AmirSteve
Registered User
- نوشتهها
- 1,165
- لایکها
- 8
- Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
امیر خان مرسی از جواب کاملت !
فقط لطفا نظرت را در مورد 3250 هم بگو !
ایا درسته که 5700 یه رم 1 گیگ داره ؟
من بیشتر برای موسیقی میخوام. به نظرت نسبت به سری w بهتره ؟:blink:
tanx!
سلام
3250 اولین گوشی بود که هم پنل میوزیک داره و هم کی پد
در دوربین خیلی ضعیفه و به شدت نویز داره.اگر شرایط نور به صورت خیلی کامل رعایت بشه می تونه یه عکس بگیره که بازم نسبت به دومگ بودش خوب نیست
صدای بلندی در اسپیکر داره اما کیفیت بسیار پایینی در پخش میوزیک از اسپیکر رو داره
دوربین فلاش نداره
ال سی دی خوبی اما با 176 x 208 پیکسل
مشکل باتری هم داره و با اینکه BP-6M هست اما نمی تونه خوب باتری نگه داره و به سرنوشت N95 دجار هست.
تو دست زیاد خوش دست نیست.صفحه کلید خیلی مناسبی هم نداره.جویستیکش هم مانند N73 منتها یه خورده از لحاظ کارکرد از N73 هم اذیت کننده تر است.
فکر کنم به اندازه کافی انتقاد کردم ازش
5700 درواقع نمونه تکمیلی 3250 هست که خیلی پیشرفت داشته.مثلا دوربین ارتقا پیدا کرده و بهتر شده + فلاش برای عکس گرفتن.اندازه گوشی بهتر و خوشدست تر شده.رزولیشن گوشی 320*240 شده و 16 میلیون ترکیب رنگ.جویستیک نسبتا بهتر شده.حجم بلندی صدا پایین تر اومده اما کیفیت بالاتر رفته
من یه مثال در مورد W800 و W810 می زنم که خیلی شبیه به 5700 و 3250 از لحاظ تغیرات هست
W800 بلندی صدای بالایی داشت و کیفیت پایین طوری که بعد از یه مدتی اسپیکر نیم سوز می شد !! این مورد چندین بار برای دوستانم اتقاق افتاده.اما در 810 بلندی صدا برداشته شد و فقط کیفیت داده شد.در 810 کیفیت پخش میوزیک در هدفون خیلی قوی تر از 800 هست و به وضوح می توان تشخیص داد.کیفیت ال سی دی در 810 هم به 265 هزار رنگ رسید و کاملا قابل تشخیص است در مقایسه با 800.به خاطر مشکلات ترک میوزیک در 810 از جویستیک استفاده نشد و از نگاویتور استفاده شد.
------------------
روی 5700 در اسیا که عرضه می شه رم یه گیگ هست که شامل ایران هم می شه
-----------------
اگر اصلا و به هیچ عنوان اهل برنامه نیستید من w810-w850-W900 رو پییشنهاد می کنم که هر کدوم یه مزیت دارند
810 یه گوشی خیلی خوشدستی هست که از دوربین 2 مگ بودنش حرف نداره.تا یه هفته پیش خودم این گوشی رو داشتم و واقعا ازش راضی بودم.صدای ضعیفی و در عین حال با کیفیتی در اسپیکر داره.
w850 نسبتا کیفیت اسپیکرش بهتر شده.دوربین دو مگ اما بدون اتوفوکس هست که یه ضعف به حساب می یاد.گوشی کشویی هست و خوشدسته.رزولیشن 320-240 هم داره اما اندازه ال سی دی نسبتا به پیکسل ها کوچیک تره نسبتا.
W900 قدرت خاصی در پخش میوزیک از اسپیکر داره.اندازه خیلی بزرگی داره و وقتی که گوشی رو باز می کنید اندازه یه چوب بیسبال می شه
هر سه هم از لحاظ پخش میوزیک در هندفزی از هر لحاظ Perfect هستند !
حالا میل خودتونه.W900 یه خوردش خریدش سخت هست چون خیلی وقته تولید نمی شه.به شخصه W850 رو پیشنهاد می کنم.اگر دوربین هم براتون مهمه یه W810 بگیرید.ضمنا دوربین هر سه مورد هم دو مگ هست.
---------
قبلا من گوشی رو فقط برای میوزیک گرفتم و از هر لحاظ منو تامین می کرد اما بعداز مدتی فهمیدم که نرم افزار هم برام مهمه چون جاوا اصلا قدرت خوبی نداشت و مجبور به فروش گوشیم شدم.5700 از لحاظ پخش میوزیک مخصوصا در هندزفری یه خورده ضعیف تر از سری واکمن سونی اریکسون هست و اصلا اون باس خوب رو نداره.بخوام مثال بزنم مثه هدست کامپیوتر هست که شفافیت خاصی در پخش داره اما بیس نداره !
به اندازه کافی توضیح دادم.بازم سوالی بود در خدمت هستم