• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا که من جز این دو تا کد که اولی رو همه میدونن و این دومی دیگه هیچ حا تا حالا کد خاص دیگه ای ندیدم...فکر نمیکنم باشه...شاید هم باشه ...نمیدونم..

ولی خب این کد کاربردی که برای من کاربر که نداره...مثلا اپراتورها استفاده میکنن که گوشی که میدن به ملت رو قفل کنن و...برای همین هم کم توضیح داده شده تو نت ...کلا کاربرد عمومی نداره که...

منم حقیقتش امتحان نکردم ببینم چی میشه چون P1 ام رو دوست دارم :D...شما اگه دل و جرات بیشتر داری یه تست بکن :lol:

سلام به همه

ممنون.......... :)

من بیشتر دوست دارم....!!!! همون یه دفعه که آپدیت کردم و منفجر شد برای هفتاد هزار پشتم کافیه..!:wacko:

نه آقا کد میخوام چه کنم......همون 2 تا بسته...تازه یدونش هم زیاده..........!!!!!:lol:

دل و جرئت.........؟؟؟ برای دستکاری p1 نازنینم....؟؟؟؟..شما بگو یه سیخ..!!!( دل و جیگر البته ) :D

موفق و پیروز باشید.......................... :lol:

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان،

همین چند ساعت پیش سونی اریکسون فرم ور جدید رو برای P1i در اختیار همگان قرار داد. میتونید از طریق SEUS آپدیت کنید. من همین الان آپدیت کردم (GW1) . مشکل آنتن دهی رو هم فردا چک میکنم که مطمئنا باید رفع شده باشه.

فعلا... :cool:

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امتحان کردی؟
من هم رفتم که آپگرید کنم.

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
آقا چي شد
ما مرديم
درست شده ؟؟
تو رو خدا؟؟؟:blink::blink::blink:

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امتحان کردی؟
من هم رفتم که آپگرید کنم.

سلام به همه

مگه شما عبرت نگرفتی که آپدیت نکنی برادر...؟؟؟؟؟:D

در هر صورت خبرشو به همه بده......... :wacko:

موفق و پیروز باشید...........

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر خوش احمدی نژادی
بالاخره در فریم ویر جدید این مشکل رفع شد!!!!!!!
2 ماه گوشی من بی زبون الکی افتاده بود یک گوشه!
خداییش با N95 8gig هم حاظر نیستم عوضش کنم. صفحه لمسی یک چیز دیگست.
کلا توی تمام امکاناتش عالی بوده مخصوصا تمرکز خودکار
تجربه 2 دقیقه کار با R6G02:
اتو فکوس گوشی به از بهتر شده و یک کادر کوچیک بهت می ده تا بتونی بهتر و دقیق تر اتوفکوس کنی.
توی دستخط چیز خاصی نمی بینم.
و تغییر ظاهری خاصی مشاهده نمی کنم.
100% لازم می دونم این آپدیت رو برای گوشی های مثل خودم.

omidh81

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
لطفا مسیر آپدیت رو هم بنویس
ممنون

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورتون یکمی گنگ هستش دوست من

می فرمایید مشکل آنتن هم درست شده ؟ من 1 ساعتی هست که گوشیمو آپدیت کردم ولی هنوز مشکل آنتن دارم. فرقی که کرده اینه که قبلا زنگ می خورد ولی نمی تونستم حرف بزنم حالا دیگه زنگ هم نمی خوره . اس ام اس ها ساعتشون هنوز اشتباهه و خلاصه بگم برای شهر من ظاهرا توفیقی نکرده. بنده ساکن اصفهان هستم.
auto Focus واقعا بهتر شده اما قبلا هم ایراد خاصی نداشت. مثلث سمت چپ موقع نوشتن اس ام اس هم سروکلش پیدا شده . عذا گرفتم بشینم اونهمه برنامرو دوباره نصب کنم.

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
منظورتون یکمی گنگ هستش دوست من

می فرمایید مشکل آنتن هم درست شده ؟ من 1 ساعتی هست که گوشیمو آپدیت کردم ولی هنوز مشکل آنتن دارم. فرقی که کرده اینه که قبلا زنگ می خورد ولی نمی تونستم حرف بزنم حالا دیگه زنگ هم نمی خوره . اس ام اس ها ساعتشون هنوز اشتباهه و خلاصه بگم برای شهر من ظاهرا توفیقی نکرده. بنده ساکن اصفهان هستم.
auto Focus واقعا بهتر شده اما قبلا هم ایراد خاصی نداشت. مثلث سمت چپ موقع نوشتن اس ام اس هم سروکلش پیدا شده . عذا گرفتم بشینم اونهمه برنامرو دوباره نصب کنم.

مشکل آنتن بنده که درست شده و الان هیچ مشکلی باهاش ندارم. البته تو اصفهان رو نمیدونم. راستی شاید گوشی شما Gereric World 1 نباشه و نسخه middle east باشه که میتونین با برنامه xs++ اون رو به GW1 تغییر بدین و امتحان کنین. یادتون باشه که از gdfs تون یه بکاپ بگیرین که راه برگشتی وجود داشته باشه :)

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که خدا رو شکر مشکلی ندارم با آنتن و خیلی خوب کار می کنه
در ضمن سرعت باز شدن پلیر گوشی واقعا بالا رفته

srs7834

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
ممنون از لطفت من آپگريد كردم گوشيم درست شد از روز اولش هم بهتر شده
درود درود درود

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل آنتن بنده که درست شده و الان هیچ مشکلی باهاش ندارم. البته تو اصفهان رو نمیدونم. راستی شاید گوشی شما Gereric World 1 نباشه و نسخه middle east باشه که میتونین با برنامه xs++ اون رو به GW1 تغییر بدین و امتحان کنین. یادتون باشه که از gdfs تون یه بکاپ بگیرین که راه برگشتی وجود داشته باشه :)

ممنونم از راهنماییت ، حقیقش گوشیم Middle East نیست ، امروز مجددا هم آپدیت کردم ، بازم تو همون مناطق سیاه :( آنتن نمیده :happy: منظورم تقریبا نصف شهره :happy: اما یه سوال ، چطوری میتونم از gdfs الانم Back Up بگیرم ؟ با همون برنامه ++XS میشه اینکارو کرد ؟آخه تاحالا لازم نبوده دنبال این نرم افزار برم :rolleyes:

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
آقايوني كه آپديت كرديد:
آگر مشكلي نيست در يك پست تمام بهبودها و عيوب آپديت جديد را بنويسيد تا ببينيم ارزششو داره آپديت كنيم يا نه
با تشكر:D:D

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون up کنید حالشو ببرید. من گوشیه قبلیم که خراب شده دوباره آپ کردم مشکلش حل شد. گوشیه جدیدمم آپ کردم مثل ساعت شده. ولی یه باگ توی دوربنش هست ک ههمه جا هم گفتن. اونم اینه که وقتی تو حالت عکس برداری دکمه چهار رو می زنی که حتلن فوکوس عوض بشه آیکونش عوض نمی شه مگه اینکه یه بار باهاش فوکوس کنی بعد حالت واقعی رو نشون می ده. بازم اگر موردی دیدم می گم خدمتتون.
راستی گوشی قبلی رو می خوام بفروشم. مشتری هست واسش؟ یک هفته هم بیشتر کار نکرده بود که مشکل آپ دیت پیدا کرد. الانم که مثل ساعت کار می کنه. اگر کسی خواست قیمت بده ببینم می ارزه یا نه. قیمت پایه هم 300 تومن :)

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه باگ دیگه هم فکر کنم توی دوربینش پیدا کردم. شاید قبلاً هم همینجوری بوده من نفهمیدم. وقتی که با فلش عکس می گیریم موقعی که preview عکس رو نشون می ده اگر بخوایم با دکمه شاتر برگردیم به حالت عکس برداری فلش دوباره روشن می شه و تا دوباره شاتر رو فشار ندی خاموش نمی شه. بعضی وقتام عکس هایی که می گیرم رو قاطی می کنه. یعنی عکس تیکه تیکه می شه. مثلاً سر طرف میاد جایه کمرش پاهاش می ره جایه سرش. از اون بدتر بعضی وقتام با عکس های دیگه قاطی می شه. عجیبه واقعاً !!!!! یه بارم توی حالت دوربین وقتی می خواستم از حالت preview برگردم به حالت عکس برداری قفل کرد که مجبور شدم باطری رو در بیارم. نمی دونم بازم بشه یا نه. خلاصه اینطوریاست

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
من چه جوری مموری داخلیم رو فرمت کنم ؟؟؟؟
باید اول مموری کارت رو خارج کنم !
بعدش رو نمی دونم کجا باید برم .
اگه مسیر فرمت مموری داخلی رو بگید ممنون می شم .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما لازم نیست مموری کارت رو دربیاری...

وقتی گوشی روشن هست...همون کد مخفی رو بزن:

جاگ دیال بالا
*
جاگ دیال پایین
جاگ دیال پایین
*
جاگ دیال پایین
* رو بزن و گزینه فرمت اینترنال مموری رو انتخاب کن...

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره پاکت پی سی سونی اریکسونم معرفی شد. "XPERIA1" رو برید توی gsmarena ببینید. ولی بازم p1 نمیشه

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
شما لازم نیست مموری کارت رو دربیاری...

وقتی گوشی روشن هست...همون کد مخفی رو بزن:

جاگ دیال بالا
*
جاگ دیال پایین
جاگ دیال پایین
*
جاگ دیال پایین
* رو بزن و گزینه فرمت اینترنال مموری رو انتخاب کن...
ممنون
چندتا مشکلم حل شد .

بالا