فکر کنم به خاطر سرعت اینترنت. از آخرین نسخه ی فایرفاکس استفاده کنید و تمامی Plugin های ضروری و موردنیاز خودتون رو نصب کنید.ککککککککککککککککککمممممممممممممممممممممممککککککککککککک
این هم لینک دانلود این اسکریپت : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/اسکریپت های Greasemonkey رو چطور باید نصب کرد؟
متن یه اسکریپت رو دارم میخوام نصبش کنم
Greasemonkey رو قبلا نصب کردم. متن اسکریپت یه سایت خاص رو دارم که باید رو Greasemonkey نصب بشه وقتی نصب شد و وارد سایت میشی باید صفحه طور دیگه ای نمایش داده بشه .تو دستورالعمل نوشته add new user script رو باید انتخاب کنم ولی نتیجه نگرفتم. متن رو براتون pm میکنماین هم لینک دانلود این اسکریپت : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
ابتدا فایرفاکس و باز کنید. سپس Ctrl + O رو بزنید و فایل نصب اسکریپت و مسیریابی کنید. بعد پنجره ای باز میشه که توی اون یه ثانیه شمار هست. صبر کنید تا زمان تموم بشه و بروی Install و سپس Restart Firefox کلیک کنید. بعد از Restart شدن فایرفاکس ، این اسکریپت و رو در قسمت Add Ons ببینید.
از نسخه ی 25 به بعد ، تنظیمات مربوط به این موضوع برداشته شده و با این روش میتونید بدون نصب پلاگین ، کاری کنید که تصاویر نشون داده نشه.سلام،
ورژن 31 فایرفاکس بدون نصب پلاگین نمیشه کاری کرد که تصاویر رو نشون نده ؟
با درود
دوستان خواهش می کنم دو افزونه به من معرفی کنید که روی ویرایش های تازه ی فایرفاکس پاسخ بدین:
1- افزونه ی گاهشماری و تقویم خورشیدی
2- افزونهای که از باز شدن صفحات تبلیغی و .. جلوگیری کنه
با سپاس
کمک فوری
فایرفاکس مشکل پیدا کرده ، یعنی با pt مشکل پیدا کرد! اصلا نمیتونم پست و کامنت بذارم
یا مثلا قسمت بالا pt ، ماوس میبرم روی گفتگو شما و اطلاعیه ؛ هیچ واکنش نداره ؛ حتما باید کلیک کنم تا صفحه باز بشه
چ کنم؟؟
افزونهی خاصی نصب نکردید که جلوی اسکریپتها و امکانات صفحه رو بگیره؟....مثه No Script ؟کمک فوری
فایرفاکس مشکل پیدا کرده ، یعنی با pt مشکل پیدا کرد! اصلا نمیتونم پست و کامنت بذارم
یا مثلا قسمت بالا pt ، ماوس میبرم روی گفتگو شما و اطلاعیه ؛ هیچ واکنش نداره ؛ حتما باید کلیک کنم تا صفحه باز بشه
چ کنم؟؟
فلش پلیر نصبه و پلاگین نصبه؟؟؟
نه ،5-6 روزی هست هر 10 مین یکبار حدود 10 ثانیه هنگ میکنهافزونهی خاصی نصب نکردید که جلوی اسکریپتها و امکانات صفحه رو بگیره؟....مثه No Script ؟
نه ،5-6 روزی هست هر 10 مین یکبار حدود 10 ثانیه هنگ میکنه
نمدونم چ مرگشه
اگه نسخه قدیمیه به 31 آپدیت کن ( با لغو نصب نسخه فعلی) همچنین فلش رو به 15 آپدیت کن