بچه ها نگفتین geotaging داره یا نه !؟
اطلاعات جغرافیایی محل رو به کمک Gps رو عکس ذخیره میکنه
چی هست این geotaging ؟
اطلاعات جغرافیایی محل رو به کمک Gps رو عکس ذخیره میکنه
سلام
من می خوام یه گوشی جدید بخرم
بین 5800 و n82 موندم
اگه بتونید راهنمایم کنید که کدوم توی کار بهتر عمل می کنه ممنون می شم
رو عکس هوایی از اون محل اون کارو میکنه !؟ که چی بشه !؟
که چی بشه !؟
5800 فقط وقتی روی حالت فول کیورتی میخوایید دو دستی باهاش بنویسید راحته...
ممنون از کمکت
رو عکس هوایی از اون محل اون کارو میکنه !؟ که چی بشه !؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی چه کاری ؟!
من هردوش رو دارم ببین اینطوریه :
سرعت = 5800
LCD = 5800
اسپیکر = 5800
صدای تو هدفون = مساوین
راحتی توی نوشتن متن = N82
5800 فقط وقتی روی حالت فول کیورتی میخوایید دو دستی باهاش بنویسید راحته...
حافظه = 5800
دوربین = N82'
باتری = N82
GPS = N82 چون راحت همه برنامه ای روش نصب میشه ...
ساپورت نرم افزاری = N82
قیافه = 5800
راحتی توی کار کردن = N82
کیفیت قطعات = در یه حد هستند ...
دیگه چی میخوایید بدونید ؟!
علت راضی بودن شما میتونه عادت به استفاده از دوربین PPC ها باشه.من تازه اینجا رو دیدم، بچه ها منم یکی خریدم یه 1 هفته ای هست، واقعا تو کلاس خودش خیلی گوشی کاملی هست، راستی من از کیفیت عکسش راضیم ، شما چرا راضی نیستید؟؟؟!!!
علت راضی بودن شما میتونه عادت به استفاده از دوربین PPC ها باشه.
پس شما به چه امیدی این گوشی رو خریدین !ای آقایی که میگی به چه درد می خوره ! به این درد می خوره که فردای روزگار پس از 50 سال می دونی هر عکس رو کجای این کره خاکی گرفتی !
حالا داره یا نه ؟!
راستی یک دستی اصلا میشه مسیج زد باهاش ؟ فارسی چی ؟ پشتیبانی می کنه ؟
اگر اشتباه نکنم اطلاعات رو از دکلهای BTS منطقه میگیره.مثل همون اسمی که برای هر منطقه توی گوشی نوشته میشه.اطلاعات جغرافیایی محل رو به کمک Gps رو عکس ذخیره میکنه
والا گوشی من(6220البته)این قابلیت رو داره وقتی reccord location رو فعال کنم چراغ جی پی اس روشن میشه وبه کار میفته حین عکس گرفتن..منتها نفهمیدم کجا سیو میکنه اطلاعات مربوط به اون رو،توی اگزیف که نبود!اگر اشتباه نکنم اطلاعات رو از دکلهای BTS منطقه میگیره.مثل همون اسمی که برای هر منطقه توی گوشی نوشته میشه.
نه بابا از دکل نمیگیره مطمئنم . از همون ماهواره میگیره.اگر اشتباه نکنم اطلاعات رو از دکلهای BTS منطقه میگیره.مثل همون اسمی که برای هر منطقه توی گوشی نوشته میشه.
ولی من توی ریویو گوشی های سونی اریکسون خوندم که اینطور نوشته بود.نه بابا از دکل نمیگیره مطمئنم . از همون ماهواره میگیره.
One of the things that really annoyed me about the Nokia 5800 XpressMusic was the lack of geotagging in the camera. The phone has a GPS receiver, and there’s really no reason it shouldn’t be able to automatically tag photos with location information
والا گوشی من(6220البته)این قابلیت رو داره وقتی reccord location رو فعال کنم چراغ جی پی اس روشن میشه وبه کار میفته حین عکس گرفتن..منتها نفهمیدم کجا سیو میکنه اطلاعات مربوط به اون رو،توی اگزیف که نبود!
I cannot seem to get geotags on my photos using the 5800. I've taken some pictures, but when viewing them on for example Picasa, which usually (incl. N82) recognises geotags,