• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکمه ی back زیر Jog dial حذف نشده که ؟

( یا من منظورتون رو درست متوجه نشدم ؟ )

دوست عزیز ، من این عبارتو در توصیف w960 عرض کردم نه P1. در w960 این رسم کهن :D گوشی های لمسی سونی زیر پا گذاشته شده و شما مجبوری از Back که روی صفجه است استفاده کنی. این شاید بزرگترین ضعف w960 باشه.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آها ... آقا من شرمسار ...

کلا یکبار وسوسه شدم p1i رو بدم برم سراغ 960 ( تو نخ ) ... اما هرچی فکر کردم دیدم

کار بشدت زد حالیه ... چون این p1i داره در حد تیم ملی حال میده . :D

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موافقم :)

سلام به همه

چیز دیگه ای نبود که شما موافق باشی..............؟؟؟؟؟؟؟;)

یعنی با بقیه حرف ها شون مخالفین دیگه.......؟؟؟؟؟:D

موفق و پیروز باشید............:blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
Mazi جان من P1 دارم :)

در ثانی ، این هندزفری اگه اشتباه نکنم آخرین هندزفری تولیدیه SE هستش. من با مدلهای قدیمیتر از این با گوشی w810 خودم حداقل میتونستم صدای زنگ و اس ام اس خود گوشی رو بشنوم ، امیدوارم اینبار سیمبیان آبروداری کنه و یه Patch یا آپدیتی بده که این کمبود رو برطرف کنه. زنده باد سیمبیان :devil: البته این ازون زنده بادهاست که از صدتا مرده باد بد تره :thumbsup:

اره راست میگی شرمنده شما P1 داری :)

شما با یدونه از همون هندزفری های نوکیا که میگی یه امتحانی بکن ببین مشکل از گوشی هست یا هدفون؟؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صادقانه و دوستانه اینکه P1 برای شما که p990 داشتی تقریبا چیز جدیدی نداره ، البته زیبایی و ظرافتش جای خودشو داره. به نظر من شما حدااقل یه w960 بخر که از نظر مولتی مدیا پیشرفتی رو احساس کنی. البته از همین الان هم بهت میگم که باید دور یک دستی کار کردن با گوشی رو خط بکشی چون دکمه back زیر Jog Dial رو حذف کردن :( ولی کیفیت صدا و پلیر فوق العاده ای داره. قیمت هم الان حدود 600 هستش.

راستی دوستان و متخصصین P1 لطفا این سوال منو تو گوشیتون امتحان کنید و جواب بدید

من هندفری ارجینال P1 یعنی GV-435 رو دارم. با اینکه این هندزفری قابلیت استفاده بصورت هندست رو گزارش می کنه (در قسمت services) با این حال نمیتونم صدای مدیا پلیر یا رادیو رو transfer کنم روش. دلم می خواد بشه مثل نوکیا صدای sms یا زنگ خود گوشی رو پخش کنه. یعنی در کل مثل هندست سیمی عمل کنه. آیا این ممکنه ؟
البته موافقم که P1 تقریبا برتری خاصی از نظر فنی نسبت به P990 نداره ولی این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که خود P990 هم تقریبا کمبود چشم گیری نداشته که حالا بخواد جبران بشه. البته بزرگترین کمبودی که من با P990 تجربه کردم صدای اسپیکر ضعیفش بود (نسبت به بقیه ی مدلهای سری P مخصوصا P910)

البته یکی از مهمترین خصوصیتهایی که واسه ی من اهمیت زیادی داره داشتن کیبورد روی گوشی برای تایپ اس ام اس هست. چون واقعا P990 در این زمینه یه هیولاست!! واقعا نوشتن اس ام اس باهاش لذت داره. حالا بچه هایی که P1 دارن آیا کیبوردش به راحتی کیبورد P990 هست؟

از نظر قیافه هم که واقعا گوشی قشنگیه (P1)

راستی صداش چطور؟ نسبت به P990 بهتر شده؟

و اینکه برای آپدیت کردنش مشکلی وجود نداره؟

ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید. :blush:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته موافقم که P1 تقریبا برتری خاصی از نظر فنی نسبت به P990 نداره ولی این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که خود P990 هم تقریبا کمبود چشم گیری نداشته که حالا بخواد جبران بشه. حالا بچه هایی که P1 دارن آیا کیبوردش به راحتی کیبورد P990 هست؟

از نظر قیافه هم که واقعا گوشی قشنگیه (P1)

راستی صداش چطور؟ نسبت به P990 بهتر شده؟

و اینکه برای آپدیت کردنش مشکلی وجود نداره؟

ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید. :blush:

البته برتری خاصی که داره...هم دوربین بهتر و از همه مهم تر و حیاتی تر...73 مگ رم ازاد هنگام بوت گوشی...که این امکان رو میده که 20 تا برنامه همزمان با هم باز باشه و گوشی اخ نمیگه :)

الان حدود 3 هفته هست P1 بنده مدام روشنه ..نه هنگی در کار بوده نه کندی سرعت...الان هم حدود 50 مگ رم ازاد داره :)

البته باتری فوق العاده اش رو هم در نظر بگیرید ها...واقعا باتری قویه...

کی بردش به نظر من از P990 بهتره...چون من خودم P990 هم داشتم...به نظر من بهتره...

صداش هم بلندتره نسبت به اون...شاید 15-20 درصد :)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
من قبلا یه متنی رو فرستاده بودم رو گوشی که تیکه فارسی هم داشت و گوشی به خوبی نشون میداد.

الان هرچی میفرستم به صورت فونت ها و حروف غیر فارسی درهم برهم نشون میده

با Quickoffice گوشی یه متن فارسی درست کردم و به خوبی نشون میده.
عین همون رو با کامپیوتر ساختم ولی نشون نداد و همون مشکل رو داشت!
همه چیشون عین همه ! Text Document هستند جفتشون

مشکلش چیه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شاید یه مستر ریست کارت رو حل کنه...

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
چرا مستر ریست؟

تمام اطلاعات گوشی پاک میشه که

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته برتری خاصی که داره...هم دوربین بهتر و از همه مهم تر و حیاتی تر...73 مگ رم ازاد هنگام بوت گوشی...که این امکان رو میده که 20 تا برنامه همزمان با هم باز باشه و گوشی اخ نمیگه :)

الان حدود 3 هفته هست P1 بنده مدام روشنه ..نه هنگی در کار بوده نه کندی سرعت...الان هم حدود 50 مگ رم ازاد داره :)

البته باتری فوق العاده اش رو هم در نظر بگیرید ها...واقعا باتری قویه...

کی بردش به نظر من از P990 بهتره...چون من خودم P990 هم داشتم...به نظر من بهتره...

صداش هم بلندتره نسبت به اون...شاید 15-20 درصد :)
مرسی مازی جان بازم جوابت خیلی خوب و کامل بود.

کاملا درست میگی. بالاتر بودن رم و بهتر بودن دوربین و ... هم خیلی برام مهمه که شما اشاره کردی.

فقط درباره ی آپدیتش هم کاشکی میگفتی. الان اینجا کسی هست که آپدیت کرده باشه گوشیش رو؟ بدون مشکل؟

و اینکه اینی که میگن تمام گوشیایی که الان تو بازار هست (P1) چینی هستن آیا نقصی یا ایرادی ندارن؟! البته من خودم به این نتیجه رسیدم که درسته چین تو هر سوراخی یه انگشت کرده ولی بعضی مواقع جنساشون واقعا خوب و بدون ایراد هستن. در مورد این گوشی هم امیدوارم این مورد صدق کنه.

راستی گارانتی چطور؟ البته گارانتی تو ایران مهم نیست ولی بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب کنه بهتره!!
حالا کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید و از کجا میشه تهیه کرد که مطمئن باشه؟
مازی جان شما خودت گوشیت رو دقیقا از کجا گرفتی؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

کاملا درست میگی. بالاتر بودن رم و بهتر بودن دوربین و ... هم خیلی برام مهمه که شما اشاره کردی.

فقط درباره ی آپدیتش هم کاشکی میگفتی. الان اینجا کسی هست که آپدیت کرده باشه گوشیش رو؟ بدون مشکل؟

و اینکه اینی که میگن تمام گوشیایی که الان تو بازار هست (P1) چینی هستن آیا نقصی یا ایرادی ندارن؟! البته من خودم به این نتیجه رسیدم که درسته چین تو هر سوراخی یه انگشت کرده ولی بعضی مواقع جنساشون واقعا خوب و بدون ایراد هستن. در مورد این گوشی هم امیدوارم این مورد صدق کنه.

راستی گارانتی چطور؟ البته گارانتی تو ایران مهم نیست ولی بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب کنه بهتره!!

در مورد اپدیت...ببینید کسایی که کردن به مشکل انتن دهی خوردن اکثرا که البته و 100 البته و با یقین کامل مشکل از مخابرات ایران هست چون ایرانسلی ها مشکلی ندارن ضمن اینکه اصلا تو خارج ایران حتی 1 مورد هم محض رضای خدا این مشکل با اپدیت گزارش نشده....:)

کلا میتونید منتظر باشید نسخه جدید فیرم ویر که اومد اپ کنید که این مشکل هم نباشه...البته من اپدیت نکردم...الان ورژن گوشی من اولین ورژن هست که بعدش 2 تا دیگه هم اومدن ...ولی من که مشکلی نداره با گوشی و راحت مثل ادم داره کار میکنه دوست ندارم انگشت توش بکنم :D

به هر حال در مورد جنس گوشی هم من که مشکلی نمیبینم...با اینکه چین هست ولی توجه کنید که این جنس تمام دنیا داره فروش میره و فقط برای ایران تولید نمیشه که.. پس مشکلی نداره..خیالت راحت...

من گوشی رو از جمهوری علاالدین طبقه همکف گالری المپیک 2 گرفتم...420 تومن با سیتادل که همون رسمی و بهترین گارانتی هست.توجه کنید که GV-435 که هندزفری بلوتوث ارجینال P1 هست از تو جعبه برداشته بودن و با اون رو 470 قیمت میداد سیتادل...من چون خودم یه DS970 داشتم اتفاقا دنبال یه پک بودم که هندزفری بلوتوث نداشته باشه که پول اضافه ندم..ضمن اینکه اون هندزفری بیرون قیمتش 30-35 هست...یه حساب سر انگشتی 420+35=455 یعنی میتونی خودت هم بعدا بخری و 15 تومن صرفه جویی کنی :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من قبلا یه متنی رو فرستاده بودم رو گوشی که تیکه فارسی هم داشت و گوشی به خوبی نشون میداد.

الان هرچی میفرستم به صورت فونت ها و حروف غیر فارسی درهم برهم نشون میده

با Quickoffice گوشی یه متن فارسی درست کردم و به خوبی نشون میده.
عین همون رو با کامپیوتر ساختم ولی نشون نداد و همون مشکل رو داشت!
همه چیشون عین همه ! Text Document هستند جفتشون

مشکلش چیه؟

اگه مشکل شما رو درست متوجه شده باشم ،

شما متنو توی note pad کپی کنید بعدش موقع Save کردنش Encoding رو روی گزینه دوم ، یعنی Unicode قرار بدید !
بعدش فایل تکس رو به گوشی منتقل کنید !:)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

توجه داشته باشید که دوربین P990 بهترین دوربین 2 مگاپیکسلی هست .
درحالی که p1 بهترین 3 مگاپیکسلی نیست !
شما برای خرید این گوشی حداقل باید 200 هزار تومن هزینه کنی !
خود من قصد دارم پی 990 رو نگه دارم و یه دوربین سونی سایبرشات 7.2 مگاپیسکلی بخرم ! همون حدود قیمت در میاد !
البته اگه از طراحی P1خوشت میاد اون یه بحث دیگه هست
( البته خز بودن 990 رو هم اضافه کنید ! :lol: )
در هر صورت به نظر من 1 مگاپیکسل بیشتر شدن دوربین ارزش 200000 هزینه رو نداره !:)
( در مورد سرعت ، پی 990 با آخرین فریم ویر هیچ کم و کسری نداره . فکر نکنم بخوایم باهاش به فضا سفر کنیم ! )

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
اگه مشکل شما رو درست متوجه شده باشم ،

شما متنو توی note pad کپی کنید بعدش موقع Save کردنش Encoding رو روی گزینه دوم ، یعنی Unicode قرار بدید !
بعدش فایل تکس رو به گوشی منتقل کنید !:)
دقیقا مشکل همین بود!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توجه داشته باشید که دوربین P990 بهترین دوربین 2 مگاپیکسلی هست .
درحالی که p1 بهترین 3 مگاپیکسلی نیست !
شما برای خرید این گوشی حداقل باید 200 هزار تومن هزینه کنی !
خود من قصد دارم پی 990 رو نگه دارم و یه دوربین سونی سایبرشات 7.2 مگاپیسکلی بخرم ! همون حدود قیمت در میاد !
البته اگه از طراحی P1خوشت میاد اون یه بحث دیگه هست
( البته خز بودن 990 رو هم اضافه کنید ! :lol: )
در هر صورت به نظر من 1 مگاپیکسل بیشتر شدن دوربین ارزش 200000 هزینه رو نداره !:)
( در مورد سرعت ، پی 990 با آخرین فریم ویر هیچ کم و کسری نداره . فکر نکنم بخوایم باهاش به فضا سفر کنیم ! )

ممنون امیر جان.

دقیقا درست میگی. کلا اهل عکسبرداری با دوربین موبایل نیستم. خودمم یه دوربین دیجیتال 12 مگاپیکسل (Canon S3IS) دارم که نیاز عکاسیم رو کاملا برآورده میکنه. ولی گفتم خوب اگر دوربین گوشی که میخوام بخرم هم خوب باشه جای دوری نمیره! :D

درباره ی P990 هم کاملا درست میگی. هنوزم که هنوزه بنظرم گوشی فوق العاده ایه مخصوصا کیبوردش که من باهاش زندگی میکنم!! ولی از یه طرف میدونم که هر چه قدر از عمر یه گوشی بگذره در آینده قیمتش به مراتب موقع فروش پایین میاد و دوم اینکه واقعا این گوشی رو خیلی خز کردن!! الان دست هر کسی میبینی یه دونه P990 هست!! منم چون کلا یونیک پسند هستم یکی از دلایلم همین بوده!!

مازی جان از شما هم بابت راهنمایی خوبیت ممنونم.

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایون. یه سوال . تا حالا کسی از بچه ها p1 رو با bluetooth به اینترنت کامپیوتر وصل کرده؟ البته نت کامپیوترم dial up باشه؟
می شه یه راهنمایی کامل و کارآمد بزارید؟ ممنون می شم.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مواظب باشید !!!

چین گوشی P1i سونی اریکسون را کپی کرده است

sonyericsson_text_more.JPG

سازندگان چینی تلفن همراه اگرچه بنابر قانون جدید این کشور از ساخت تقلبی و گپی موبایل منع شده اند اما به تازگی باز هم خبر ها حاکی از کپی گوشی سونی اریکسون P1i در این کشوراست.
به نقل از پایگاه اینترنتی سافت¬پدیا، گوشی P1i محصول شرکت سونی اریکسون بوده و تولید کنندگان چینی نیز گوشی Gold Star P1i را ساخته اند که از نظر ظاهری بسیار شبیه یکدیگر بوده و اصلا فرقی با آن ندارد.
این نسخه چینی هوشمند بوده و از سیستم عامل سیمبیان UIQ3 پشتیبانی می کند، تنها تفاوت این دو گوشی این است که Gold Star P1i دارای ویژگی پشتیبانی از دو سیم کارت، همچنین دریافت کننده برنامه¬های تلویزیونی است. بسیاری از مشخصات این گوشی چینی مرموز بوده است و این شاید به دلیل این است که آنها نمی توانند تمامی ویژگی های این گوشی را با نمونه اصلی سونی اریکسون سازگار کنند.
این گوشی از ویژگی چند رسانه ای برخوردار است اما چگونه این فایل¬ها را فرمت می کند، مشخص نیست.
این گوشی از بلندگوهای بسیار با کیفیت ، بلوتوث و رادیو FM ، ضبط ویدیو Mpeg4 و فرمت H.263 برخوردار است اما در مورد دوربین آن، که چند مگاپیکسل است، خبری در دست نیست

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
باز خدا رو شکر یه چند تا ایتم واسه تشخیص گذاشتن.

بالا