستیکش هم مانند N73 منتها یه خورده از لحاظ کارکرد از N73 هم اذیت کننده تر است.

فکر کنم به اندازه کافی انتقاد کردم ازش :D

5700 درواقع نمونه تکمیلی 3250 هست که خیلی پیشرفت داشته.مثلا دوربین ارتقا پیدا کرده و بهتر شده + فلاش برای عکس گرفتن.اندازه گوشی بهتر و خوشدست تر شده.رزولیشن گوشی 320*240 شده و 16 میلیون ترکیب رنگ.جویستیک نسبتا بهتر شده.حجم بلندی صدا پایین تر اومده اما کیفیت بالاتر رفته

من یه مثال در مورد W800 و W810 می زنم که خیلی شبیه به 5700 و 3250 از لحاظ تغیرات هست

W800 بلندی صدای بالایی داشت و کیفیت پایین طوری که بعد از یه مدتی اسپیکر نیم سوز می شد !! این مورد چندین بار برای دوستانم اتقاق افتاده.اما در 810 بلندی صدا برداشته شد و فقط کیفیت داده شد.در 810 کیفیت پخش میوزیک در هدفون خیلی قوی تر از 800 هست و به وضوح می توان تشخیص داد.کیفیت ال سی دی در 810 هم به 265 هزار رنگ رسید و کاملا قابل تشخیص است در مقایسه با 800.به خاطر مشکلات ترک میوزیک در 810 از جویستیک استفاده نشد و از نگاویتور استفاده شد.

------------------

روی 5700 در اسیا که عرضه می شه رم یه گیگ هست که شامل ایران هم می شه

-----------------

اگر اصلا و به هیچ عنوان اهل برنامه نیستید من w810-w850-W900 رو پییشنهاد می کنم که هر کدوم یه مزیت دارند

810 یه گوشی خیلی خوشدستی هست که از دوربین 2 مگ بودنش حرف نداره.تا یه هفته پیش خودم این گوشی رو داشتم و واقعا ازش راضی بودم.صدای ضعیفی و در عین حال با کیفیتی در اسپیکر داره.

w850 نسبتا کیفیت اسپیکرش بهتر شده.دوربین دو مگ اما بدون اتوفوکس هست که یه ضعف به حساب می یاد.گوشی کشویی هست و خوشدسته.رزولیشن 320-240 هم داره اما اندازه ال سی دی نسبتا به پیکسل ها کوچیک تره نسبتا.

W900 قدرت خاصی در پخش میوزیک از اسپیکر داره.اندازه خیلی بزرگی داره و وقتی که گوشی رو باز می کنید اندازه یه چوب بیسبال می شه :D

هر سه هم از لحاظ پخش میوزیک در هندفزی از هر لحاظ Perfect هستند !

حالا میل خودتونه.W900 یه خوردش خریدش سخت هست چون خیلی وقته تولید نمی شه.به شخصه W850 رو پیشنهاد می کنم.اگر دوربین هم براتون مهمه یه W810 بگیرید.ضمنا دوربین هر سه مورد هم دو مگ هست.

---------

قبلا من گوشی رو فقط برای میوزیک گرفتم و از هر لحاظ منو تامین می کرد اما بعداز مدتی فهمیدم که نرم افزار هم برام مهمه چون جاوا اصلا قدرت خوبی نداشت و مجبور به فروش گوشیم شدم.5700 از لحاظ پخش میوزیک مخصوصا در هندزفری یه خورده ضعیف تر از سری واکمن سونی اریکسون هست و اصلا اون باس خوب رو نداره.بخوام مثال بزنم مثه هدست کامپیوتر هست که شفافیت خاصی در پخش داره اما بیس نداره !

به اندازه کافی توضیح دادم.بازم سوالی بود در خدمت هستم

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

صدای بلندی در اسپیکر داره اما کیفیت بسیار پایینی در پخش میوزیک از اسپیکر رو داره

.

تو دست زیاد خوش دست نیست.صفحه کلید خیلی مناسبی هم نداره.جویستیکش هم مانند N73 منتها یه خورده از لحاظ کارکرد از N73 هم اذیت کننده تر است.

شما ديگه چرا؟:f34r:
3250 يكي از با كيفت ترين گوشي ها براي پخش موزيك در loud speaker هستش.باسي كه اسپيكر 3250 داره كمتر گوشي داره و اصلا كيفيتش كم نيست.ومثل ان 73 نيست كه با اون صداي تربل مسخرش مغزو بتركونه! هر كي هم داره حال ميكنه كه عجب صداي داره.
بگذريم ولي 3250 تو loud speaker يه چيز ديگس.
به نظر من كه خوش دسته.و همه هم اينو ميدونن كه يكي از بهترين keypad ها رو 3250 داره حتي در GSMArena هم به اين نكته اشاره شده.جوي استيكشم درسته يكم سفته ولي از ان 73 بهتره چون هيچ وقت نمي لغزه.:)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
شما ديگه چرا؟:f34r:
3250 يكي از با كيفت ترين گوشي ها براي پخش موزيك در loud speaker هستش.باسي كه اسپيكر 3250 داره كمتر گوشي داره و اصلا كيفيتش كم نيست.ومثل ان 73 نيست كه با اون صداي تربل مسخرش مغزو بتركونه! هر كي هم داره حال ميكنه كه عجب صداي داره.
بگذريم ولي 3250 تو loud speaker يه چيز ديگس.
به نظر من كه خوش دسته.و همه هم اينو ميدونن كه يكي از بهترين keypad ها رو 3250 داره حتي در GSMArena هم به اين نكته اشاره شده.جوي استيكشم درسته يكم سفته ولي از ان 73 بهتره چون هيچ وقت نمي لغزه.:)

والا اون زمان که تازه اومده بودش من با K510 سونی اریکسون تست کردم K510 از لحاظ کیفیت قورتش می داد !!

فقط صدای بلندی داره و مثه W800 سونی اریکسون هست.کیفیت درست و حسابی هم نداره !!

جویستیکش هم من شدیدا باهاش مشکل داشتم.تازه تو چند فروم هم خوندن که رنگش می ره بعد از مدت کار کرد

بگذریم این تاپیک باسه 3250 نیست :D

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

به من 5700 توصیه کردند که من 2تا سوال داشتم

اینکه کیبورده میچرخه زود خراب نمی شه؟؟؟؟؟؟؟/

ایا این گوشی که مجاره در مقایسه با ن 70المان عمر خوبی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اینی که هد فون اول توی اون میره چی است اون چارگوش رو میگم روش کلید هم است.

ایا میشه اون رو به پخش ماشین وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

بنظر دیزاین ن 70 با کلاس تر و محکم تر می یاد اخه من یک گوشی عصبانی می خوام..................;)
اخه من یک کم ور زش کارم و سر کار فنی هم هستم یک دفعه میترسم این گوشی شرمنده اخلاق
ورزشی ما شه مخصوصا با این گشتم کیبرد و دوربین بغلش و..............

خلاصه راهنمایی کنید

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

در دوربین خیلی ضعیفه و به شدت نویز داره.اگر شرایط نور به صورت خیلی کامل رعایت بشه می تونه یه عکس بگیره که بازم نسبت به دومگ بودش خوب نیست

دوربین فلاش نداره

ال سی دی خوبی اما با 176 x 208 پیکسل

مشکل باتری هم داره و با اینکه BP-6M هست اما نمی تونه خوب باتری نگه داره و به سرنوشت N95 دجار هست.

5700 درواقع نمونه تکمیلی 3250 هست که خیلی پیشرفت داشته.مثلا دوربین ارتقا پیدا کرده و بهتر شده + فلاش برای عکس گرفتن.اندازه گوشی بهتر و خوشدست تر شده.رزولیشن گوشی 320*240 شده و 16 میلیون ترکیب رنگ.جویستیک نسبتا بهتر شده.حجم بلندی صدا پایین تر اومده اما کیفیت بالاتر رفته

من یه مثال در مورد W800 و W810 می زنم که خیلی شبیه به 5700 و 3250 از لحاظ تغیرات هست

امیر جان بابت توضیحاتت خیلی ممنون !:):D
من دیروز یه 5700 مشکی خریدم. قیمت 260 .
راستی شما از کجای علائدین میکیرید؟؟!!. من هر چی گشتم 255 ÷یدا نکردم.
اما نظرم تو این یه روزه :
کیفیت lcd :رویایی!!!:rolleyes:
کیفیت موسیقی : فوق العاده!:)
سرعت: خوب!:happy:
دوربین: متوسط :hmm:

دو سوال داشتم :
1 . کجای علادین ارزونترین گوشیا را داره؟
2. برای 5700 برنامه و تم از کجا دانلود کنم ؟ ایا cd خوبی تو بازار هست؟

:blush:مرسی!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان! من تو فکر خرید 5700 هستم ولی توی یکی از فروم ها درباره مشکلاتی مثل لق بودن جوی استیک گوشی ، مشکلاتی در دکمه 3 و لق شدن قسمت چرخان گوشی پس از مدتی حرف هایی زده شده بود که می خواستم ببینم چقدر جدیه؟؟
ضمنا یه سوال دیگه؟؟؟ آیا 5700 ساخت چین هم به بازار اومده؟؟؟ یعنی کلا تقلبی این گوشی موجود هست یا همگی اصله؟؟

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان! من تو فکر خرید 5700 هستم ولی توی یکی از فروم ها درباره مشکلاتی مثل لق بودن جوی استیک گوشی ، مشکلاتی در دکمه 3 و لق شدن قسمت چرخان گوشی پس از مدتی حرف هایی زده شده بود که می خواستم ببینم چقدر جدیه؟؟
ضمنا یه سوال دیگه؟؟؟ آیا 5700 ساخت چین هم به بازار اومده؟؟؟ یعنی کلا تقلبی این گوشی موجود هست یا همگی اصله؟؟

دوست من سلام.اگه به اسم کاربری من توجه کنی متوجه میشی که منو توی سایت پی سی ورلد دیدی.من در کلوپ 5700 هستم.اون شخصی که این مشکلات دروغ رو مطرح کرده اسمش shahab asemani هست و خودش ان73 داره .ایشون امکانات 5700 و قیمت مناسب این گوشی رو دیده به خاطر همین پشیمونه که ان73 خریده ولی حالا میخواد عقده های خودش رو توی کلوپ 5700 خالی کنه و مدام از شاه دوم گوشیها یعنی 5700 بد میگه.دکمه ی 3 این گوشی هیچ مشکلی نداره. این گوشی هیچ مشکلی نداره.تنها مشکل این گوشی در بعضی موارد به دلیل استفاده ی ناصحیح شل شدن قسمت چرخان گوشی هست که البته 3250 نیز این مشکل رو به صورت حادتر داشت.من که فعلا هیچ مشکلی نداشتم.قسمت چرخان گوشی من سالمه و البته از این قسمت گوشی بیشتر مراقبت میکنم تا مشکلی پیش نیاد.

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام یکی جواب من رو هم میداد خیلی خوب میشد ها:rolleyes:

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
دوست من سلام.اگه به اسم کاربری من توجه کنی متوجه میشی که منو توی سایت پی سی ورلد دیدی.من در کلوپ 5700 هستم.اون شخصی که این مشکلات دروغ رو مطرح کرده اسمش shahab asemani هست و خودش ان73 داره .ایشون امکانات 5700 و قیمت مناسب این گوشی رو دیده به خاطر همین پشیمونه که ان73 خریده ولی حالا میخواد عقده های خودش رو توی کلوپ 5700 خالی کنه و مدام از شاه دوم گوشیها یعنی 5700 بد میگه.دکمه ی 3 این گوشی هیچ مشکلی نداره. این گوشی هیچ مشکلی نداره.تنها مشکل این گوشی در بعضی موارد به دلیل استفاده ی ناصحیح شل شدن قسمت چرخان گوشی هست که البته 3250 نیز این مشکل رو به صورت حادتر داشت.من که فعلا هیچ مشکلی نداشتم.قسمت چرخان گوشی من سالمه و البته از این قسمت گوشی بیشتر مراقبت میکنم تا مشکلی پیش نیاد.

اگه میشه در مورد تقلبی بودن و اینکه چه جوری میشه اصل و یا تقلبی این گوشی رو تشخیص داد بی زحمت به صورت کامل:blush: توضیح بدین که در موقع خرید بتونیم تقلبی یا اصل بودن رو تشخیص بدیم ممنون
ای کاش که ما هم میتونستیم از طریق سایت خود شرکت نوکیا گوشی رو سفارش بدیم بدون هیچ واسطه ای!:(

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سه سوال داشتم :
3.در هدفون گوشي براي بعضي آهنگا يه صداي نويز منقطعي شنيده ميشه ؟ مشكل از چيه ؟تو اكولايزر خاصي را پيشنهاد ميكني ؟
:blush:مرسی![/QUOTE]

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا اون زمان که تازه اومده بودش من با K510 سونی اریکسون تست کردم K510 از لحاظ کیفیت قورتش می داد !!

فقط صدای بلندی داره و مثه W800 سونی اریکسون هست.کیفیت درست و حسابی هم نداره !!

جویستیکش هم من شدیدا باهاش مشکل داشتم.تازه تو چند فروم هم خوندن که رنگش می ره بعد از مدت کار کرد

بگذریم این تاپیک باسه 3250 نیست :D

3250 اواخر سال 2005 توليد شد.اون موقع هم كا 510 ي وجود نداشته كه شما تست كني.
دبليو 800 عمراه صداش به بلندي حتي نصف 3250 برسه.كيفيتش هم كه عاليه با يه سرچ ساده متوجه ميشي كه كدومش با كيفيتره.(نبايد به پدر 5700 توهين كنيد):blink::blink:

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

راستی اینی که هد فون اول توی اون میره چی است اون چارگوش رو میگم روش کلید هم است.

بنظر دیزاین ن 70 با کلاس تر و محکم تر می یاد اخه من یک گوشی عصبانی می خوام..................;)
اخه من یک کم ور زش کارم و سر کار فنی هم هستم یک دفعه میترسم این گوشی شرمنده اخلاق

خلاصه راهنمایی کنید

سلام!

موبایل 5700 مدل 2007 ولی ان70 مربوط به 2006 است لذا تکنولوژی اون قدیمی تره ! ان 70 کیفیت موزیک و هارد 1 گیگ نداره و جاش یه دوربین vga دوم داره که هیچ کاربردی نداره. با این همه مشکل عمده ان70 خز شدنشه و بر خلاف فرمایش شما اخر بی کلاسه!!! در واقع ان 70 همون 6600 امروزیه !
مطابق مقاله ای در سایت mobile9 سیستم چرخشی 5700و 3250 هیج اشکالی در تحقیقات به دنبال نداشته و کیفیت ساخت کشورهای مختلف با هم فرق چندانی نداره چون تکنولوزی مشابهی دارند.
هدفونش هم به گونه ای طراحی شده که میتونه با یه رابط به هر دستگاه پخشی وصل شه و واقعا چیز باحالیه!
ولی اگه گوشی عصبانی میخای برو 6630 بخر که خودم داشتم !!!!;)
5700 خیلی ظریفه و باید خیلی هواش را داشته باشی.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

سلام

همونطور که rainysky50 عزیز عرض کردن دکمه 3 این گوشی کوچک ترین مشکلی نداره.قسمت چرخان گوشی هم به نظر من لق شدنش یه چیز محاله !! 3250 که این همه مدته دست مردمه من در هیچ جایی نخوندم که بگن لق شده.

5700 در حال حاضر فقط برای مجارستان هست و فعلا حرفی از تقلبی زده نشده.اما دیگه وقتشه سری دوم این گوشی تولید بشه و تو ایران بیاد که کیفیت پایین تری نسبت به نسخه اول داره و Second Edition هست !

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

خلاصه راهنمایی کنید

کیبورد مشکلی نداره.به نظرتون نوکیا با این سابقه اینقدر احمقه که یه پنل چرخون بسازه که بعد از مدتی مثه پروانه پنکه بشه ؟؟!!

فعلا در مورد طول عمر این گوشی نمی توان نظری داد چون خیلی نیست که اومده.

اون چارگوش هم جک تبدیل و درواقع ریموت هست که عمل پلی و عقب جلو و Answer رو داره.

به پخش ماشین هم می شه وصل کرد به شرطی که پخش شما Aux داشته باشه

باشه گوشی محکم هم اصلا توصیه نمی شه این گوشی !! آین گوشی خیلی حساسه یه بار بیافته Game OVer شده.

اگر تو فکر میوزیک و گوشی باکلاس هستی فقط هستید من W880 رو پیشنهاد می کنم.ته ورزشیه !! فولاد !!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

سه سوال داشتم :
3.در هدفون گوشي براي بعضي آهنگا يه صداي نويز منقطعي شنيده ميشه ؟ مشكل از چيه ؟تو اكولايزر خاصي را پيشنهاد ميكني ؟
:blush:مرسی!
[/QUOTE]

شما از اول تا اخر علادین رو بگرد بالاخره یکی کمتر قیمت می ده

برای گرفتن برنامه و تم هم اصلا CD های بیرون رو نخر !! سعی کن استاد موبایل خودت باشی و خودت نیاز خودتو برطرف کنی نه اینکه بری پول مفت بدی و CD بخری و ندونی چی اصلا توش هست.این نظر من بود.

باسه گرفتن نرم افزار و تم هم اگر تبلیغ نباشه یه سر به سایتی که تو امضام هست بزن و عضو شو.تو انجمن نوکیا اینقدر نرم افزار و تم هست که نیازتو برطرف کنه

برای نویز میوزیک هم مشکل از میوزیکتون باید باشه.اکولایز هم یا حالت پیش فرض بزار و یا POP.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
3250 اواخر سال 2005 توليد شد.اون موقع هم كا 510 ي وجود نداشته كه شما تست كني.
دبليو 800 عمراه صداش به بلندي حتي نصف 3250 برسه.كيفيتش هم كه عاليه با يه سرچ ساده متوجه ميشي كه كدومش با كيفيتره.(نبايد به پدر 5700 توهين كنيد):blink::blink:

خط اولم رو تصحیح می کنم !!!

اون زمانی که تستش کردم با K510 تو کیفیت K510 قورتش می داد !!

چون سریع تایپ می کردم حواسم نبود اشتباه نوشتم.شرمنده.

3250 صدای بلندی داره.به شخصه تایید می کنم اما کیفیت خوبی نداره !! اگر بحث بلندی باشه W900 اسم و رسم خاصی داره اما کیفیت خیلی مهمه که در حال حاضر W900 این ویژیگی رو داره.

من اصلا روی بلندی صدا حساس نیستم.ادم که نباید با موبایلش تو خیابون مانور بده.کیفیت مهمه و حرف اول رو می زنه نه صدای گوش خراش !!

تازه هیچ تعصبی هم ندارم.موردی که عینا دیدم رو عرض می کنم

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
یک مورد مهم در مورد 5700

دوستانی که 5700 دارند ممکنه مشکل ریستارت شدن گوشی رو دیده باشند که بر اثر چنج شدن تم و یا چرخوندن پنل و یا اجرای نرم افزار و هرچیز دیگه یدفه گوشی ریستارت کنه !!

در حال حاضر این یه باگ هست که در تمام گوشی های 5700 وجود داره و من تو همه سایت های ایرانی و خارجی چک کردم اکثرا این مشکل رو داشتند و باید منتظر اپدیت باشیم ببینیم مشکل حل می شه یا خیر که باید بشه

متاسفانه یا خوشبختانه این گوشی بر اثر کوچکترین هنگ بلافاصله ریستارت می کنه.

این مشکل الحمدلله مشکل سخت افزاری نیست و نرم افزاریه

تو یکی از سایت ها خوندم که نوکیا در اپدیت جدید حرف از برطرف شدن مشکلات نویز دوربین در شب و بلندی صدا رو زده .

پس اگر گوشیتون ریستارت شد نگرانی به خرج ندید و فکر نکنید گوشیتون قلابیه !!!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام

همونطور که rainysky50 عزیز عرض کردن دکمه 3 این گوشی کوچک ترین مشکلی نداره.قسمت چرخان گوشی هم به نظر من لق شدنش یه چیز محاله !! 3250 که این همه مدته دست مردمه من در هیچ جایی نخوندم که بگن لق شده.

5700 در حال حاضر فقط برای مجارستان هست و فعلا حرفی از تقلبی زده نشده.اما دیگه وقتشه سری دوم این گوشی تولید بشه و تو ایران بیاد که کیفیت پایین تری نسبت به نسخه اول داره و Second Edition هست !
یعنی چی؟
سری دوم بده؟:(
به نظر شما تا کی سری اولش هست؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
می خواستم بدونم شارژ اولیه این گوشی چند ساعته؟
بعد یه چیزه دیگه این گوشی هم مثل ان73 ورژنیه؟
واگر ورژنی هست از چه راهی بفهمم که ورژنش چنده؟

بالا