RapB0y
Registered User
- نوشتهها
- 1,201
- لایکها
- 1
سلام دوست عزیز میشه هر 2 تا آدرس رو تو اهواز بدی؟دوست عزیز من تازه این گوشی رو خریدم.بدون اغراق واقعا فوق العاده است.نظر شخصی من اینه
که مبلغی که برای گوشی می دهیم واقعا باید در حد امکاناتی باشد که در ایران میشه استفاده کرد.من این گوشی رو به تاریخ 25 /4/86 در اهواز به قیمت 305 همراه با یک رم نوکیای 1 گیگ خریدم.در اهواز کلا فقط دو مغازه و اونم فقط یک دونه داشتن و از دبی برای نمونه آوردن که سریال اصلی که من خودم اصلی بودن آنرا از اینترنت چک کردم.نمایندگی اهواز گفت که بزودی میارن و قیمت 365 با گارانتی هست.
مزایا:1- کیفیت فوق العاده اجرای فایلهای موسیقی
2-شما می توانید برای زنگ گوشی قابلیت 3D به آن بدهید و این گوشی 6 وضعیت دارد.حتی می تونید سرعت 3D را تغییر دهید و صدای زنگ را با حفظ کیفیت بالا ببرید.این خاصیت فوق العاده است.
3-کیفیت دوربین 2 مگاپیکسل در روز عالی و در شب باید تغییراتی بدید که با اعمال تغییرات در حد بسیار خوب است.توجه:در این گوشی کیفیت عکسها بصورت پیش فرض بر رویnormal است که شما برای بالاترین کیفیت باید بر روی high قرار دهید.
4-قدرت پردازنده گوشی بالاست و اصلا هنگ نداره.
5-بر روی آن آخرین نسخه سیمبیان یعنی 9.2 هست که حتی بر روی n95 هم نیست.
6-کیفیت lcd دارای 16M رنگ است و این کیفیت فقط در n93i و n95 وجود دارد.جالبه در n93 معمولی کیفیت lcd کمتره و 256k هست.
7-کیفیت فیلمبرداریش qvga هست من واقعا از کیفیتش خوشم اومد.
8-علی رغم داشتن رم 1 گیگ گوشی با سرعت برق کار میکنه(هنگ نداره)
9-این گوشی اکثر فرمتهای صوتی رو ساپورت میکنه
10-بسیار خوش دست و زیباست.
11-هنوز خز نشده!
بقیه مزایا رو به محض برخورد میگم.در کل این گوشی به قیمتش واقعا میارزه من که واقعا هنوز تو
کف این گوشیم.
در ضمن بزودی برنامه های سازگار با گوشی رو تست میکنم و در سایت میزارم.