• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
1- ببینید این گوشی 70 مگ رم داره...اصلا و ابدا مشکلی نداره که 20 تا برنامه هم با هم باز باشن....اصلا دعوا سرهمین بود تا نسل قبلی سری p یعنی P990 که چرا انقدر رمش کمه و نمیشه چندین برنامه با هم باز باشه...که سونی اریکسون مشکل رو حل کرد و رم رو از 20 به 70 اضافه کرد...حالا من دقیقا نمیدونم دلیل اینکه چرا دوست دارید بسته باشه چیه ....ولی تنها راهش همونی هست که خودتون گفتین....البته بزارید باز باشه بهتره چون دفعه بعد به صورت انی باز میشه ولی اگه هر دفعه ببندین و باز کنید 1-2 ثانیه طول میده

2-کلا متوجه نشدم کجا منظورت هست؟؟

خيلي ممنون از پاسختون :):)

براي مورد دوم منظورم همون آنتن اش هست.:rolleyes: (تو دفترچش ديدم نوشته Antenna Connector)
كارش چيه؟ يه آنتن وصل ميشه به گوشي كه بهتر موقع حرف زدن آنتن بده؟

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا تشخیص دستخط p1 کند انجام می شه؟ من حتی با p800 خیلی سریع تر از این می تونستم بنویسم ولی با این باید بعد از کشیدن هر کاراکتر صبر کنم و اگه بلافاصله کاراکتر بعدی رو بکشم تشخیص عجیب و غریبی می ده.
ضمنا اون مثلث سیاه پایین صفحه که صفحه رو به دو قسمت چپ و راست تقسیم می کنه چه نقشی داره؟

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این كار رو كردم ، جواب میده.
البته LocalHost رو روی كامپیوترم فعال كردم ، بعد توی Brwser گوشی http://192.168.0.1 ‌رو آوردم.
فایل هم دانلود كردم ( اینجوری ازكامپیوترم به گوشی منتقل كردم. )
اگه یه گوشی بتونه سرویس HTTP‌ رو داشته باشه ، یعنی خودش Host بشه خوب این كار امكان پذیره .
ولی گوشی‌ای هست كه بتونه این كار رو بكنه ؟

احسنت بر شما

منم اینکارو امروز با سرویس apache لینوکس انجام دادم توپ جواب داد ، تازه یه کاری هم کردم که تمام فایلای تو کامپیوترم رو بصورت یه صفحه HTML تو گوشیم میبینم. اینتوری دیگه لازم نیست برای انتقال فایلام به گوشی کابلو وصل کنم :rolleyes: زنده باد لینوکس :cool:

در مورد سرویس هاستینگ روی گوشی هم کلا بی خیال بشیم بهتره چون به قد و وقواره گوشی موبایل این کارا نمی خوره تازه اصلا لزومی هم براش نیست. روی همون BT و تکنولوژی جدیدش سرمایه گذاری کنن بهتره.

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا تشخیص دستخط p1 کند انجام می شه؟ من حتی با p800 خیلی سریع تر از این می تونستم بنویسم ولی با این باید بعد از کشیدن هر کاراکتر صبر کنم و اگه بلافاصله کاراکتر بعدی رو بکشم تشخیص عجیب و غریبی می ده.
ضمنا اون مثلث سیاه پایین صفحه که صفحه رو به دو قسمت چپ و راست تقسیم می کنه چه نقشی داره؟

اگر پایین مثلث بنویسی حروف کوچیک ، در امتداد مثلث حروف بزرگ و بالای اون مثلث اعداد از دست خط شما برداشت میشه و بصورت یه کاراکتر ظاهر میشه. مثلا اگر حرف g رو در بالای مثلث بنویسی عدد 9 تشخیص داده میشه.

در کل uiq3 یکم کنده تو همه کارها. شایدم CPU گوشی p1 یکم ضعیفه براش . به هر حال از نظر سرعت به پای p800 نمیرسه.

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر پایین مثلث بنویسی حروف کوچیک ، در امتداد مثلث حروف بزرگ و بالای اون مثلث اعداد از دست خط شما برداشت میشه و بصورت یه کاراکتر ظاهر میشه. مثلا اگر حرف g رو در بالای مثلث بنویسی عدد 9 تشخیص داده میشه.

در کل uiq3 یکم کنده تو همه کارها. شایدم CPU گوشی p1 یکم ضعیفه براش . به هر حال از نظر سرعت به پای p800 نمیرسه.

ممنون. مثلث سمت راست رو می دونستم، سوالم درباره مثلث پایین صفحه بود. صفحه رو به دو قسمت چپ و راست تقسیم می کنه.

H@SS@N 06

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از پاسختون :):)

براي مورد دوم منظورم همون آنتن اش هست.:rolleyes: (تو دفترچش ديدم نوشته Antenna Connector)
كارش چيه؟ يه آنتن وصل ميشه به گوشي كه بهتر موقع حرف زدن آنتن بده؟

برای زمانیه که مثلا توی زیر زمینی و گوشیت انتن نمیده . میتونی وصل کنی به انتن خارجی که گوشی انتن بده :cool:

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
من برازر اينترنتم خراب شده
چه جوري مي تونم درستش كنم .
تا باز مي شه كل گوشيم هنگ مي كنه و چند تا ارور مي ده ؟
كسي راه حلي داره كه بتونم برازر ديفالت گوشي رو درست كنم يا دوباره نصبش كنم .
با اپرا كه باز مي كنم ، موقع دانلود مي ره روي برازر ديفالت گوشي و گوشيم هنگ مي كنه .
ممنون مي شم راهنمايم كنيد .

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0

هيچ كدوم از اساتيد نمي دونم
مشكل من چه طوري حل مي شه ؟؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
من برازر اينترنتم خراب شده
چه جوري مي تونم درستش كنم .
تا باز مي شه كل گوشيم هنگ مي كنه و چند تا ارور مي ده ؟
كسي راه حلي داره كه بتونم برازر ديفالت گوشي رو درست كنم يا دوباره نصبش كنم .
با اپرا كه باز مي كنم ، موقع دانلود مي ره روي برازر ديفالت گوشي و گوشيم هنگ مي كنه .
ممنون مي شم راهنمايم كنيد .
شما یه بار گوشی رو مستر ریست کن شاید درست شد.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
خيلي وقت پيش اين كار رو كردم .
فقط برگشت به روز اولش با مشكلات قبلي كه حل نشده بودن .
با آپديت بايد حل بشه !
با آپدیت آره مشکل حل میشه ولی یه مشکل دیگه اضافه میشه.
راهی جز فلش نیست.
اگه از سیم کارت ایرانسل استفاده میکنین.
با خیال راحت آپدیت کنین.
ولی اگه از همراه اول استفاده میکنین پس آپدیت نکنین.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

قضیه این مثلث چی شد؟ منظورم مثلث سمت راست نیست، مثلث پایین صفحه رو می گم. یعنی هیچ کس همچین چیزی نداره تو گوشی و فقط من دارم؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که مثلثی پایین صفحه ام نیست...

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه مثلث سياه من ميبينم، فكر كنم منظورشون همونه (تو قسمتي كه مي خوايم SMS تايپ كنيم، اون بالاي دكمه ي Send) :)

سلام. منم وقتی گوشیموupdate کردم این مثلت اومد. میتونی وقتی که خواستی سریع با قلم حروف رو وارد کنی هر حرف رو سمت راست و چپ مثلث وارد کنی. اینجوری دیگه قاطی نمی کنه.
من که آپ کردم ختی حروف فارسی رو هم ساپورت می کرد حتی گچ پژ .

ولییییییییییییییییییی آخرش منم دچار مشکل بزرگ آپ شدم و مجبور شدم یه p1 دیگه بگیرم :(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مثل اینکه انواع و اقسام مثلث ها تو P1 هست!!

من که موقع نوشتن اس ام اس فقط یه مثلث میبینم اونم سمت راست...حالا اونی که سمت چپ هست و اونی که پایین هست ...داستانش چیه؟؟

3 تا مثلث داره مال شماها؟؟

بالا