سلام
کسی با RSS Reader ش کار کرده ؟ مشکلی نداره ؟
هيج مشكلي نداره
مثل ساعت كار مي كنه
سلام
کسی با RSS Reader ش کار کرده ؟ مشکلی نداره ؟
با سلام به دوستانی که دچار مشکل آپدیت شدن. بنده هم همچین مشکلی پیدا کردم. متاسفانه یه مقدار دیر به این فروم رسیدم وگرنه میبردم خود سیتادل آپدیت کنه.
میخواستم ببینم کسی با *** و گوشی بدون سیم کارت مجددا آپدیت کرده ببینه درست میشه یا نه؟
با سپاس - علیرضا
دوست عزيز كه مايل به فروختن بودي من مي خرم .با سلام و عرض ادب به همه شما دوستان
امیدوارم این تازه وارده شاکی و داغ دار :blush: رو در جمعتون بپذیرید . فکر کنم قبل همه شما p1 رو دستم گرفتم. چون من در تیر ماه از دبی این گوشی رو با کلی زوق و اشتیاق حدود 700 هزار تومن با هندزفری ارجینال خریدم. الان احساس می کنم حماقت بزرگی رو زودتر از همه شما انجام دادم اینو گفتم که یه وقت نگید داره کلاس می زاره مخلص همتون هم هستم .
از همون ساعت اول متوجه ایراداتش شدم. البته کلی زوقشو داشتم ازبس تو GSMARENAدر موردش خونده بودم. تو همون دبی هم مشکل ساعت SMS داشت. پس ربطی به مخابرات ایران شاید نداشته باشه. تا الان هم 3 بار آپدیتش کردم و تازه این مشکل برقراری ارتباط که اکثرا هم اشاره کرده بودید پیدا شده. شدم مضحکه رقفا . میگن بیا 1112 بخر اینقدرم دنگ و فنگ نداره راست میگن به خدا.
البته 4 5 تا ایراد مسخره دیگه هم داره مثلا وقتی میزاریش روی Night Mode برای عکس برداری دیگه از این حالت در نمیاد مگر Camera رو ببندی و دوباره بیای. بعضی وقتها هم یادش میره LCD رو خاموش کنه :blink: یهو میبینی 1 ساعت همینطور روشنه و . . . تروخدا نگید بلد نیست Wait Time شو تنظیم کنه . ایراد پشت ایراد داره این گوشی مسخره . تازه بهش میگن بیزینس فن :lol: بیچاره اونکه بخاد با این بیزینس کنه :lol:
اینارو گفتم که برسم به اینجا : یک عدد p1 سالم سالم از نظر ظاهری اما با مشکلات فوق به فروش می رسد
من دو ماه هست اين گوشي رو خريدم .من یه سوال از دوستان p1 دار داشتم من بین 960 و p1 موندم.600تومان دارم و شدیدن نیاز مند گوشی.
میخواسم ایراد های p1 رو بدونم.و از کار باش چقدر راضی هستید؟
من یه سوال از دوستان p1 دار داشتم من بین 960 و p1 موندم.600تومان دارم و شدیدن نیاز مند گوشی.
میخواسم ایراد های p1 رو بدونم.و از کار باش چقدر راضی هستید؟
با سلام و عرض ادب به همه شما دوستان
امیدوارم این تازه وارده شاکی و داغ دار :blush: رو در جمعتون بپذیرید . فکر کنم قبل همه شما p1 رو دستم گرفتم. چون من در تیر ماه از دبی این گوشی رو با کلی زوق و اشتیاق حدود 700 هزار تومن با هندزفری ارجینال خریدم. الان احساس می کنم حماقت بزرگی رو زودتر از همه شما انجام دادم اینو گفتم که یه وقت نگید داره کلاس می زاره مخلص همتون هم هستم .
از همون ساعت اول متوجه ایراداتش شدم. البته کلی زوقشو داشتم ازبس تو GSMARENAدر موردش خونده بودم. تو همون دبی هم مشکل ساعت SMS داشت. پس ربطی به مخابرات ایران شاید نداشته باشه. تا الان هم 3 بار آپدیتش کردم و تازه این مشکل برقراری ارتباط که اکثرا هم اشاره کرده بودید پیدا شده. شدم مضحکه رقفا . میگن بیا 1112 بخر اینقدرم دنگ و فنگ نداره راست میگن به خدا.
البته 4 5 تا ایراد مسخره دیگه هم داره مثلا وقتی میزاریش روی Night Mode برای عکس برداری دیگه از این حالت در نمیاد مگر Camera رو ببندی و دوباره بیای. بعضی وقتها هم یادش میره LCD رو خاموش کنه :blink: یهو میبینی 1 ساعت همینطور روشنه و . . . تروخدا نگید بلد نیست Wait Time شو تنظیم کنه . ایراد پشت ایراد داره این گوشی مسخره . تازه بهش میگن بیزینس فن :lol: بیچاره اونکه بخاد با این بیزینس کنه :lol:
اینارو گفتم که برسم به اینجا : یک عدد p1 سالم سالم از نظر ظاهری اما با مشکلات فوق به فروش می رسد
با سلام و عرض ادب به همه شما دوستان
با تشکر از شما که پست منو خوندید و پاسخ دادید
همه شما که در این بخش فروم می نویسید به یقین تجربه کار با چنین گوشی هایی رو دارید. پس تعریف از مزایای اونها کاری تکراری و شاید تبلیغاتی بشه. من یه مقدار مشکل پسندم و برای اینکه بدونید این 12 گوشی هستش که تا حالا داشتم. در این 6 ماه واقعا از دست این p1 عذاب کشیدم. قبل از این W810 داشتم و به نظرم فوق العاده بود و کار هایی که ازش توقع میرفت رو درست انجام می داد. اما توقعی که از p1 دارم با توانایی هاش هماهنگ نیست. مثلا تا جالا شده از Quick Office بخواین کامل استفاده کنید ؟ مثلا سر یه پروژه داده برداری کنید و مستقیم یه فایل Exel ازش بگیرید ؟ اونوقت می بینید که این فقط یه Exel نماست تا حالا دقت کردید برای بیرون اومدن از مدیا پلیر باید حدالقل 3 بار Back رو فشار بدید ؟ تا حالاشده یه SMS نخونده داشته باشید و یکی زنگ بزنه . همون اول که مشکلی نیست و شما راحت دکمه Answer رو می زنید (یعنی لمس می کنید ) در حین مکالمه دوباره گوشی رو نگاه کنید. چی می بینید ؟ پیغام مسخره New SMS حالا فرض کنید می خواین Speaker Out رو فعال کنید. اول باید تکلیف این SMSرو مشخص کنید وای به اینکه Miss call یا چیز دیگه ای هم داشته باشید. به این ها دیگه Bog نمیگن. میگن حماقت شرکت سونی اریکسون و سیمبیان با هم که نمیدونن تلفن مهمتره یا پیغام های هشدار.
لطفا اگر این مشکل فقط برای گوشی من هستش بگید تا از پنجره پرتش کنم بیرون
ایام همتون بکام
دوست شما Napster
تا حالا دقت کردید برای بیرون اومدن از مدیا پلیر باید حدالقل 3 بار Back رو فشار بدید ؟
1. این كه میگی چیه ؟ كجاست ؟سلام به همه. گوشی من که درست نشد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم. البته این بار سیتادل گرفتم که خیالم از جهت update راحت باشه.حالا دوتا سوال داشتم.
1. کسی تا حالا از این کارت های vip استفاده کرده؟ خبر ندارید به چه درد می خوره؟
2. چطوری می شه از طریق bluetooth پی 1 رو به اینترنته کامپیوتر وصل کرد؟
ممنون میشم اپه جوابمو بدید.
سلام به همه. گوشی من که درست نشد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم. البته این بار سیتادل گرفتم که خیالم از جهت update راحت باشه.حالا دوتا سوال داشتم.
1. کسی تا حالا از این کارت های vip استفاده کرده؟ خبر ندارید به چه درد می خوره؟
2. چطوری می شه از طریق bluetooth پی 1 رو به اینترنته کامپیوتر وصل کرد؟
ممنون میشم اپه جوابمو بدید.
شما اگر خیلی مشکل پسندی بهتره ppc بگیری که بتونه امکانات خوبی رو بهت بده.
با همهء حرفات در مورد p1 موافق نیستم ..حالا نوکیا رو چی میگی که اصلا فایلهای office رو ادیت نمیکنه ! هیچ تلفن همراهی یک همراه کامل نیست شما دست رو هر برندی بذاری نواقص داره باید ببینی خواسته های خودت از یه گوشی چیه ؟ خوشگلی ؟ امکانات ؟ سرعت بالای پردازش ؟ دقت در انجام عملیات ؟ مولتی مدیا ؟ ....
واقعا خوشا به سعادت سونی که چنین طرفدارانی داره
وقتی Back رو نگه می داری میاد بیرون اما ؟ ؟ ؟ ؟ Pause می شه نمیبنده برنامرو. یه چیزی این No..a وامونده داره اونم این دکمه قرمزس هر وقت میزینی صفجه اصلی سریع جلوی چشمته.
عید همتون مبارک
دوست شما Napster