• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد کیوکوشین کاراته - تمامی سبک ها - مسابقات -داوری ها- هنرجویان

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اول بگین که چند جلسه در هفته کلاس دارین? و چند ساعت
من تازگی یه مشکلی پیش اومده برام برای این میپرسم,بگین تا منم در میون بزارم

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

3 جلسه در هفته . چه مشکلی برایت پیش آمده ؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
3 جلسه
.2 تا یک ساعت و نیم
یک جلسه هم یک ساعت

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من قبلا تو یه تایپیک دیگه اینو مطرح کردم ... من 1 ماه کیکوشین رفتم خیلی خوب بود ... اما یه مسئله ای که منو خیلی آزار میداد سلام نکردن اعضا به هم و یکی اینکه بچه ها کمربند مشکی داشتن تکبر و غرور داشتن یه پسر 17 ساله تو تمرین یه چیزی به من گفت خیلی ناراحت شدم دوست داشتم همون جا بزنمش اما خب احترام .... . حالا درسته که این افراد کمربندشون مشکی هست و بالاتر از من کمربند سفید .. اما خب سنش کوچکتر از من هم هست اصلا اینم میگیم هیچی ما کوچیکه همه هستیم اما دیگه بی احترامی و بی ادبی نکنید .... برام خیلی سنگین بود .... ناراحت شدم و انقدر کار برام پیش اومد دیگه نرفتم اما بعضی اوقات دوباره دوست دارم برم ...

من به عنوان یه دوست.... کمربند سفید.... دوست دارم اینو بگم به همه کیوکشین کارا .... وقتی میرین باشگاهی ...حتما سلام کنین ... و به کمربندهای پایین تر از خودتون احترام بزارید.....:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
من قبلا تو یه تایپیک دیگه اینو مطرح کردم ... من 1 ماه کیکوشین رفتم خیلی خوب بود ... اما یه مسئله ای که منو خیلی آزار میداد سلام نکردن اعضا به هم و یکی اینکه بچه ها کمربند مشکی داشتن تکبر و غرور داشتن یه پسر 17 ساله تو تمرین یه چیزی به من گفت خیلی ناراحت شدم دوست داشتم همون جا بزنمش اما خب احترام .... . حالا درسته که این افراد کمربندشون مشکی هست و بالاتر از من کمربند سفید .. اما خب سنش کوچکتر از من هم هست اصلا اینم میگیم هیچی ما کوچیکه همه هستیم اما دیگه بی احترامی و بی ادبی نکنید .... برام خیلی سنگین بود .... ناراحت شدم و انقدر کار برام پیش اومد دیگه نرفتم اما بعضی اوقات دوباره دوست دارم برم ...

من به عنوان یه دوست.... کمربند سفید.... دوست دارم اینو بگم به همه کیوکشین کارا .... وقتی میرین باشگاهی ...حتما سلام کنین ... و به کمربندهای پایین تر از خودتون احترام بزارید.....:)

درود بر شما

بله از این موارد در همه جا دیده میشه ، نه تنها در باشگاه ، بلکه گاهی در جامعه هم همینطور است . اما ای کاش کاراته را رها نمی کردید .

با تشکر

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
مشکل سلام کردن متاسفانه در باشگاه ما هم بعضی وقت ها دیده میشه..شیان با اون عظمتش انقدر گرم سلام میکنه حتی با غریبه ها که همه عاشقش میشن,اون وقت یه سری بچه که کمربند دارن منتظر میمونن تا شما بهشون سلام کنی. هر چی طرف پر تر و فهمیده تر باشه خودش زودتر سلام میکنه و می دونه که زود سلام کردن نشونه ی هیچی نیست جز شخصیت بالای شما . متاسفانه این قضیه مربوط به جامعست و مختص کلاس خاصی نمیشه,شما هم بدشانسی اوردی و به اون رده سنی خوردی وگرنه چیزی نیست که بخوای خودت رو ناراحت کنی ,خیلی راحت یه جا دیگه برو شرکت کن.
و اما مشکل من.
کلاس ما سه جلسه یک ساعت و نیمه هستش.در یک ساعت اول نرمش های سنگین و دویدن و زدن حرکات دست و پا رو به اینه همراه با دمبل در دست ها هستش..انقدر سنگینه این یک ساعت اول که به سختی جون برا ادم میمونه که به نیم ساعت اخر برسه,نیم ساعت اخر مربوط به بادی کنتاکت و مبارزات هست..مشکل من کمبود انرژی هستش و از طرفی شدیدن وزن کم میکنم.البته خیلی خوبه این وزن کم کردن چون همش چربی هستش و بعد از چند ماه ضربان قلب و فشار خونم بسیار تنظیم و سالم شده.
خلاصه بگین چی میخورین وکی میخورین برای انرژی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کم آوردن انرژی مشککل منم هست
اما چند مدت اخیر به توصیه دوستان همینجا قبل باشگاه ترکیب آب و عسل خوردم که نتیجش عالی بوده

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
من لاغری اصلا بهم نمیاد ,پایه چشام گود میشه اول از همه, شبیه اسکلت میشم ! الان دوباره برگشتم بدن سازی و حجم خوبی رو بهم زدم تو این چند ماهه برای خودم ولی دلم برای کلاس رزمی تنگ شده میخوام برم ,از طرفی میترسم دوباره لاغر شم و همه هزینه و وقتی که گذاشتم پایه بدن سازی از بین بره.
اون اب و عسل که گفتی درست کردنش به همین راحتی که به نظر میرسه هست یا فرمولی داره? اخه لامصب عسل درست حسابی هم این روزا قیمت یه ماه باشگاهه واسه خودش !

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
هیچ فرمول خاصی نداره.عسل رو تو آب خنک میریزم و هم میزنم
من اینجا کیلوی 25 میگیرم عسل رو

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
دوستان بدنسازی تو باشگاهای شما به چه نحوی هست؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان قضیه سلام کردن و احترام گذاشتن تو باشگاه مشکلی هست که نه تنها تو این سبک بلکه تو کلیه سبک ها دیده میشه
وهمچنین قبول دارم یکم ادم دلسرد میشه ولی این دلیل رها کردن رشتتون نیس دوستان
موفق باشید

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
خبر:
استاژ و آزمون ارتقا داوری با حضور ریاست کمیته داوری سبکهای آزاد شیهان منوچهر وحیدی در روز پنجشنبه 30 آذر ماه 1391 در استان کرمانشاه در سالن هلال احمر واقع در خیابان سنگر برگزار میشود. ثبت نام از بین داورانی که حداقل دارای رتبه JC باشند به عمل می آید.
پیش بینی میشه که این استاژ به دلیل حضور شیهان منوچهر وحیدی از لحاظ بار علمی و فنی در جایگاه خوبی برگزار بشه
بعد از برگزاری استاژ اخبار و عکسهاشونو در اینجا قرار میدم
موفق باشید

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان این کاتا رو بهم یاد بدین
تایکو سونو ایچ

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از زمان برگزاری مسابقات و استاژ های فنی و داوری اطلاع پیدا کرد؟

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از زمان برگزاری مسابقات و استاژ های فنی و داوری اطلاع پیدا کرد؟

سلام دوست عزیز
در مورد برگزاری مسابقات شما باید از طریق مربی محترمتون با خبر بشید که ایشون هم از طریق هیئت کاراته یا مسئول سبک با خبر میشند
اما در مورد استاژها هم از طریق هیئت کاراته استانتون یا باز هم از طریق مربی تون
در کل روابط عمومی هیئت کاراته وظیفه داره مسابقات ، استاژها و ... رو اطلاع رسانی کنه

---------------------------------
کلاس داوری در روز پنج شنبه با تدریس شیهان دای منوچهر وحیدی رئیس شورای داوری سبکهای آزاد فدراسیون کاراته برگزار شد
خدایی کلاسی که برگزار شد فوق العاده عالی و سر شار از بار علمی و عملی بود
به نظر من یک ساعت شرکت در کلاس استاد وحیدی برابر است با یک سال داوری
ایشون فوق العاده پخته و با سابقه هستند
در این کلاس یک سری اصلاحات جدید داوری بیان شد که در اسرع وقت در اختیار دوستان قرار میدم
آخر هفته آینده(پنجشنبه) هم در استان سنندج ایشون کلاس داوری برگزار میکنند، به دوستان سنندجی و کسانی که میتونند در این کلاس حضور داشته باشند پیشنهاد میدم حتما در این کلاس شرکت کنند

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز
در مورد برگزاری مسابقات شما باید از طریق مربی محترمتون با خبر بشید که ایشون هم از طریق هیئت کاراته یا مسئول سبک با خبر میشند
اما در مورد استاژها هم از طریق هیئت کاراته استانتون یا باز هم از طریق مربی تون
در کل روابط عمومی هیئت کاراته وظیفه داره مسابقات ، استاژها و ... رو اطلاع رسانی کنه

---------------------------------
کلاس داوری در روز پنج شنبه با تدریس شیهان دای منوچهر وحیدی رئیس شورای داوری سبکهای آزاد فدراسیون کاراته برگزار شد
خدایی کلاسی که برگزار شد فوق العاده عالی و سر شار از بار علمی و عملی بود
به نظر من یک ساعت شرکت در کلاس استاد وحیدی برابر است با یک سال داوری
ایشون فوق العاده پخته و با سابقه هستند
در این کلاس یک سری اصلاحات جدید داوری بیان شد که در اسرع وقت در اختیار دوستان قرار میدم
آخر هفته آینده(پنجشنبه) هم در استان سنندج ایشون کلاس داوری برگزار میکنند، به دوستان سنندجی و کسانی که میتونند در این کلاس حضور داشته باشند پیشنهاد میدم حتما در این کلاس شرکت کنند

سلام دوست عزیز
تا الان هم از طریق مربی با اطلاع میشدیم ، راهی نیست هیِیت کاراته یا ... به ما هم خبر بده؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ببخشید.انگار من اسم کاتا رو اشتباه نوشتم آقا سعید
تایکو کیو سونو ایچی

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوست عزیز
تا الان هم از طریق مربی با اطلاع میشدیم ، راهی نیست هیِیت کاراته یا ... به ما هم خبر بده؟

خوب از این به بعد هم از طریق مربیتون پیگیر بشید چون بی دردسر ترین و بهترین راه هم همینه
خبر رسونی هم بستگی به هیئت کاراته شهر شما و البته روابط عمومیش داره!
که البته متاسفانه در هیئت های کاراته همیشه سبکهای آزاد مظلوم بوده و زیاد بها داده نمیشه، مگر اینکه معدود هیئت هایی (مثل هیئت کاراته استان ما) که رئیس هیئت طرفدار سبکهای آزاد باشه، به سبکهای آزاد رسیدگی بشه که از این مدیران انگشت شمار هستند
به هر حال اگه شما توی کلاساتون غیبت نداشته باشید و پیگیر این مسابقات و استاژها باشید بی شک خبر به گوشتون میرسه
موفق باشید

Last edited:

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34

ممنون بابت اطلاع رسانیتون
اگه وقت کنم صد در صد شرکت میکنم

بالا