4 - كيفيت فيلمبرداري و ضبط صداش باورنكردنيه به طوريكه صداي افراديكه 3-4 متر دورتر از شما هستن رو واضح ضبط مي كنه ، راديو ي آن هم بسيار با كيفيته ،
يه سئوال از دوستان كه اين گوشي رو دارن : من دو تا برنامه كه اطلاعات گوشي رو ميده روش نصب كردم ، تو همه
سايتها مگه فركانس cpu ي اين گوشي رو نزده 369 ولي من با اين دو برنامه كه ديدم نشون مي ده 192 !!!
ايراد از برنامه هاس يا چيز ديگه ايه ؟
من این گوشی رو هنوز نگرفتم اما دو روزه هرچی فروم و سایت خارجی هست رو دارم مطالعه می کنم.همشون نوشتم CPU 369 هست و حتی بعضی ها اعتراض کردند نسبت به این قضیه که گفتند باتری رو مثه هیولا می خوره !!
تایید میشه !صداش به نظر من که عالیه (تو هندزفری که حرف نداره !)
من هم این گوشی رو چند روز پیش 290 تومن خریدم ولی مثل این که با این افت قیمت و امکانات ، خیلی زود جای 6600 رو خواهد گرفت
بچه ها من به احتمال شدید تا سر ماه یه 5700 میگیرم.:happy:
فقط یه نکته برام بی جواب مونده و اونم اینه که حجم صدای 5700 از 3250 کتره یا نه؟:blink:
کل صفحات تاپیک رو خوندم ولی جواب درست و حسابی پیدا نکردم
راستی اندازه گوشی برای شما مشکل ساز نیست؟:blink:
بچه ها من امروز با یه ان70 کل انداختم!!!باور کنید 5700 من کم اورد!!! ولی از لحاظ کیفیت صدا گوشیم کم نیاورد.میخواستم بدونم صدای گوشس شما هم کمه؟؟؟!!خواهشا برای زیاد کردن صدای 5700 راهنماییم کنید چون من با 5300 هم کل انداختم ولی باز هم شکست خوردم.
امیر جان چه قیمت گرفتین؟ با گارانتی یا بی گارانتی؟خوب ما هم گرفتیم !!
Perfect just perfect !!
درسته
من دیروز تو ماشین با N70 دوستم چک می کردم N70 یه خورده بگی نگی بلند تر بودش اما کیفیت 5700 خیلی بالاتره
این گوشی دقیقا مانند W800 و W810 سونی اریکسون هست از لحاظ صدا !! W810 صدای پایین تر و کیفیت بالاتر اما W800 صدای بلند تر اما کیفیت پایین تر است.این گوشی بیشتر روی کیفیتش کار شده تا بلندی صداش