• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا 5800

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ولی من توی ریویو گوشی های سونی اریکسون خوندم که اینطور نوشته بود.
الان گوشی های زیادی هستن که GPS نداره ولی( geo-tagging (cell-id رو دارن.نمونه:C501:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c510-2640.php
خوب آخه دکل مخابرات که اطلاعات جغرافیایی (طول-عرض جغرافیایی ) رو بهت نمیده که ! اسم خیابون (منطقه) والسلام تازه اگه دکل عوض بشه اسم خیابونم عوض میشه حتی اگه تو اون خیابون نباشی .این قابلیت هم تو C501 ممکنه وقتی از هدست های Gps دار جدید استفاده میکنی قابل دسترسی باشه.

ادیت : شاید دکل ها تو دیار کفر (3G ) این قابلیت ها رو داشته باشن !

Last edited:

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
خوب مرسی از زحمتتون !

بررسی کردم یقیناً جئوتگ نداره !
sadsmiley.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوب آخه دکل مخابرات که اطلاعات جغرافیایی (طول-عرض جغرافیایی ) رو بهت نمیده که ! اسم خیابون (منطقه) والسلام تازه اگه دکل عوض بشه اسم خیابونم عوض میشه حتی اگه تو اون خیابون نباشی .این قابلیت هم تو C501 ممکنه وقتی از هدست های Gps دار جدید استفاده میکنی قابل دسترسی باشه.

ادیت : شاید دکل ها تو دیار کفر (3G ) این قابلیت ها رو داشته باشن !
نمیدونم والا چیجوریه.ولی خوب همون مشخصات محل رو بزنه که بد نیست.
احتمال زیاد به قول خودت بر میگرده به امکانات بلاد کفر.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
امیدوارم به زودی بتونن هک کنند کوشی رو ...

کم کم داره میره رو اعصاب ! چندتا برنامه جالب اومده که دوست دارم نصب کنم ولی نمیشه !

تم ها هم که نصفشون میشن نصفشون نمیشن...

راستی ظاهرا آپدیت جدید اومده !!

کی امتحان میکنه ؟

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من تازه اینجا رو دیدم، بچه ها منم یکی خریدم یه 1 هفته ای هست، واقعا تو کلاس خودش خیلی گوشی کاملی هست، راستی من از کیفیت عکسش راضیم ، شما چرا راضی نیستید؟؟؟!!!

مبارک باشه حسین...:rolleyes: ...دوربین هایی که روی PPC داشتی جالب نبودن اینه که این به نظرت خوب میاد ...:)

charshakh.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه سوال !
5800 هاش ! مشكل مكالمه اي ندارن ؟
من گوشيمو ميزارم رو هندس فري اين مشكل نيست :
تلفن ها رو كه جواب ميدم با انتن كامل (ساير گوشي ها هم هيچ مشكلي ندارن)
صدا اول خيلي ضعيف ميشه ! اصلا شنيده نميشه ! بعد دستمو دور گوشي كه ميچرخونم ... (يه حالت خاص نگهش بايد داشت) صدا مياد و درست ميشه ؟

كسي اين مشكلو نداره ؟
چي كارش كنم ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من که یادم نمیاد اینطوری شده باشه ...

ولی دیده بودم تو یه جا دیگه میگفتند که اگه دستت رو جلوی آنتنش نگه داری اینجوری میشه !

راستی کسی آپدیت نمیکنه ؟!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
Last edited by a moderator:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
دوستانی که 5800 دارن

هر کی تست کرد، اطلاع بده !
icon10.gif
:

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون Dark Knight . راستش حسش نبود کوچیکشون کنم !
2l8y9v9.jpg

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
یه چیز جالب !!!!!!!

یه جا خوندم نوشته بود وقتی گوشی زنگ میخوره اگه روی میز باشه و برعکسش کنید (پشت و رو) صدای زنگ رو قطع میکنه ! ( همون حالت Silence)

امتحان کردم دیدم راس میگن :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره این 8800 جدیدا هم دارن این رو...ضمن اینکه میشه رو یکسری از مدل ها مثل N95 8 GB یا N82 هم برنامه اش رو ریخت..من الان رو N95 8GB ام ریختم و مثل بنز کار میکنه...خیلی باحاله...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
برنامه چی هست ؟ موقع عکس گرفتن اطلاعات ماهواره رو بهش اضافه می کنه ؟
والا تو پست 140 لینکش رو گذاشتم . باید اونایی که 5800 دارن چک کنن ولی قطعا" یه رابطی میشه بین Gps گوشی و دوربین و اطلاعات جغرافیایی رو به عکسها اضافه میکنه.

آلفردو ، جگوار ، 4شاخ ...یکیتون چک کنید :دی

charshakh.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پدر آدم در مياد
1 ساعت بايد واستي حضرت جي پي اس بگيره مختصات رو ....
من فردا اگه يادم نره تست مي كنم
____
من چيزي نديدم در اين باره تو ستينگ
كسي راهنمايي مي كنه ؟ تست كنم
--
چشماو باز كردم تو پست 140 ديدم !

تو خود گوشي
واسه زدن موقعيت
ميشه از جي پي اس بلوتوث
جي پي اس داخلي يا اون جايي كه شبكه ميزنه استفاده كرد !

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
والا تو پست 140 لینکش رو گذاشتم . باید اونایی که 5800 دارن چک کنن ولی قطعا" یه رابطی میشه بین Gps گوشی و دوربین و اطلاعات جغرافیایی رو به عکسها اضافه میکنه.

آلفردو ، جگوار ، 4شاخ ...یکیتون چک کنید :دی

به نقل از یک فروم دیگه که این نرم رفزار رو تست کرده:

Geotagging tool from Betalabs works fine on my Nokia 5800, though it said "this model is not compatible" while installation.​

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب امروز یدونه 5800 حدود 1 ساعت دستم بود...ناراحت نشید ولی به نظر من اسباب بازی اومد...تمامش بدنه پلاستیک ارزون قیمت بود....

صدای اسپیکرش شاید نصف N95 8GB بود...خیلی اسپیکر های کوچیک و ضعیفی داره...ضمنا قاب گوشی یه طوریه که تازه همون صدا رو هم نصفش رو جلوش رو میگیره...یعنی اگر قاب پشت رو در بیاری صدا بلند تر میشه..خیلی عجیبه ها...طراحی بهتری نمیتونستن بکنن؟؟ به هر حال اون چیزی که نوکیا قول داده بود که با 5800 صدای اسپیکر ها وارد مرحله جدیدی میشه و فلان میشه و ...اصلا نیست...خیلی ضعیف نشون داده شده...

خب در مورد صفحه نمایش بگم کیفیت فوق العاده ای داره...ولی متاسفانه نمیدونم چرا این ورژن 5 سری 60 رو نوکیا اینطوری طراحی کرده....ببینید...رو بعضی ایکون ها یه بار کلیک کنید باز میشن رو بعضی ها باید دبل کلیک کنید...و خب این یه جور تناقض میشه برا کاربر...مثلا ادم اصلا نمیتونه یادش بمونه مثلا رو بلوتوث یه بار بزنی باز میکنه رو مدیا پلیر دوبار...و این تو تمام این یک ساعتی که دستم بود عذاب دهنده ترین نکته بود...

کیفیت دوربین در حد معمولیه...شک نکنید...به نظر من از N73 هم ضعیف تره...تازه مشخصات دوربین اینطوریه: 2.8/3.7 در حالی که در N95 8GB اینه: 2.8/5.6 ..خب خیلی تاثیر داره...البته لنز دوربین هم tessarهست ولی به نظرم 2 درجه ای از N95 8 GB پایین تر هست کیفیت لنز..اصلا اون اب و رنگی که امثال N73 دارن رو نداره....کلا در حد یه چیز معمولی روش حساب کنید نه بیشتر...

یه چیزی دیگه اینه که اون صفحه نمایش به اون بزرگی کلی جای خالی داره ولی متاسفانه فقط 4 تا ایکون در بالا و شماره گیر و دفترچه تلفن در پایین تعبیه شده..همین...به نظرم امثال G900 یا P1 واقعا خیلی خیلی سرتر هستن تو این مورد...من رسما با G900 دیگه تو منو وارد نمیشم همه چی دم دستم هست .ولی متاسفانه نوکیا خیلی بد طراحی کرده صفحه home رو...مثلا با زدن رو ایکون باتری یا انتن هیچ خبری نمیشه...در حالی که میتونن مثل سونی اریکسون کلی استفاده ببرن ازش...به هر حال...

یه چیز خوبش 4 مدل شدن کی برد و اون کی برد مجازی فول اسکرین هست که واقعا به درد میخوره..خیلی خوب بود...

ایکون ها بهینه سازی شدن برای انگشت و واقعا زیاد به قلم نیاز نمیشه...خیلی کم...

سرعت گوشی در حد معمولیه...یعنی چیز خاصی توش ندیدم..باز کردن منوها...بازی ها و...در حد معمولی...البته باز کردن عکس های سایز متوسط زمان میبره...فکر کنم هنوز باید اپدیت های زیادی بخوره نرم افزارش...

کلا به نظر من 300 تومن میارزه...الیته من هیچ موقع نمیخرم...به درد من نمیخوره..اصلا N95 8GB رو بدم این رو بگیرم اشتباه محض هست....

منتظر N97...میمونم

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
درمورد جنس بدنش بنظر من که خیلی خوبه !

فکر کنم ضد خشی چیزی باشه ... یه چند روز کار کنید باهاش متوجه میشید...

...تازه مشخصات دوربین اینطوریه: 2.8/3.7 در حالی که در N95 8GB اینه: 2.8/5.6 ..خب خیلی تاثیر داره...

این که فقط فاصله کانونیه ! به کیفیت کاری نداره...

الآن فقط این Certificate Error رفه رو اعصاب من !

با اون فرمته درست نشد یه بار امتحان کردم... !!!!!!!!!!!!!

بقیه با اون فرمته حل شده مشکلشون !؟ :blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
درمورد جنس بدنش بنظر من که خیلی خوبه !

فکر کنم ضد خشی چیزی باشه ... یه چند روز کار کنید باهاش متوجه میشید...

این که فقط فاصله کانونیه ! به کیفیت کاری نداره...

الآن فقط این Certificate Error رفه رو اعصاب من !

با اون فرمته درست نشد یه بار امتحان کردم... !!!!!!!!!!!!!

بقیه با اون فرمته حل شده مشکلشون !؟ :blink:

بله میدونم فاصله کانونی هست :rolleyes:...منتها شما که خودت اینکاره هستی میدونی که این اعداد توی N95 بهتر جواب میدن تا توی 5800 ...درسته؟ منظورم از نظر عکسهایی که میگیره چون اون عدد تو N95 بزرگتره

در مورد کیفیت هم گفتم به نظرم لنز با کیفیتی نوکیا روش نذاشته...و یه جورایی خواسته ارزون تمومش کنه...

کلا به نظر من گوشی چیپ اومد...یعنی اون ابهتی که N85 یا N95 8GB یا N96 دارن رو نداره...کلا ...

Last edited:
بالا