• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من این کار شما اصلا خرکی نیست کاملا هم علمی و منطقی هستش

مثل این میمونه که بگید دارید از بلوتوث برای انتقال فایل استفاده می کنید . تقریبا تمامیه گوشیهای جدید امکان برقراری ارتباط با پروتوکل های smtp و pop3 در اونها تعبیه شده و کافیه ایمیل سرور شما این امکان رو پشتیبانی کنه که در حال حاضر بجز gmail کسی این دو سرویس رو رایگان ارائه نمیکنه . چه برای ما چه برای خوداشون :)

برای share کردن اینترنت dial up روی کارت شبکه Wireless هم این مراحلو دنبال کنید :

1- روی اکانت Dial up کلیک راست کنید ----> properties
2- tab آخر یا همون advance رو انتخاب کنید
3- وسط صفحه اونجا که نوشته allow other network ..... تیکشو بزنید
4- اگر 2 کارت شبکه دارید مثلا یکی سیمی و یکی بی سیم مشخص کنید که این sharing روی کدوم انجام بشه
5- OK رو بزنید . حالا به شما ممکنه یه پیغام بده که باید IP اون کارت شبکه ( در اینجا اونکه wireless هستش ) رو باید به 192.168.0.1 تغییر بدید که با OK زدن خودش اینکارو انجام میده.
6- حالا تو تنظیمات گوشی مربوط به Wireless Lan با زدن More تو قسمت TCP-IP برید و Gateway و DNS سروزتون رو بزارید 192.168.0.1
7- IP خودتون رو هم مثلا بزارید 192.168.0.2 و Subnet vرو هم 255.255.255.000 تننظیم کنید.
8 - حالا با گوشی به کامپیوتر وصل شید و هر زمان که اینترنت dial up رو وصل می کنید گوشی هم کانکت میشه به اینترنت.

اگر سوالی داشتید در خدمتم

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
كار خركی اینه كه وقتی عین آدم داری تو كامپیوترت ایمیلهاتو چك میكنی این مسیر ها رو طی كنی كه در حال حركت چكشون كنی !
اونم با دایل آپ ، حالا اگه ADSL داشتم تو خونه یه كم منطقی‌تر بود !
-اگه خودتون سایت داشته باشید هم سرورتون خدمات IMAP و SMTP ارائه میده.
-یاهو این سرویس رو برای ایمیل های رایگان هیچ وقت فعال نمیكنه ، چه ایران باشه چه خارج از ایران.
چون اون موقع دیگه كسی تبلیغات توی یاهو میل رو نمیبینه و در نتیجه سرویس ایمیل برای یاهو در آمدی نداره.
یاهو هم كه بدبخته ! و كل زندگیش بر اساس همین پول ها هست.
ولی گوگل پول داره و این چیزا براش مهم نیست !

Share كردن اینترنت با استفاده از Wireless یه كم فرق میكنه ، چون اول باید 2تا Device رو با وایرلس به هم وصل كنی !
برای این كار باید در تنظیمات كارت شبكه Wireless تغییراتی بدهید :
اول در قسمت Networks to access باید گزینه Computer-to-Computer (ad hoc) networks only رو انتخاب كنید.
بعد خودتون یك شبكه Wireless بسازید و اگر هم كه میخواهید میتونید برای امنیت بیشتر Wep رو هم فعال كنید.

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
6- حالا تو تنظیمات گوشی مربوط به Wireless Lan با زدن More تو قسمت TCP-IP برید و Gateway و DNS سروزتون رو بزارید 192.168.0.1
7- IP خودتون رو هم مثلا بزارید 192.168.0.2 و Subnet vرو هم 255.255.255.000 تننظیم کنید.

اگر این كارها رو هم نكنید كامپیوتر شما كه پس از Share كردن اینترنت سرویس های ICS و ICF روش فعال شدن یك IP به شما میده !
پس بعد از اینكه روی كامپیوترتون كارهای مورد نیاز رو انجام دادید فقط كافیه تو گوشی Wlan رو فعال كنید ، Search‌ كنید و به Networkای كه قبلاً روی كامپیوترتون ساختید Connect بشید.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
دوست من این کار شما اصلا خرکی نیست کاملا هم علمی و منطقی هستش

مثل این میمونه که بگید دارید از بلوتوث برای انتقال فایل استفاده می کنید . تقریبا تمامیه گوشیهای جدید امکان برقراری ارتباط با پروتوکل های smtp و pop3 در اونها تعبیه شده و کافیه ایمیل سرور شما این امکان رو پشتیبانی کنه که در حال حاضر بجز gmail کسی این دو سرویس رو رایگان ارائه نمیکنه . چه برای ما چه برای خوداشون :)

برای share کردن اینترنت dial up روی کارت شبکه Wireless هم این مراحلو دنبال کنید :

1- روی اکانت Dial up کلیک راست کنید ----> properties
2- tab آخر یا همون advance رو انتخاب کنید
3- وسط صفحه اونجا که نوشته allow other network ..... تیکشو بزنید
4- اگر 2 کارت شبکه دارید مثلا یکی سیمی و یکی بی سیم مشخص کنید که این sharing روی کدوم انجام بشه
5- OK رو بزنید . حالا به شما ممکنه یه پیغام بده که باید IP اون کارت شبکه ( در اینجا اونکه wireless هستش ) رو باید به 192.168.0.1 تغییر بدید که با OK زدن خودش اینکارو انجام میده.
8 - حالا با گوشی به کامپیوتر وصل شید و هر زمان که اینترنت dial up رو وصل می کنید گوشی هم کانکت میشه به اینترنت.

اگر سوالی داشتید در خدمتم

راجع به بخش اول صحبت هات این مطلب رو داشته باش :

اگه میخوای از یاهو استفاده کنی و ايميل هاي ياهوت رو توي گوشي داشته باشي اول باید تو سرور www.Yahoo.ca که ماله کاناداست عضو بشي و بعد تنظیمات گوشی رو در قسمت مربوط به ایمیل به این ترتیب انجام بدی
incoming server: pop.mail.yahoo.com
Outgoing server: smtp.mail.yahoo.com
البته يه سري تنظيمات هم توي ستينگ سايت بايد انجام بدي كه راه بيافته

راجع به بخش دوم هم من از ADSL استفاده می کنم . اگه ممکنه راهنمایی کنید چطوری بفرستمش رو گوشی

ممنون

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
راجع به بخش اول صحبت هات این مطلب رو داشته باش :

اگه میخوای از یاهو استفاده کنی و ايميل هاي ياهوت رو توي گوشي داشته باشي اول باید تو سرور www.Yahoo.ca که ماله کاناداست عضو بشي و بعد تنظیمات گوشی رو در قسمت مربوط به ایمیل به این ترتیب انجام بدی
incoming server: pop.mail.yahoo.com
Outgoing server: smtp.mail.yahoo.com
البته يه سري تنظيمات هم توي ستينگ سايت بايد انجام بدي كه راه بيافته

راجع به بخش دوم هم من از ADSL استفاده می کنم . اگه ممکنه راهنمایی کنید چطوری بفرستمش رو گوشی

ممنون
برای استفاده از Pop3 یاهو باید حداقل Yahoo Plus داشته باشی.
روی سرویسهای رایگان ارائه نمیشه.
دلیلش رو هم كه گفتم.
یاهو این سرویس رو برای ایمیل های رایگان هیچ وقت فعال نمیكنه ، چه ایران باشه چه خارج از ایران.
چون اون موقع دیگه كسی تبلیغات توی یاهو میل رو نمیبینه و در نتیجه سرویس ایمیل برای یاهو در آمدی نداره.
یاهو هم كه بدبخته ! و كل زندگیش بر اساس همین پول ها هست.
Share كردن ADSL هم به راحتی Share كردن DialUp هست.
كافیه كه 2 تا Connection‌فعال داشته باشی ، اون موقع توی Properties و در تب Advanced گزینه های internet connection Sharing نمایش داده خواهند شد ، كه با زدن تیك هاشون فعال میشن.

یه سوال دیگه : كسی با GPRS ایرانسل این كار رو انجام داده ؟
من همراه اول دارم ، میخوام برای ایمیل چك كردن یه ایرانسل بخرم.

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
يك سوال از دوستان دارم
آيا ميشه p1 و p990 از طريق وايرلسشان به هم متصل شوند و تبادل اطلاعات كرد؟
من خودم نتونستم

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تونستم P1 خودم رو به Kjam یکی از دوستام با وایرلس وصل کنم اما بعدش هیچ کاری نمی تونستم بکنم. مثلا file Sharing که تعریف نشدس برای این گوشی ها. شاید تو گیم بشه ازش استفاده کرد.

راستی از امروز صبح من GPRS دارم رو خطم یعنی نشونمیده که available هستش. فکر کنم بالاخره این اپراتور اول داره جون میکنه و اینو راه میندازه. هر جا گشتم تنظیماتشو پیدا نکردم. یعنی هنوز خبری ازش نیست تو سایت مخابرات. من ساکن اصفهان هستم الان برای اینکه بدونید.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من تونستم P1 خودم رو به Kjam یکی از دوستام با وایرلس وصل کنم اما بعدش هیچ کاری نمی تونستم بکنم. مثلا file Sharing که تعریف نشدس برای این گوشی ها. شاید تو گیم بشه ازش استفاده کرد.
اگر بشه که خیلی عالی هست.اگر امکان ارسال باشه با چه سرعتی انتقال میده؟
باز همراه اول خواست یک امکانات اضافه کنه همون قبلی ها رو هم خراب کرد.
واسه من یه 2 هفته ای هست که مشکل اررسال و دریافت sms مشکل داره.
یکی نیست بگه همون امکانات قبلی رو درست ارائه بدین.امکانات جدید نخواستیم.

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر بشه که خیلی عالی هست.اگر امکان ارسال باشه با چه سرعتی انتقال میده؟
باز همراه اول خواست یک امکانات اضافه کنه همون قبلی ها رو هم خراب کرد.
واسه من یه 2 هفته ای هست که مشکل اررسال و دریافت sms مشکل داره.
یکی نیست بگه همون امکانات قبلی رو درست ارائه بدین.امکانات جدید نخواستیم.

اگر بشه که عامل محدود کننده همون تکنولوژی وایرلس گوشی هستش . تا جایی که می دونم P1 فقط وایرلس b رو ساپرت میکنه در نتیجه ماکزیمم سرعت 11Mb/S خواهد بود که بازم فوق العادس در مقایسه با بلوتوث. اما حیف که نمیشه. در مورد مشکل اس ام اس هم center Number رو به 503 یا 513 تغییر بده برای من که خوب کار کرده تو این 1 ماه اخیر.

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه راه الان به ذهنم رسید اگه می تونید چک منید ببینید میشه یا نه

بیایمو یه سرویس Hosting مثلا IIS رو نصب کنیم روی PC بد فایلایی که می خوایم بفرستیمو در قالب یه صفحه HTML بهشون لینک بدیم. بعد وقتی گوشی رو به کامپیوتر با وایرلس وصل کردیم با Browser گوشی سایت خودمونو مثلا test.com رو بیاریم. حالا با browser گوشی میتونیم دانلودشون کنیم. این کارو با کامپیوتر شاید بشه انجام داد اما برای دوتا گوشی بهم تا الان غیر ممکنه چون عمرا حتی Pocket PC هم بتونه IIS رو ارائه کنه :D

خودم هر زمان وقت کردم اینو تست می کنم

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در مورد مشکل اس ام اس هم center Number رو به 503 یا 513 تغییر بده برای من که خوب کار کرده تو این 1 ماه اخیر.

ممنون بابت راهنمایی.
تغییر دادم ببینم چی میشه.این 2 شماره sms center رو نداشتم.
موفق باشید.

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا site واسه من filterشده؟؟الان با filter شکن اومدم.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
من این كار رو كردم ، جواب میده.
البته LocalHost رو روی كامپیوترم فعال كردم ، بعد توی Brwser گوشی http://192.168.0.1 ‌رو آوردم.
فایل هم دانلود كردم ( اینجوری ازكامپیوترم به گوشی منتقل كردم. )
اگه یه گوشی بتونه سرویس HTTP‌ رو داشته باشه ، یعنی خودش Host بشه خوب این كار امكان پذیره .
ولی گوشی‌ای هست كه بتونه این كار رو بكنه ؟

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال :
چه جوری میتونم مكالمه رو ضبط كنم ؟‌
Voice Recorder‌پیغام خطا میده و ضبط نمیكنه !
نیاز به تنظیمات داره ؟ نیاز به برنامه خاصی داره ؟ Voice Recorder من خرابه ؟؟؟
وصل بودن هدفون فرقی به حالش داره ؟

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال :
چه جوری میتونم مكالمه رو ضبط كنم ؟‌
Voice Recorder‌پیغام خطا میده و ضبط نمیكنه !
نیاز به تنظیمات داره ؟ نیاز به برنامه خاصی داره ؟ Voice Recorder من خرابه ؟؟؟
وصل بودن هدفون فرقی به حالش داره ؟

ظاهرا اصلا نمی شه مکالمه رو ضبط کرد. اینو ببین:
http://www.p1iblog.com/2008/01/note-about-voice-recording.html

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
سلام،
2 سوال داشتم..!

1- من وقتي تو يه قسمت مثلاً Messaging ميرم، بعدش كه كارم تموم ميشه و ميخوام بيام بيرون، روي اون دكمه ي بالا (Back) ميزنم.
بعدش كه ميرم تو Task Manager تو اون قسمت ×Open ش كه ميرم، ميبينم هنوز Messaging بازه و بايد end رو بزنم تا بسته شه..!

راه ديگه اي نداره كه تو خود Messaging ديگه يه راست بيام بيرون؟

2- يه زره بالاتر از فلش سمت چپ يه جايي داره كه به شكل U هستش، ميشه بگين كار اون چيه؟ :rolleyes:

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
راستی از امروز صبح من GPRS دارم رو خطم یعنی نشونمیده که available هستش. فکر کنم بالاخره این اپراتور اول داره جون میکنه و اینو راه میندازه. هر جا گشتم تنظیماتشو پیدا نکردم. یعنی هنوز خبری ازش نیست تو سایت مخابرات. من ساکن اصفهان هستم الان برای اینکه بدونید.

سلام،
من فكر كنم اون علامت GPRS كه مياد، يعني اينكه الان جايي درست آنتن نميده و فقط Emergency Call فعاله..!

چون دقيقاً تو W810 همينجوري هستش.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام،
2 سوال داشتم..!

1- من وقتي تو يه قسمت مثلاً Messaging ميرم، بعدش كه كارم تموم ميشه و ميخوام بيام بيرون، روي اون دكمه ي بالا (Back) ميزنم.
بعدش كه ميرم تو Task Manager تو اون قسمت ×Open ش كه ميرم، ميبينم هنوز Messaging بازه و بايد end رو بزنم تا بسته شه..!

راه ديگه اي نداره كه تو خود Messaging ديگه يه راست بيام بيرون؟

2- يه زره بالاتر از فلش سمت چپ يه جايي داره كه به شكل U هستش، ميشه بگين كار اون چيه؟ :rolleyes:

1- ببینید این گوشی 70 مگ رم داره...اصلا و ابدا مشکلی نداره که 20 تا برنامه هم با هم باز باشن....اصلا دعوا سرهمین بود تا نسل قبلی سری p یعنی P990 که چرا انقدر رمش کمه و نمیشه چندین برنامه با هم باز باشه...که سونی اریکسون مشکل رو حل کرد و رم رو از 20 به 70 اضافه کرد...حالا من دقیقا نمیدونم دلیل اینکه چرا دوست دارید بسته باشه چیه ....ولی تنها راهش همونی هست که خودتون گفتین....البته بزارید باز باشه بهتره چون دفعه بعد به صورت انی باز میشه ولی اگه هر دفعه ببندین و باز کنید 1-2 ثانیه طول میده

2-کلا متوجه نشدم کجا منظورت هست؟؟

بالا