• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد کیوکوشین کاراته - تمامی سبک ها - مسابقات -داوری ها- هنرجویان

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
چی؟
ما مای گیری میگیم

این هم اشتباه است سه حالت ضربه وجود دارد. بالا وسط پایین. ما حالت وسط را در نظر میگیریم.
مای گری چودان اگر در حالت آماده باش یوی باشد درست است
به ترتیب:
مای : جلو مایته : موافق
گری: لگد پا
چودان: وسط
حالا اگر در حالت کمیته داچی ایستاده باشید . و پای چپ جلو باشد .میشود مای گری چودان و اگر پای چپ ضربه بزند و پای راست عقب باشد .میشود گیاکو مای گری چودان(که هر کسی اینو نمیداند)
موفق باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این هم اشتباه است سه حالت ضربه وجود دارد. بالا وسط پایین. ما حالت وسط را در نظر میگیریم.
مای گری چودان اگر در حالت آماده باش یوی باشد درست است
به ترتیب:
مای : جلو مایته : موافق
گری: لگد پا
چودان: وسط
حالا اگر در حالت کمیته داچی ایستاده باشید . و پای چپ جلو باشد .میشود مای گری چودان و اگر پای چپ ضربه بزند و پای راست عقب باشد .میشود گیاکو مای گری چودان(که هر کسی اینو نمیداند)
موفق باشید

بله واقعا منم نمیدونستم....
ممنون از توضیحات شما

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تمامی این قانون های اعلام شده بر اساس تفکرات یک فرد بی سواد و غیر فوتبالی(غیر کاراته کاری ):D ارائه شده که نکته به نکته عرض میکنم!
1 - تغییر اندازه پرچم داورهای کنار 30 * 40
خب تغییر سایز چه سودی داره :blink:
- برای زدن ضربه هیزاگری فایتر ضربه زننده فقط میتواند یک لحظه کف دست را کنار صورت حریف بگیرد به صورتی که اجازه خم شدن انگشتان دست را ندارد و اگر داوران ببینند اخطار داده میشود
2-ضربه هیزا گری طبق قانون بین المللی و درست بایستی دست ها بصورت (پشت دست) روی شانه حریف قرار بگیرد و ضربه هیزا زده شود.
3 - لباس فایتر در مسابقات سبکهای آزاد نباید هیچگونه آرم و علامتی باشد
همانطور که اسمش روش هست سبکهای آزاد( یعنی ازاد) هر سبکی میتواند شرکت کند!!!! ولی همه در قالب یک کیوکوشین است!!! اسم سبکش فرق میکنه!! من حتی میتوانم اسپانسر بگیرم و روی لباسم مثلا تبلیغ چیتوز کنم این حق منه!!!! که هر تبلیغی که بخواهم انجام بدهم چرا؟ چون آنها برای من هزینه نمیکنند و من خودم برای مسابقات هزینه میکنم!! این در همه جای دنیا است!
4 - برای نتیجه مسابقه بعد از تایم سوم در صورت مساوی شدن دیگه وزن کشی انجام نمیشه و این کار ممنوع شده و برای اعلام نتیجه به جدول وزن کشی مراجع میشه و فرد سبکتر رو برنده اعلام میکنند
این قانون هم البته درست است اما برای کسانی که رده وزنی شرکت میکنند. اما وزن آزاد این قانون بایستی برداشته شود!!!! حتی اگر به راند 10 کشیده شود!!!
6 - زدن ضربه همزمان دو فایتر که ایپون یا وازاری دارد به هیچ کدام داده نمیشود و داوران باید رای توری ماسن رو اعلام کنند
بلاخره اگر ضربه یک نفر کاری تر باشه چی؟ امدیم همزمان زدیم طرف افتاد و بیهوش شد !! آنوقت چی باز توری ماسن؟!!! این یعنی تناقض!
5 - به هیچ عنوان داوران برای اعلام نتیجه یا اعتراض احتمالی کوچها اجازه دیدن فیلم مسابقه را ندارند و این کار جرم محسوب میشه
بلاخره علم و نحوه زندگی و ورزش روز به روز مدرن تر میشه و با وسایل روز باید داوری بشه!!! نمیشه مثلا با الاغ یا اسب بری مکه وقتی هواپیما هست!!!! قانون جدید فوتبال را ببینید!!!هر 10 سال از تکنولوژی استفاده میشه!!!
بعد از پایان مسابقه اگر شبهه ای بود باید بررسی بشه . اما رای بر نگردد که هیجان بازی کم نشود. اما میشود داور ها رو مربیان رو تشویق و یا تنبیه کرد!
7 - مسابقات آزاد تک حذفی هستند
این مورد خوبه مشکلی نیست!!
- در مبارزات سبکهای ازاد هیچگونه پوششی وجود ندارد (دور اول) و از دور دوم فقط با مهر پزشک روی حفاظ استفاده شده مجاز است
این هم میتواند هم مثبت باشد و هم منفی !
موفق باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چند قانون و نکات جدید در داوری سبکهای آزاد:
1 - تغییر اندازه پرچم داورهای کنار 30 * 40
2 - برای زدن ضربه هیزاگری فایتر ضربه زننده فقط میتواند یک لحظه کف دست را کنار صورت حریف بگیرد به صورتی که اجازه خم شدن انگشتان دست را ندارد و اگر داوران ببینند اخطار داده میشود
3 - لباس فایتر در مسابقات سبکهای آزاد نباید هیچگونه آرم و علامتی باشد
4 - برای نتیجه مسابقه بعد از تایم سوم در صورت مساوی شدن دیگه وزن کشی انجام نمیشه و این کار ممنوع شده و برای اعلام نتیجه به جدول وزن کشی مراجع میشه و فرد سبکتر رو برنده اعلام میکنند
5 - به هیچ عنوان داوران برای اعلام نتیجه یا اعتراض احتمالی کوچها اجازه دیدن فیلم مسابقه را ندارند و این کار جرم محسوب میشه
6 - زدن ضربه همزمان دو فایتر که ایپون یا وازاری دارد به هیچ کدام داده نمیشود و داوران باید رای توری ماسن رو اعلام کنند
7 - مسابقات آزاد تک حذفی هستند
8 - در مبارزات سبکهای ازاد هیچگونه پوششی وجود ندارد (دور اول) و از دور دوم فقط با مهر پزشک روی حفاظ استفاده شده مجاز است

حالا از دوستان دو سوال دارم میخوام ببینم اطلاعات دوستان در چه حدیه خوشحال میشم همه شرکت کنند:
یک - نحوه بازنده شدن در مبارزات آزاد چند مورده ؟ نام ببرید؟
دو - معنی کلمات 1- سای انچو 2- کیکن؟
درود به نظرم واقعا برخی از قانون هاش یکم به درد نخور هست
مثلا مورد اولی سومی و چهارمی
تو مورد اخری منظورتون ازینکه هیچ پوششی نباید داشته باشیم ینی حتی از بیضه بند هم نباید استفاده بشه؟؟

ممنون

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تو مورد اخری منظورتون ازینکه هیچ پوششی نباید داشته باشیم ینی حتی از بیضه بند هم نباید استفاده بشه؟؟

ممنون
منظورش ساپورت های ایمنی نیست.
منظورش ساق بند. مچ بند. و یا چسب روی پا

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
تمامی این قانون های اعلام شده بر اساس تفکرات یک فرد بی سواد و غیر فوتبالی(غیر کاراته کاری ):D ارائه شده که نکته به نکته عرض میکنم!

.
.
.

خیلی جالبه ....
اول میشه بگی شمایی که به خودت اجازه میدی و قانون ها رو تفسیر و نقد میکنی کلا چند سالته؟؟(نمیگم چند سال کیوکوشین یا رزمی کار میکنی به دلیلی که بعدا میگم)
قرار نیست هر برداشتی که از قانون میکنی و به نظرت غلطه دیگه اون قانون مشکل داشته باشه
این قوانین رو کسایی وضع کردن یا اصلاح کردن که اندازه سن جنابعالی کاراته یا رزمی کار کردن
این قوانینی که گفتم کسی(شیهان وحیدی) اینا رو در آخرین کلاسش تدریس کرده که توی آخرین کلاسهای بین المللی حضور داره ، و جزء برترین داوران دنیا هست، نکنه میخوای بگی از ایشان آپدیت تری یا خودت شورای داوری داری؟؟!!
حوصله ندارم یکی به یکی در مورد حرفات توضیح بدم چون هیچکدوم درست نیستن و کاملا غلط(هر کدومو خواستی بگو که دلیلشو بگم)

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104

ممنون

سلام
دوست اولا این که فرمودی بعضی هاش به درد نخوره طبیعیه!! چون همه قوانین رو همه قبول ندارن ولی اینو در نظر بگیر که کسایی این قوانین رو وضع کردن که عمری توی این راه بودن
اما مورد اول : رو باهات موافقم و نمیدونم چرا سایز پرچم ها رو تغییر دادن
مورد سوم: اگه شما توی مسابقات سبکهای آزاد داور باشی(در صورتی که مثلا کیوکوشین کار میکنی) و دو فایتر یکی کیوکوشین و دیگری مثلا انشین باشه شاید توی قضاوتت تاثیر گذار باشه و شما یه مقدار جانبدارانه قضاوت کنی
مورد چهارم : قبلا بعد از تایم سوم وزن کشی صورت میگرفت و فایترها لباسشونو درمیاوردند و به دلیل وجود تماشاچیان زن این کار ممنوع شد و برای اعلام نتیجه به جدول رجوع میشه
و توی مورد آخری هم ببخشید شاید من بد نوشتم منظورم بیضه بند نبود و حفاظهای اضافه (مثل باند و ساق بند و ... بود)
موفق باشید

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34

2-ضربه هیزا گری طبق قانون بین المللی و درست بایستی دست ها بصورت (پشت دست) روی شانه حریف قرار بگیرد و ضربه هیزا زده شود.

همانطور که اسمش روش هست سبکهای آزاد( یعنی ازاد) هر سبکی میتواند شرکت کند!!!! ولی همه در قالب یک کیوکوشین است!!! اسم سبکش فرق میکنه!! من حتی میتوانم اسپانسر بگیرم و روی لباسم مثلا تبلیغ چیتوز کنم این حق منه!!!! که هر تبلیغی که بخواهم انجام بدهم چرا؟ چون آنها برای من هزینه نمیکنند و من خودم برای مسابقات هزینه میکنم!! این در همه جای دنیا است!

این قانون هم البته درست است اما برای کسانی که رده وزنی شرکت میکنند. اما وزن آزاد این قانون بایستی برداشته شود!!!! حتی اگر به راند 10 کشیده شود!!!

بلاخره اگر ضربه یک نفر کاری تر باشه چی؟ امدیم همزمان زدیم طرف افتاد و بیهوش شد !! آنوقت چی باز توری ماسن؟!!! این یعنی تناقض!

بلاخره علم و نحوه زندگی و ورزش روز به روز مدرن تر میشه و با وسایل روز باید داوری بشه!!! نمیشه مثلا با الاغ یا اسب بری مکه وقتی هواپیما هست!!!! قانون جدید فوتبال را ببینید!!!هر 10 سال از تکنولوژی استفاده میشه!!!
بعد از پایان مسابقه اگر شبهه ای بود باید بررسی بشه . اما رای بر نگردد که هیجان بازی کم نشود. اما میشود داور ها رو مربیان رو تشویق و یا تنبیه کرد!

این مورد خوبه مشکلی نیست!!

این هم میتواند هم مثبت باشد و هم منفی !
موفق باشید

این قوانینی که ایشون گفتند کاملا درسته و خود من هم توی کلاس شیهان وحیدی شرکت کردم و دقیقا همین قوانین رو + چندین قوانین دیگه رو گفتند
در ضمن مگه این دوستمون قوانین رو از خودش گفته که شما داری اونارو نقد میکنی
نکنه میخوای بگی از کانچو رویاما و ماتسویی و ... بیشتر کیوکوشین کار کردی؟؟؟؟!!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خیلی جالبه ....
اول میشه بگی شمایی که به خودت اجازه میدی و قانون ها رو تفسیر و نقد میکنی کلا چند سالته؟؟(نمیگم چند سال کیوکوشین یا رزمی کار میکنی به دلیلی که بعدا میگم)
قرار نیست هر برداشتی که از قانون میکنی و به نظرت غلطه دیگه اون قانون مشکل داشته باشه
این قوانین رو کسایی وضع کردن یا اصلاح کردن که اندازه سن جنابعالی کاراته یا رزمی کار کردن
این قوانینی که گفتم کسی(شیهان وحیدی) اینا رو در آخرین کلاسش تدریس کرده که توی آخرین کلاسهای بین المللی حضور داره ، و جزء برترین داوران دنیا هست، نکنه میخوای بگی از ایشان آپدیت تری یا خودت شورای داوری داری؟؟!!
حوصله ندارم یکی به یکی در مورد حرفات توضیح بدم چون هیچکدوم درست نیستن و کاملا غلط(هر کدومو خواستی بگو که دلیلشو بگم)

قرار نیست من نظرم رو نگویم! من آزادم به عنوان یک فرد حالا چه ورزشی و چه غیر ورزشی . چه درست و چه نادرست نظرم رو در مورد این نقد کنم . یا تفسیر و یا هرچیز دیگر
تعصب خیلی خاصی به آقای وحیدی داری درست است؟
شما دلیل خودت رو بگو . خودت نقض کن و نه اینکه طرفداری کنی!! من چه بگویم چه نگویم آنها قانون را وضع میکنند چه درست و چه غلط
سپاس

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
این قوانینی که ایشون گفتند کاملا درسته و خود من هم توی کلاس شیهان وحیدی شرکت کردم و دقیقا همین قوانین رو + چندین قوانین دیگه رو گفتند
در ضمن مگه این دوستمون قوانین رو از خودش گفته که شما داری اونارو نقد میکنی
نکنه میخوای بگی از کانچو رویاما و ماتسویی و ... بیشتر کیوکوشین کار کردی؟؟؟؟!!!

قوانینی که من گفتم با قوانین کیوکوشین مغایرت ندارد!! انشالله فرصت دارید شما که پیشرفت کنید به مسابقات جهانی بروید و مسابقات را از نزدیک ببینید. تا یک کلاس بزرگ و فنی هم شرکت کرده باشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
مورد سوم: اگه شما توی مسابقات سبکهای آزاد داور باشی(در صورتی که مثلا کیوکوشین کار میکنی) و دو فایتر یکی کیوکوشین و دیگری مثلا انشین باشه شاید توی قضاوتت تاثیر گذار باشه و شما یه مقدار جانبدارانه قضاوت کنی
همین الانش هم مسابقات با پارتی بازی برگزار میشه . خیلی وقت ها موقع داوری به من گفته شده هوای فلانی رو داشته باش ولی من کارو خودم را انجام دادم. حتی رای بر خلاف به برادر خودم در مسابقات دادم.
مورد چهارم : قبلا بعد از تایم سوم وزن کشی صورت میگرفت و فایترها لباسشونو درمیاوردند و به دلیل وجود تماشاچیان زن این کار ممنوع شد و برای اعلام نتیجه به جدول رجوع میشه
خودت به صراحت اعلام کردی به خاطر خانمها ! پس این از روی قانون بین المللی نیست قانون ایرانه! دوم اینکه نبایستی لخت بشوند! با همان لباس بایستی وزن کشی بشوند!
سپاس
در ضمن من با شما اختلاف نظر شاید داشته باشیم. دشمن هم که نیستیم با لفظ تند برخورد میکنید.این تاپیک هم برای یاد آوری ، اصلاح و یا نکات مهم زده شده است که کسانی مثل شما بیایید و با مشورت و نظرات بسیار عالی سطح کاراته کشور سهیم باشید . باز هم ممنونم از ارائه خدماتی که اطلاع رسانی میکنید.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
در بعضی مسابقات کیوکوشین دیده شده که بعضی از فایترها از حفاظهای ساق یا مچ یا سیکن استفاده میکنند برای همینه که ممنوع شده

درود
حتی تو مسابقات استانی هم از کلاه استفاده میکنن نه ساق بند و...
همون بهتر که ممنوع شد
تمام جذابیت و لذت کیوکوشین به این هست که حفاظ نداره و واسه همین مجذوبش شدم

موفق باشید

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34
قوانینی که من گفتم با قوانین کیوکوشین مغایرت ندارد!! انشالله فرصت دارید شما که پیشرفت کنید به مسابقات جهانی بروید و مسابقات را از نزدیک ببینید. تا یک کلاس بزرگ و فنی هم شرکت کرده باشید

اتفاقا تمام تفاسیری که شما گفتی برداشت خودتون بود از قوانین که البته آزادید هرچی دوست دارید بگید و به نظر من بیشتر برداشتهاتون به دلیل (احتمالا) آماتور بودنتون اشتباه هست
در ضمن این قوانین رو شیهان وحیدی وضع نکردند - که البته شیهان وحیدی دست کم به اندازه سن شما کیوکوشین کار کردند- بلکه اون قوانینی که امسال توی کلاسهای بین المللی تدریس شده رو به ما انتقال دادند
و اتفاقا من با تیم ملی به مسابقات جهانی رفتم ، شما که ماشاالله ادعا دارید براتون آرزو میکنم به مسابقات جهانی برید که بعید میدونم توانشو داشته باشید
موفق

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اتفاقا تمام تفاسیری که شما گفتی برداشت خودتون بود از قوانین که البته آزادید هرچی دوست دارید بگید و به نظر من بیشتر برداشتهاتون به دلیل (احتمالا) آماتور بودنتون اشتباه هست
در ضمن این قوانین رو شیهان وحیدی وضع نکردند - که البته شیهان وحیدی دست کم به اندازه سن شما کیوکوشین کار کردند- بلکه اون قوانینی که امسال توی کلاسهای بین المللی تدریس شده رو به ما انتقال دادند
و اتفاقا من با تیم ملی به مسابقات جهانی رفتم ، شما که ماشاالله ادعا دارید براتون آرزو میکنم به مسابقات جهانی برید که بعید میدونم توانشو داشته باشید
موفق

مواردی که عنوان کردم حاصل تجربیات و اطلاعاتی است که بصورت کاملا عملی، علمی و کاربردی کسب نموده ام . نه بصورت تجربی و...!!!
اینجانب به عنوان مربی درجه 2 و داور درجه 2 ،دارای کمربند مشکی دان 4 از فدراسیون کاراته میباشم .همچنین غیر از 22 سال فعالیت در این رشته ،عضو تیم ملی کیوکوشین ، مدال آور در 8 دوره مسابقات کشوری و قهرمان مسابقات 2004 سنگاپور - قهرمان 2005 هند - قهرمان 2006 کره جنوبی - نایب قهرمان کاپ آزاد اوکراین 2007 - نفر سوم مسابقات جهانی مسکو 2008 - قهرمان مسابقات آسیایی مالزی 2009 - نفر سوم کاپ آزاد آلمان 2010- عضو تیم ملی اعزامی به مسابقات جهانی اروگوئه 2011 و عضو تیم اعزامی به تورنمنت بین المللی سوئیس 2012 که البته به علت مصدومیت از اعزام جاماندم .همچنین در مسابقات آزاد رینگی و موی تای در فدراسیون رزمی هم تا کنون چند مدال کسب کرده ام. لذا با توجه به موارد ذکر شده فوق ،خود را کارشناس این مسایل دانسته ،و بخود اجازه اظهار نظر میدهم...
حال از شما میپرسم اگر دارای هرگونه سوابق ورزشی در رشته کاراته و یا کلیه رشته های رزمی و یا کلا در هر رشته ورزشی میباشید را به اینجانب بگویید تا حرفتان مورد قبول اینجانب نیز قرار گیرد و شما را به عنوان کارشناس مسائل عنوان نموده بدانم.
منتظر پاسخ شما میباشم

در ضمن ما ارادت خاصی به آقای شیهان وحیدی داریم. ایشان از بزرگان کارته کشور است و با هم گفتگو در این رابطه داریم. منظور من این است که به ایشان خط میدهند . خیلی اصلاحات بایستی تو ایران در رابطه با داوری در کیوکوشین صورت بگیرد.مثلا چند نمونه از اشکالات بصورت عکس عنوان میکنم و کامل توضیح میدهم. چه تو وزن کشی و چه در رابطه با رده سنی.
امیدواریم کیوکوشین پایدار بمونه.

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
کارگاه آموزشی مبارزه با دوپینگ ویژه خبرنگاران ورزشی با تدریس دکتر لطفعلی پورکاظمی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی و دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی گروه ورزش خانواده ، در این کارگاه آموزشی که صبح امروز(سه شنبه) با حضور اعضای هیات رئیسه انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ایران و در راس آنها دکترعبدالحمید احمدی و چهره های سرشناس عرصه مطبوعات و رسانه های ورزشی از جمله منوچهر زندی، بهمن اسدی، مازیار ناظمی، رضا خسروی، مصطفی لشگری،انوشیروان آریامنش و امیر شریفی و دیگر خبرنگاران ورزشی در محل دفتر سابق امور مشترک فدراسیون های ورزشی برگزار شد ، شرکت کنندگان با مباحث مربوط به دوپینگ، مکمل های غیر مجاز، تاریخچه دوپینگ، راه های مبارزه با این پدیده شوم و... آشنا شدند.

بر اساس این گزارش، پیش از شروع این کارگاه آموزشی دکتر احمدی، رئیس انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی، برگزاری این کارگاه را در راستای تفاهم نامه انجمن با فدراسیون پزشکی ورزشی دانست و اظهار امیدواری کرد تعامل موجود بین فدراسیون پزشکی ورزشی و اصحاب رسانه و مطبوعات ورزشی همچنان تداوم یابد.
برای دیدن تصاویر کلیک کنید
همچنین دکتر پورکاظمی نیز، استقبال رسانه های ورزشی کشور از مبحث علمی سازی ورزش را فرصت مغتنمی برای ورزش کشور دانست و اظهار امیدواری کرد که با تعمیق هرچه بیشتر این مبحث بویژه در حوزه مبارزه با دوپینگ، مبارزه با دوپینگ در جامعه ورزش کشور بیش از پیش نهادینه شود.

در پایان این کارگاه آموزشی به شرکت کنندگان از طرف فدراسیون پزشکی ورزشی و انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی، مربیان، گواهی شرکت در دوره اعطا شد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان قبلا هم گفتم الان هم میگم
قهرمان مسابقات جهانی در سال 2011 در مسابقات کیوکوشین کی شد؟؟؟
فک کنم سال 2007 تکسیرا قهرمان شد

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان قبلا هم گفتم الان هم میگم
قهرمان مسابقات جهانی در سال 2011 در مسابقات کیوکوشین کی شد؟؟؟
فک کنم سال 2007 تکسیرا قهرمان شد

داداش حالا چرا میزنی ؟؟!! :-دی

اگر منظورتون تیمی هست که روسیه قهرمان شد
و اگر برنده فینال رو میفرمایید باز هم روسیه:
فایتر 20 ساله ای با 172 سانتی متر قد و 85 کیلو وزن بنام تاریل نیکولویشولی
27778955433099983045.jpg
در فینال با برتری در سه راند برابر قهرمان دوره قبل مسابقات(2007) اورتون تکسیرا از برزیل به مدال طلا دست پیدا کرد.
در این فینال جدال پنهان دو ستاره اسبق کیوکوشین (فیلهو و قربانوف ) در دو طرف تاتامی هم خالی از لطف نبود.

1320827468_tariel-84.jpg

زهیرادامینوف قهرمان تمشی واری با24 تخته از کشور بلغارستان - که البته به مقام پنجم مسابقات هم دست پیدا کرد -

بالا