rostamiani
Registered User
- نوشتهها
- 3,000
- لایکها
- 300
کاور 6120 اومده؟
علتش به شکل ساده میشه اینکه گوشیتون برای پیدا کردن یه شبکه انرژی میذاره (فقط gsm) و مرتبا دنبال UMTS که پیداش هم نمیکنه نمیگرده و بالطبع باطری کمتری مصرف میشه!
نمیتونم بگم چقدر ولی تاثیرش محسوسه!اهان من فکر کردم به خاطر بعضی سرویس ها و ......... به نظر شما چند در صد می تونه تاثیر داشته باشه ؟تو مصرف باطری؟تو سونی اریکسون هم گزینه ای واسه غیر فعال کردنش هست؟
یا اگه قسمت چستجوس اپراتور رو رو دستی بزاری فکر کنم بی خودی نگرده نه؟
قابل توجه کسانی که می خوان این گوشی رو بخرن:
حلقه نقرهای رنگی که کار Navigation رو توی گوشی به عهده داره بعد از مدتی ممکنه توی بعضی قسمت ها رنگش بره.مراقب باشید.
رنگ زیرش به رنگ دکمه های اکشن هست!
فکر کردم بهتره بدونین
خيلی گوشی خوبيه.
من از روز اولی كه اومد ميخواستم اين گوشی را بخرم، ولی رنگ سفيدشو تا الان هم صبر كردم ظاهرا فقط مشكیشو وارد ميكنند! كسی سفيدشو اينجا ديده؟
دوستانی که این گوشی رو دارند چند تا سوال کوچیک داشتم
1-کاربران سایت gsmarena در مورد اینکه این گوشی به شدت داغ میکنه خیلی نوشتند!!! قضیه چیه؟ شما با این مسئله برخورد نداشتین؟ حتما مسئله جدیه که اونجا نوشتند! مهمترین عاملی که باعث شده من این گوشی رو هنوز نخرم همینه!!!
2- آیا عمر باطریش واقعا انقدر کمه؟ یعنی 2 روز فقط؟؟؟ در حالت استفاده معمولی؟!!!!!
3- رنگ سفیدش هم در ایران هست؟ من که خودم علاالدین بودم ندیدم!!!فقط مشکی بود.
4-هدفونی که داخل جعبه هستش مونو است یا استریو؟ (ظاهرا باید استریو باشه ولی من شنیدم اینایی که اینجا خریدن مونو بوده!!!!)
ممنون
1.اصلا نگران نباش! من هم قبل از خرید دیدم و کمی نگران شدم.ولی حالا میبینم که مشکل خاصی نیست.فقط بعد از اینکه نیم ساعت صحبت کردم دقت کردم دیدم یکم داغه.ولی از اون به بعد دیگه متوجهش نشدم! توی همون gsmarena هم ندیدم این داغ شدن مختصر برای کسی مشکلی به وجود اورده باشه.فقط نشون میده که تهویه گوشی خوبه و گرما رو به خوبی به بیرون هدایت می کنه
2.بله.اکثر گوشی های نسل سوم همین مشکل رو دارن.این یک کمی بیشتر!ولی من که تا حالا با این موضوع مشکلی نداشتم.چون زیاد مسافرت چند روزه نمیرم!
3.نمی دونم ولی به نظرم مشکیش قشنگ تره
4.مال من که استریو هست
اگه فقط به خاطر سوال اول نخریدیش زود برو بخر
موفق باشی
6120 كوچكترين و سبكترين ويكي از سريعترين اسمارت فون هاي نوكياست با پردازنده 369 مگاهرتزي انتخابي مناسب را در كنار امكاناتي نسبتا كامل و بروز يكجا گرد آورده
حال سئوالي از دوستان دارم با توجه به اينكه سيستم عامل ان Symbian S60 v9.2 هست
1- نرم افزار هاي جاوايي همچون ديكشنري هاي جاوا و نقشه هاي تهران و شهرستان ها روي آن نصب ميشود ؟
2- آيا نرم افزارهاي سري 9.1 بروي آن نصب ميشود؟ منظورم كليه نرم افزارها با عنوان 3rd edition هست؟
3- از لحاظ آنتن دهي و قدرت سيگنالينگ چوره؟
4- بعنوان يك موبايل صداي گوشي هنگام مكالمه خوب است؟ در مكانهاي شلوغ صداي طرف مقابل و كيفيت مكالمه چطور است؟