اپرا یا کروم کدوم بهتره؟
senator@ Registered User تاریخ عضویت 13 می 2010 نوشتهها 6,424 لایکها 1,664 19 نوامبر 2017 #801 اپرا یا کروم کدوم بهتره؟
Business plan کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2015 نوشتهها 10,628 لایکها 13,468 محل سکونت ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ 19 نوامبر 2017 #802 به نقل از senator@ : اپرا یا کروم کدوم بهتره؟ کلیک کنید تا بازشود... فرقی ندارن یه کار سلیقه ایه ولی اپرا turbo داره بهتر از کروم هست
به نقل از senator@ : اپرا یا کروم کدوم بهتره؟ کلیک کنید تا بازشود... فرقی ندارن یه کار سلیقه ایه ولی اپرا turbo داره بهتر از کروم هست
senator@ Registered User تاریخ عضویت 13 می 2010 نوشتهها 6,424 لایکها 1,664 19 نوامبر 2017 #803 به نقل از Business plan : فرقی ندارن یه کار سلیقه ایه ولی اپرا turbo داره بهتر از کروم هست کلیک کنید تا بازشود... شما اپرا turbo استفاده می کنی؟ سرعتش و کاراییش خوبه
به نقل از Business plan : فرقی ندارن یه کار سلیقه ایه ولی اپرا turbo داره بهتر از کروم هست کلیک کنید تا بازشود... شما اپرا turbo استفاده می کنی؟ سرعتش و کاراییش خوبه
Business plan کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2015 نوشتهها 10,628 لایکها 13,468 محل سکونت ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ 19 نوامبر 2017 #804 به نقل از senator@ : شما اپرا turbo استفاده می کنی؟ سرعتش خوبه کلیک کنید تا بازشود... آره خوبه ولی در مورد سرعت من هرجا که باشد تبلیغات, بنر و گیف مسدود میکنم سرعت بالا میره حجم اینترنت هم کمتر مصرف میشه
به نقل از senator@ : شما اپرا turbo استفاده می کنی؟ سرعتش خوبه کلیک کنید تا بازشود... آره خوبه ولی در مورد سرعت من هرجا که باشد تبلیغات, بنر و گیف مسدود میکنم سرعت بالا میره حجم اینترنت هم کمتر مصرف میشه
senator@ Registered User تاریخ عضویت 13 می 2010 نوشتهها 6,424 لایکها 1,664 19 نوامبر 2017 #805 به نقل از Business plan : آره خوبه ولی در مورد سرعت من هرجا که باشد تبلیغات, بنر و گیف مسدود میکنم سرعت بالا میره حجم اینترنت هم کمتر مصرف میشه کلیک کنید تا بازشود... ممنون الان اپرا دانلود کردم کدوم قسمت مرورگر برم تبلیغات, بنر و گیف مسدود کنم؟
به نقل از Business plan : آره خوبه ولی در مورد سرعت من هرجا که باشد تبلیغات, بنر و گیف مسدود میکنم سرعت بالا میره حجم اینترنت هم کمتر مصرف میشه کلیک کنید تا بازشود... ممنون الان اپرا دانلود کردم کدوم قسمت مرورگر برم تبلیغات, بنر و گیف مسدود کنم؟
Business plan کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2015 نوشتهها 10,628 لایکها 13,468 محل سکونت ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ 19 نوامبر 2017 #806 به نقل از senator@ : ممنون الان اپرا دانلود کردم کدوم قسمت مرورگر برم تبلیغات, بنر و گیف مسدود کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... مثل بقیه افزونه داره، هر افزونه ای برای هر کاری بخوایید هست داخل نصب افزونه سرچ کنید ad block
به نقل از senator@ : ممنون الان اپرا دانلود کردم کدوم قسمت مرورگر برم تبلیغات, بنر و گیف مسدود کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... مثل بقیه افزونه داره، هر افزونه ای برای هر کاری بخوایید هست داخل نصب افزونه سرچ کنید ad block
senator@ Registered User تاریخ عضویت 13 می 2010 نوشتهها 6,424 لایکها 1,664 19 نوامبر 2017 #807 به نقل از Business plan : مثل بقیه افزونه داره، هر افزونه ای برای هر کاری بخوایید هست داخل نصب افزونه سرچ کنید ad block کلیک کنید تا بازشود... چرا این مرورگر بعضی سایت هارو دیر باز می کنه مثل یاهو-ورزش 3-دیوار و.... فقط پرشین تولز خوب و سریع باز کرد
به نقل از Business plan : مثل بقیه افزونه داره، هر افزونه ای برای هر کاری بخوایید هست داخل نصب افزونه سرچ کنید ad block کلیک کنید تا بازشود... چرا این مرورگر بعضی سایت هارو دیر باز می کنه مثل یاهو-ورزش 3-دیوار و.... فقط پرشین تولز خوب و سریع باز کرد
Business plan کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2015 نوشتهها 10,628 لایکها 13,468 محل سکونت ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ 19 نوامبر 2017 #808 به نقل از senator@ : چرا این مرورگر بعضی سایت هارو دیر باز می کنه مثل یاهو-ورزش 3-دیوار و.... فقط پرشین تولز خوب و سریع باز کرد کلیک کنید تا بازشود... دکمه توربو پیشفرض خاموشه خودتون باید پیداش کنید و روشن باشه
به نقل از senator@ : چرا این مرورگر بعضی سایت هارو دیر باز می کنه مثل یاهو-ورزش 3-دیوار و.... فقط پرشین تولز خوب و سریع باز کرد کلیک کنید تا بازشود... دکمه توربو پیشفرض خاموشه خودتون باید پیداش کنید و روشن باشه
senator@ Registered User تاریخ عضویت 13 می 2010 نوشتهها 6,424 لایکها 1,664 20 نوامبر 2017 #809 به نقل از Business plan : دکمه توربو پیشفرض خاموشه خودتون باید پیداش کنید و روشن باشه کلیک کنید تا بازشود... یکمی بهتر شد ولی سرعتی که فایرفاکس داره هنوز بهتره تا اپرا
به نقل از Business plan : دکمه توربو پیشفرض خاموشه خودتون باید پیداش کنید و روشن باشه کلیک کنید تا بازشود... یکمی بهتر شد ولی سرعتی که فایرفاکس داره هنوز بهتره تا اپرا
007saeed کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 21 مارس 2014 نوشتهها 2,895 لایکها 3,202 سن 31 محل سکونت بجنورد 23 نوامبر 2017 #810 سرعت لود میگفتن زیاد شده اما وقتی یه ادرس تایپ میکنی تا اسکرول میکنی پایین ، قسمت پایین دیر لود میشه
memol1985 Registered User تاریخ عضویت 30 مارس 2018 نوشتهها 2,474 لایکها 2,001 12 نوامبر 2019 #811 تو وین ایکس پی چجوری میشه آخرین نسخه فایرفاکس رو نصبید؟
amir7310 همکار بازارچه - مبانی سئو همکار انجمن تاریخ عضویت 12 مارس 2013 نوشتهها 5,826 لایکها 17,117 12 نوامبر 2019 #812 مرورگر اصلی و کاری من فایرفاکس هست 1 ثانیه هم نمیتونم با کروم کار کنم خدابیامرزه IE رو. حتی اج هم نتونست اسم و رسمی واسه خودش دست و پا کنه
مرورگر اصلی و کاری من فایرفاکس هست 1 ثانیه هم نمیتونم با کروم کار کنم خدابیامرزه IE رو. حتی اج هم نتونست اسم و رسمی واسه خودش دست و پا کنه