• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Emprazol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من هم p1 در سبک خودش عالی.نگرانیم از همین مشکل ساعت sms هست.
یه سوال بی ربط:قیمت ds-970. ds-980.ds-220 رو می خواسم.و اینکه کدوم بهتره؟

ds220=85
ds970=80
ds980=90

به نظر من ds220 از همه بهتره چون مي توني هدفونشو عوض كني ولي خوب lcd نداره

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته از شما بعید بود این حرف....

2 تا راه دیگه هم داره که pause نشه:

1- اولا که میتونی همون موقع روی ایکون task manager بزنی و گزینه stand by رو برداری که بیاد رو صفحه اصلی...

2- راه دوم که واقعا عالیه و دیگه با همون یه کلیک میشه پرید رو صفحه اول و خود من هم همین کار رو کردم اینه که اون دکمه بغل سمت راست یعنی همون که روش علامت @ هست....من رفتم و تو تنظیمات گوشی برای اون به حای دسترسی به وب عملکرد stand by رو تعریف کردم...به این ترتیب شما هر جای گوشی که باشی فرق نمیکنه هرچی هم گوشی بدی یا بازی کنی یا هرچی به محض اینکه اون رو بزنی میپره رو صفحه اصلی و اون برنامه رو هم تو بک گراند رم نگه میداره :)

برای تنظیم هم برید: menu > control panel > device > shortcut button و گزینه stand by رو انتخاب کنید :)

Mazi جان ممنونم از راهنماییت
حقیقت این دکمرو گذاشته بودم برای Main Menu تا حالا. اما باز هم هدف من تامین نمیشه. با این کار همچنان Media Player کارشو ادامه میده و باید قبل از پریدن به صفحه اصلی دستی Stop رو زد. میدونی من دنبال عملگری مثل اون دکمه Play/pauseهستم که لبه K750 یا w810 پیدا میشه. براش فرقی نمیکنه کجا هستی و مدیاپلیرت Minimized هست یا نیست. یا دکمه قرمز رنگ سامسونگ یا نوکیا که کلا برنامه جاری رو می بنده. البته این کار در نوکیا با سیمبیان 9 قابل تنظیمه. راستی من یه GPS بلوتوث میخوام بخرم. کسی در مورد مدلهای اونها اطلاعی داره ؟ از کجا میشه خرید ؟ این پک پیشنهادی سونی که همراهش یه هندزفری استریو هم میده بنظرتون چطوره ؟ یکمی گرونه.

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان P1 دار سلام :)

اول باید با این دوستم بگم که میشه از طریق BT هم گوشی رو وصل کرد. شما با تشکیل یک شبکه PAN بین گوشی و کامپیوتری که BT داره میتونی اینکارو بکنی. کافی یه search تو googleبکنی. اگر پیدا نکردی خودم اینجا می نویسم برات. من همین الان شانسی با این فروم آشنا شدم چون داشتم دنبال راه حلی برای ساعت اس ام اس می گشتم. من با این نپستر خان شاکی موافقم. من هم تو این 2 ماهی که گوشی رو خریدم زیاد اذیت شدم. آپدیتش نکردم واسه همین ایرادات جریی زیاد داره. همین مشکلی که دوستمون گفت یعنی روشن موندن مانیتور رو منم دارم. البته هنگ هم گهگداری میکنه که با ری استارت حله :f34r: من ساکن شیرازم و گوشیرو از جای معتبر با گارانتی متفرقه :D خریدم. لطفا اگر راه حلی به نظرتون میرسه برای این مشکل منو راهنمایی کنید.

اگه لطف کنی توضیح بدی ممنون می شم چون توی نت که گشتم مطالبشون خیلی گنگ بود. مرسی :)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
چه جوری یه متن فارسی رو بریزیم تو گوشی که بشه با اس ام اس سند کرد؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه جوری یه متن فارسی رو بریزیم تو گوشی که بشه با اس ام اس سند کرد؟

اگر بخوای با اس ام اس این کار رو انجام بدی باید حتما هم گوشی شما هم گوشی گیرنده زبون فارسی رو ساپورت کنه. وگرنه با اس ام اس نمیشه.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
اگر بخوای با اس ام اس این کار رو انجام بدی باید حتما هم گوشی شما هم گوشی گیرنده زبون فارسی رو ساپورت کنه. وگرنه با اس ام اس نمیشه.
نه میخوام یه متن فارسی رو واسه یکی با اس ام اس بفرستم

گوشی که نمیتونه فارسی بنویسه . میخوام با تو کامپیوتر بنویسم و بفرستم رو گوشی و از اونجا بفرستم.

فکر کنم یه راهی بود قبلنا ولی الان یادم نیست.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
نه میخوام یه متن فارسی رو واسه یکی با اس ام اس بفرستم

گوشی که نمیتونه فارسی بنویسه . میخوام با تو کامپیوتر بنویسم و بفرستم رو گوشی و از اونجا بفرستم.

فکر کنم یه راهی بود قبلنا ولی الان یادم نیست.

متن رو با word 2003 تو کامپیوترت بنویس بعد فایلش رو بریز رو گوشیت برو داخل متن ازش copy بگیر و paste کن تو محیط sms . اگر درست باز نکرد بهتره فایل PDF رو اینبار بریزی رو گوشیت و عین دفعهء اول عمل کنی .

proshat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی میدونه گوشی s700 چه جوری هستش
از نظر امکانات
s700 بهتره یا n70 نوکیا
لطفا راهنمایی کنید

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی میدونه گوشی s700 چه جوری هستش
از نظر امکانات
s700 بهتره یا n70 نوکیا
لطفا راهنمایی کنید
سلام
تو این تاپیك كه پرسیدی ، فقط یه جواب میگیری :‌ P1 بهتره ! آخه اینجا تاپیك P1 هست.

Don Bandini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال... چطوری میشه فهمید پی وان چینیه یا اصل؟ میدونم فرانسویش تقریبا تو ایران وجود نداره ، اما سر یک مساله ای برام ابهام پیش اومده... ممنون میشم اگه بگید کجاش رو باید وارسی کنم
39.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کلا فرانسوی اش تو خود فرانسه یا سوید هم وجود نداره!!...به کل تمام P1 ها چینی هستن..همشون...

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال... چطوری میشه فهمید پی وان چینیه یا اصل؟ میدونم فرانسویش تقریبا تو ایران وجود نداره ، اما سر یک مساله ای برام ابهام پیش اومده... ممنون میشم اگه بگید کجاش رو باید وارسی کنم
39.gif

سلام به همه

فقط و فقط و فقط ..........................چین.....!!!!!!!:wacko:

اونی که شما دیدین من هم اون اوایل دیده بودم.زده فرانسه ولی دقت کنید به صورت لیبل هستش.

موفق و پیروز باشید.................:wacko:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
واقعا خوشا به سعادت سونی که چنین طرفدارانی داره

موافقم :)

در کشور های دیگه (دوستان و آشنایان زیادی دارم) استفاده کننده های وسایل بیشتر طلبکارن از شرکت تا هوادار. درست بر عکس اینجا.

لطفا این گوشی رو هم در مقایسه با محصولات 2 سال پیش سونی قرار بدبد. توقع بیشتری ازش میره.

به نظرم سونی داره درجا می زنه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه هایی که الان P1 دارن دوست دارم جواب این سوالم رو صادقانه و دوستانه بگید!

من الان P990 دارم و میخوام عوضش کنم. آیا واقعا بهترین گزینه تو این برند P1 ئه؟ البته میدونم که بالاخره آخرین محصول هر برند همیشه پیشنهاد میشه ولی بعضی مواقع هم هست که یه گوشی قدیمی بهتر از گوشیای جدید جواب داده.

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0

من الان P990 دارم و میخوام عوضش کنم. آیا واقعا بهترین گزینه تو این برند P1 ئه؟ البته میدونم که بالاخره آخرین محصول هر برند همیشه پیشنهاد میشه ولی بعضی مواقع هم هست که یه گوشی قدیمی بهتر از گوشیای جدید جواب داده.
دوست عزيز واقعا گوشي نازيه با كارايي كم نظير.
بعد از دو ماه و نيم تو كاري نشده كه كم بياره و گوشي قاطي كنه .

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

صادقانه و دوستانه اینکه P1 برای شما که p990 داشتی تقریبا چیز جدیدی نداره ، البته زیبایی و ظرافتش جای خودشو داره. به نظر من شما حدااقل یه w960 بخر که از نظر مولتی مدیا پیشرفتی رو احساس کنی. البته از همین الان هم بهت میگم که باید دور یک دستی کار کردن با گوشی رو خط بکشی چون دکمه back زیر Jog Dial رو حذف کردن :( ولی کیفیت صدا و پلیر فوق العاده ای داره. قیمت هم الان حدود 600 هستش.

راستی دوستان و متخصصین P1 لطفا این سوال منو تو گوشیتون امتحان کنید و جواب بدید

من هندفری ارجینال P1 یعنی GV-435 رو دارم. با اینکه این هندزفری قابلیت استفاده بصورت هندست رو گزارش می کنه (در قسمت services) با این حال نمیتونم صدای مدیا پلیر یا رادیو رو transfer کنم روش. دلم می خواد بشه مثل نوکیا صدای sms یا زنگ خود گوشی رو پخش کنه. یعنی در کل مثل هندست سیمی عمل کنه. آیا این ممکنه ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اولا برای رادیو که کلا نمیشه...چون باید سیم هندزفری به عنوان انتن عمل کنه...

برای شنیدن صدای زنگ تو هدفون هم نمیشه...البته من فکر میکنم بستگی به نوع هدفون داره تا گوشی...اگه بشه با یه هدفون نوکیا روی p990 امتحان کنید ببینید میشه یا نه ...

ihatep1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا برای رادیو که کلا نمیشه...چون باید سیم هندزفری به عنوان انتن عمل کنه...

برای شنیدن صدای زنگ تو هدفون هم نمیشه...البته من فکر میکنم بستگی به نوع هدفون داره تا گوشی...اگه بشه با یه هدفون نوکیا روی p990 امتحان کنید ببینید میشه یا نه ...

Mazi جان من P1 دارم :)

در ثانی ، این هندزفری اگه اشتباه نکنم آخرین هندزفری تولیدیه SE هستش. من با مدلهای قدیمیتر از این با گوشی w810 خودم حداقل میتونستم صدای زنگ و اس ام اس خود گوشی رو بشنوم ، امیدوارم اینبار سیمبیان آبروداری کنه و یه Patch یا آپدیتی بده که این کمبود رو برطرف کنه. زنده باد سیمبیان :devil: البته این ازون زنده بادهاست که از صدتا مرده باد بد تره :thumbsup:

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Mazi جان من P1 دارم :)

در ثانی ، این هندزفری اگه اشتباه نکنم آخرین هندزفری تولیدیه SE هستش. من با مدلهای قدیمیتر از این با گوشی w810 خودم حداقل میتونستم صدای زنگ و اس ام اس خود گوشی رو بشنوم ، امیدوارم اینبار سیمبیان آبروداری کنه و یه Patch یا آپدیتی بده که این کمبود رو برطرف کنه. زنده باد سیمبیان :devil: البته این ازون زنده بادهاست که از صدتا مرده باد بد تره :thumbsup:

آقا من هم با هندفری نمیتونم صداهای گوشی رو بشنوم. البته این که من دارم یکمی قدیمیه ، مال k700 خدابیامرزمه :D مدلش اینه HBH-608. اگه راهی هست منم راهنمایی کنید. با K700 فقط صدای sms و زنگ رو میشد شنید . موزیک رو پخش نمی کرد. الان فقط صدای ringout خودشو می ده.

بالا