سلام
گوشیمو با 100 تومن ضرر همین یه ساعت پیش دادم رفت !!!!!!!
160 تومن گوشی W810 رو فروختم !! تا حالا تو عمرم اینقدر حماقت نکرده بودم....
5700 از هر لحاظ نیاز منو تامین می کنه.من عکس زیاد برام مهم نیست.شاید در ماه هم یه عکس نگیرم.مهم برنامه برام هست و از همه مهمتر واکمن.من W810 رو فقط به خاطر میوزیک گرفتم و بس.اگر این گوشی کیفیت صداش و بلندیش مانند سری واکمن سونی اریکسون باشه همین رو حتما می گیرم.هرچند که با این قیمت هم بهتر از این نمی دن.
اما اگر از لحاظ واکمن هم تو هدفون ضعیف باشه یدفه یه N73 می گیرم و خلاص !!
سلام به بروبچه هاي گل 5700ي
اول در جواب شما دوست عزيز و كساني كه در خريد 5700 مردد هستند بگم كه من 22 روز پيش اين گوشي ناز رو خريدم و بسيار بسيار راضي و مشعوف مي باشم . قبل از كشف 5700 بين p990 و N73 ترديد داشتم بعد به خاطر
اينكه با تاچ زياد حال نمي كنم رفتيم سراغ N73 ولي با ديدن 5700 دلمون هري ريخت زمين و عاشقش شديم و خريديم
اول از مزيتاش بگم بعد ايراداش :
مزيت ها : 1- LCD بسيار با كيفيت 16 ميليون كالر به صورتيكه آدم رو محو خودش مي كنه و خيلي لذتبخشه ، من از وقتي خريدمش به هر موبايلي كه ميرسم وصفحشو مي بينم حالم به هم مي خوره چون چشمم بهش عادت كرده
حتي دوستم N73 موزيك اديشن داره گذاشتيم بغل هم زمين تا آسمون .... كيفيت = بي نهايت عالي
2- صداي اسپيكر ها ( استريو ) بسيار با كيفيت و ولوم بسيار مناسب ، در مقايسه با N73 ولومش كمتره (10درصد)
ولي به جاش كيفيت پخش صداش كه اين مهمتره خيلي از N73 بهتره ، باس وتريبله نازي پخش مي كنه
3 - صداي هندزفري با اينكه هدفون حرفه اي روش نيست خيلي عاليه من نسبت به w800 چون امتحان كردم مي گم خيلي بهتر از اونه ، يه مزيتي هم كه داره مي تونيد به جاي هدفون به اسپيكر بزرگ يا سه تيكه وصلش كنيد و خروجي بگيريد كه ديگه مي تركونه ،
4 - كيفيت فيلمبرداري و ضبط صداش باورنكردنيه به طوريكه صداي افراديكه 3-4 متر دورتر از شما هستن رو واضح ضبط مي كنه ، راديو ي آن هم بسيار با كيفيته ،
5- اينو بايد اول مي گفتم طراحي عالي و استيل بي نظير اين گوشيه ، سرعت بالاي گوشي و اجرا و نصب برنامه ها
و هنگ هم اصلا نمي كنه
6- در بقيه موارد چون بيشتريش رو چك كردم حتي GPRS و آنتن و صدا و ... بي نظيره و بي نقص
ايرادها :
1 - دوربين عكاسي اين گوشي كمي بيشتر ازش انتظار مي رفت ولي در كل عكسهاي مورد قبولي ميندازه
اگه دوربين N73 روش مينداختن كه ديگه هيچ كي سراغه گوشيه ديگه اي نمي رفت ، در كل عكسهاش تو روز و تو نور مناسب خيلي خوبه ولي در شب و نور كم عكس همراه با نويزه ولي بازم تنظيمات خاصي براي شب و تو نور كم داره كه من ديگه عكاس حرفه اي نيستم و همينجوري رو اوتو گرفتم . ( بازم از نظر من عكسهاش خوبه و قابل قبول )
تو ريويو ها هم كه ببنيد عكساش خيلي خوبه بايد با تنظيمات يه كم ور بريد كه من اين كارو نكردم .
ايراد ديگه اي به نظر من نداره و اين گوشي لنگه نداره ، اگه چيزه خاصي مد نظرتونه بگيد من تست كنم
من اگه بخوام از 10 نمره بدم: 9.6 به اين گوشي ، 9 به N73 ، و 7.8 به W810 و البته 10 به N95
يه سئوال از دوستان كه اين گوشي رو دارن : من دو تا برنامه كه اطلاعات گوشي رو ميده روش نصب كردم ، تو همه
سايتها مگه فركانس cpu ي اين گوشي رو نزده 369 ولي من با اين دو برنامه كه ديدم نشون مي ده 192 !!!
ايراد از برنامه هاس يا چيز ديگه ايه ؟