• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد یاهو مسنجر Yahoo Messenger ا

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
چرا مشکل داره
مخصوصا در قسمت ارشیو
مثلا بعضی از نوشته ها یا ایدی ها را نگه نمی داره
بار ها امتحان کردم

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
آیا راهی وجود داره این تبلیغاتی که جدیداً روی ورژن جدید یاهو مسنجر قرار داده شده رو برداریم؟

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم خيلي وقت بود دنبال يه همچين چيزي بودم... ممنون
لينك Multi Yahoo كار نمي‌كنه!
خيلي ممنون...

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
با درود
برای فرستادن یکباره ی یک رایانامه(ایمیل) برای همگی ادد لیست یاهو مسنجر باید از چه روشی بهره برده؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با درود
برای فرستادن یکباره ی یک رایانامه(ایمیل) برای همگی ادد لیست یاهو مسنجر باید از چه روشی بهره برده؟
معمولا همه contact هایی که توی حالت Mail ثبت میشه ، توی messenger هم ثبت میشه و برعکس ( اینجا ) ... بنابراین کافیه که در حالت compose ، گزینه insert address رو بزنی ( بالای قسمتی که نوشته To ) و بعدش check all کنی ..

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
معمولا همه contact هایی که توی حالت Mail ثبت میشه ، توی messenger هم ثبت میشه و برعکس ( اینجا ) ... بنابراین کافیه که در حالت compose ، گزینه insert address رو بزنی ( بالای قسمتی که نوشته To ) و بعدش check all کنی ..

اما در این بخشی که گفتید تنها چند ایمیل هست که میتوان ادد کرد. بقیه غیر فعال هستند!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اما در این بخشی که گفتید تنها چند ایمیل هست که میتوان ادد کرد. بقیه غیر فعال هستند!
علتش اینه که شما موقعی که داشتید توی مسنجر add شون می کردی ، mail شون رو وارد نکردی ... به همین خاطر غیرفعال شدن ... شما باید موقع add کردن کاربرها ، همون ID رو توی بخش mail هم می زدی ...

الانم باید بری و چون معمولا ID مسنجر و mail یکیه ( دوستای من که اینطورین ! ) ، همه رو یکی یکی ادیت کنی و Id رو کپی - پیست کنی توی بخش mail ( و البته @yahoo هم بذاری تهش ) .. یعنی راه دیگه ای به ذهنم نمیاد ...
2lcmff6.gif

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
اینو از کجا اوردی :blink: :lol:

رایا(برگرفته شده از رایانه) + نامه(نامه) = به معنی نامه ی رایانه ای. برای اینکه کاربرد این واژه را در اینترنت بدست بیاورید, یک جستجو در گوگل کافی هست.

فرهنگستان بی کفایت واژه ای همچون پست الکترونیک را پیشنهاد کرده بود که هیچ کدام از واژه های پست + الکترونیک فارسی نیستند و ... به هر روی تکلیف این فرهنگستان اسلامی مشخص هست.

mehrad-a

Registered User
لایک‌ها
0
برای منم همین مشکل پیش آمده بود Java Virtual Machine رو نصب کردم مشکلم بر طرف شد .

mehrad-a

Registered User
لایک‌ها
0

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
آقا ما یه id رو add کردیم.بیچاره کرده ما رو...:wacko:
یهو میبینی تو 5 دقیقه صدبار انلاین آفلاین میشه!
ignor میکنم دوباره سه سوت بعد میبینم تو add لیستمه.از تو adress book پاک میکنم انگار نه انگار...
خلاصه چطور از دست این خلاص شم...:(

بالا