Radian
Registered User
- نوشتهها
- 1,717
- لایکها
- 0
دکمه ی back زیر Jog dial حذف نشده که ؟
( یا من منظورتون رو درست متوجه نشدم ؟ )
دکمه ی back زیر Jog dial حذف نشده که ؟
موافقم
موافقم
موافقم
موافقم
Mazi جان من P1 دارم
در ثانی ، این هندزفری اگه اشتباه نکنم آخرین هندزفری تولیدیه SE هستش. من با مدلهای قدیمیتر از این با گوشی w810 خودم حداقل میتونستم صدای زنگ و اس ام اس خود گوشی رو بشنوم ، امیدوارم اینبار سیمبیان آبروداری کنه و یه Patch یا آپدیتی بده که این کمبود رو برطرف کنه. زنده باد سیمبیان :devil: البته این ازون زنده بادهاست که از صدتا مرده باد بد تره :thumbsup:
البته موافقم که P1 تقریبا برتری خاصی از نظر فنی نسبت به P990 نداره ولی این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که خود P990 هم تقریبا کمبود چشم گیری نداشته که حالا بخواد جبران بشه. البته بزرگترین کمبودی که من با P990 تجربه کردم صدای اسپیکر ضعیفش بود (نسبت به بقیه ی مدلهای سری P مخصوصا P910)صادقانه و دوستانه اینکه P1 برای شما که p990 داشتی تقریبا چیز جدیدی نداره ، البته زیبایی و ظرافتش جای خودشو داره. به نظر من شما حدااقل یه w960 بخر که از نظر مولتی مدیا پیشرفتی رو احساس کنی. البته از همین الان هم بهت میگم که باید دور یک دستی کار کردن با گوشی رو خط بکشی چون دکمه back زیر Jog Dial رو حذف کردن ولی کیفیت صدا و پلیر فوق العاده ای داره. قیمت هم الان حدود 600 هستش.
راستی دوستان و متخصصین P1 لطفا این سوال منو تو گوشیتون امتحان کنید و جواب بدید
من هندفری ارجینال P1 یعنی GV-435 رو دارم. با اینکه این هندزفری قابلیت استفاده بصورت هندست رو گزارش می کنه (در قسمت services) با این حال نمیتونم صدای مدیا پلیر یا رادیو رو transfer کنم روش. دلم می خواد بشه مثل نوکیا صدای sms یا زنگ خود گوشی رو پخش کنه. یعنی در کل مثل هندست سیمی عمل کنه. آیا این ممکنه ؟
البته موافقم که P1 تقریبا برتری خاصی از نظر فنی نسبت به P990 نداره ولی این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که خود P990 هم تقریبا کمبود چشم گیری نداشته که حالا بخواد جبران بشه. حالا بچه هایی که P1 دارن آیا کیبوردش به راحتی کیبورد P990 هست؟
از نظر قیافه هم که واقعا گوشی قشنگیه (P1)
راستی صداش چطور؟ نسبت به P990 بهتر شده؟
و اینکه برای آپدیت کردنش مشکلی وجود نداره؟
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید. :blush:
مرسی مازی جان بازم جوابت خیلی خوب و کامل بود.البته برتری خاصی که داره...هم دوربین بهتر و از همه مهم تر و حیاتی تر...73 مگ رم ازاد هنگام بوت گوشی...که این امکان رو میده که 20 تا برنامه همزمان با هم باز باشه و گوشی اخ نمیگه
الان حدود 3 هفته هست P1 بنده مدام روشنه ..نه هنگی در کار بوده نه کندی سرعت...الان هم حدود 50 مگ رم ازاد داره
البته باتری فوق العاده اش رو هم در نظر بگیرید ها...واقعا باتری قویه...
کی بردش به نظر من از P990 بهتره...چون من خودم P990 هم داشتم...به نظر من بهتره...
صداش هم بلندتره نسبت به اون...شاید 15-20 درصد
مرسی مازی جان بازم جوابت خیلی خوب و کامل بود.
کاملا درست میگی. بالاتر بودن رم و بهتر بودن دوربین و ... هم خیلی برام مهمه که شما اشاره کردی.
فقط درباره ی آپدیتش هم کاشکی میگفتی. الان اینجا کسی هست که آپدیت کرده باشه گوشیش رو؟ بدون مشکل؟
و اینکه اینی که میگن تمام گوشیایی که الان تو بازار هست (P1) چینی هستن آیا نقصی یا ایرادی ندارن؟! البته من خودم به این نتیجه رسیدم که درسته چین تو هر سوراخی یه انگشت کرده ولی بعضی مواقع جنساشون واقعا خوب و بدون ایراد هستن. در مورد این گوشی هم امیدوارم این مورد صدق کنه.
راستی گارانتی چطور؟ البته گارانتی تو ایران مهم نیست ولی بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب کنه بهتره!!
حالا کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید و از کجا میشه تهیه کرد که مطمئن باشه؟
مازی جان شما خودت گوشیت رو دقیقا از کجا گرفتی؟
من قبلا یه متنی رو فرستاده بودم رو گوشی که تیکه فارسی هم داشت و گوشی به خوبی نشون میداد.
الان هرچی میفرستم به صورت فونت ها و حروف غیر فارسی درهم برهم نشون میده
با Quickoffice گوشی یه متن فارسی درست کردم و به خوبی نشون میده.
عین همون رو با کامپیوتر ساختم ولی نشون نداد و همون مشکل رو داشت!
همه چیشون عین همه ! Text Document هستند جفتشون
مشکلش چیه؟
مرسی مازی جان بازم جوابت خیلی خوب و کامل بود.
کاملا درست میگی. بالاتر بودن رم و بهتر بودن دوربین و ... هم خیلی برام مهمه که شما اشاره کردی.
فقط درباره ی آپدیتش هم کاشکی میگفتی. الان اینجا کسی هست که آپدیت کرده باشه گوشیش رو؟ بدون مشکل؟
و اینکه اینی که میگن تمام گوشیایی که الان تو بازار هست (P1) چینی هستن آیا نقصی یا ایرادی ندارن؟! البته من خودم به این نتیجه رسیدم که درسته چین تو هر سوراخی یه انگشت کرده ولی بعضی مواقع جنساشون واقعا خوب و بدون ایراد هستن. در مورد این گوشی هم امیدوارم این مورد صدق کنه.
راستی گارانتی چطور؟ البته گارانتی تو ایران مهم نیست ولی بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب کنه بهتره!!
حالا کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید و از کجا میشه تهیه کرد که مطمئن باشه؟
مازی جان شما خودت گوشیت رو دقیقا از کجا گرفتی؟
دقیقا مشکل همین بود!!اگه مشکل شما رو درست متوجه شده باشم ،
شما متنو توی note pad کپی کنید بعدش موقع Save کردنش Encoding رو روی گزینه دوم ، یعنی Unicode قرار بدید !
بعدش فایل تکس رو به گوشی منتقل کنید !
توجه داشته باشید که دوربین P990 بهترین دوربین 2 مگاپیکسلی هست .
درحالی که p1 بهترین 3 مگاپیکسلی نیست !
شما برای خرید این گوشی حداقل باید 200 هزار تومن هزینه کنی !
خود من قصد دارم پی 990 رو نگه دارم و یه دوربین سونی سایبرشات 7.2 مگاپیسکلی بخرم ! همون حدود قیمت در میاد !
البته اگه از طراحی P1خوشت میاد اون یه بحث دیگه هست
( البته خز بودن 990 رو هم اضافه کنید ! :lol: )
در هر صورت به نظر من 1 مگاپیکسل بیشتر شدن دوربین ارزش 200000 هزینه رو نداره !
( در مورد سرعت ، پی 990 با آخرین فریم ویر هیچ کم و کسری نداره . فکر نکنم بخوایم باهاش به فضا سفر کنیم ! )