• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برازر اينترنتم خراب شده
چه جوري مي تونم درستش كنم .
تا باز مي شه كل گوشيم هنگ مي كنه و چند تا ارور مي ده ؟
كسي راه حلي داره كه بتونم برازر ديفالت گوشي رو درست كنم يا دوباره نصبش كنم .
با اپرا كه باز مي كنم ، موقع دانلود مي ره روي برازر ديفالت گوشي و گوشيم هنگ مي كنه .
ممنون مي شم راهنمايم كنيد .

من چنین مشکلیرو بعد نصب برنامه core player روی گوشیم پیدا کردم که با Uninstal اون برنامه مشکلم برطرف شد. به نظرم اگر browser دیگه ای هم تو این مدت نصب کردی اون رو هم uninstal کن. فرمت مموری داخلی هم شاید موثر باشه همونطور که آقای mazi گفتن. برای رسیدن به منوی مخفی هم باید این کارو بکنی :
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

راست و چپ هم همون چرخوندن jogdial یک دندونه به راست یا چپ هستش.

امیدوارم مشکلت بدون آپدیت حل بشه چون من یکی که از آپدیت گوشیم حسابی پشیمونم :blush:

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اینکه انواع و اقسام مثلث ها تو P1 هست!!

من که موقع نوشتن اس ام اس فقط یه مثلث میبینم اونم سمت راست...حالا اونی که سمت چپ هست و اونی که پایین هست ...داستانش چیه؟؟

3 تا مثلث داره مال شماها؟؟
منم فقط همون یه دونه رودارم !

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه انواع و اقسام مثلث ها تو P1 هست!!

من که موقع نوشتن اس ام اس فقط یه مثلث میبینم اونم سمت راست...حالا اونی که سمت چپ هست و اونی که پایین هست ...داستانش چیه؟؟

3 تا مثلث داره مال شماها؟؟

دقیقا سه تا مثلث هست.
1- سمت راست که از قدیم بود و وقتی هم روش کلیک می کنی، یه منو باز می شه.
2- سمت چپ که دقیقا در امتداد مثلث سمت راست هست و یه علامت سوال سفید توش دیده می شه و وقتی روش کلیک کنی منوی help تشخیص دستخط رو باز می کنه.
3- پایین صفحه (بالای softkey ها) که کلیک کردن روش هیچ تاثیری نداره.
فکر می کنم باید یه جایی تو تنظیمات بشه اینا رو فعال و غیرفعال کرد، ولی نمی تونم پیداش کنم. ضمنا حدس می زنم یه مقدار از کندی تشخیص دستخط به خاطر همین وضعیت باشه و با غیر فعال کردن این همه پیچیدگی بشه تندتر تایپ کرد. نمی دونم والا.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دقیقا سه تا مثلث هست.
2- سمت چپ که دقیقا در امتداد مثلث سمت راست هست و یه علامت سوال سفید توش دیده می شه و وقتی روش کلیک کنی منوی help تشخیص دستخط رو باز می کنه.
فکر می کنم باید یه جایی تو تنظیمات بشه اینا رو فعال و غیرفعال کرد، ولی نمی تونم پیداش کنم. ضمنا حدس می زنم یه مقدار از کندی تشخیص دستخط به خاطر همین وضعیت باشه و با غیر فعال کردن این همه پیچیدگی بشه تندتر تایپ کرد. نمی دونم والا.

من فکر کنم همه چی داره قاطی میشه...

من موقع نوشتن اس ام اس یه مثلث سمت راست میبینم که روش هم میزنم هیچ منویی باز نمیشه فقط همون طور که قبلا هم گفته شده بالاش میشه با قلم عدد نوشت روبروش حروف بزرگ و زیرش حروف کوچک..

این رو رو گوشی دوستام دیدم که ورژن فیرم ویرشون از من جدیدتر بود و درسته...منوی help رو باز میکنه :) گوشی من ورژن قدیم تر داره و این رو نداره...که خب این اصلا هیچی...

ولی مورد 3:

من حتی رو گوشی دوستام که ورژن جدیدتر دارن این رو ندیدم...عجیبه ها...

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
من فکر کنم همه چی داره قاطی میشه...

من موقع نوشتن اس ام اس یه مثلث سمت راست میبینم که روش هم میزنم هیچ منویی باز نمیشه فقط همون طور که قبلا هم گفته شده بالاش میشه با قلم عدد نوشت روبروش حروف بزرگ و زیرش حروف کوچک..

این رو رو گوشی دوستام دیدم که ورژن فیرم ویرشون از من جدیدتر بود و درسته...منوی help رو باز میکنه :) گوشی من ورژن قدیم تر داره و این رو نداره...که خب این اصلا هیچی...

ولی مورد 3:

من حتی رو گوشی دوستام که ورژن جدیدتر دارن این رو ندیدم...عجیبه ها...

سلام
من الان بهتون ميگم كه مثلث ها چيا دارن: :D

مثلث سمت راست: Add symbol - Arabic handwriting mode - Hide handwriting guide - Handwriting help
مثلث سمت چپ: Help
مثلث پايين: هيچي

:)

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
یه نفر میتونه یه Screen Shot از این مثلث های كذایی بزاره اینجا تا ببینیم جریان چیه ؟
من كه فقط وقت نوشتن اس ام اس یه دونه سمت راست میبینم .
بقیه رو هم ندیدم تا حالا !!!!!!

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
یه نفر میتونه یه Screen Shot از این مثلث های كذایی بزاره اینجا تا ببینیم جریان چیه ؟
من كه فقط وقت نوشتن اس ام اس یه دونه سمت راست میبینم .
بقیه رو هم ندیدم تا حالا !!!!!!

تو عكسي كه گرفتم، اون مثلث ها نبود..!
خودم با فوتوشاپ 3 تا مثلث رو درست كردم :)

http://www.************/files/kcidf0n3c6i3u2k2i99u.gif​

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اهان پس اینجوریه...

ببنید فکر میکنم اولا اون مثلث پایین صفحه تو ورژن های قدیمی تر سمت راست بوده...چون مال من یدونه سمت راست داره مثلث که عین همین پایین صفحه ای هست...که میشه بالاش عدد رو نوشت و روبروش حروف بزرگ و زیرش حروف کوچیک//

اون یکی که علامت سوال داره رو هم رو گوشی رفیقم دیدم که ورژنش از مال من جدیدتر بود...ولی اون یکی رو ندیدم تا حالا...

کارش چیه؟؟

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
من فکر کنم این مثلثهای اضافی مال اون گوشی هایی باشه که CDA اونها Middle East هست و ظاهرا تشخیص دست خط عربی هم داره. احتمالا هم اگه مثلا سمت چپ مثلث پایینیه بنویسیم فارسی میبیویسه و اون سمتش انگلیسی یا برعکس. بهرحال من فقط حدس میزنم چون مال من که فقط یدونه داره.

راستی کسانی که ورژن ME دارن بعد از آپدیت مشکل آنتن دهی دارن یا اینکه این مشکل فقط مال GW1 هستش؟

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
ولی اون یکی رو ندیدم تا حالا...
کارش چیه؟؟

اگه منظورتون اون سمت راستيه هست كه اينارو تو منوش داره:
Add symbol - Arabic handwriting mode - Hide handwriting guide - Handwriting help

من فکر کنم این مثلثهای اضافی مال اون گوشی هایی باشه که CDA اونها Middle East هست و ظاهرا تشخیص دست خط عربی هم داره. احتمالا هم اگه مثلا سمت چپ مثلث پایینیه بنویسیم فارسی میبیویسه و اون سمتش انگلیسی یا برعکس. بهرحال من فقط حدس میزنم چون مال من که فقط یدونه داره.

راستی کسانی که ورژن ME دارن بعد از آپدیت مشکل آنتن دهی دارن یا اینکه این مشکل فقط مال GW1 هستش؟

بله ماله من تشخيص دست خط عربي داره، ولي اونطوري نيست كه سمت چپ فارسي بنويسيم و سمت راست انگليسي..!
بايد روي اون مثلث سمت راست Click كنيم تا توي منويي كه باز ميشه Arabic handwriting mode رو انتخاب كنيم تا كلاً عربي بشه... (پژگچ هم نداره:(:D)
تاحالا Update هم نكردم كه ببينم آنتنش چي ميشه..!
ميترسم Update كنم ديگه آنتنش كار نكنه :f34r:.

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،
ظاهرا یه چند روزی هست که فرمور جدید ورژن R6G04 برای سرویس سنترها یا اونهایی که به EMMA دسترسی دارند ریلیز شده. حالا کسی خبر داره که مشکل آنتن با این فرمور حل شده یا خیر؟ و اینکه حدودا فکر میکنید کی این فرمور در SEUS برای عموم آماده دانلود بشه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به زودی برای عموم ارایه میشه//

ضمنا اون ها که مشکل انتن نداشتن قبلا هم...منظورم کسایی که خارج ایران هستن...برای همین هم نمیشه فهمید...باید منتظر باشید ایرانی ها اپ کنن که اونم فکر نمیکنم کسی **اش رو داشته باشه!!

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید..............

یه چیزی تو p1 کشف کردم که نمیدونم چیه.( چون جایی عنوان نشده میگم کشف.شاید چیز مهمی نباشه.امیدوارم

تکراری هم نباشه )

با اجازه از mazi عزیز :

چرخدنده پایین -- دو تا * -- چرخدنده پایین

ببینید میتونید متوجه بشید این چیه.........؟؟؟؟ به من هم بگید

موفق و پیروز باشید.............................................

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا برای رادیو که کلا نمیشه...چون باید سیم هندزفری به عنوان انتن عمل کنه...

برای شنیدن صدای زنگ تو هدفون هم نمیشه...البته من فکر میکنم بستگی به نوع هدفون داره تا گوشی...اگه بشه با یه هدفون نوکیا روی p990 امتحان کنید ببینید میشه یا نه ...

من همین هندزفری بلوتوث خود P1 رو با یک گوشی نوکیا n70 تست کردم با کمال تعجب به راحتی و خیلی با کیفیت صدای مدیاپلیر و ... رو هم ترنسفر می کرد.
حالا چرا این امکان برای خود P1 عمل نمی کنه واقعا جای تعجبه!!!!!!!!!!!!!

البته صدای رادیو نیاز به سیم داره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه چیزی تو p1 کشف کردم که نمیدونم چیه.( چون جایی عنوان نشده میگم کشف.شاید چیز مهمی نباشه.امیدوارم

تکراری هم نباشه )

با اجازه از mazi عزیز :

چرخدنده پایین -- دو تا * -- چرخدنده پایین

ببینید میتونید متوجه بشید این چیه.........؟؟؟؟ به من هم بگید
سلام

اینجا رو ببینید:

http://my-symbian.com/uiq3/faq/showquestion.php?fldAuto=5&faq=2

مربوط به قفل های اپراتور و سیم کارت و... هست ...به درد کاربر معمولی نمیخوره...استفاده ای نداره...

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اینجا رو ببینید:

http://my-symbian.com/uiq3/faq/showquestion.php?fldAuto=5&faq=2

مربوط به قفل های اپراتور و سیم کارت و... هست ...به درد کاربر معمولی نمیخوره...استفاده ای نداره...

سلام به همه

سلام مخصوص به mazi عزیز. مرسی از جوابت ( مثل همیشه سریع و خوب ).فقط یه چیزی : چرا اینقدر کم در

موردش اطلاع رسانی شده.( یعنی هر جای تو نت میری این کد منوی مخفی هست . ولی این یکی نیست )؟؟

بعدش اگه یکی بره تو این منو دستکاری کنه اتفاق خاصی میفته یا نه

یعنی هیچ کار خاصی برای گوشی نمیکنه که به درد یوزر عادی بخوره..؟؟

و سوال آخر: از این کدهای کاربردی باز هم برای استفاده هست یا نه( کدهایی که همه جا هست نه....کدهای کمتر

شناخته شده )

مرسی

موفق و پیروز باشید....................:lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام به همه

سلام مخصوص به mazi عزیز. مرسی از جوابت ( مثل همیشه سریع و خوب ).فقط یه چیزی : چرا اینقدر کم در

موردش اطلاع رسانی شده.( یعنی هر جای تو نت میری این کد منوی مخفی هست . ولی این یکی نیست )؟؟

بعدش اگه یکی بره تو این منو دستکاری کنه اتفاق خاصی میفته یا نه

یعنی هیچ کار خاصی برای گوشی نمیکنه که به درد یوزر عادی بخوره..؟؟

و سوال آخر: از این کدهای کاربردی باز هم برای استفاده هست یا نه( کدهایی که همه جا هست نه....کدهای کمتر

شناخته شده )

مرسی

موفق و پیروز باشید....................:lol:

اولا که من جز این دو تا کد که اولی رو همه میدونن و این دومی دیگه هیچ حا تا حالا کد خاص دیگه ای ندیدم...فکر نمیکنم باشه...شاید هم باشه ...نمیدونم..

ولی خب این کد کاربردی که برای من کاربر که نداره...مثلا اپراتورها استفاده میکنن که گوشی که میدن به ملت رو قفل کنن و...برای همین هم کم توضیح داده شده تو نت ...کلا کاربرد عمومی نداره که...

منم حقیقتش امتحان نکردم ببینم چی میشه چون P1 ام رو دوست دارم :D...شما اگه دل و جرات بیشتر داری یه تست بکن :lol:

بالا