• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام به دوستانی که دچار مشکل آپدیت شدن. بنده هم همچین مشکلی پیدا کردم. متاسفانه یه مقدار دیر به این فروم رسیدم وگرنه میبردم خود سیتادل آپدیت کنه.

میخواستم ببینم کسی با *** و گوشی بدون سیم کارت مجددا آپدیت کرده ببینه درست میشه یا نه؟

با سپاس - علیرضا

من گوشي داداشمو وقتي با آپديت آنتنش پريد 2 بار ديگه آپديت كردم
يه بار بدون سيم كارت يه بارم دوباره با سيم كارت
مشكلش حل نشد
اگه قرار بود با آپديت مجدد درست بشه كه نمايندگي نميومد گوشيو بگيره يه گوشي نو به جاش بده.مي رفت آپديت مي كرد همونو مي داد به مشتري
البته اين امكان هستش كه توي آپديت جديد اين مشكل حل بشه

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب به همه شما دوستان

امیدوارم این تازه وارده شاکی و داغ دار :blush: رو در جمعتون بپذیرید . فکر کنم قبل همه شما p1 رو دستم گرفتم. چون من در تیر ماه از دبی این گوشی رو با کلی زوق و اشتیاق حدود 700 هزار تومن با هندزفری ارجینال خریدم. الان احساس می کنم حماقت بزرگی رو زودتر از همه شما انجام دادم :D اینو گفتم که یه وقت نگید داره کلاس می زاره :cool: مخلص همتون هم هستم .
از همون ساعت اول متوجه ایراداتش شدم. البته کلی زوقشو داشتم ازبس تو GSMARENAدر موردش خونده بودم. تو همون دبی هم مشکل ساعت SMS داشت. پس ربطی به مخابرات ایران شاید نداشته باشه. تا الان هم 3 بار آپدیتش کردم و تازه این مشکل برقراری ارتباط که اکثرا هم اشاره کرده بودید پیدا شده. شدم مضحکه رقفا . میگن بیا 1112 بخر اینقدرم دنگ و فنگ نداره :( راست میگن به خدا.
البته 4 5 تا ایراد مسخره دیگه هم داره مثلا وقتی میزاریش روی Night Mode برای عکس برداری دیگه از این حالت در نمیاد مگر Camera رو ببندی و دوباره بیای. بعضی وقتها هم یادش میره LCD رو خاموش کنه :blink: یهو میبینی 1 ساعت همینطور روشنه و . . . تروخدا نگید بلد نیست Wait Time شو تنظیم کنه . ایراد پشت ایراد داره این گوشی مسخره . تازه بهش میگن بیزینس فن :lol: بیچاره اونکه بخاد با این بیزینس کنه :lol:
اینارو گفتم که برسم به اینجا : یک عدد p1 سالم سالم از نظر ظاهری اما با مشکلات فوق به فروش می رسد :rolleyes:

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه سوال از دوستان p1 دار داشتم من بین 960 و p1 موندم.600تومان دارم و شدیدن نیاز مند گوشی.
میخواسم ایراد های p1 رو بدونم.و از کار باش چقدر راضی هستید؟

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0

امیدوارم این تازه وارده شاکی و داغ دار :blush: رو در جمعتون بپذیرید . فکر کنم قبل همه شما p1 رو دستم گرفتم. چون من در تیر ماه از دبی این گوشی رو با کلی زوق و اشتیاق حدود 700 هزار تومن با هندزفری ارجینال خریدم. الان احساس می کنم حماقت بزرگی رو زودتر از همه شما انجام دادم :D اینو گفتم که یه وقت نگید داره کلاس می زاره :cool: مخلص همتون هم هستم .
از همون ساعت اول متوجه ایراداتش شدم. البته کلی زوقشو داشتم ازبس تو GSMARENAدر موردش خونده بودم. تو همون دبی هم مشکل ساعت SMS داشت. پس ربطی به مخابرات ایران شاید نداشته باشه. تا الان هم 3 بار آپدیتش کردم و تازه این مشکل برقراری ارتباط که اکثرا هم اشاره کرده بودید پیدا شده. شدم مضحکه رقفا . میگن بیا 1112 بخر اینقدرم دنگ و فنگ نداره :( راست میگن به خدا.
البته 4 5 تا ایراد مسخره دیگه هم داره مثلا وقتی میزاریش روی Night Mode برای عکس برداری دیگه از این حالت در نمیاد مگر Camera رو ببندی و دوباره بیای. بعضی وقتها هم یادش میره LCD رو خاموش کنه :blink: یهو میبینی 1 ساعت همینطور روشنه و . . . تروخدا نگید بلد نیست Wait Time شو تنظیم کنه . ایراد پشت ایراد داره این گوشی مسخره . تازه بهش میگن بیزینس فن :lol: بیچاره اونکه بخاد با این بیزینس کنه :lol:
اینارو گفتم که برسم به اینجا : یک عدد p1 سالم سالم از نظر ظاهری اما با مشکلات فوق به فروش می رسد :rolleyes:
دوست عزيز كه مايل به فروختن بودي من مي خرم .
150000 هزار تومان فكر كردم قيمت بدي نباشه براي گوشيت .

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
من یه سوال از دوستان p1 دار داشتم من بین 960 و p1 موندم.600تومان دارم و شدیدن نیاز مند گوشی.
من دو ماه هست اين گوشي رو خريدم .
هيچ مشكلي با هاش نداشتم . آپديتشم نكردم .
گوشي بي نظيري هست .
اگه اون زمانم 960 بود مي خريدمش حيف كه نبود .
چ.ن دكمه هاي 960 رو بيشتر دوست دارم .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

والله من که الان حدود 1 ماهی هست خریدم مشکل خاصی ندارم باهاش...باتری عالی...کیفیت انتن دهی خوب...صدای اسپیکر نرمال...صفحه نمایش عالی...

کلا تو این مدت هرکدوم از رفقا دستم دیده عاشقش شده...یکیشون که n93 اش رو برد فروخت رفت یه P1 خرید :)

گوشی خوبیه..

والله گوشی بنده که تازه فیرم ویرش اپدیت هم نشده هیج کدوم از مشکلات دوربین و صفحه نمایش و هیچ کدوم رو نداره...زمان اس ام اس ها رو هم با 9 دقیقه تاخیر نشون میده که خوبه:)

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام به همه

به احتمال 80% گوشی شما از سری اول یعنی سری آزمایشی باید باشه( اگه باطری 950 ) داشته باشه که

مشخصه.مگر اینکه باطری شو عوض کرده باشن.من هم در این مدتی که دارم غیر از مشکل sms هیچ مشکل

دیگه ای نداشتم..............!!!! مخصوصآ با تنظیمات دوربین که اصلآ..............!!!!:blush:

تو نوشته های بچه های فروم هم تا حالا کسی به مشکلاتی که شما دارین اشاره نکرده...عجیب نیست...؟؟؟

بعد یه چیز دیگه....یعنی این گوشی هیچ چیز قابل توجهی برای شما نداشته که بهش اشاره نکردین و فقط

ایراداتشو گفتین.....؟؟؟؟؟؟ پس برای چی خریدین..؟؟؟:blink:

ببخشید که اسم می برم .لطفآ اگه مشکلی داشت توسط مدیران محترم ادیت بشه:

پس شما اگه گوشی iphone و یا یه سری از گوشیهای جدید nokia که این همه براشون تبلیغ میشه رو داشتین و

ایراداتشونو میدیدین چه کار میکردین.دوست داشتین مثال هم براتون می زنم.:f34r:

مطمئنآ هر گوشی نکات خوب و بد زیادی داره.باید به طور مساوی به هر دو تا اشاره کرد.

موفق و پیروز باشید...............................;)

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از شما که پست منو خوندید و پاسخ دادید

همه شما که در این بخش فروم می نویسید به یقین تجربه کار با چنین گوشی هایی رو دارید. پس تعریف از مزایای اونها کاری تکراری و شاید تبلیغاتی بشه. من یه مقدار مشکل پسندم و برای اینکه بدونید این 12 گوشی هستش که تا حالا داشتم. در این 6 ماه واقعا از دست این p1 عذاب کشیدم. قبل از این W810 داشتم و به نظرم فوق العاده بود و کار هایی که ازش توقع میرفت رو درست انجام می داد. اما توقعی که از p1 دارم با توانایی هاش هماهنگ نیست. مثلا تا جالا شده از Quick Office بخواین کامل استفاده کنید ؟ مثلا سر یه پروژه داده برداری کنید و مستقیم یه فایل Exel ازش بگیرید ؟ اونوقت می بینید که این فقط یه Exel نماست :) تا حالا دقت کردید برای بیرون اومدن از مدیا پلیر باید حدالقل 3 بار Back رو فشار بدید ؟ تا حالاشده یه SMS نخونده داشته باشید و یکی زنگ بزنه . همون اول که مشکلی نیست و شما راحت دکمه Answer رو می زنید (یعنی لمس می کنید :) ) در حین مکالمه دوباره گوشی رو نگاه کنید. چی می بینید ؟ پیغام مسخره New SMS :( حالا فرض کنید می خواین Speaker Out رو فعال کنید. اول باید تکلیف این SMSرو مشخص کنید :cool: وای به اینکه Miss call یا چیز دیگه ای هم داشته باشید. به این ها دیگه Bog نمیگن. میگن حماقت شرکت سونی اریکسون و سیمبیان با هم :D که نمیدونن تلفن مهمتره یا پیغام های هشدار.

لطفا اگر این مشکل فقط برای گوشی من هستش بگید تا از پنجره پرتش کنم بیرون :D
ایام همتون بکام
دوست شما Napster

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
با تشکر از شما که پست منو خوندید و پاسخ دادید

همه شما که در این بخش فروم می نویسید به یقین تجربه کار با چنین گوشی هایی رو دارید. پس تعریف از مزایای اونها کاری تکراری و شاید تبلیغاتی بشه. من یه مقدار مشکل پسندم و برای اینکه بدونید این 12 گوشی هستش که تا حالا داشتم. در این 6 ماه واقعا از دست این p1 عذاب کشیدم. قبل از این W810 داشتم و به نظرم فوق العاده بود و کار هایی که ازش توقع میرفت رو درست انجام می داد. اما توقعی که از p1 دارم با توانایی هاش هماهنگ نیست. مثلا تا جالا شده از Quick Office بخواین کامل استفاده کنید ؟ مثلا سر یه پروژه داده برداری کنید و مستقیم یه فایل Exel ازش بگیرید ؟ اونوقت می بینید که این فقط یه Exel نماست :) تا حالا دقت کردید برای بیرون اومدن از مدیا پلیر باید حدالقل 3 بار Back رو فشار بدید ؟ تا حالاشده یه SMS نخونده داشته باشید و یکی زنگ بزنه . همون اول که مشکلی نیست و شما راحت دکمه Answer رو می زنید (یعنی لمس می کنید :) ) در حین مکالمه دوباره گوشی رو نگاه کنید. چی می بینید ؟ پیغام مسخره New SMS :( حالا فرض کنید می خواین Speaker Out رو فعال کنید. اول باید تکلیف این SMSرو مشخص کنید :cool: وای به اینکه Miss call یا چیز دیگه ای هم داشته باشید. به این ها دیگه Bog نمیگن. میگن حماقت شرکت سونی اریکسون و سیمبیان با هم :D که نمیدونن تلفن مهمتره یا پیغام های هشدار.

لطفا اگر این مشکل فقط برای گوشی من هستش بگید تا از پنجره پرتش کنم بیرون :D
ایام همتون بکام
دوست شما Napster

شما اگر خیلی مشکل پسندی بهتره ppc بگیری که بتونه امکانات خوبی رو بهت بده.
با همهء حرفات در مورد p1 موافق نیستم ..حالا نوکیا رو چی میگی که اصلا فایلهای office رو ادیت نمیکنه ! هیچ تلفن همراهی یک همراه کامل نیست شما دست رو هر برندی بذاری نواقص داره باید ببینی خواسته های خودت از یه گوشی چیه ؟ خوشگلی ؟ امکانات ؟ سرعت بالای پردازش ؟ دقت در انجام عملیات ؟ مولتی مدیا ؟ ....

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ما اینجا از مشکلاتمون می نویسیم تا بلکه براش راهی پیدا بشه. قرار نیست تبلیغ گوشی که داریم رو بکنیم ، اونم چیزی که واقعا قابل دفاع و تبلیغ نیست. من زمانی p900 داشتم و در زمان خودش به حق شاهکاری بود. اما در حال حاضر که متاسفانه یا خوشبختانه بقیه برندها هم دارند خوب کار میکنند منطقی نیست که بگیم P1 با این همه ایراد ( مال منو در نظر نگیرید - همین عدم آنتن دهی بعد آپدیت و مشکل ساعت SMS)گوشیه خوبیه. خودتون رو یه لحظه جای من بزارید. من 6 ماهه که دارم با این کلنجار می رم. زشته به خدا برای یه گوشی که فعلا Flagship سونی هستش. اگر احساس می کنید حرفای من ناراحتتون میکنه بفرمایید تا دیگه چیزی ننویسم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تا حالا دقت کردید برای بیرون اومدن از مدیا پلیر باید حدالقل 3 بار Back رو فشار بدید ؟

تا حالا دقت کردی اگه همون موقع دکمه back زیر جاگ دیال رو فشار بدی و نگه داری مستقیم میاد بیرون و لازم نیست 3 بار بزنیش؟؟!!

--------------------

ضمنا تقریبا 99 درصد گوشی های سیمبین فقط office رو نشون میدن و برای ادیت باید به برنامه های 3rd party مرجعه کنید.....

--------------

سعی زیادی میکنید اشکالاتی از P1 بگیرید ولی خب واقعا اشکالی نداره...!!

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من هم p1 در سبک خودش عالی.نگرانیم از همین مشکل ساعت sms هست.
یه سوال بی ربط:قیمت ds-970. ds-980.ds-220 رو می خواسم.و اینکه کدوم بهتره؟

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا خوشا به سعادت سونی که چنین طرفدارانی داره

وقتی Back رو نگه می داری میاد بیرون اما ؟ ؟ ؟ ؟ Pause می شه :) نمیبنده برنامرو. یه چیزی این No..a وامونده داره اونم این دکمه قرمزس :) هر وقت میزینی صفجه اصلی سریع جلوی چشمته. راستی ، من اصلا پدر کشتگی با سونی ندارم یه وقت اشتباه نکنید. این چهارمین باره که از این برند خرید می کنم. ولی اینو می دونم که در کشور های دیگه (دوستان و آشنایان زیادی دارم) استفاده کننده های وسایل بیشتر طلبکارن از شرکت تا هوادار. درست بر عکس اینجا. بعضی وقتها فکر میکنم پسر صاحب سونی بیاد اینجا چه کیفی می کنه :lol: دوستی فرمودند اینجا که اگر دوست نداشتم چرا اصلا خریدم اینو ؟ ؟ ؟ برای اینکه هیچ کس تا اون زمان اینو نداشت که من باهاش کار کنم یا ایراداتشو بدونم. لطفا این گوشی رو هم در مقایسه با محصولات 2 سال پیش سونی قرار بدبد. توقع بیشتری ازش میره. این همون p990 هستش وقتی یک به یک امکاناتشو مقایسه می کنی. یه نگاهی به کالکشن جدید samsung بندازید ، ایده های جدیدی دارند. تازه ، گوشی سیمبیان هم دادن بیرون. 2 سال پیش samsung اسباب بازی بود. به نظرم سونی داره درجا می زنه.

عید همتون مبارک
دوست شما Napster

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. گوشی من که درست نشد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم. البته این بار سیتادل گرفتم که خیالم از جهت update راحت باشه.حالا دوتا سوال داشتم.

1. کسی تا حالا از این کارت های vip استفاده کرده؟ خبر ندارید به چه درد می خوره؟

2. چطوری می شه از طریق bluetooth پی 1 رو به اینترنته کامپیوتر وصل کرد؟

ممنون میشم اپه جوابمو بدید.

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه. گوشی من که درست نشد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم. البته این بار سیتادل گرفتم که خیالم از جهت update راحت باشه.حالا دوتا سوال داشتم.

1. این كه میگی چیه ‌؟ كجاست ؟
2.بلوتوث نه ! ولی با وایرلس آره ، هم جایی كه Access point بود وصل شدهم ، هم اینترنت رو روی لپتاپم Share كردم و مستقیم وصل شدم به شبكه وایرلس لپتاپم و از اینترنت اون استفاده كردم .
خیلی ساده است ، يهو به ذهنم رسید كه اینجوری شاید بشه و شد !
اگه میخوای بیشتر توضیح بدم.

در ضمن :‌ خواهش میكنم طرفداری جانبدارانه نكنید ، بهترین روش خراب كردن يكی طرفداری بد از اونه !

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18

1 - تا اونجا كه مي دونم براي تماس رايگان با سوني اريكسون هستش
2 - يه سري تنظيمات داره كه الان يادم نيست ايشالا گوشي اومد دستم توضيحاتش رو مي ذارم واستون
اگه دير شد يكي ديگ از دوستان توضيح بدن

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان P1 دار سلام :)

اول باید با این دوستم بگم که میشه از طریق BT هم گوشی رو وصل کرد. شما با تشکیل یک شبکه PAN بین گوشی و کامپیوتری که BT داره میتونی اینکارو بکنی. کافی یه search تو googleبکنی. اگر پیدا نکردی خودم اینجا می نویسم برات. من همین الان شانسی با این فروم آشنا شدم چون داشتم دنبال راه حلی برای ساعت اس ام اس می گشتم. من با این نپستر خان شاکی موافقم. من هم تو این 2 ماهی که گوشی رو خریدم زیاد اذیت شدم. آپدیتش نکردم واسه همین ایرادات جریی زیاد داره. همین مشکلی که دوستمون گفت یعنی روشن موندن مانیتور رو منم دارم. البته هنگ هم گهگداری میکنه که با ری استارت حله :f34r: من ساکن شیرازم و گوشیرو از جای معتبر با گارانتی متفرقه :D خریدم. لطفا اگر راه حلی به نظرتون میرسه برای این مشکل منو راهنمایی کنید.

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگر خیلی مشکل پسندی بهتره ppc بگیری که بتونه امکانات خوبی رو بهت بده.
با همهء حرفات در مورد p1 موافق نیستم ..حالا نوکیا رو چی میگی که اصلا فایلهای office رو ادیت نمیکنه ! هیچ تلفن همراهی یک همراه کامل نیست شما دست رو هر برندی بذاری نواقص داره باید ببینی خواسته های خودت از یه گوشی چیه ؟ خوشگلی ؟ امکانات ؟ سرعت بالای پردازش ؟ دقت در انجام عملیات ؟ مولتی مدیا ؟ ....

سلام به همه

من خودم قبل از این jasjar داشتم.خیلی خوب بود.ولی ایراداتی هم داشت (مثل همه گوشیهای دیگه)

مدیا پلیرش که تعطیل.........!!! یعنی من تا حالا کسی رو ندیدم که ppc داشته باشه و از مدیا پلیر اون

رضایت داشته باشه.همه برای عکس و فیلم و آهنگ از برنامه های جانبی استفاده میکنن.( مثل coreplayer )

هنگ ...فراوون.که مجبوری هی باطری رو در بیاری.(کسی تا حالا با p1 هنگ کرده ..؟؟) دوباره هم که روشن کنی

حد اقل 2 دقیقه طول میکشه که بالا بیاد.( 100 رحمت به xp ).زنگ برای sms حتمآ باید wav باشه با تنظیمات

مشخص و حتمآ کپی شده در مموری خود گوشی....!!!

برنامه های آفیس...کند.جونش بالا میاد تا یه فایل رو باز کنه.zoom کردنش هم دردسر.............!!!!

کیفیت صد ا :.پایین......وزن : زیاد...................حالا خوبیها: کلاس: بسیار بالا.....شخصیت آورندگی : عالی

برنامه: فت و فراوون.....باطری: خیلی خوب( سپاس جناب )..!!!! برنامه پخش pdf عالی.....مرورگر اینترنت : خوب

و خیلی چیزهای بد و خوب دیگه که الان یادم نیست............

----------------------------------------------------------
میبینید..؟ پس حتی یه ppc معروف هم کامل نیست. به گفته دوستان باید ببینید چه چیزی از یک گوشی براتون

مهمه.چون به هر حال با داشتن یه سری از امکانات خاص ......امکانات دیگه ای رو از دست میدید.مثال ساده در یک

گوشی دیگه :

nokia n95 : ضعف باطری....داشتن محافظ لنز دوربین

nokia n95 - 8 gig : قوی تر شدن باطری.....از دست دادن محافظ لنز دوربین ( به دلیل تغییر در قالب پشت گوشی )
---------------------------------------------------------
نتیجه گیری : انتقاد و تعریف.........همراه با هم...!!!!!!

شرمنده....................موفق و پیروز باشید..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
واقعا خوشا به سعادت سونی که چنین طرفدارانی داره

وقتی Back رو نگه می داری میاد بیرون اما ؟ ؟ ؟ ؟ Pause می شه :) نمیبنده برنامرو. یه چیزی این No..a وامونده داره اونم این دکمه قرمزس :) هر وقت میزینی صفجه اصلی سریع جلوی چشمته.
عید همتون مبارک
دوست شما Napster

البته از شما بعید بود این حرف....

2 تا راه دیگه هم داره که pause نشه:

1- اولا که میتونی همون موقع روی ایکون task manager بزنی و گزینه stand by رو برداری که بیاد رو صفحه اصلی...

2- راه دوم که واقعا عالیه و دیگه با همون یه کلیک میشه پرید رو صفحه اول و خود من هم همین کار رو کردم اینه که اون دکمه بغل سمت راست یعنی همون که روش علامت @ هست....من رفتم و تو تنظیمات گوشی برای اون به حای دسترسی به وب عملکرد stand by رو تعریف کردم...به این ترتیب شما هر جای گوشی که باشی فرق نمیکنه هرچی هم گوشی بدی یا بازی کنی یا هرچی به محض اینکه اون رو بزنی میپره رو صفحه اصلی و اون برنامه رو هم تو بک گراند رم نگه میداره :)

برای تنظیم هم برید: menu > control panel > device > shortcut button و گزینه stand by رو انتخاب کنید :)

بالا