جالبه زنگ زدم شركت كامتل
ميگه اصلا ال سي دي و ديگر قطعات p1 رو نداريم
نه گارانتي كرده ايم نه تعمير مي كنيم نه تعويض.
فقط اگه خود گوشي دچار مشكلي شد شامل گارانتي هست
ميگم هزينه اش هر چي باشه ميگه نداريم كه بخواهيم تعويض كنيم
نتيجه اخلاقي : يعني اينكه بايد گوشي رو بندازي دور :wacko:
جالبه زنگ زدم شركت كامتل
راست يا دروغش به من ربطي نداره
http://danlod.mr.mihanblog.com/More-73.ASPX
جالبه زنگ زدم شركت كامتل
سلام
آقايون در كل پيشنهاد مي كنيد بخريم يا نه؟ پي1 رو مي گم
اين مشكل آپديت شده واقعا يه دردسر
يا راحت تر بگم اين گوشي پي1 شده يه دردسر
اگه يادتون باشه گفتم كه بعد از آپديت آنتن گوشي توي بعضي از مناطق فول بود و تو بعضي مناطق اصلا گوشي آنتن نداشت
فرض كنيد توي مطهري بعد از آپديت آنتن داشت ولي توي تهرانپارس بعد از آپديت آنتن مي پريد
الان كه گوشيو عوض كردم و مشكل آنتن حل شده يه مشكل جديد پيش اومده
اونم اينه :
با همراه اول توي مثلا مطهري مي تونم اس ام اس به خارج از كشور بدم ولي توي مثلا تهرانپارس نمي تونم
يعني دقيقا همون مناطقي كه بعد از آپديت گوشي آنتن نداشت نميشه اس ام اس به خارج از كشور داد
البته با ايرانسل چنين مشكلي وجود نداره و توي همه مناطق ميشه اس ام اس به خارج از كشور داد
نتيجه مي گيريم كه سيستم مخابراتي همراه اول توي بعضي از مناطق با بعضي ديگه متفاوت هستش و اين مشكل آنتن صد در صد به سيستم مخابراتي بر ميگرده
بستگی به خودتون داره .. استفاده ای که از گوشی میکنی .. هزینه ای که میخوای بکنی .. صفحات قبل تاپیک رو هم اگه بخونی بچه کامل صحبت کردند در موردش ....بلاخره پيشنهاد مي كنيد كه بگيريم يا نه؟
دوست عزیز به نظر شما من هم که همین مشکل آپدیت برام پیش اومده برم سراغ سیتادل یا اینکه صبر کنم تا Firrmware جدید بیاد؟ در ضمن سیتادل گوشی رو عوض میکنه یا اینکه میتونه مشکلش رو حل کنه؟
در ضمن بنده هم کاملا با اینکه مشکل از مخابراتمونه موافقم. چون خودم الان یه گوشی HP iPAQ 514 که از اونور خریدم هم همین مشکل رو داره و دقیقا تو همون مناطقی که الان P1ام آنتن نمیده اون هم همینطوره! حتی بردم مخابرات توپخونه و رجیسترش هم کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
کسی هست دقیقا بدونه مشکل از کجای مخابراته؟ به نظر من در آینده این مشکل شاید گریبانگیر خیلی از گوشی های جدید بغیر از P1 هم بشه!
شما اگه میتونی و کسی رو داری که بره دبی بگو تا برات بخرن ، LCD حدود 70 دلار و قاب کامل (Housing) ارجینال هم حدود 30 دلار هستش. میتونی به یکی از اینها که تو جمهوری تو کار تعمیرات اساسی و وارد کردن قطعات هستن بسپری تا برات بیارن. مطمئن هم باش اگر گارانتی سیتادل که سهله ، خوده سونی هم بودی کاری برات نمی کردن چون تقصیر خودت بوده :happy: از بس ...ادن این شرکتها ، فقط تو فکر فروشن راستی من قرار نبود اینجا بنویسم ، دلم برای این دوستمون سوخت گوشی هر چی که باشه ( حتی p1 که آنتن هم نمیده) آدم دلش میسوزه روز اول خش خشی بشه .
آقا رضا از شما که این حرف بعید بود ، شما در پست های قبلی فوق العاده منطقی برخورد می کردید. گوشیه به درد نخوریه که احتیاج به توضیح داره این 13 گوشی منه و در طول این یک هفته ای که خریدمش تمامیه امکاناتشو تست کردم ، از هر لحاظ ( منهای Touch Screen) از p1 سرتره . سرعت ، راحتی کار با یک دست ، کیفیت دوربین و صدا ، بلندای صدا در هدفن ، آنتن دهی همه و همه یه سروگردن بالاتر از p1 هستش. GPS نیم بندشم پیش کش
البته همه اینها درمورد ورژن جدید این گوشی (8GB) معنی داره. باطری 1100 MA/H اون هم که مثل P1 هستش به نظرم کافیه. پروسسور قوی تر + استفاده از شتاب دهنده گرافیکی برتری عجیبی از جنبه گرافیکی به این گوشی میده. در نهایت شرمنده دوستانی هستم که از خوندن عرایض من در این مدت مغموم شدن. اگر سوالی داشتید در خدمتم.
شما اگه میتونی و کسی رو داری که بره دبی بگو تا برات بخرن ، LCD حدود 70 دلار و قاب کامل (Housing) ارجینال هم حدود 30 دلار هستش. میتونی به یکی از اینها که تو جمهوری تو کار تعمیرات اساسی و وارد کردن قطعات هستن بسپری تا برات بیارن. مطمئن هم باش اگر گارانتی سیتادل که سهله ، خوده سونی هم بودی کاری برات نمی کردن چون تقصیر خودت بوده :happy: از بس ...ادن این شرکتها ، فقط تو فکر فروشن راستی من قرار نبود اینجا بنویسم ، دلم برای این دوستمون سوخت گوشی هر چی که باشه ( حتی p1 که آنتن هم نمیده) آدم دلش میسوزه روز اول خش خشی بشه .
کسی با این گوشی با سیم کارت ایرانسل به اینترنت وصل شده (GPRS)
*130*3*6# رو میزنم (سیم کارت دائمی) .
اس ام اس هم میاد
ذخیره میکنم . ولی نمیشه
همین کار رو با K750 کردم و جواب داد.
واسه P1 تنظیمات دقیقش رو میشه بگین لطفا؟بله عزيزم
من وصل شدم
خوب اگه ميبيني با اس ام اس نميشه مي توني به صورت دستي تنظيماتش رو انجام بدي
اينطوري خيلي راحت تر و بي درد سر تر هستش
واسه P1 تنظیمات دقیقش رو میشه بگین لطفا؟
اونور توضیحاتی دادن یکی از دوستان ولی واسه P1 متوجه نشدم چجوریه