تمامی این قانون های اعلام شده بر اساس تفکرات یک فرد بی سواد و غیر فوتبالی(غیر کاراته کاری )
ارائه شده که نکته به نکته عرض میکنم!
خب تغییر سایز چه سودی داره :blink:
2-ضربه هیزا گری طبق قانون بین المللی و درست بایستی دست ها بصورت (پشت دست) روی شانه حریف قرار بگیرد و ضربه هیزا زده شود.
همانطور که اسمش روش هست سبکهای آزاد( یعنی ازاد) هر سبکی میتواند شرکت کند!!!! ولی همه در قالب یک کیوکوشین است!!! اسم سبکش فرق میکنه!! من حتی میتوانم اسپانسر بگیرم و روی لباسم مثلا تبلیغ چیتوز کنم این حق منه!!!! که هر تبلیغی که بخواهم انجام بدهم چرا؟ چون آنها برای من هزینه نمیکنند و من خودم برای مسابقات هزینه میکنم!! این در همه جای دنیا است!
این قانون هم البته درست است اما برای کسانی که رده وزنی شرکت میکنند. اما وزن آزاد این قانون بایستی برداشته شود!!!! حتی اگر به راند 10 کشیده شود!!!
بلاخره اگر ضربه یک نفر کاری تر باشه چی؟ امدیم همزمان زدیم طرف افتاد و بیهوش شد !! آنوقت چی باز توری ماسن؟!!! این یعنی تناقض!
بلاخره علم و نحوه زندگی و ورزش روز به روز مدرن تر میشه و با وسایل روز باید داوری بشه!!! نمیشه مثلا با الاغ یا اسب بری مکه وقتی هواپیما هست!!!! قانون جدید فوتبال را ببینید!!!هر 10 سال از تکنولوژی استفاده میشه!!!
بعد از پایان مسابقه اگر شبهه ای بود باید بررسی بشه . اما رای بر نگردد که هیجان بازی کم نشود. اما میشود داور ها رو مربیان رو تشویق و یا تنبیه کرد!
این مورد خوبه مشکلی نیست!!
این هم میتواند هم مثبت باشد و هم منفی !
موفق باشید