اول بگین که چند جلسه در هفته کلاس دارین? و چند ساعت
من تازگی یه مشکلی پیش اومده برام برای این میپرسم,بگین تا منم در میون بزارم
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
3 جلسه در هفته . چه مشکلی برایت پیش آمده ؟
اول بگین که چند جلسه در هفته کلاس دارین? و چند ساعت
من تازگی یه مشکلی پیش اومده برام برای این میپرسم,بگین تا منم در میون بزارم
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
من قبلا تو یه تایپیک دیگه اینو مطرح کردم ... من 1 ماه کیکوشین رفتم خیلی خوب بود ... اما یه مسئله ای که منو خیلی آزار میداد سلام نکردن اعضا به هم و یکی اینکه بچه ها کمربند مشکی داشتن تکبر و غرور داشتن یه پسر 17 ساله تو تمرین یه چیزی به من گفت خیلی ناراحت شدم دوست داشتم همون جا بزنمش اما خب احترام .... . حالا درسته که این افراد کمربندشون مشکی هست و بالاتر از من کمربند سفید .. اما خب سنش کوچکتر از من هم هست اصلا اینم میگیم هیچی ما کوچیکه همه هستیم اما دیگه بی احترامی و بی ادبی نکنید .... برام خیلی سنگین بود .... ناراحت شدم و انقدر کار برام پیش اومد دیگه نرفتم اما بعضی اوقات دوباره دوست دارم برم ...
من به عنوان یه دوست.... کمربند سفید.... دوست دارم اینو بگم به همه کیوکشین کارا .... وقتی میرین باشگاهی ...حتما سلام کنین ... و به کمربندهای پایین تر از خودتون احترام بزارید.....
هیچ فرمول خاصی نداره.عسل رو تو آب خنک میریزم و هم میزنم
من اینجا کیلوی 25 میگیرم عسل رو
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دوستان این کاتا رو بهم یاد بدین
تایکو سونو ایچ
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از زمان برگزاری مسابقات و استاژ های فنی و داوری اطلاع پیدا کرد؟
سلام دوست عزیز
در مورد برگزاری مسابقات شما باید از طریق مربی محترمتون با خبر بشید که ایشون هم از طریق هیئت کاراته یا مسئول سبک با خبر میشند
اما در مورد استاژها هم از طریق هیئت کاراته استانتون یا باز هم از طریق مربی تون
در کل روابط عمومی هیئت کاراته وظیفه داره مسابقات ، استاژها و ... رو اطلاع رسانی کنه
---------------------------------
کلاس داوری در روز پنج شنبه با تدریس شیهان دای منوچهر وحیدی رئیس شورای داوری سبکهای آزاد فدراسیون کاراته برگزار شد
خدایی کلاسی که برگزار شد فوق العاده عالی و سر شار از بار علمی و عملی بود
به نظر من یک ساعت شرکت در کلاس استاد وحیدی برابر است با یک سال داوری
ایشون فوق العاده پخته و با سابقه هستند
در این کلاس یک سری اصلاحات جدید داوری بیان شد که در اسرع وقت در اختیار دوستان قرار میدم
آخر هفته آینده(پنجشنبه) هم در استان سنندج ایشون کلاس داوری برگزار میکنند، به دوستان سنندجی و کسانی که میتونند در این کلاس حضور داشته باشند پیشنهاد میدم حتما در این کلاس شرکت کنند
سلام دوست عزیز
تا الان هم از طریق مربی با اطلاع میشدیم ، راهی نیست هیِیت کاراته یا ... به ما هم خبر بده؟
آخر هفته آینده(پنجشنبه) هم در استان سنندج ایشون کلاس داوری برگزار میکنند، به دوستان سنندجی و کسانی که میتونند در این کلاس حضور داشته باشند پیشنهاد میدم حتما در این کلاس شرکت کنند