Radian
Registered User
- نوشتهها
- 1,717
- لایکها
- 0
خوبه باز شما یدونه میبینی
ما همونم نمیبینیم
ما همونم نمیبینیم
من برازر اينترنتم خراب شده
چه جوري مي تونم درستش كنم .
تا باز مي شه كل گوشيم هنگ مي كنه و چند تا ارور مي ده ؟
كسي راه حلي داره كه بتونم برازر ديفالت گوشي رو درست كنم يا دوباره نصبش كنم .
با اپرا كه باز مي كنم ، موقع دانلود مي ره روي برازر ديفالت گوشي و گوشيم هنگ مي كنه .
ممنون مي شم راهنمايم كنيد .
منم فقط همون یه دونه رودارم !مثل اینکه انواع و اقسام مثلث ها تو P1 هست!!
من که موقع نوشتن اس ام اس فقط یه مثلث میبینم اونم سمت راست...حالا اونی که سمت چپ هست و اونی که پایین هست ...داستانش چیه؟؟
3 تا مثلث داره مال شماها؟؟
مثل اینکه انواع و اقسام مثلث ها تو P1 هست!!
من که موقع نوشتن اس ام اس فقط یه مثلث میبینم اونم سمت راست...حالا اونی که سمت چپ هست و اونی که پایین هست ...داستانش چیه؟؟
3 تا مثلث داره مال شماها؟؟
دقیقا سه تا مثلث هست.
1- سمت راست که از قدیم بود و وقتی هم روش کلیک می کنی، یه منو باز می شه.
2- سمت چپ که دقیقا در امتداد مثلث سمت راست هست و یه علامت سوال سفید توش دیده می شه و وقتی روش کلیک کنی منوی help تشخیص دستخط رو باز می کنه.
3- پایین صفحه (بالای softkey ها) که کلیک کردن روش هیچ تاثیری نداره.
فکر می کنم باید یه جایی تو تنظیمات بشه اینا رو فعال و غیرفعال کرد، ولی نمی تونم پیداش کنم. ضمنا حدس می زنم یه مقدار از کندی تشخیص دستخط به خاطر همین وضعیت باشه و با غیر فعال کردن این همه پیچیدگی بشه تندتر تایپ کرد. نمی دونم والا.
1- سمت راست که از قدیم بود و وقتی هم روش کلیک می کنی، یه منو باز می شه.
2- سمت چپ که دقیقا در امتداد مثلث سمت راست هست و یه علامت سوال سفید توش دیده می شه و وقتی روش کلیک کنی منوی help تشخیص دستخط رو باز می کنه.
3- پایین صفحه (بالای softkey ها) که کلیک کردن روش هیچ تاثیری نداره.
من فکر کنم همه چی داره قاطی میشه...
من موقع نوشتن اس ام اس یه مثلث سمت راست میبینم که روش هم میزنم هیچ منویی باز نمیشه فقط همون طور که قبلا هم گفته شده بالاش میشه با قلم عدد نوشت روبروش حروف بزرگ و زیرش حروف کوچک..
این رو رو گوشی دوستام دیدم که ورژن فیرم ویرشون از من جدیدتر بود و درسته...منوی help رو باز میکنه گوشی من ورژن قدیم تر داره و این رو نداره...که خب این اصلا هیچی...
ولی مورد 3:
من حتی رو گوشی دوستام که ورژن جدیدتر دارن این رو ندیدم...عجیبه ها...
یه نفر میتونه یه Screen Shot از این مثلث های كذایی بزاره اینجا تا ببینیم جریان چیه ؟
من كه فقط وقت نوشتن اس ام اس یه دونه سمت راست میبینم .
بقیه رو هم ندیدم تا حالا !!!!!!
ولی اون یکی رو ندیدم تا حالا...
کارش چیه؟؟
من فکر کنم این مثلثهای اضافی مال اون گوشی هایی باشه که CDA اونها Middle East هست و ظاهرا تشخیص دست خط عربی هم داره. احتمالا هم اگه مثلا سمت چپ مثلث پایینیه بنویسیم فارسی میبیویسه و اون سمتش انگلیسی یا برعکس. بهرحال من فقط حدس میزنم چون مال من که فقط یدونه داره.
راستی کسانی که ورژن ME دارن بعد از آپدیت مشکل آنتن دهی دارن یا اینکه این مشکل فقط مال GW1 هستش؟
اولا برای رادیو که کلا نمیشه...چون باید سیم هندزفری به عنوان انتن عمل کنه...
برای شنیدن صدای زنگ تو هدفون هم نمیشه...البته من فکر میکنم بستگی به نوع هدفون داره تا گوشی...اگه بشه با یه هدفون نوکیا روی p990 امتحان کنید ببینید میشه یا نه ...
سلامیه چیزی تو p1 کشف کردم که نمیدونم چیه.( چون جایی عنوان نشده میگم کشف.شاید چیز مهمی نباشه.امیدوارم
تکراری هم نباشه )
با اجازه از mazi عزیز :
چرخدنده پایین -- دو تا * -- چرخدنده پایین
ببینید میتونید متوجه بشید این چیه.........؟؟؟؟ به من هم بگید
سلام
اینجا رو ببینید:
http://my-symbian.com/uiq3/faq/showquestion.php?fldAuto=5&faq=2
مربوط به قفل های اپراتور و سیم کارت و... هست ...به درد کاربر معمولی نمیخوره...استفاده ای نداره...
سلام به همه
سلام مخصوص به mazi عزیز. مرسی از جوابت ( مثل همیشه سریع و خوب ).فقط یه چیزی : چرا اینقدر کم در
موردش اطلاع رسانی شده.( یعنی هر جای تو نت میری این کد منوی مخفی هست . ولی این یکی نیست )؟؟
بعدش اگه یکی بره تو این منو دستکاری کنه اتفاق خاصی میفته یا نه
یعنی هیچ کار خاصی برای گوشی نمیکنه که به درد یوزر عادی بخوره..؟؟
و سوال آخر: از این کدهای کاربردی باز هم برای استفاده هست یا نه( کدهایی که همه جا هست نه....کدهای کمتر
شناخته شده )
مرسی
موفق و پیروز باشید....................:lol: