• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

وقتی قرار نیست دیگه اینجا بنویسید..................پس ننویسید...!!!!!!!!

چون اطلاعات غلط میدید و بقیه رو هم با نوشته هاتون گمراه میکنید.....!!!

شما از گوشیتون خیلی مطمئنید که همه جا آنتن میده .....که میگید: ( حتی p1 که آنتن هم نمی ده )

کی گفته که آنتن نمیده.....؟؟؟؟ وقتی الان این گوشی دستتون نیست پس نمیتونید در موردش نظر بدین...

پس گوشی من و بقیه دوستان با آنتن تلویزیون کار میکنه....؟؟؟؟؟

لطفآ اطلاعاتتونو در مورد گوشی فعلی تون در قسمت مخصوص خودش بنویسید.....

موفق و پیروز باشید..................................

ببخشیدا ولی من با اون گوشت کوبم (p1) بعد آپدیت تقریبا تو نصف شهر نمیتونستم صحبت کنم در حالی که گوشی های دیگه مشکل این مدلی نداشتن ، اونهایی هم که میگن تقصیر مخابرات ایران هستش باید یکمی منطقی تر فکر کنن چون پروتکل GSM استاندارد هستش و همه گوشی ها باید حداقل های اونرو رعایت کنند. مخصوصا گوشی گرونی مثل p1. اگر نوشته های بچه ها رو دیده باشی می بینی که مشکل من تکی نبوده و نیست. همه بچه هایی هم که آپدیت کردن به امید بر طرف شدن مشکل sms بوده که خوردن به این مشکلو . . . .من گوشیمو 200 فروختم ( یعنی آتیش زدم ) چون تقریبا هم میدونن مشکلاتشو. ای کاش با آنتن تلویزیون کار می کرد حداقل :wacko:

اگر در حرفام مورد غیر صحیحی پیدا کردی حتما بگو ، من ازونجایی که رشته تحصیلیم هم مرتبط با مخابراته دوست دارم بیشتر و بیشتر بدونم .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببخشید بعد چطور تو خارج هیج کس این مشکل رو نداره فقط تو ایران هست؟

شبکه ما استاندارد تره یا مال اونا؟؟

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید بعد چطور تو خارج هیج کس این مشکل رو نداره فقط تو ایران هست؟

شبکه ما استاندارد تره یا مال اونا؟؟

فرمایش شما کاملا درسته ، شبکه اونا فوق العاده هم پیشرفته تره ، تو همین تهران هم ایرانسل با BTSهای جدیدش چنین مشکلاتی رو ایجاد نمیکنه ، اما باز هم دلیل نمیشه یه گوشی نتونه با تکنولوژی قدیمی و البته استاندارد ارتباط برقرار کنه . یه زمانی اون اوایل گوشی های موتورولا چنین مشکلاتی داشتن. اگر هم فرصت کردید نگاهی به این لینک بندازید :

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157900&start=30

دو سه جای دیگه هم خوندم که با vodafon بعضیا این مشکلو داشتن.

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگه میتونی و کسی رو داری که بره دبی بگو تا برات بخرن ، LCD حدود 70 دلار و قاب کامل (Housing) ارجینال هم حدود 30 دلار هستش. میتونی به یکی از اینها که تو جمهوری تو کار تعمیرات اساسی و وارد کردن قطعات هستن بسپری تا برات بیارن. مطمئن هم باش اگر گارانتی سیتادل که سهله ، خوده سونی هم بودی کاری برات نمی کردن چون تقصیر خودت بوده :happy: از بس ...ادن این شرکتها ، فقط تو فکر فروشن :cool: راستی من قرار نبود اینجا بنویسم ، دلم برای این دوستمون سوخت :( گوشی هر چی که باشه ( حتی p1 که آنتن هم نمیده) آدم دلش میسوزه روز اول خش خشی بشه .

سلام به همه

لطفآ دوباره نوشته خودتونو مطالعه بفرمایید:چیزی در مورد اینکه بعد از آپدیت آنتن نمیده مرقوم نفرمودید...و کلآ

فرمودین : ( حتی p1 که آنتن هم نمیده ).....این یک

دومآ شما که میفرمایید همه این مشکل رو داشتن و به نوشته های دوستان استناد میکنید مثل اینکه نوشته یه

عده دیگه رو که بعد از آپدیت دچار هیچ مشکلی نشدن رو مطالعه نفرمودید. که احتمالآ شرکت مخابرات این دوستان

مال کشور های دوست و همسایه هستش.......!!!!!

برای بار دوم میگم : چون الان گوشی رو ندارید و متاسفانه نتونستید حفظش کنید و با تفکر غلط خودتون آتیشش زدین

لطفآ اینجا چیزی ننویسید....................چون فکر نمیکنم برای هیچ کدوم از دوستانی که p1 دارن وقت و حوصله

برای کل کل و چیزای دیگه مونده باشه.................عیسی به دین خود موسی به دین خود

ما به p1 خودمون................................شما به n95-- 8gb ***** خودتون.............!!!!!!!!!

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستان دیروز خریده. بهش گفته بودم سیتادل بگیره ولی می گفت تو جمهوری با گارانتی سیتادل پیدا نکرده و آخرش کامتل خریده بود.
قضیه چیه؟ این دوست ما خوب نگشته یا واقعا سیتادل نایاب شده؟
با توجه به کاهش تعرفه و اومدن w960 انتظار داشتم ارزون بشه، ولی بیشتر از یه ماهه که قیمتش تکون نخورده.

کسی نظری نداره؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یکی از دوستان دیروز خریده. بهش گفته بودم سیتادل بگیره ولی می گفت تو جمهوری با گارانتی سیتادل پیدا نکرده و آخرش کامتل خریده بود.
قضیه چیه؟ این دوست ما خوب نگشته یا واقعا سیتادل نایاب شده؟
با توجه به کاهش تعرفه و اومدن w960 انتظار داشتم ارزون بشه، ولی بیشتر از یه ماهه که قیمتش تکون نخورده.

شما دنبال چی هستی؟ P1 قیمت جهانی اش 420 دلاره...تو ایران وقتی میتونی با 400 الی 460 تومن بسته به گارانتی مختلف و...بخری منتظری چی بشه؟ یه دفعه 100 تومن از قیمت جهانی هم کمتر بشه مثلا بشه320 تومن؟؟

نمیشه که...

کلا این گوشی یه مدت قیمت همین حدود میمونه و بعدش خود سونی اریکسون وقتی کاهش داد قیمت ایران هم کاهش پیدا میکنه...

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما دنبال چی هستی؟ P1 قیمت جهانی اش 420 دلاره...تو ایران وقتی میتونی با 400 الی 460 تومن بسته به گارانتی مختلف و...بخری منتظری چی بشه؟ یه دفعه 100 تومن از قیمت جهانی هم کمتر بشه مثلا بشه320 تومن؟؟

نمیشه که...

کلا این گوشی یه مدت قیمت همین حدود میمونه و بعدش خود سونی اریکسون وقتی کاهش داد قیمت ایران هم کاهش پیدا میکنه...

شاید سوالم رو بد طرح کردم. من بیشتر نسبت به قضیه پیدا نکردن گارانتی سیتادل کنجکاو بودم. به نظرم خیلی منطقی نبود.
یه مساله دیگه: سیتادل و کامتل وب سایت دارن؟ آدرسش چیه؟

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

لطفآ دوباره نوشته خودتونو مطالعه بفرمایید:چیزی در مورد اینکه بعد از آپدیت آنتن نمیده مرقوم نفرمودید...و کلآ

فرمودین : ( حتی p1 که آنتن هم نمیده ).....این یک

دومآ شما که میفرمایید همه این مشکل رو داشتن و به نوشته های دوستان استناد میکنید مثل اینکه نوشته یه

عده دیگه رو که بعد از آپدیت دچار هیچ مشکلی نشدن رو مطالعه نفرمودید. که احتمالآ شرکت مخابرات این دوستان

مال کشور های دوست و همسایه هستش.......!!!!!

برای بار دوم میگم : چون الان گوشی رو ندارید و متاسفانه نتونستید حفظش کنید و با تفکر غلط خودتون آتیشش زدین

لطفآ اینجا چیزی ننویسید....................چون فکر نمیکنم برای هیچ کدوم از دوستانی که p1 دارن وقت و حوصله

برای کل کل و چیزای دیگه مونده باشه.................عیسی به دین خود موسی به دین خود

ما به p1 خودمون................................شما به n95-- 8gb ***** خودتون.............!!!!!!!!!

لطفا اصول کلی حاکم بر فروم های اینترنتی رو زیر پا نگذارید ، ایشون کل کل نمی کنن ، فقط از نارضایتی هاشون گفتن ، از صحبتهای ایشون مشخص بود که بسیار نکته سنج و دقیق هستن و این قابل تحسینه.

راستی ، من برای مشکل ساعت اس ام اس یه راه پیدا کردم ، حقیقتش دوستم که p990 داره راهنماییم کرد. الان تقریبا درسته فقط تاریخ گوشیم رو باید یه روز جلو بکشم.

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا اصول کلی حاکم بر فروم های اینترنتی رو زیر پا نگذارید ، ایشون کل کل نمی کنن ، فقط از نارضایتی هاشون گفتن ، از صحبتهای ایشون مشخص بود که بسیار نکته سنج و دقیق هستن و این قابل تحسینه.

راستی ، من برای مشکل ساعت اس ام اس یه راه پیدا کردم ، حقیقتش دوستم که p990 داره راهنماییم کرد. الان تقریبا درسته فقط تاریخ گوشیم رو باید یه روز جلو بکشم.
راهش اینه كه تاریخ رو یك روز ببریم جلو ؟

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
من دیروز به مشكل عجیبی بر خوردم !
شب قبلش یك پیغام خطا روی گوشی‌ام دیدم :
application closed : WatcherMainThread
Rason : User
Reason Code : 11
و یك دكمه :‌Continue
من هم دكمه رو زدم و اصلاً فكر نمیكردم كه چه اتفاق وحشتناكی افتاده !!!
اون شب هیچ SMS ای به من نرسید .
فرداش هم تا ظهر اس ام اس‌ها به من نرسیدن ، تا اینكه بعد از تماس یكی از دوستان فهمیدم كه چند تا اس ام اس برای من فرستاده و Delivery رو هم دریافت كرده.
اولین چیزی كه به ذهنم رسید Restart بود ، بعد از Restart كردن 15 تا اس ام اس برام رسید !!!! ولی اون پیغام هم دوباره ظاهر شد !!!!!
هر چند ثانیه هم تكرار میشد و دوباره می‌اومد !!
اس ام اس ها فقط بعد از Restart كردن نشون داده میشدن .
به شدت عصبانی شدم.
ولی خوب خارج از شهر بودم و باید تا رسیدن به اینترنت صبر میكردم.

نتایج جست و جوی گوگلی نشون میداد كه این پیغام روی N-gage ‌و E60 نوكیا هم نشون داده شده و همه رو عصبانی كرده بود.
یه نفر با پاك كردن Inbox مشكلش حل شده بود و پیش بینی میكرد كه این پیغام پرشدن Inbox باشه.
توصیه اون فرد باعث پاك شدن كل اس ام اس های بنده شد ! حدود 2هزار تا بودن :D

( چه جوری اس ام اس ها رو به كامپیوترم منتقل كنم ؟‌)
( وقتی W700 داشتم با MyPhoneExplorer به راحتی این كار رو میكردم و الان حدود 20 هزارتا اس ام اس عتیقه رو روی كامپیوترم دارم !!!! )

پاك كردن اس ام اس --> فایده ای نداشت.
مموری هم خالی شد --> فایده‌ای نداشت.
مموری فرمت شد --> فایده ای نداشت.
Restart بدون مموری --> فایده‌ای نداشت.

دست آخر وقتی كه عصبانی و وحشت زده ! بودم Master Reset كردم.
الان مشكلش حل شده ولی یادم رفت از Contactها BackUp بگیرم و الان فقط Contact های گوشی قبلی رو دارم ( باز هم به لطف MyPhoneExplorer )

حالا سوالات :
كسی میدونه این پیغام به خاطر چی اومده ؟
جایی وجود نداره كه لیست این پیغام ها وجود داشته باشه ؟ مثلاً سایت سونی اریكسون
چه جوری میشه اس ام اس ها رو به كامپیوتر منتقل كرد؟
چه جوری از Contact میشه BackUp گرفت ؟
برنامه‌ای مثل MyPhoneExplorer برای این گوشی وجود نداره ؟

( انگار كه خود من مشكل دارم ! الان فایرفاكس هم هنگ كرده ، خدا رو شكر این یكی با Restart مشكلش حل میشه ! )

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
اين سايت تم هاي خوشگلي براي p1 داره :
http://m600.org.ua
اما يه سوال با تم ها چندتا فولدر ديگه هم است كه يه سري آيكون توش هست .
من چه جوري از اين آيكون ها استفاده كنم و بايد كجا آيكون ها كپي بشن
ممنون

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
من دیروز به مشكل عجیبی بر خوردم !
شب قبلش یك پیغام خطا روی گوشی‌ام دیدم :
application closed : WatcherMainThread
Rason : User
Reason Code : 11
و یك دكمه :‌Continue
من هم دكمه رو زدم و اصلاً فكر نمیكردم كه چه اتفاق وحشتناكی افتاده !!!
اون شب هیچ SMS ای به من نرسید .
فرداش هم تا ظهر اس ام اس‌ها به من نرسیدن ، تا اینكه بعد از تماس یكی از دوستان فهمیدم كه چند تا اس ام اس برای من فرستاده و Delivery رو هم دریافت كرده.
اولین چیزی كه به ذهنم رسید Restart بود ، بعد از Restart كردن 15 تا اس ام اس برام رسید !!!! ولی اون پیغام هم دوباره ظاهر شد !!!!!
هر چند ثانیه هم تكرار میشد و دوباره می‌اومد !!
اس ام اس ها فقط بعد از Restart كردن نشون داده میشدن .
به شدت عصبانی شدم.
ولی خوب خارج از شهر بودم و باید تا رسیدن به اینترنت صبر میكردم.

نتایج جست و جوی گوگلی نشون میداد كه این پیغام روی N-gage ‌و E60 نوكیا هم نشون داده شده و همه رو عصبانی كرده بود.
یه نفر با پاك كردن Inbox مشكلش حل شده بود و پیش بینی میكرد كه این پیغام پرشدن Inbox باشه.
توصیه اون فرد باعث پاك شدن كل اس ام اس های بنده شد ! حدود 2هزار تا بودن :D

( چه جوری اس ام اس ها رو به كامپیوترم منتقل كنم ؟‌)
( وقتی W700 داشتم با MyPhoneExplorer به راحتی این كار رو میكردم و الان حدود 20 هزارتا اس ام اس عتیقه رو روی كامپیوترم دارم !!!! )

پاك كردن اس ام اس --> فایده ای نداشت.
مموری هم خالی شد --> فایده‌ای نداشت.
مموری فرمت شد --> فایده ای نداشت.
Restart بدون مموری --> فایده‌ای نداشت.

دست آخر وقتی كه عصبانی و وحشت زده ! بودم Master Reset كردم.
الان مشكلش حل شده ولی یادم رفت از Contactها BackUp بگیرم و الان فقط Contact های گوشی قبلی رو دارم ( باز هم به لطف MyPhoneExplorer )

حالا سوالات :
كسی میدونه این پیغام به خاطر چی اومده ؟
جایی وجود نداره كه لیست این پیغام ها وجود داشته باشه ؟ مثلاً سایت سونی اریكسون

( انگار كه خود من مشكل دارم ! الان فایرفاكس هم هنگ كرده ، خدا رو شكر این یكی با Restart مشكلش حل میشه ! )

با برنامه Mobile Master
يا با برنامه Sony Ericsson PC Suite
با برنامه اول اس ام اس ها قابل مشاهده هستن ولي با برنامه دوم فقط بك آپ گرفته ميشه ازش

با برنامه Mobile Master
يا از طريق خود گوشي

طريقه بك آپ گرفتن از دفترچه تلفن گوشي :
وارد قسمت دفترچه تلفن (contacts) بشيد
more را بزنيد (همون مثلث بالاي گوشي سمت چپ)
contact manager رو بزنيد (آخراي منو هستش)
backup رو بزنيد
اگر پيغامي داد yes بزنيد
حالا يه فايل داخل مموري گوشيتون ايجاد ميشه كه آدرسش به شرح زير هستش :
other\Backup\Contacts
مي تونيد اين فايل رو به كامپيوترتون منتقل كنين تا روز مبادا ازش استفاده كنين

طريقه ريستور كردن دفترچه تلفن گوشي :
restore رو بزنيد
اگر پيغامي داد yes بزنيد

فرق بين بك آپي كه با گوشي گرفته ميشه با بك آپي كه با pc suite گرفته ميشه :
وقتي تو دفترچه تلفنتون يه سري جزييات مثل آدرس و روز تولد و .... رو واسه يه نفر پر مي كنيد و يا يه عكس واسه يكي از شماره تلفناتون مي ذاريد با بك آپي كه توسط pc suite مي گيريد اين اطلاعات به فايل بك آپ منتقل نميشه بلكه فقط از اسم و شماره طرف بك آپ گرفته ميشه در صورتيكه اگه از طريق گوشي مراحل بالا رو واسه بك آپ گرفتن انجام بدين تمام جزييات دفترچه تلفنتون به اون فايلي كه تو مموري هستش منتقل ميشه و شما مي تونيد وقتي دفترچه تلفنتون پاك شد اون فايل رو ريستور كنين بدون اينكه نگران از دست رفتن اطلاعات ديگه دفترچه تلفنتون باشيد

فكر مي كنم اين برنامه كه ميگي يه چيز تو مايه هاي Mobile Master باشه.دقيق نمي دونم.چون برنامه اي كه اسم بردي رو نديدم

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام به همه

شما که نوشته های ایشونو خوب نخوندین برای چی نظر میدین....؟؟؟؟

اسم یه گوشی رو ( گوشتکوب ) بزارن نشون دهنده نا رضایتی نسبت به اون گوشیه.......؟؟؟؟؟؟

ایراد بیخود از یه گوشی گرفتن ( p1 که حتی آنتن هم نمیده ) نشون دهنده نا رضایتی نسبت به اون

گوشیه.......؟؟؟؟؟؟

تو قسمتی که مربوط به یه مدل خاص از گوشیه( همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ) نوشتن این جمله: ( از شر P1

راحت شدم) نشون دهنده نا رضایتی نسبت به اون گوشیه.......؟؟؟؟؟؟

تو قسمتی که مربوط به یه مدل خاص از گوشیه( همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ) نوشتن این جمله ( آنتن

دهی همه و همه یه سروگردن بالاتر از p1 هستش) نشون دهنده نا رضایتی نسبت به اون گوشیه.......؟؟؟؟؟؟

فکر نمیکنید این جمله جای مخصوص به خودش رو داره( یعنی تاپیکی با عنوان بررسی ***** n95 --8gb و سونی

اریکسون p1 ) البته اگه همچین تاپیکی باشه...........؟؟؟؟؟؟؟

اگه همه دوستانی که p1 دارن فقط یه جمله در مورد گوشی شاهکار ایشون بنویسن و ایراداتشو بگن که اسم تاپیک

رو باید عوض کنیم...............................و ایشون باید گوشی خودشونو غرق کنن....!!!!! چون p1 خودشونو

""من گوشیمو 200 فروختم ( یعنی آتیش زدم )""..................!!!!!

و مهمتر از همه (( وقتی الان این گوشی رو ندارن پس نمی تونن نظری در مورد اون بدن)) مگر نظری که با دلیل و

منطق باشه. نه مغرضانه و برای مقایسه یه گوشی دیگه با این گوشی .لطفآ به اسم تاپیک توجه کنید.....

در ضمن از اطلاعات ایشون هم فقط این نکته ها اشاره میکنم که : ( باطری 1100 MA/H اون هم که مثل P1 هستش )

و ( راحتی کار با یک دست )................!!!!!!

این تاپیک جای بحث در مورد این گوشیه( خوبی هاش و بدی هاش ) نه مقایسه با گوشیهای دیگه.....!!!!!

موفق و پیروز باشید......................................

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه باید از شما خواهش کنم یکمی آسون بگیرید این قضیه رو ، بنده اصلا نمی خواستم ناراحتتون کنم . اگر ناراحت شدید معذرت می خوام. فقط این نکته رو باید تذکر بدم به عنوان برادر شما اینو از من بشنوید ، ما ایرانی ها باید تمرین دموکراسی کنیم ، خیلی هم زیاد. هم ایشون و هم شما ، باید تلاش کنیم در جاهایی مثل اینجا حرف دیگران رو بشنویم و حرف خودمون رو هم بزنیم ، بدون دعوا البته :D

در مورد پست قبلیم هم باید بگم که من اشتباه می کردم و با تغییر ساعت هم مشکل حل نشد ، تنها کاری که تا الان جواب داده ( از دیروز تا الان :) ) نصب برنامه sms spam manager بوده که باعث شده ساعت اس ام اس ها درست نشون داده بشه. این برنامه رو از لینک زیر می تونید دریافت کنید :

http://www.4shared.com/file/12520352/b1fd7a21/SMS_Spam_manager.html?s=1

البته باید قبل از نصب ساین بشه ، این برنامه به عنوان یه نگهبان اس ام اس ها رو میگیره و اگر شما اجازه داده باشید منتقلش میکنه تو Inbox گوشی اونم با ساعتی که خودش به اس ام اس الصاق میکنه . مشکل اینه که اگر بخواهید تمام اس ام اس ها رو (بدون فیلتر خاصی) بیاره تو Inbox برنامه عملا کنار میره و دیگه اینکارو انجام نمیده و باز مشکل برمیگرده.من الان گذاشتمش روی حالتی که اس ام اس های اشخاصی که تو دفترچه تلفنم هست رو بیاره. چون 99 درصد اس ام اس هام از افراد آشناست. فکر کنم این برنامه مشکل شما دوستان رو هم تا حد زیادی حل کنه.

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0

با برنامه Mobile Master
با برنامه اول اس ام اس ها قابل مشاهده هستن ولي با برنامه دوم فقط بك آپ گرفته ميشه ازش

با برنامه Mobile Master
يا از طريق خود گوشي

طريقه بك آپ گرفتن از دفترچه تلفن گوشي :
backup رو بزنيد
اگر پيغامي داد yes بزنيد
حالا يه فايل داخل مموري گوشيتون ايجاد ميشه كه آدرسش به شرح زير هستش :
other\Backup\Contacts
مي تونيد اين فايل رو به كامپيوترتون منتقل كنين تا روز مبادا ازش استفاده كنين

طريقه ريستور كردن دفترچه تلفن گوشي :
restore رو بزنيد
اگر پيغامي داد yes بزنيد

فرق بين بك آپي كه با گوشي گرفته ميشه با بك آپي كه با pc suite گرفته ميشه :
وقتي تو دفترچه تلفنتون يه سري جزييات مثل آدرس و روز تولد و .... رو واسه يه نفر پر مي كنيد و يا يه عكس واسه يكي از شماره تلفناتون مي ذاريد با بك آپي كه توسط pc suite مي گيريد اين اطلاعات به فايل بك آپ منتقل نميشه بلكه فقط از اسم و شماره طرف بك آپ گرفته ميشه در صورتيكه اگه از طريق گوشي مراحل بالا رو واسه بك آپ گرفتن انجام بدين تمام جزييات دفترچه تلفنتون به اون فايلي كه تو مموري هستش منتقل ميشه و شما مي تونيد وقتي دفترچه تلفنتون پاك شد اون فايل رو ريستور كنين بدون اينكه نگران از دست رفتن اطلاعات ديگه دفترچه تلفنتون باشيد

فكر مي كنم اين برنامه كه ميگي يه چيز تو مايه هاي Mobile Master باشه.دقيق نمي دونم.چون برنامه اي كه اسم بردي رو نديدم
آقا قربون دستت !
Mobile Master اینه : http://www.mobile-master.com
؟؟؟؟
اینكه P1 رو ساپورت نمیكنه :(

P9xx, Px,W950, M600i : not supported
http://www.mobile-master.com/features/feat01_sony_ericsson.html

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
آقا قربون دستت !
Mobile Master اینه : http://www.mobile-master.com
؟؟؟؟
اینكه P1 رو ساپورت نمیكنه :(

P9xx, Px,W950, M600i : not supported
http://www.mobile-master.com/features/feat01_sony_ericsson.html

همينه
بيخود نوشته
ساپورت مي كنه
خود من تست كردم
به عكس پايين دقت كن . برنامه خودمه
ضمنا اينم لينك دانلودشه.منتها نمي دونم كدوم نسخشه چون خودم سي ديش رو خريدم دانلود نكردم

http://www.p30parniyan.com/news408.php

http://www.jumpingbytes.com/down/MobileMasterInst.exe

فایل های ضمیمه

• master.JPG
    master.JPG
    74.5 KB · نمایش ها: 15

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0

همينه
بيخود نوشته
ساپورت مي كنه
خود من تست كردم
به عكس پايين دقت كن . برنامه خودمه
ضمنا اينم لينك دانلودشه.منتها نمي دونم كدوم نسخشه چون خودم سي ديش رو خريدم دانلود نكردم

http://www.p30parniyan.com/news408.php

http://www.jumpingbytes.com/down/MobileMasterInst.exe
ایشاللا كه میشه !
پس دانلودش كنم ! :D
الان دارم یه كار باحال ( شایدم خركی !!! ) میكنم ، كامل كه شد میام براتون تعریف میكنم !

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
ایشاللا كه میشه !
پس دانلودش كنم ! :D
الان دارم یه كار باحال ( شایدم خركی !!! ) میكنم ، كامل كه شد میام براتون تعریف میكنم !
كار خركی :
رفتم توی جیمیل و IMAP رو فعال كردم.
تنظیمات Wireless ‌لپ تاپ گرامی رو تغییر دادم.
اینترنت ( Dial up ) رو Share كردم.
توی موبایل یك Email Account ‌جدید ( Imap ) ساختم.
با وایرلس به اینترنت Share شده‌ی لپ تاپم وصل شدم ، الان دارم ایمیل هامو میخونم و ایمیل میفرستم !
روش خركی هست نه ؟‌

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
كار خركی :
رفتم توی جیمیل و IMAP رو فعال كردم.
تنظیمات Wireless ‌لپ تاپ گرامی رو تغییر دادم.
اینترنت ( Dial up ) رو Share كردم.
توی موبایل یك Email Account ‌جدید ( Imap ) ساختم.
با وایرلس به اینترنت Share شده‌ی لپ تاپم وصل شدم ، الان دارم ایمیل هامو میخونم و ایمیل میفرستم !
روش خركی هست نه ؟‌
امتحان دارم ، وقت كنم روش كاملش رو مینویسم.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
قبل از اينكه كاري روي گوشي انجام بدين بايد با كامپيوتر وارد جی میلتون بشین و در قسمت options ، بخش Forwarding and POP/IMAP گزينه هاي 3pop و IMAP رو فعال کنید و همچنین Forwarding رو غیر فعال کنید

حالا نوبت به تنظيمات گوشي مي رسه
اول وارد messages>more>setting>email accounts بشین و new account رو بزنید.

در قسمتBasic :
Account name رو با يك اسم دلخواه پر كنين
Your name رو با يك اسم كه قراره دربافت كننده ايميل اون رو ببينه پر كنين
Email addres هم همون ايميل خودتونه كه قراره باهاش كار كنين و سند و رسيو انجام بدين
Connection type رو برابر با IMAP قرار بدين
Pish email رو هم تيك بزنين

در قسمت Inbox :
Incoming server addres رو برابر با imap.gmail.com قرار بدين
User name رو برابر با يوزر جي ميلتون قرار بدين يعني اينطوري [email protected]
Password رو برابر با پسورد جي ميلتون قرار بدين
Receive using group رو برابر با groupاي كه اكانت اينترنت گوشيتون توش هست قرار بدين كه پيش فرض گوشي Internet هستش

در قسمت Outbox :
Outgoing server address رو برابر با smpt.gmail.com قرار بدين
Use SMTP authentication , Use Inbox login details رو هم تيك بزنين
Send using group رو برابر با groupاي كه اكانت اينترنت گوشيتون توش هست قرار بدين كه پيش فرض گوشي Internet هستش

حالا اون بالا سمت چپ گوشي كنار اسم اكانتتون يه مثلث هستش كه توش 2-3 تا منو هست
مثلث رو بزنين
وارد Advanced بشين

در قسمت Incoming :
Secure connection رو برابر با SSL قرار بدين تا Incoming mail port برابر با 993 بشه

در قسمت Outgoing :
Secure connection رو برابر با SSL قرار بدين تا Incoming mail port برابر با 465 بشه
Use MIME encoding رو تيك بزنين
حالا اين قسمت رو Save كنين
قسمت بعدي رو هم Save كنين
حالا Done ‌رو بزنين

مي بينيد كه يه قسمت به پايين قسمت Messaging اضافه شده كه همون اكانت ايميل شماست

حالا ميتونيد با زدن Get & Send تمام ايميل هاتون رو توي گوشيتون داشته باشين

اين كار رو براي ياهو هم ميشه انجام داد ولي ما ايراني ها نمي تونيم

اميدوارم مفيد باشه

دوست عزير شما لطف كنين چگونگي share كردن اينترنت از كامپيوتر به گوشي رو توضيح بدين

ايشالا امتحاناتم 20 شي :rolleyes:
ممنون

بالا