برگزیده های پرشین تولز

همه چیز در مورد مرورگر فایرفاکس

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
870
محل سکونت
php.ini
@mohsen-75
بدون نیاز به پلاگین:
about:config > dom.popup_allowed_events
دو بار روش کلیک کن، همه حالاتی که نوشته شده رو پاک کن، فقط اینو داخلش وارد کن submit
همه چیو مسدود می کنه! حتی وقتی میخوای یه فایلی رو آپلود کنی هم پنجره رو مسدود می کنه و باید بهش اجازه بدی.
پیشنهاد میشه محتوای قبلیش رو یه جایی ذخیره کنی که اگه این روش به کارت نیومد، بتونی بر گردونیش.
 

AMD 99

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2012
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
2,295
محل سکونت
مــرز بـــیــن غـم و شــادی

yasinshoper

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,201
لایک‌ها
157

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,978
لایک‌ها
4,949
دوستان شرمنده یه مشکل عجیب دارم با فایرفاکس :
یه سری از شکل ها رو توی فایرفاکس به صورت مربع نشون می ده بهم !!!
تصویرش رو ببینید متوجه می شید :
http://uploadfile.yasineshop.ir/uploads/yasinshop/1428294323111.jpg
سلام ، این تو یه سایت براتون به این شکل نشون میده؟ آدرس سایت رو بدید.
این فونت آیکون هست که احتمالا مشکل از طرف سایت مربوطه باشه
 

yasinshoper

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,201
لایک‌ها
157
سلام ، این تو یه سایت براتون به این شکل نشون میده؟ آدرس سایت رو بدید.
این فونت آیکون هست که احتمالا مشکل از طرف سایت مربوطه باشه
سلام . خیر توی یک سایت نیست کلا توی پنل تمام سایت های وردپرسم این مشکل هست . مثلا توی ورزش سه هم این مشکل هست . توی یاهو هم هست ... اینکه فقط یه سری سایت باشن نه . خیلی از سایت های اینطوری هستن و در عین حال توی گوگل کروم دوست نمایش داده می شه .
 

yasinshoper

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,201
لایک‌ها
157
دوستان روشی برای حل این مشکل نیست ؟
 

yasinshoper

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,201
لایک‌ها
157
راهی برا این مشکل هست؟
سلام . فکر کنم باید برید توی addons
و بخش Extensions
دو تا گزینه اونجا هست که دقیقا اسمش رو یادم نیست . اون دو تا رو باید غیر فعال کنید تا درست بشه .
اگه پیدا نکردید عکس بزارید از بخش Extensions تا بهتون بگم . من هم همین مشکل رو داشتم .
 

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,207
لایک‌ها
6,178
محل سکونت
رشت
سلام
من یک مشکل عجیب با فایرفاکس دارم اونم فقط روی لپ تاپ.
مشکل اینه که وقتی دارم تایپ میکنم یهو وسط تایپ میپره و میره خط قبل وسط جملات دیگه و ادامه تایپ اونجا انجام میشه.
این مشکل عمدتا در پرشین تولز اتفاق میوفته و در جاهای دیگه یادم نمیاد بوده باشه.
این مشکل بر روی سه لپ تاپ تا الان مشاهده شده.
کسی از دوستان نظری نداره ؟

پ.ن : در حین تایپ همین پست چندین مرتبه پرید رفت جای دیگه:general208::general208:
 

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,207
لایک‌ها
6,178
محل سکونت
رشت
دوستان روشی برای حل این مشکل نیست ؟
برای من هم یه مدتی این شکلی میشد ولی الان نیست. احتمال داره که برای شما هم رفع شده باشه.
شما cache مرورگر رو پاک کنید تا سایتهایی که بازدید میکنید مجددا بارگزاری بشن شاید مرتفع بشه
 

yasinshoper

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,201
لایک‌ها
157
برای من هم یه مدتی این شکلی میشد ولی الان نیست. احتمال داره که برای شما هم رفع شده باشه.
شما cache مرورگر رو پاک کنید تا سایتهایی که بازدید میکنید مجددا بارگزاری بشن شاید مرتفع بشه
متاسفانه دارم همینطوری سر می کنم . فونت ها به هم ریخته اس . شکل ها هم اکثرا مربع و خرابن . ولی نمی دونم چرا نمی تونم ولش کن .
کش ها و کوکی ها و ... همه کار کردم ولی درست نشده . من بیشتر به خاطر پسوردهای ذخیره شده ام نمی خوام پاکش کنم ، شاید با پاک کردن و نصب مجدد مشکل حل بشه [email protected]!
 

saeed114

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2013
نوشته‌ها
215
لایک‌ها
40
محل سکونت
تهران
بهترین مرورگره
خداییش از بهتر مرورگر نیس
مخصوصا افزونه هاش​
 

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
4 نوامبر 2005
نوشته‌ها
4,521
لایک‌ها
1,150
اقا ما یه مشکلی خوردیم
میخوایم دوربین مدار بسته ip کمرا چک کنیم
میگه باید جاوا نصب باشه 40 بار جاوا نصب کردیم ولی باز همچنان فایرفاکس مقاومت میکنه
راه حلی داره کسی؟
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
870
محل سکونت
php.ini
اقا ما یه مشکلی خوردیم
میخوایم دوربین مدار بسته ip کمرا چک کنیم
میگه باید جاوا نصب باشه 40 بار جاوا نصب کردیم ولی باز همچنان فایرفاکس مقاومت میکنه
راه حلی داره کسی؟
عرفان؛ فروشنده معتبر.
- روی ویندوز هستید یا لینوکس؟
- اگه ویندوز هستید ، چه نسخه ای از جاوا رو نصب می کنید؟ باید JRE رو نصب کنید.
- حتماً و حتماً باید آخرین نسخه فایرفاکس + آخرین نسخه JRE رو نصب کنید. چون اگه نسخه قدیمی JRE رو نصب کنید، خود فایرفاکس به دلایل امنیتی بلوکش می کنه. چون جاوا خیلی باگ داره و اگه آپدیت نباشه، از نظر امنیتی برای کلاینت بسیار خطرناکه.

(با وی//پی.*ن/) جاوا رو از سایت اصلیش بگیر. اگه این کار ها رو انجام بدید بدون هیچ مشکلی باید جاوا اجرا بشه. (مگر اینکه خود نرم افزار Ip camera مشکل داشته باشه)
 

انـدیشه پویان

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 جولای 2016
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
4
سن
31
اطلاعات جالب و عالی بود سپاس از همه بچه ها خیلی از مشکلاتم حل شد
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,715
لایک‌ها
11,522
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
یه افزونه میخوام که لینک های داخل صفحه را در یک فایل تکس دانلود کند, ممنون میشم اگه موردی دیدید معرفی کنید
 
بالا